pocetak foruma
|
|
zoky |
Odgovorio 24.09.2010 22:36
|
Član Odgovori: 61 Pristupio/la: 26.02.2010 21:12 Lokacija: Srbija |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: http://www.kurir-...-51549.php Sjajna vest Miroljube, mozda je ovo prvi korak ka otkazivanju parade srama. One slike sa "evropskim vrednostima" su (blaga je rec) jezive. Ono je gore od Sodome i Gomore. Apel Srpskog sabora Dveri Izmenio/la zoky na 24.09.2010 22:44 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.09.2010 23:10
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
zoky - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: http://www.kurir-...-51549.php Sjajna vest Miroljube, mozda je ovo prvi korak ka otkazivanju parade srama. One slike sa "evropskim vrednostima" su (blaga je rec) jezive. Ono je gore od Sodome i Gomore. Mislim da je ovim cinom on izvrsio dodatni pritisak na svoje bivse ministarstvo i Vladu da obavezno omoguce odrzavanje gej parade. Dveri postaju ono sto smo svi zeleli - lider zdrave Srbije. |
|
|
Uros88 |
Odgovorio 25.09.2010 00:00
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 28.12.2008 21:00 Lokacija: Beograd |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.09.2010 00:17
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Dobar opis debilana za odrasle. |
|
|
Miljan_88 |
Odgovorio 25.09.2010 01:25
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 18.06.2009 23:51 Lokacija: Nepoznata |
http://www.kurir-...-51501.php Profesore, jeste li culi do sada za ovako nesto, o cemu se ovde radi? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.09.2010 07:55
|
Miljan_88 - poruka glasi: http://www.kurir-...-51501.php Profesore, jeste li culi do sada za ovako nesto, o cemu se ovde radi? Mozemo da ocekujemo jos mnogo slicnih stvari kojima ce Neko podsticati ljude na razmisljanje. |
|
|
nikola |
Odgovorio 25.09.2010 09:08
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
HEROJSKI SRBI Veoma uticajni izraelski portaj "Jewish Task Force" (www.jtf.org) na svojoj naslovnoj strani, pod naslovom "Herojski Srbi" objavljuje seriju video priloga koji zasenjuju i najvece srpske nacionaliste. Prilozi pod imenima: - Kosovo pripada Srbiji - Izdaja Srbije - Danas Kosovo, sutra cela Evropa - Muslimansko Kosovo ugrozava Izrael - Albansko-muslimanske lazi - Albansko-muslimanski teroristi samo su neki od priloga koji se mogu pogledati na naslovnoj strani sajta ove organizacije (www.jtf.org). |
|
|
tovel |
Odgovorio 25.09.2010 15:42
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.09.2010 20:19
|
Iz razloga bolje distribucije informacija naseg centra ukljucili smo se na Facebook: http://www.facebo...8841688801 |
|
|
sasa-vestionline |
Odgovorio 26.09.2010 02:16
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 02.06.2010 23:18 Lokacija: Belgrade |
Dr Miroljube iskreno mi je zao zbog mnogih stvari koje nas okruzuju. Ali sam takodje svestan postao kada sam poceo da pratim vas forum... Odavno se zna sta ce biti i kako, ali niko to ne moze da prognozira...aliiii vam mogu reci da ste za sve bili u pravu. Obratite (dobro) paznju na sledeci link : http://www.vesti-...h-hriscana |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.09.2010 08:08
|
sasa-vestionline - poruka glasi: Dr Miroljube iskreno mi je zao zbog mnogih stvari koje nas okruzuju. Ali sam takodje svestan postao kada sam poceo da pratim vas forum... Odavno se zna sta ce biti i kako, ali niko to ne moze da prognozira...aliiii vam mogu reci da ste za sve bili u pravu. Obratite (dobro) paznju na sledeci link : http://www.vesti-...h-hriscana Nema velike razlike izmedju gej parade i pomenutog skupa. Upravo u "hriscanskim" zemljama se organizuju gej parade i uvode gej brakovi, dok ovakve religijske vodje cute i precutno to odobravaju (sa po nekom sterilnom izjavom protiv toga, kao sto to papa radi). Ne znaju mucenici sta rade i gde idu, i Kome se zameraju i sa Kim ulaze u sukob. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.09.2010 08:10
