pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.09.2010 19:21
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
anavi - poruka glasi: PoÅ¡tovani Miroljube, imam jedno pitanje, zanima me dali je žena nerotkinja od svog rodjenja (bog je tako odluÄio) ili ona to postaje svojim naÄinom života? Zene postaju nerotkinje zbog nezdravog nacina zivota, a desava se da zlim zenama (sto je takodje manifestacija nezdravog zivota) Bog zatvori matericu pa ne mogu da radjaju (kao sto je bio slucaj sa Saulovom cerkom koja se udala za Davida). Postoji opcija i da se devojcica rodi bolesna pa nije u stanju da bude majka kad poraste, ali za to je opet kriv ljudski faktor (roditelji). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.09.2010 19:22
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Dino - poruka glasi: Miroljube, jedan od dogadaja za prepoznat Mesiju je povratak izgubljenih plemena (Jez 37,19-28) za koji neki kazu da se nije ispunio...mozete li mi nesto rec o tome? Pozdrav! Jos se tacno ne zna gde je tih 10 izgubljenih plemena. Jedan istoricar kaze da su Sloveni jedno od tih plemena. Videcemo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.09.2010 19:24
|
Jerusalim997 - poruka glasi: Добра веÑт из Израела! http://www.vesti-...-i-Izraela Nisu to nikakve dobre vesti. Dobre vesti su da se Izrael okrene Bogu, a ovako ce da se uljuljkava da svojom silom moze protiv Sotone. |
|
|
Daniel1 |
Odgovorio 06.09.2010 21:39
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 03.04.2010 11:22 Lokacija: Nepoznata |
profesore jel se može Äovjek izlijeÄiti od AIDSA? Tko je god od istine, sluÅ¡a moj glas!
rijeÄ je Gospoda Hristosa |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.09.2010 21:52
|
Daniel1 - poruka glasi: profesore jel se može Äovjek izlijeÄiti od AIDSA? Naravno da moze, pogledaj kako se Magic Johnson izlecio, samo nijedan medij o tome ne sme da prica, kao sto je i pre neki dan u Srbiju dolazio ministar spoljnih poslova Nemacke Gvido Vestervele, koji je homoseksualac, i nijedan srbijnski medij nije smeo da pomene da je tip gej, "da se ne bi zamerali Evropi". |
|
|
Daniel1 |
Odgovorio 06.09.2010 22:12
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 03.04.2010 11:22 Lokacija: Nepoznata |
koji je tretman za izljeÄenje AIDSA? Tko je god od istine, sluÅ¡a moj glas!
rijeÄ je Gospoda Hristosa |
|
|
boricio |
Odgovorio 07.09.2010 01:31
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 07.09.2010 01:27 Lokacija: Nepoznata |
Postovani Miroljube Sta mislite o lekovitim svojstvima indijske konoplje? Dali je istina da ulje od nje leci rak i masu drugih bolesti? hvala unapred na odgovoru. Boricio |
|
|
croat |
Odgovorio 07.09.2010 08:26
|
Član Odgovori: 22 Pristupio/la: 07.04.2009 20:12 Lokacija: Nepoznata |
pisali ste o monogamiji pa me zanima zašto nisu već ni tada mogli imati djecu? koji je tada bio uzrok da muž i žena nisu mogli imati djecu? danas je to zbog nezdravog života ili? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.09.2010 08:34
|
Daniel1 - poruka glasi: koji je tretman za izljeÄenje AIDSA? Jednostavan. Ojacas imuni sistem i on se obracuna sa virusom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.09.2010 08:37
|
boricio - poruka glasi: Postovani Miroljube Sta mislite o lekovitim svojstvima indijske konoplje? Dali je istina da ulje od nje leci rak i masu drugih bolesti? hvala unapred na odgovoru. Boricio Indijska konoplja je otrov, a sve drugo su medijske lazi. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.09.2010 08:39
