pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.07.2010 10:22
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
|
|
|
Dusan Jovanovic Supraska |
Odgovorio 08.07.2010 11:18
|
Član Odgovori: 38 Pristupio/la: 27.01.2009 13:54 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.07.2010 12:58
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Sjajan projekat, svaka cast. Jedini nedostatak je sto u filmu nece biti receno ko je krivac za zlocine. Spominjace se Naser Oric, Alija, i ostali pilicari, a oni su samo izvrsioci zlocina. Medjunarodne kriminalce i okupatore Jugoslavije niko nece spomenuti, tako da je projekat "zavadi pa vladaj" i dalje na snazi, a svi narodi bivse Jugoslavije i dalje hoce u zagrljaj azdaje (EU i Vatikana) koji su izazvali rat. Naravno, narodi bivse Jugoslavije i njihovi nesposobni lideri su krivci sto su to prihvatili. |
|
|
Leviatan |
Odgovorio 08.07.2010 13:09
|
Član Odgovori: 48 Pristupio/la: 16.09.2008 19:16 Lokacija: Nepoznata |
Juce me bas drug zvao da dodjem na Exit (iako je znao da necu sigurno doci) govoreci: "brate aj upadamo na tvrdjavu, bice ludnica... ima milion stranaca itd". Ja bas razmisljam i da ima ko da protestuje, ova krda iz Evrope i ns-a bi pokusala da nas lincuju. Ja poznajem mnogo ljudi u NS-u i samo je jedan reko da nece ici na Exit, zato sto nema para. Ja mislim da je Novi Sad puko skroz jer ima (moja procena) 0,01% dobrih ljudi. I mislim da bi bilo sve uzalud. Protestovati u NS-u protiv Exita je kao da protestujemo u San Francisku protiv homoseksualizma. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.07.2010 13:14
|
kreacionista - poruka glasi: Miroljube, ja sam Äovjek kome radno vrijeme poÄinje u sedam sati a zavrÅ¡ava se u 15h, vikendom ne radim. Kada se vratim s posla, ruÄam, malo odmorim, zatim provedem neko vrijeme u druženju sa ženom i djecom, zatim izaÄ‘em ispred kuće i poneÅ¡to radim u baÅ¡ti (imam malu organsku baÅ¡tu), i u deset sati sam „mrtav“ umoran, „padnem“ u krevet i ne budim se do ujutro. Povremeno naÄ‘em vremena da se vidim sa prijateljima, poneÅ¡to duhovno da proÄitam, poÄ‘em u crkvu, posjetim ovaj forum i joÅ¡ par interesantnih internet lokacija i uglavnom to je to. S druge strane, ti putujeÅ¡ po svijetu, gostujeÅ¡ po raznim televizijama, ÄitaÅ¡ i piÅ¡eÅ¡ knjige, lijeÄiÅ¡ homoseksualce, predajeÅ¡ na fakultetu za prirodnu medicinu, uÄiÅ¡ hebrejski, odgovaraÅ¡ na pitanja forumaÅ¡a, posvećujeÅ¡ se porodici... E sad Miroljube, možeÅ¡ li mi opisati jedan tvoj tipiÄan dan? Kako sve to uspijevaÅ¡ da postigneÅ¡? Nadam se da previÅ¡e ne ulazim u tvoju privatnost, ali koje je tvoje mjesto stanovanja – u gradu ili u prirodi, u Srbiji ili Izraelu? Da li kad putujeÅ¡ nekad vodiÅ¡ i porodicu sa sobom? Iz tvog pisma vidim da radis za nekoga, i da ti poslodavac odredjuje radno vreme. Biblijskim terminom to se zove "ropstvo". Stanje nije lose, jer si svestan mnogih stvari i mozes da napredujes (lose je kad covek nije svestan sta se desava oko njega). Sto se tice mog radnog dana, ja ne mogu tacno da ga opisem, jer ne znam sta ce sutra biti. Uglavnom zavrsavam poslove koji su mi trenutno "na stolu", a hteo bih mnogo toga da zavrsim, ali ne stizem. Ne bih da ispadnem neskroman, ali veci deo vremena posvecujem pripremanju projekata (videa, knjiga, predavanja i drugih informacija) koji ce ljudima bolje pribliziti vazne i korisne informacije o zivotu, a ticu se prirode, zdravlja, Boga, morala itd. Manji deo vremena provodim na sebi, u smislu da proucavam ono sto me interesuje, i da provodim vreme