|
bartus - poruka glasi: PoÅ¡tovani Miroljube, Da li informacije sa ovog sajta, i ono Äime se ovi ljudi bave, može da se poveže sa onim Å¡to sam sluÅ¡ao u emisiji o okultizmu kada ste interjvusiali jednog momka? Kažu da se povezujemo sa kosmosom, pominju neke visokointeligentne energije... http://www.... Ali dosta pominju i bibliju i njeno uÄenje, ali meÅ¡aju sa svim i svaÄim :( Tako je, u pitanju je prikriveni okultizam, za koji pomenuti ljudi misle da je nesto ugodno pred Bogom. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 26.09.2010 08:10 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.09.2010 11:39
|
ani - poruka glasi: g. Miroljube, kakav je VaÅ¡ stav prema teoriji o tektoniki? Ako postoje dokazi u prilog tektonici, kako osporiti postojanje njihovog prakontinenta "pangea"? Govorio sam o tome, treba da procitas prethodne postove. Jedan kontinent je zaista postojao, pre oko 4500 godina nakon Potopa, a onda je oko 100 godina nakona Potopa, nakon sto su se ljudi i zivotinje umnozili i naselili kontinent, za vreme Faleka (vidi: 1. Mojsijeva 10,25) kontinent podelio na vise njih, dejstvom Tvorca. Prica o kretanju kontinenata tokom miliona godina nema nikakvo naucno uporiste. i usput, zamolio bih Vas da me uputite na neki sajt ili Å¡togod sliÄno sa hebrejskim tekstovima. O Äemu se radi; naime hteo bih zainteresovati neke prijatelje ali neznam joÅ¡ najbolje Äitati hebrejski. Ako je moguÄe treba mi samo kraÄi tekst, nije bitno kojeg izvora iako bi bilo bolje da je iz biblije, i da je zapisano kako se Äita. nadam se da je moja želja ostvariva, i bio bih Vam veoma zahvalan. Sve najbolje! Najbolji tekstovi kojim bi mogao da zainteresujes prijatelje jesu tekst o vaznosti hebrejskog jezika: http://www.hebrej...ejskiv.htm Knjiga "Jevrejski Jeshua ili grcki Isus": http://www.cps.or...shua02.zip A tu je i online kurs za ucenje hebrejskog: http://www.hebrej...ebatu.com/ |
|
|
eric burdon |
Odgovorio 26.09.2010 11:41
|
Član Odgovori: 27 Pristupio/la: 10.05.2008 12:06 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.09.2010 11:44
|
DanijelRSB - poruka glasi: Pozdrav Miroljube, imam sledeće pitanje za Vas, pokuÅ¡aću da u Å¡to kraćem objasnim o Äemu se radi, volio bih da Äujem vaÅ¡e miÅ¡ljenje o tome. Dakle, kod nas u kraju (a i Å¡ire) postoji jedan Äovjek, u narodu poznat kao „gujar“ (lijeÄi od ujeda zmije). On svoj „posao“ radi vrlo uspjeÅ¡no i jako je poznat. Svi idu kod njega kada imaju problem sa tim, bilo da je rijeÄ o doktorima, profesorima, radnicima, seljacima i sl. Od prijatelja koji je iÅ¡ao kod njega saznao sam da ima viÅ¡e metoda lijeÄenja, izmeÄ‘u ostalog rekao mi je da jedan lijek sadrži konjsku krv pomjeÅ¡anu sa nekim travama i sl. E sad, to je sve u redu! Recimo, da mi to ide u glavu! ÄŒovjek je od nekoga nauÄio (ili možda naslijedio) kako da izlijeÄi i dobro. Ono Å¡to mi ne ide u glavu, jeste sledeće. Taj Äovjek ZNA, kada ga neko nazove, da li ga je ujela zmija ili ne, i Å¡ta viÅ¡e, on ZNA i gdje ga je ujela (u kojem mjestu, gradu, državi...) i u koji dio tijela ga je ujela. Mnogi nisu vjerovali u to (i ja sam jedan od njih), misleći da on samo hoće da uzme pare od ljudi. MeÄ‘utim, kada ga neko lažno nazove i kaže da ima problem sa tim, on odmah odgovori „Vas nije ujela zmija“! Prije par dana se desio jedan