pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2010 09:52
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
1.9.2010. IZRAELSKA VLADA SPREMNA ZA PODELU JERUSALIMA? Izraelski ministar odbrane Ehud Barak izjavio je danas, uoci obnove direktnih bliskoistocnih mirovnih pregovora u Vašingtonu, da je Izrael spreman da da Palestincima delove Jerusalima u okviru mirovnog sporazuma... Za vise informacija pogledati sajt "Vesti iz Izraela": http://www.vestii...net16.net/ |
|
|
nikola |
Odgovorio 02.09.2010 10:55
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
ima li veze povlaÄenje ameriÄke vojske iz Iraka sa planom da se napadne Izrael, obaranje režima Sadama Huseina po nekim podacima imalo je za cilj da uÄvrsti islamski vehabistiÄki pokret na bliskom istoku verovatno i uniÅ¡tavanje Izraela |
|
|
nikola |
Odgovorio 02.09.2010 12:57
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
|
|
|
_Ivan_ |
Odgovorio 02.09.2010 15:43
|
Član Odgovori: 118 Pristupio/la: 24.05.2009 19:20 Lokacija: pancevo |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2010 16:27
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
nikola - poruka glasi: ima li veze povlaÄenje ameriÄke vojske iz Iraka sa planom da se napadne Izrael, obaranje režima Sadama Huseina po nekim podacima imalo je za cilj da uÄvrsti islamski vehabistiÄki pokret na bliskom istoku verovatno i uniÅ¡tavanje Izraela Videcemo da li ce se americka vojska povuci, i sta ce jos od svega toga biti. |
|
|
Kifa |
Odgovorio 02.09.2010 16:47
|
Član Odgovori: 13 Pristupio/la: 14.08.2010 14:47 Lokacija: Nepoznata |
Svako dobro, POsto vidim da imate informacije o dogadjajima u Izrailu i da to redovno pratite zanima me da li zanate nesto o izgradnji Solomonovog hrami, da li se on gradi, da li postoje planovi, i da li mozda mozete da postavite neki link o tome u slucaju da znate. Hvala |
|
|
JekHa |
Odgovorio 02.09.2010 17:27
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 01.02.2009 18:37 Lokacija: Nepoznata |
Hm, ovo je delom smesno delom zalosno, obrisan sam 3-4 puta bez obrazlozenja, mogli ste mi ljudski reci da ne postavljam pitanja i bez problema bih se povukao, evo povlacim se svakako. ps ''Smeju se oni koji ce na kraju krajeva ljuto plakati i govore: kako mogu mrtve stvari ciniti cuda koje mi ne mozemo ciniti? Nisu li stvari zive kad ih ti ozivis? I nisu li ljudi mrtvi, kad oh ti napustis, Gospode Strasni? Kad se bolesni nametnu bolesnima za lekare Ti cinis mrtve kosti i blato lekarima. Kad Tvoj lik u dusi iscezne Ti dajes silu i moc Tvome liku na drvetu. Smeje se nepravednik mostima svetitelja i izede se od smeha pakosnoga. O kad bi mu se dalo znati da mrtve mosti svetitelja kriju vise zivota nego njegova krv i meso!'' |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2010 19:05
|
Cuvena Familija - poruka glasi: Intetesuje me sta mislite o ovome : [img]http://j.imagehost.org/t/0186/IMG_0363.jpg[/img] is not a valid Image. Ovo je drvo u Bijeljini,gdje je prije izvjesnog vremena odsjecena jedna grana i na tom mjestu se pojavio lik Isusa. [img]http://j.imagehost.org/t/0359/IMG_0365.jpg[/img] is not a valid Image. Uglavnom,kao sto se vidi iz slika,ljudi su tu dolazili,kidali koru sa drveta i slicno.Nakon toga je mjesto ogradjeno tim resetkama.....Bila sva svita "popovska" i sve ostalo sto prati jedna takav dogadjaj. Ljudi koji prolaze tuda,zastanu,prekrste se,neki poljube to ,neki ne...... Umesto da popovi razjure bandu i idolopoklonike, oni od toga prave cirkus i tako prizivaju demone i zlo na grad. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2010 19:12
|
