pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.09.2010 19:24
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
crnitrn - poruka glasi: http://www.spc.rs...orka_srama Ovo je sve od SPC i patrijaha, sve vise me posecaju na politiku vatikana, napisu protest i to je to a ovano vozi misko! U kom vremenu ti zivis? Ovo je izjava mitropolita Amfilohija od prosle godine, a ne sadasnja izjava SPC ili patrijarha. |
|
|
Dusan Jovanovic Supraska |
Odgovorio 23.09.2010 20:54
|
Član Odgovori: 38 Pristupio/la: 27.01.2009 13:54 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.09.2010 22:18
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
AKO IH NE ZAUSTAVIMO NA ULICI DANAS... Autor: Srpska narodna novokomponovana protestna pesma Gej parada nije samo cirkuska kolona nakaznosti, Gej parada nije samo bizarni turistiÄki dogaÄ‘aj, Gej parada je politiÄki marÅ¡ totalitarnih sekti Ako ih ne zaustavimo na ulici danas – ući će nam u kuću sutra Ako ih ne zaustavimo na ulici danas – sedeće nam za porodiÄnom trpezom sutra Stolovaće nam u Å¡kolama sutra kao Å¡to danas stoluju na svim medijima Cupkaće nam decu na kolenima sutra kao Å¡ta danas cupkaju sve politiÄare Otimaće nam decu kao Å¡to nam otimaju Kosovo Ali oni nisu jaki koliko su histeriÄni, oni nisu važni koliko su sebiÄni Ako ih ne zaustavimo na ulici danas – ući će nam u kuću sutra Ako ih ne zaustavimo na ulici danas – sedeće nam za porodiÄnom trpezom sutra Oni su samo marionete u vampirskoj ruci eu-birokrata, oni se zajedno klate na kerećem lancu Brisela, zajedno sa liÄnim režimom gej-predsednika i gej-vlade, Kakva vlada takva i parada Zato, zaustavićemo gej paradu samo ako sruÅ¡imo gej vladu Režim je taj koga treba obarati 10. 10. 2010… Ako ih ne zaustavimo na ulici danas – ući će nam u kuću sutra Ako ih ne zaustavimo na ulici danas – sedeće nam za porodiÄnom trpezom sutra |
|
|
Laki |
Odgovorio 23.09.2010 23:01
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
pizon1 |
Odgovorio 24.09.2010 00:39
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 24.09.2010 00:32 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube imam jedan savet za tebe: Savet je da se sakrijeÅ¡ ovih dana pred paradu sodomisanja u Beogradu 10.10.2010 jer sodomske vlasti u Beogradu i Srbiji bi mogle da sve one koji su se izjasnili javno protiv parade sodomisanja uhapse na jedno vreme kako bi omogućili zlu sodome i gomore da se reklamira u Beogradu bez problema. A ako se i sluÄajno i desi da budeÅ¡ uhapÅ¡en na jedno vreme obavezno osmisli kako i ko da nam javi da bi smo mogli da doÄ‘emo u posetu tebi i svim onima koji su se borili javno da se spreÄi sodomisanje Srbije i Beograda... |
|
|
senad |
Odgovorio 24.09.2010 00:52
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 19.02.2010 03:33 Lokacija: Nepoznata |
StraÅ¡no je to Å¡ta smo doÄekali u zemlji Srbiji da se hapse oni koji se javno izjaÅ¡njavaju protiv zla a da se oni koji Äine zlo joÅ¡ i ponose... zar nisu ovo poslednji dani planete zemlje kada poÅ¡teni treba da strahuju od hapÅ¡enja a da oni koji Äine zlo budu ponosni pa joÅ¡ i zaÅ¡tićeni od vlasti... straÅ¡no |
|
|
merjema |
Odgovorio 24.09.2010 01:14
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 24.09.2010 01:09 Lokacija: Nepoznata |
Da nema Biblije i Miroljuba da nas inforimiÅ¡u ja viÅ¡e nebih znala ni Å¡ta je zlo ni Å¡ta je dobro jer kako vreme ide sve je viÅ¡e i viÅ¡e zapetljano laž je pomeÅ¡ana sa istinom a istina je pomeÅ¡ana sa lažju, zlo je pomeÅ¡ano sa dobrim a dobro je pomeÅ¡ano sa zlim i kako koja generacija bude dolazila i ako nebudu Äitali Bibliju i sluÅ¡ali Miroljuba dok govori u skladu sa Biblijom neće viÅ¡e moći da znaju Å¡ta je laÅ¡ a Å¡ta istina i Å¡ta je dobro a Å¡ta loÅ¡e. Miroljube molim te recimi da i će za par godina i pedofili tražiti svoja prava i paradu ponosa? |
|
|
