Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
-Sinaj- - poruka glasi:
Moja majka pije lekove za dijabetis. Da li da joj kazem da prestane da ih pije? To bi mozda moglo da izazove sok. Sta da radim? Da li da joj zabranim lekove i kako da se postavim?

Ne mozes to da joj kazes. Mozes da joj kazes da pocne zdravo da zivi i da se zdravo hrani, pa ako to prihvati brzo ce sama da odbaci lekove, jer ce joj ubrzo biti mnogo bolje.

Miroljub Petrovic
Evo, tek sam danas saznao da je profesor Anthony Flew, najpoznatiji svetski ateista koji se obratio Bogu, umro pre par meseci:

http://www.telegr...-Flew.html

Radimo na prevodu njegove knjige, a planiramo da nabavimo i njegove video snimke i da prevedemo.

Sale
Jedna web stranica iz Izraela moze uzivo i televizija da se gleda.Evo linka:
http://www.inspir...p;Itemid=1

liverany
Gospodine Petroviću,nedavno sam se sjetio mog stažiranja i rada u domu zdravlja u mom mjestu.Ono što sam mogao da primjetim da su s vremena na vrijeme pojedini doktori i neki ljudi sa visokim položajem u današnjem društvu odnosili zalihe krvi odnosno bočice sa uzorcima krvi raznih ljudi raznih krvnih grupa te se sad pitam da li je moguće da se ta krv koju su oni nosili na nepoznata mjesta koristila za neke tamne radnje.Ono što mi je bilo fascinantno je velik procenat radnika u državnim institucijama koji su uključeni u razne oblike okultizma i sujevjerja,tako da se i sad pitam šta se u stvari radi sa zalihama krvi koje bi se u principu trebale koristiti za humane svrhe.Kakvo je vaše mišljenje i stav o ovome?

-Sinaj-
Postovanje Petrovicu, da li mozete da preporucite neki metod oslobadjanja od stresa sa kojim se covek susrece u toku dana. Na koji nacin vi prevazilazite stres? Da li postoji nacin da se stres izbegne? Na koji nacin covek treba da se postavi prema preprekama kako bi izbegao stres?

Miroljub Petrovic
liverany - poruka glasi:
Gospodine Petroviću,nedavno sam se sjetio mog stažiranja i rada u domu zdravlja u mom mjestu.Ono što sam mogao da primjetim da su s vremena na vrijeme pojedini doktori i neki ljudi sa visokim položajem u današnjem društvu odnosili zalihe krvi odnosno bočice sa uzorcima krvi raznih ljudi raznih krvnih grupa te se sad pitam da li je moguće da se ta krv koju su oni nosili na nepoznata mjesta koristila za neke tamne radnje.Ono što mi je bilo fascinantno je velik procenat radnika u državnim institucijama koji su uključeni u razne oblike okultizma i sujevjerja,tako da se i sad pitam šta se u stvari radi sa zalihama krvi koje bi se u principu trebale koristiti za humane svrhe.Kakvo je vaše mišljenje i stav o ovome?

Svasta se radi u medicini, i moguce je da ta krv ide u neke okultne svrhe. Mislim da je otimanje beba i proglasavanje beba mrtvim, mnogo okultnija stvar u celoj prici, o cemu bi svaki roditelj trebao da bude upoznat ako misli da ide u neko porodiliste da se poradja.

Miroljub Petrovic
-Sinaj- - poruka glasi:
Postovanje Petrovicu, da li mozete da preporucite neki metod oslobadjanja od stresa sa kojim se covek susrece u toku dana. Na koji nacin vi prevazilazite stres? Da li postoji nacin da se stres izbegne? Na koji nacin covek treba da se postavi prema preprekama kako bi izbegao stres?

Imas u mojoj knjizi "Tajna srecnog zivota" na ovom sajtu, kao i u knjizi "Izlaz iz depresije", a imas i odlicno poglavlje o stresu u knjizi "Zakoni zdravlja i izlecenja".