|
croat - poruka glasi: pisali ste o monogamiji pa me zanima zašto nisu već ni tada mogli imati djecu? koji je tada bio uzrok da muž i žena nisu mogli imati djecu? danas je to zbog nezdravog života ili? Iz istih razloga kao i danas, govorio sam u jednom od prethodnih postova. |
|
|
Milosevic |
Odgovorio 07.09.2010 15:13
|
Član Odgovori: 22 Pristupio/la: 14.12.2008 22:19 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Daniel1 - poruka glasi: profesore jel se može Äovjek izlijeÄiti od AIDSA? Naravno da moze, pogledaj kako se Magic Johnson izlecio, samo nijedan medij o tome ne sme da prica, kao sto je i pre neki dan u Srbiju dolazio ministar spoljnih poslova Nemacke Gvido Vestervele, koji je homoseksualac, i nijedan srbijnski medij nije smeo da pomene da je tip gej, "da se ne bi zamerali Evropi". Oglasio se kurir povodom ovog tipa! http://www.kurir-...-47733.php |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.09.2010 18:58
|
Zemljotres uniÅ¡tio viÅ¡e od polovine grada Hristova Crkva (KrajstÄerÄ) http://www.021.rs...grada.html Posto uskoro pocinje novi vremenski ciklus (nova godina) moze se ocekivati novi turnus dogadjaja koji ce usmeriti tok ljudske istorije. Ono sto je ocekivano jeste serija jos strasnijih prirodnih katastrofa, jer bez toga ljudi nece poceti da koriste mozak. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.09.2010 19:03
|
Za one koji obelezavaju biblijske praznike, evo datuma jesenjih praznika za ovu godinu: - Praznik truba - 11. septembar - Dan ociscenja (Jom kipur) - 20. septembar - Praznik senica - 25. septembar - 2. oktobar Neradni dani su prvi i drugi praznik, i prvi i poslednji dan treceg praznika. Dan pocinje prethodnog dana sa zalaskom sunca i traje tog dana do zalaska sunca. Za vise informacija pogledati link: http://www.karait...ates.shtml |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.09.2010 22:00
|
xxx - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: anavi - poruka glasi: PoÅ¡tovani Miroljube, imam jedno pitanje, zanima me dali je žena nerotkinja od svog rodjenja (bog je tako odluÄio) ili ona to postaje svojim naÄinom života? Zene postaju nerotkinje zbog nezdravog nacina zivota, a desava se da zlim zenama (sto je takodje manifestacija nezdravog zivota) Bog zatvori matericu pa ne mogu da radjaju (kao sto je bio slucaj sa Saulovom cerkom koja se udala za Davida). Postoji opcija i da se devojcica rodi bolesna pa nije u stanju da bude majka kad poraste, ali za to je opet kriv ljudski faktor (roditelji). Pozdrav Miroljube Da li se Elizabeta (majka Ivana krstitelja) može svrstati u ove kategorije koje si nabrojio? Ja mislim da ne, jer za nju ovako piÅ¡e... 6 Bili su oboje pravedni pred Bogom i živjeli su besprijekorno u svim zapovijedima i uredbama Gospodnjim. 7 A bili su bez djece; jer je Elizabeta bila nerotkinja, i oboje su bili već poodmakli u godinama. Da li možemo ovdje reći da se radi o tome da je Bog na neki naÄin prokuÅ¡ao tu ženu, kako bi ona svojom odanošću pokazala da je zaslužila da rodi najvećeg roÄ‘enog od žene, kako to Isus kaže. Ovdje imamo situaciju da su oboje besprijekorno vrÅ¡ili Božju volju, a to su im vjerovatno usadili njihovi roditelji koji su vjerovatno isto tako živjeli. Postoje retke situacije kada se neprijatne stvari desavaju da bi se Bog proslavio na poseban nacin. Tako je bilo sa onim slepim covekom od rodjenja za kojeg su ucenici pitali Isusa: "Da li je on sagresio, ili njegovi roditelji?" A Isus im kaze da niko od njih nije sagresio, nego se to desilo da se Bog proslavi, i onda je Bog izlecio slepog od rodjenja. Tako su i roditelji Jovana Krstitelja bili u patnji zbog nemanja dece, pa se njihova zalost pretvorila u najvecu radost. To je skola za sve nas da ne treba oko nicega da ocajavamo, vec da budemo strpljivi, a onda ce nas Bog obradovati radoscu kakvu ne mozemo ni da zamislimo. Samo je vazno da ne skrecemo sa Njegovog puta. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.09.2010 22:05