pizon1 |
Odgovorio 24.09.2010 01:17
|
HVALA BOGU Å¡to je u Srbiji podigao jednog Äoveka kao Å¡to je Miroljub Petrović preko koga nam daje putokaz ka dobru jer u Srbiji viÅ¡e nemaÅ¡ ni od koga da ÄujeÅ¡ niti da vidiÅ¡ niti da proÄitaÅ¡ Å¡ta je dobro a Å¡ta zlo... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.09.2010 08:12
|
pizon1 - poruka glasi: Miroljube imam jedan savet za tebe: Savet je da se sakrijeÅ¡ ovih dana pred paradu sodomisanja u Beogradu 10.10.2010 jer sodomske vlasti u Beogradu i Srbiji bi mogle da sve one koji su se izjasnili javno protiv parade sodomisanja uhapse na jedno vreme kako bi omogućili zlu sodome i gomore da se reklamira u Beogradu bez problema. Nema potrebe da se nigde krijem. Najveca kompromitacija za vlast, pravosudje i vrh policije bi bila kada bi me uhapsili zato sto govorim o uzrocima savremenih bolesti i sto besplatno pomazem ljudima da ozdrave. Jos veca kompromitacija za njih bi bila kada bi me likvidirali kao Nebojsu Krstica. Dakle, ako cujes da me zgazio auto, ili mi je pao klavir na glavu dok sam setao ulicom, ili sam doziveo mozdani udar, onda znaj sta mi se desilo. A ako se i sluÄajno i desi da budeÅ¡ uhapÅ¡en na jedno vreme obavezno osmisli kako i ko da nam javi da bi smo mogli da doÄ‘emo u posetu tebi i svim onima koji su se borili javno da se spreÄi sodomisanje Srbije i Beograda... Hvala na ponudi. U tom slucaju mozes da mi doneses jednu porciju falafela iz one prodavnice u Narodnog fronta (Carice Natalije) sa donjeg linka: http://www.falafe... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.09.2010 08:18
|
senad - poruka glasi: StraÅ¡no je to Å¡ta smo doÄekali u zemlji Srbiji da se hapse oni koji se javno izjaÅ¡njavaju protiv zla a da se oni koji Äine zlo joÅ¡ i ponose... zar nisu ovo poslednji dani planete zemlje kada poÅ¡teni treba da strahuju od hapÅ¡enja a da oni koji Äine zlo budu ponosni pa joÅ¡ i zaÅ¡tićeni od vlasti... straÅ¡no Isus je rekao: "Ko hoce da ide za mnom, neka uzme svoj krst i podje." I ovde mnogi tumace Njegove reci simbolicno, umesto doslovno. Dakle, mozemo da ocekujemo giljotinu za sve nas i to je to. Taj period dok nas ne likvidiraju treba da iskoristimo da pomognemo ljudima sto vise. Naravno da postoji mogucnost da Bog napravi neki veliki preokret, kao u Mojsijevo vreme, ali mi treba da radimo nas posao, a Bog radi svoj posao. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.09.2010 08:26
|
merjema - poruka glasi: Da nema Biblije i Miroljuba da nas inforimiÅ¡u ja viÅ¡e nebih znala ni Å¡ta je zlo ni Å¡ta je dobro jer kako vreme ide sve je viÅ¡e i viÅ¡e zapetljano laž je pomeÅ¡ana sa istinom a istina je pomeÅ¡ana sa lažju, zlo je pomeÅ¡ano sa dobrim a dobro je pomeÅ¡ano sa zlim i kako koja generacija bude dolazila i ako nebudu Äitali Bibliju i sluÅ¡ali Miroljuba dok govori u skladu sa Biblijom neće viÅ¡e moći da znaju Å¡ta je laÅ¡ a Å¡ta istina i Å¡ta je dobro a Å¡ta loÅ¡e. Miroljube molim te recimi da i će za par godina i pedofili tražiti svoja prava i paradu ponosa? U prvoj recenici ustava svih savremenih drzava (osim nekih islamskih) stoji da je "drzava sekularna". To znaci da je zvanican stav drzave da Bog ne postoji, a ko hoce da veruje da Bog postoji - neka veruje. Iz tog stava da je drzava sekularna (da zvanicno nema Boga) proizilazi da ne postoje apsolutni moralni kriterijumi, sto dalje znaci da ce se - "sta je moralno" - utvrdjivati glasanjem. U Indoneziji i Tajlandu je dozvoljeno da roditelji svoju decu od 10-14 godina iznajmljuju "turistima" i drugim "zainteresovanima" za prostituciju, i to se masovno radi, a nijedan svetski medij to ne objavljuje, niti se to proglasava krsenjem ljudskih prava. Rade se i druge strasne stvari sirom sveta, ali niko ne progovara o tome. Tako i nase drustvo, kako bude moralno propadalo, jer je odbacilo moralne principe i postovanje Zakonodavca, bice sve blize drustvima kao sto su ona na Zapadu ili Indoneziji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.09.2010 08:44