Laki
Izašo je novi broj časopisa Dveri koji se zove ANTINACIZAM! ANTIFAŠIZAM! Objavljen je intervju sa rabinom Isakom Asijelom i
tekst Rastislava Petrovića

http://www.dveris...st/1852827

Izmenio/la Laki na 04.07.2010 23:17

Marko8
Poštovanje g. Miroljube. Imam sljedeće pitanje. Kažete da će ljudi moći imati djecu i nakon što budu uskrsnuli, pa me zanima da li postoji rizik i da njihova djeca sagriješe s obzirom da imaju slobodnu volju? I Adam i Eva su stvoreni bez grijeha pa su svejedno sagriješili. Ako pak djeca uskrsnulih ljudi ne budu mogla sagriješiti, da li smo mi onda u lošijoj ili na neki način nepravednijoj poziciji s obzirom da smo po samoj svojoj naravi skloni grijehu. Da li možda postoje i druga bića koja su isto kao i ljudi pali pod grijeh i da li će ih u budućnosti opet biti? Po meni svako biće sa slobodnom voljom može odlučiti koji će put odabrati, pa bi se po toj logici uvjek mogla pojaviti bića koja bi se pobunila i odabrala zlu stranu. Možda sam u krivu, pa bi vas zamolio da mi to pokušate objasniti. Hvala

Miroljub Petrovic
Marko8 - poruka glasi:
Poštovanje g. Miroljube. Imam sljedeće pitanje. Kažete da će ljudi moći imati djecu i nakon što budu uskrsnuli, pa me zanima da li postoji rizik i da njihova djeca sagriješe s obzirom da imaju slobodnu volju? I Adam i Eva su stvoreni bez grijeha pa su svejedno sagriješili. Ako pak djeca uskrsnulih ljudi ne budu mogla sagriješiti, da li smo mi onda u lošijoj ili na neki način nepravednijoj poziciji s obzirom da smo po samoj svojoj naravi skloni grijehu. Da li možda postoje i druga bića koja su isto kao i ljudi pali pod grijeh i da li će ih u budućnosti opet biti? Po meni svako biće sa slobodnom voljom može odlučiti koji će put odabrati, pa bi se po toj logici uvjek mogla pojaviti bića koja bi se pobunila i odabrala zlu stranu. Možda sam u krivu, pa bi vas zamolio da mi to pokušate objasniti. Hvala

Naravno da ce i u buducnosti ljudi koji se budu radjali imati mogucnost da izaberu zlo, ali u Bibliji imamo jasno objasnjeno da ce pobuna u svemiru, koja je jos uvek u toku, biti svedocanstvo svim buducim generacijama, i da nakon suzbijanja pobune vise nikome nece pasti na pamet da se pobuni protiv Tvorca i zakona svemira.

Miroljub Petrovic
Kad ovakvu vest objave mediji, onda je to znak da je covek likvidiran:

http://www.kurir-...-40471.php

biblija22
izasao je CD grupe BALKANEL
moze da se uzme na ovom linku http://balkanel.w...kupicd.htm

Miroljub Petrovic
biblija22 - poruka glasi:
izasao je CD grupe BALKANEL
moze da se uzme na ovom linku http://balkanel.w...kupicd.htm

Hvala na informaciji. Ovo je pocetak jednog velikog projekta.

Verna
Molila bih ako se neko od clanova foruma seca linka gde je dokumentarac o Monsantu, koji je titlovan na nas jezik, da istakne link na forumu.
Da podsetim, radi se o odlicno napravljenoj emisiji koju je napravila Francuska novinarka gde razotkriva sta ta kompanija cini da bi unistila sve oko sebe. (Monsanto je multinacionalna kompanija koja se u proslosti bavila proizvodnjom hemijskog oruzja a sada se bavi biotehnologijm i najveci je proizvodjac genetski modifikovanog semena...)

http://www.youtub...re=related

To je ovaj dokumentarac samo bez prevoda.