sluÄaj da je Äovjek otiÅ¡ao kod njega, i on ga nije htio ni pregledati, Äim ga je vidio rekao mu je da je on zakasnio, trebalo je prije da doÄ‘e, Äovjek je posle otiÅ¡ao doktoru i ispostavilo se da je stvarno bilo kasno, Äovjek je ubrzo preminuo. Za mene je to neshvatljivo, kako on to može da zna?! Mnogi govore da mu je to „dar“ od Boga! Å ta vi mislite o tome??? U pitanju je covek koji je demonizovan, dakle opsednut demonima, i oni mu daju informacije o ljudima koji ga zovu. Nista on ne leci, i ta prica o izlecenjima je lazna. Demoni mogu da deluju na ljude koji dolaze kod njega pa da se "osecaju" da im je bolje, i to je sve. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.09.2010 11:57
|
ziegler - poruka glasi: Postovani Miroljube One fotografije iz San Franciska su stvarno uzas. Ali me zanima to ste rekli da se takve "stvari" upraznjavaju u heteros. parovima i da je to negativno. Uzmimo primjer da se takvo stimuliranje erogenih zona upraznjava prije onog glavnog akta stvaranja djeteta. Zna se da vodjenje ljubavi bez postignutog optimuma (npr. vlaznost zenskog spolnog organa ili potpuna erekcija kod muskarca) moze biti suho i bolno, a takva stanja se postizu stimuliranjem. Molim Vas zato da mi date biblijski citat koji osudjuje takve vrste stimuliranja i Vas argument zasto je Bog stvorio erogene zone. Uz nadu da ce odgovor biti od koristi i drugima, Hvala i postovanje U Bibliji ne postoji ekspicitan citat koji kaze da ne treba udarati glavom u zid, ili da ne treba skakati trostruki salto sa desetog sprata na beton, sto ne znaci da je tako nesto preporucljivo. Pitanje polnog odnosa se regulise u glavi. Osobe koje imaju neki psihicki poremecaj mogu da imaju problem sa polnim odnosom (danas je to cesta pojava), jer ne mogu u glavi da podstaknu svoj polni poriv, pa onda pokusavaju raznim "tehnikama" da to postignu. Cinjenica je da su odredjeni delovi covekovog tela vise osetljivi, kada je u pitanju polni odnos, ali to ne znaci da se treba upustati u perverzije i slicno. Kada sam rekao da se danas mnogi heteroseksusalci ponasaju slicno homoseksualcima, mislio sam na razne oblike perverzija koje oni nazivaju "oralni seks", "analni seks" i sl, koji se cak prikazuju kao nesto normalno u casopisima koji se prodaju na kioscima, a takvo ponasanje je danas postala praksa u velikom procentu heteroseksualnih odnosa, na zalost. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.09.2010 11:58
|
Tuzna vest kako ce tog coveka, koji je hteo da zastiti svoju decu, odvesti u zatvor. |
|
|
Za zivot Srbije |
Odgovorio 26.09.2010 19:02
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 04.02.2010 00:23 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Konstantin |
Odgovorio 26.09.2010 19:11
|
Član Odgovori: 81 Pristupio/la: 16.02.2008 20:38 Lokacija: Nepoznata |
"Vruće leto Marka Karaxića Posle televizijskog duela sa Vladanom GliÅ¡ićem, Älanom redakcije Äasopisa Dveri srpske, sekretar Ministarstva za ljudska i manjinska prava, Marko Karadzić podneo je ostavku. Ovim Äinom su promoteri LGBT ideologije u Srbiji izgubili najglasnijeg mentora iz redova vlasti. Nakon ostavke, pretnja bivÅ¡eg državnog sekretara u pomenutoj TV emisiji da organizacijama poput naÅ¡e neće dozvoliti da Å¡etaju, gubi na znaÄaju. Ipak ćemo i mi moći da Å¡etamo – protiv režima i gej parade. Informativna služba Srpskog sabora Dveri" E to se zove emisija kad ima ovakve posledice...e da ih je vise. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 26.09.2010 22:54 |
|
|
Iksan |
Odgovorio 26.09.2010 19:29
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 01.02.2009 18:46 Lokacija: Cacak |
|
|
Predji na forum: |