p e d e r - poruka glasi: nikola - poruka glasi: Udruženje NaÅ¡i-1389 To je isti onaj oloÅ¡ koji poziva na istrebljenje Jevreja, muslimana, Albanaca... Pricas gluposti. Gde su oni trazili tako nesto? To je isti onaj oloÅ¡ koji Å¡iri homofobiju! To su najobiÄnija ratnohuÅ¡kaÄka homofobiÄna govna. Ti ljudi su dobri lekari koji bolest nazivaju svojim pravim imenom. Oni ukazuju na strasnu bolest koja se siri i izaziva smrt, a oni koji uzivaju da budu bolesni bune se protiv toga. Treba da znas da ti ne mozes da budes peder, a da druge ne ugrozavas. Tamo gde dodjes za tobom ide copor demona, a u sebi nosis bezbroj virusa (od HIV-a pa dalje redom), i jos plus siris svoju ideologiju kao "pravo izbora". Mozes da izaberes smrt, ali nemas pravo da je siris medju drugim ljudima i da bolest nazivas necim dobrim. Da sam na tvom mestu, obratio bih se ljudima iz organizacije SNP Nasi 1389 i trazio od njih pomoc da se izlecis. Oni bi te ubacili da radis nesto korisno, i posle jedne akcije lepljenja plakata sa njima protiv EU osecao bi se kao Milos Obilic. Evo probaj, pa ces se uveriti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2010 19:14
|
Kifa - poruka glasi: Svako dobro, POsto vidim da imate informacije o dogadjajima u Izrailu i da to redovno pratite zanima me da li zanate nesto o izgradnji Solomonovog hrami, da li se on gradi, da li postoje planovi, i da li mozda mozete da postavite neki link o tome u slucaju da znate. Hvala Naravno da znam. Mozes i ti da znas. Sve pise u Bibliji. Jos se nista ne gradi, ceka se neko zlo koje ce ljude da pokrene da pocnu da misle svojom glavom i da se obrate Bogu, i onda ce se zidati Hram. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2010 19:17
|
JekHa - poruka glasi: Hm, ovo je delom smesno delom zalosno, obrisan sam 3-4 puta bez obrazlozenja, mogli ste mi ljudski reci da ne postavljam pitanja i bez problema bih se povukao, evo povlacim se svakako. Pises gluposti i zato se tvoji postovi brisu. ps ''Smeju se oni koji ce na kraju krajeva ljuto plakati i govore: kako mogu mrtve stvari ciniti cuda koje mi ne mozemo ciniti? Nisu li stvari zive kad ih ti ozivis? I nisu li ljudi mrtvi, kad oh ti napustis, Gospode Strasni? Kad se bolesni nametnu bolesnima za lekare Ti cinis mrtve kosti i blato lekarima. Kad Tvoj lik u dusi iscezne Ti dajes silu i moc Tvome liku na drvetu. Smeje se nepravednik mostima svetitelja i izede se od smeha pakosnoga. O kad bi mu se dalo znati da mrtve mosti svetitelja kriju vise zivota nego njegova krv i meso!'' Gde si procitao ovu nebulozu? I posle se cudis sto se brisu tvoji postovi. U sta gledas - u to se pretvaras. Ako nastavis da citas slicne gluposti pocece rep i rogovi da ti rastu, a demoni ce da te uvere da si ptica i da mozes da letis, pa ce na kraju da te nagovore da skocis sa 10. sprata i onda cemo da ti dajemo citulju u Politiku. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2010 21:38
|
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2010 23:08
|
Jovan90 - poruka glasi: Gospodine Petrovicu konacno sam krenuo citati stari(do 4.Mojsijeve knjige) zavet,skinuo sam prevod sa ovog sajta.znam za vecinu dogadjaja preko vasih predavanja i ostalih informatora ali ovaj put citam malo detaljnije i imam par pitanja,prvo:da li je Edenski vrt postojao sve do potopa zajedno sa heruvimima na ulazu,pa je nestao potopom? Edenski vrt je verovatno uklonjen od strane Tvorca pre Potopa. drugo:ima mnogo primera o poligamiji,zar Bogu ne smeta da ljudi uzimaju druge zene pored svoje rve.Avram,Isak,Jakov(izrael)su imali svaki barem po 3-4 zene.a imali su Boziji blagoslov. danas je to greh. Treba da procitas prethodne moje postove, o tome sam vise puta govorio. Poligamija je "nuzno zlo" u situaciji kada postoji deficit u dobrim muskarcima. Nekada su ljudi imali potpuno drugaciji pogled na brak i na sistem vrednosti. Brak je smatran institucijom za stvaranje dobrih ljudi, a onaj ko je imao vise dobrih ljudi oko sebe (dece) taj je bio srecniji, materijalno bogatiji, itd. Devojke nije interesovalo da li muskarac ima jednu ili pet zena, vec da li moze da joj obezbedi sve sto joj je potrebno da ima puno dece i da se posveti njihovom vaspitanju. Devojke su takodje gledale da muskarac bude ugledan, znamenit, iz dobre porodice itd. Ona bi ulaskom u brak obicno dobijala svoju kucu i domacinstvo, i sve sto joj je potrebno, da bi mogla da se posveti vaspitanju dece. Takva deca bi sutra najvise brinula o svojoj majci. trece:koji je smiso toliko zrtvovanja zivotinja,koliko sam shvatio Aron je bio profi mesar pored toga sto je bio svestenik.cemu toliko krvi,zasto