tamo gde bi samo meni i mojoj porodici bilo lepo. Sve ljude dobre volje dozivljavam kao svoju porodicu i voleo bih da svima njima pomognem da budu srecniji i da se upoznaju sa informacijama koje ce ih dovesti do toga. U svakom slucaju, ja radim onako kako se sam organizujem, jer sam slobodan, i zavisim samo od Bozje milosti. Dakle, koristim mogucnosti koje mi je Bog dao i stizem da ucim i da se izgradjujem, ali i da drugima budem na korist, i da uzivam u zivotu. Vazno je reci da se sloboda dostize znanjem - znanjem o Bogu. Kada poznajes Boga i nacine kako On deluje u ovom svetu, Njegove zakone i sl, i kada to primenis u svom zivotu, onda postajes slobodan i zivot ti postaje radost, a tu radost mozes onda da podelis i sa ljudima oko sebe pa da i oni budu radosni. Ako prihvatis principe i religiju ovoga sveta, onda ti zivot postaje kuluk i patnja, a druge pocinjes da okrivljujes za svoja stradanja. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.07.2010 13:16
|
Leviatan - poruka glasi: Juce me bas drug zvao da dodjem na Exit (iako je znao da necu sigurno doci) govoreci: "brate aj upadamo na tvrdjavu, bice ludnica... ima milion stranaca itd". Ja bas razmisljam i da ima ko da protestuje, ova krda iz Evrope i ns-a bi pokusala da nas lincuju. Ja poznajem mnogo ljudi u NS-u i samo je jedan reko da nece ici na Exit, zato sto nema para. Ja mislim da je Novi Sad puko skroz jer ima (moja procena) 0,01% dobrih ljudi. I mislim da bi bilo sve uzalud. Protestovati u NS-u protiv Exita je kao da protestujemo u San Francisku protiv homoseksualizma. Nije bas tako kao sto si rekao, ali jeste stanje tesko. Ovo sto si sada napisao je slicno rekao i prorok Ilija, ali ga je Bog demantovao i objasnio mu da ima vise poboznih ljudi nego sto to izgleda, i da ce se uskoro uvesti red. Ja takodje znam dosta ljudi u Novom Sadu koji su dobri i pobozni, i lako moze da se cesti veliko ciscenje otpada u Novom Sadu, vrlo brzo. Dakle, budi samo malo strpljiv i imaj poverenje u Boga. |
|
|
NR |
Odgovorio 08.07.2010 14:20
|
Član Odgovori: 151 Pristupio/la: 05.01.2009 20:16 Lokacija: Nepoznata |
Izgleda da je promena klime jedan od nacina kako ce i kod nas Bog da deluje: http://www.presso...emna+klima !.html |
|
|
nikola |
Odgovorio 08.07.2010 15:42
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
http://download46...renici.mp3 Razgovor sa Aleksandarom Pavicem autorom knjige "Zabranjena istina o Srebrenici", knjiga je koristila strane izvore informacija |
|
|
Parakletos |
Odgovorio 08.07.2010 19:06
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 08.07.2010 18:52 Lokacija: Nepoznata |
Zanima me i nadam se da cu dobiti vas odgovor u sto kracem roku, jer smartam vas nacin razmisljanja ispravnim. Konkretno me zanima vas stav o Islamu i nacinu verovanja koje propagira ta religija? Takodje bi voleo da znam da li je Prorok Muhamed najavljen u Bibliji i da li postoje adekvatni zapisi koji potvrdjuju njegov dolazak? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.07.2010 19:19
|
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.07.2010 19:25
|
Jerusalim997 - poruka glasi: G. Miroljube imam jedno pitanje u vezi posta. U pravoslavnoj crkvi post se svodi na liÅ¡avanje mesa i masne hrane (post na vodi, ribi,ulju). MeÄ‘utim Jevrejski post podrazumeva da se niÅ¡ta ne jede od izlaska do zalaska sunca i to mi deluje pravilnije pa me zanima gde je u Svetom pismu svedoÄanstvo za to? Tj. gde je u Svetom pismu opisan takav naÄin posta? Post u pravoslavlju jeste jedna vrsta posta i sa biblijskog aspekta. Striktni biblijski post se spominje u tekstovima: 3. Mojsijeva 23,27; Isaija 58,5 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.07.2010 19:33