|
Dugo sam se dvoumio da li da postavim donji link. U pitanju je nesto najstrasnije sto sam do sada video, a odnosi se na snimke gej parade u San Francisu iz 2008. Na snimcima se prikazuju muskarci koji idu goli sa body piercingom na svojim polnim organima, kako na ulici masturbiraju, upraznjavaju tzv. "oralni seks" i slicne gadosti, a pored njih stoje policajci koji to nasmejano posmatraju i stite ih. Snimci su izuzetno odvratni i ne preporucujem ih svima da ih gledaju, a kada se klikne na donji link ide najpre upozorenje da sledi nesto mnogo odvratno, pa ako neko i dalje zeli to da vidi, moze da klikne donji link. Na sledecoj strani, pre pojave pomenutih slika, ide jos jedno upozorenje. Meni, koji mogu mnogo toga da izdrzim, bila je muka kada sam pogledao ove snimke. Dakle, jos jednom pozivam sve koji hoce ovo da pogledaju da dobro razmisle. Preporucujem da ovo pogledaju samo oni koji su stariji od 18 godina, koji su muskarci, i koji su psihicki stabilne osobe. Odlucio sam se da postavim ovaj link da se oni koji mogu da uticu na tokove u ovom drustvu (a to su odlucni, zdravi i hrabri muskarci) upoznaju sa strahotama koje dolaze velikom brzinom i kod nas. Ljudi sa donjih snimaka kontrolisu vlast u San Francisku. Dakle, evo linka: http://www.zombie.../index.php |
|
|
merjema |
Odgovorio 24.09.2010 14:17
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 24.09.2010 01:09 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.09.2010 15:32
|
Upravo smo doterali sajt Centra za lecenje homoseksualizma i ubacili nove podatke. Narocito preporucuje da se procita deo vezano za "Cinjenice o homoseksualizmu": http://www.gaycur...jenice.htm |
|
|
baco438 |
Odgovorio 24.09.2010 17:46
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 25.03.2010 00:33 Lokacija: Borovo |
Dugo sam se dvoumio da li da postavim donji link. U pitanju je nesto najstrasnije sto sam do sada video E moj Miroljube i ti bi ovo lecio?! . Svaka ti cast. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.09.2010 17:54
|
baco438 - poruka glasi: Dugo sam se dvoumio da li da postavim donji link. U pitanju je nesto najstrasnije sto sam do sada video E moj Miroljube i ti bi ovo lecio?! . Svaka ti cast. U demokratskom uredjenju mozemo jedino da pokusamo da lecimo, i evo da ti kazem da mi se javilo dosta ljudi koji zele da se izlece. Da smo teokratski uredjeni, onda bi to islo malo drugacije - prvo informacija, pozivi na izlecenje i uvodjenje zakona, a onda sve ostalo kako je predvidjeno u Mojsijevom zakonu. Dalje, slicne stvari rade i heteroseksualci u svojim spavacim sobama, ali to se danas smatra "normalnim", a ustvari je slicna vrsta bolesti. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.09.2010 17:57 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.09.2010 18:00
|
Sad su mi javili da je Prva televizija (bivsa TV Fox) emitovala u danasnjoj emisiji Ekspoloziv prilog koji su snimili sa mnom juce. Ako neko moze da nadje snimak neka postavi link. |
|
|
pizon1 |
Odgovorio 24.09.2010 18:59
|
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Sad su mi javili da je Prva televizija (bivsa TV Fox) emitovala u danasnjoj emisiji Ekspoloziv prilog koji su snimili sa mnom juce. Ako neko moze da nadje snimak neka postavi link. REPRIZA OVE EMISIJE EKSPLOZIV U KOJOJ JE BIO MIROLJUB PETROVIĆ JE TEK U PONEDELJAK U JUTARNJIM ČASOVIMA OD 06:40 NA TELEVIZIJI PST1 BIVŠA FOX |
|
|
New man |
Odgovorio 24.09.2010 19:25
|
Član Odgovori: 46 Pristupio/la: 01.09.2010 17:42 Lokacija: Nepoznata |
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.09.2010 21:01 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.09.2010 21:03
|
|
|
Predji na forum: |