|
|
|
|
elohim |
Odgovorio 08.09.2010 10:57
|
Član Odgovori: 54 Pristupio/la: 13.09.2009 17:01 Lokacija: Nepoznata |
u isto vreme kada se sprema ofanziva hamasa na izrael,sprema se ofanziva i kod nas,imam prijatelje iz raske oblasti koji mi govore da se tamo napetost moze seci nozem,i da se oseca spremanje neceg loseg tamo,a bivsi nacelnik vojno bezbednosne sluzbe kaze da su trupe vec spremne da okupiraju rasku oblast pod parolom zastite prava muslimana,a za kraj je ostavljena vojvodina,za 10 oktobar je zakazana parada nakaza koja ce se odrzati i po cenu krvi kako je dacic najavio,cini se da nam nema spasa osim na individualnom nivou a i tad je pitanje jer ce strani vojnici za 10 godina tutnjati ovom zemljom i oni biti vlast ovde,sta vi mislite o ovom realnom scenariju? |
|
|
_Anonimus_ |
Odgovorio 08.09.2010 13:32
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 14.07.2010 18:20 Lokacija: Nepoznata |
Gledala sam vasa predavanja,i u jednom od njih naveli ste kako Isus nije rodjen 25.12 vec negdje u septembru.Da li mozete da mi kazete gdje ste to procitali,jer ja sam Bibliju procitala i nigdje nisam dosla do podatka da je Isus rodjen 25.12 ili bilo kog drugog datuma??? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.09.2010 15:36
|
elohim - poruka glasi: u isto vreme kada se sprema ofanziva hamasa na izrael,sprema se ofanziva i kod nas,imam prijatelje iz raske oblasti koji mi govore da se tamo napetost moze seci nozem,i da se oseca spremanje neceg loseg tamo,a bivsi nacelnik vojno bezbednosne sluzbe kaze da su trupe vec spremne da okupiraju rasku oblast pod parolom zastite prava muslimana,a za kraj je ostavljena vojvodina,za 10 oktobar je zakazana parada nakaza koja ce se odrzati i po cenu krvi kako je dacic najavio,cini se da nam nema spasa osim na individualnom nivou a i tad je pitanje jer ce strani vojnici za 10 godina tutnjati ovom zemljom i oni biti vlast ovde,sta vi mislite o ovom realnom scenariju? To sto si napisao je kao da opisujes buduce muke nekoga ko je oboleo od raka. Taj neko moze da se izleci, ali nece, i onda samo patnja i bol moze da se ocekuje. E sad, posto znamo da postoji Bog, On moze da izvede neki scenario kao sto je to to sada mnogo puta radio, i da napravi izbavljenje. To nam je jedina nada. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.09.2010 15:39
|
_Anonimus_ - poruka glasi: Gledala sam vasa predavanja,i u jednom od njih naveli ste kako Isus nije rodjen 25.12 vec negdje u septembru.Da li mozete da mi kazete gdje ste to procitali,jer ja sam Bibliju procitala i nigdje nisam dosla do podatka da je Isus rodjen 25.12 ili bilo kog drugog datuma??? Govorio sam o tome. Isus je bio mladji (kao covek) 6 meseci od Jovana Krstitelja, a Jovanov otac je sluzio u Hramu po redu Avijinom, sto ispada da je sluzio oko dve sedmice u junu. Ako je nakon toga dosao kuci i njegova zena zatrudnela, dakle pocetkom jula, onda je Isus zacet 6 meseci kasnije, negde u januaru, pa je tako rodjem negde na jesen, na pocetku biblijske godine. |
|
Predji na forum: |