|
Soniks - poruka glasi: Miroljube ako nam treba struja samo za akumulator i za lap top i kompiujter i mobilni telefon kao sto kazete? Stvarno, ako treba struja samo za te stvari, onda knjige ne treba da stampate jel stamparija trosi struju za stampu da pokrene stampac,nego rucno da pisete , Stamparije stampaju gluposti, a to se vidi po tebi, koji citas te gluposti i postavljas glupa pitanja. Biblija je knjiga koja je dovoljna za sve stvari, a i ostale knjige mogu da se citaju u elektronskoj formi. ne treba da se kupate i umivate i odrzavate licnu higijenu jel i bojler trosi struju, Invalidi kao sto si ti zahtevaju da imaju bojler i nikada ne bi napustili grad je u prirodi moraju da greju vodu na sporetu, da cepaju drva i da rade mnoge druge "teske polove". Javi adresu pa da ti posaljemo jedna invalidska kolica. ne treba da kuvate jela i caj jel i sporet trosi struju... Tebi, i takvima kao sto si ti, treba struja da zivu hranu pecete i kuvate i da pravite od nje mrtvu hranu, kao i da kuvate cajeve jer ste ceo zivot bolesni. |
|
|
Odgovorio 08.07.2010 20:48
|
http://www.dveris...st/1857094 Rabin Isak Asijel govorio je na konferenciji u organizaciji Dveri srpske. |
|
|
Ivica |
Odgovorio 08.07.2010 22:37
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 21.07.2008 23:54 Lokacija: Nepoznata |
http://www.flix.c...autoplay=1 Pogledajte ovaj odlican video. Jews and Righteous Gentiles fighting for justice... Izmenio/la Miroljub Petrovic na 08.07.2010 22:40 Pomoz Bog!
|
|
|
Odgovorio 09.07.2010 12:09
|
http://www.dveris...st/1857585 Izjava Rabina Isaka Asijela na konferenciji odrzanoj u organizaciji Dveri srpske. |
|
|
biblija22 |
Odgovorio 09.07.2010 20:21
|
Član Odgovori: 84 Pristupio/la: 29.06.2010 16:07 Lokacija: Nepoznata |
Balkanel snimio novu pesmu!!!! Zove se SVI SVETOVI i predstavlja izbor iz psalma 7, koliko se ja razumem a mozda i ne. proverite. evo linka http://hebrejski....muzika.htm |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.07.2010 20:36
|
biblija22 - poruka glasi: Balkanel snimio novu pesmu!!!! Zove se SVI SVETOVI i predstavlja izbor iz psalma 7, koliko se ja razumem a mozda i ne. proverite. evo linka http://hebrejski....muzika.htm Mnogo dobra pesma, bas dobra. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.07.2010 20:39
|
|
|
|
Leonardo |
Odgovorio 09.07.2010 23:42
|
Član Odgovori: 47 Pristupio/la: 29.09.2008 17:31 Lokacija: Srbija |
Postovanje. Pitanje u vezi sa rupicastim naocarima. Imam problema sa vidom na daljinu, i to nekih pola godine. Jos uvek nisam nabavio uobicajene naocare. Razmisljam da kupim rupicaste. Da li su te naocare testirane, i da li mogu eventualno izazvati nezeljene posledice? Pozdrav. |
|
|
mm |
Odgovorio 10.07.2010 01:01
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 06.06.2010 13:47 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, već par puta ste rekli kada Äovek radi kod poslodavca i zavisi od njega, on je rob. TakoÄ‘e ste rekli jednom momku da ne uÄi ove Å¡kole, već da se uÄi životu u prirodi. Od Äega će sutra živeti, Å¡ta će raditi? Vi ste zavrÅ¡ili Å¡kole, predajete, od Äega vi živite, poÅ¡to pretpostavljam da ne naplaćujete predavanja i sliÄno. Ja pretpostavljam da vi ne živite kao Robinzon Kruso, da je trebalo sazidati kuću, da imate raznih troÅ¡kova (sami kažete da mnogo putujete)... ÄŒime to platiti? |
|
Predji na forum: |