krvlju npr junca?zar nisu mogli jednostavno iskreno da se pokaju? Ocigledno ne razumes koliko je greh strasan i ne razumes Bozji plan spasenja. Klanjem nevinih zivotinja ljudi su trebali da shvate koliko je greh strasan, kao i da se stalno podsecaju obecanja o dolasu Mesije koji ce biti zrtvovan za grehe covecanstva. Sama rec za "zrtvu" na hebrejskom jeziku je "korban" koja doslovno znaci "priblizivac". Kada covek svoje grehe prenese na zrtvu (Mesiju), on se priblizava Bogu (gresi su ono sto coveka razdvaja od Boga). Nakon toga se zrtva kolje i spaljuje (kriminalci ne mogu da se sahranjuju na groblju nego se spaljuju na smetlistu izvan grada - slika unistenja nepokajanih na kraju istorije). cetvrto:da li oni zakoni iz trece Mojsijeve knjige koje je Bog dao Mojsiju i dalje vaze za sve jevreje? Neki zakoni ne mogu da se primenjuju jer nema teokratske drzave, ni Hrama. Jednog dana ce se primenjivati, kad se uspostavi teokratska drzava Izrael i izgradi Hram. i peto:Da li je Mojsije jedini covek u istoriji koji je video Boga barem s ledja.i ako znate zasto bi onaj koji bi pogledao Boga u lice,poginuo? U pitanju je verovatno bio Bog Otac kojeg nije mogao da vidi, jer je On nesto drugo nego covek, nesto sto bi sprzilo i unistilo coveka. Mojsije je video Boga u lice, ali Boga Sina - Isusa Hrista, isto kao i Avram i mnogi drugi. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 02.09.2010 23:08 |
|
|
bojanac |
Odgovorio 02.09.2010 23:33
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 04.11.2008 11:50 Lokacija: Nepoznata |
Evo kakve gluposti iznosi "eminentni" britanski fiziÄar, a Å¡to je joÅ¡ gore to je vest koja je obiÅ¡la svet: http://news.yahoo...in_hawking |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2010 23:52
|
bojanac - poruka glasi: Evo kakve gluposti iznosi "eminentni" britanski fiziÄar, a Å¡to je joÅ¡ gore to je vest koja je obiÅ¡la svet: http://news.yahoo...in_hawking Takvi su im "eminenti" i politicari, roditelji, itd, pa su im takvi i ljudi i drzave. |
|
|
elohim |
Odgovorio 03.09.2010 10:48
|
Član Odgovori: 54 Pristupio/la: 13.09.2009 17:01 Lokacija: Nepoznata |
da li je ispravno sprovoditi teokratske zakone ako smo pod okupacijom?mislim konkretno na kamenovanje prostitutki u nekim muslimanskim zemljama.mislim da teokratije nema ni u jednoj zemlji osim selektivno u pojedinim,kamenovanje mozda sluzi da se porodica ocuva kao stub drustva,ali samo ako nema okupacije. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.09.2010 16:36
|
elohim - poruka glasi: da li je ispravno sprovoditi teokratske zakone ako smo pod okupacijom?mislim konkretno na kamenovanje prostitutki u nekim muslimanskim zemljama.mislim da teokratije nema ni u jednoj zemlji osim selektivno u pojedinim,kamenovanje mozda sluzi da se porodica ocuva kao stub drustva,ali samo ako nema okupacije. Mnoge islamske zemlje nisu pod okupacijom, ali nemaju potpunu teokratiju, u onom biblijskom smislu. Ali, i teokratija koju sprovode pokazuje da ima smisla i da je nemoral na mnogo nizem nivou nego u zapadnjackim demokratijama. Mi danas mozemo da sprovodimo teokratiju na individualnom i porodicnom nivou, iako su pritisci drustva veliki protiv toga. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.09.2010 16:44
|
|
|
|
Konstantin |
Odgovorio 03.09.2010 18:01
|
Član Odgovori: 81 Pristupio/la: 16.02.2008 20:38 Lokacija: Nepoznata |
http://www.politi...10.lt.html Evo jednog teksta koji fino sumira sve katastrofe od ove godine. Zanimljivo je kako se stalno spominje bes "prirode"....kada bi ljudi shvatili ciji je to u stvari bes...mozda bi i mogli da se poprave |
|
|
Nemanja07 |
Odgovorio 03.09.2010 21:58
|
Član Odgovori: 19 Pristupio/la: 07.04.2009 22:25 Lokacija: Nepoznata |
Malo pre sam prosao Bulevarem Kralja Aleksandra kad neki lik sedi na ulici i meditira i ima tablu ispred sebe na kojoj pise: "Sacekajte potrebno mi je 10-ak sekundi da se vratim iz meditacije". Nisam zeleo da se zadrzavam i da citam sta pise ispod ali ovo je postalo ocajno... Sektasi i deomizovani fanatici se reklamiraju na svakom koraku... |
|
Predji na forum: |