Hvala unapred.

Izmenio/la Verna na 06.07.2010 13:15

neki deki

Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!

kodja
„Кажите Израеловим синовима и реците им:
‘Кад неки човек има излив из полног органа,
његов је излив нечист. 3 У овоме је његова
нечистоћа ако има тај излив: било да му из
полног органа тече излив, било да му је из -
лив из полног органа онемогућен, његова
нечистоћа је на њему.

U kom smislu covek postaje necist kada je rec o semenoj tecnosti? U higijenskom ili duhovnom pogledu.

Pozdrav

nikola
http://www.snp138...amp;id=150

Pederi slave progon Jevreja!

Srpski narodni pokret 1389 najoštrije osuđuje nameru grupe NVO da na 9. novembar "Međunarodni dan borbe protiv fašizma" organizuju promociju svojih seksualnih izopačenosti. Dan borbe protiv fašizma predstavlja sećanje na 9. novembra 1938. godine kada se u Nemačkoj odigrala takozvana "Kristalna noć" koja se smara početkom holokausta i stradanja Jevreja. U toku noći 9 i jutra 10 novembra 1938., oštećeno je ili uništeno oko 200 sinagoga (skoro sve koje su postojale u Nemačkoj), mnoga jevrejska groblja, više od 7.000 jevrejskih radnji, i 29 velikih trgovina. Više od 20.000 Jevreja je uhapšeno i odvedeno u koncentracione logore; nekolicina je prebijena na smrt dok su ostali bili primorani da gledaju. Broj ubijenih Jevreja nije sa sigurnošću utvrđen, ali procene variraju od 36 do oko 200 tokom dva dana nemira. Najčešće se govori o broju 91. Prirodu nasilja oslikava i činjenica da su neki Nemci koji nisu bili Jevreji ubijeni samo zato što je neko smatrao da "izgledaju kao Jevreji":

Grupa koja sebe naziva Pokret "Antifašistkinja i antifašista u akciji" planira da na godišnjicu ovog zločina organizuje akciju promovisanja pederastije. Na dan kada je Hitler započeo sistematsko uništavanje Jevrejskog naroda tzv. antifašisti će paradirati Beogradom sa duginim zastavama. organizovati žurke i reklamirati svoje izopačene sklonosti. Ovakva akcije predstavlja uvredu za sve iskrene antifašiste a najviše za žrtava i potomke žrtava fašizma. Akcija tzv. Pokreta "Antifašista i antifašistkinja u akciji" još više izaziva gađenje ako se zna da je jedan od ključnih ljudi u dovođenju Hitlera na vlast u Nemačkoj bio homoseksualac Ernest Rem, vođa nacističkih jurišnih odreda SA. Pozivamo sve organizacije i pojedince da osude ovaj skup.

Aktivisti Srpskog narodnog pokreta 1389 povodom 9. novembra u više graova u Srbiji organizovaće polaganje cveća i paljenje sveća na spomenicima žrtvama fašizma kao i žrtvama neofašističke NATO alijanse.

Informativna služba SNP 1389

Izmenio/la nikola na 06.07.2010 17:14

Miroljub Petrovic
neki deki - poruka glasi:
http://www.islamb...bog-marame

Ko bi rekao da ce kosovske Albance za tako kratko vreme tako da razvale. Postase veci evropljani od pape.

Miroljub Petrovic
kodja - poruka glasi:
„Kažite Izraelovim sinovima i recite im:
‘Kad neki čovek ima izliv iz polnog organa,
njegov je izliv nečist. 3 U ovome je njegova
nečistoća ako ima taj izliv: bilo da mu iz
polnog organa teče izliv, bilo da mu je iz -
liv iz polnog organa onemogućen, njegova
nečistoća je na njemu.

U kom smislu covek postaje necist kada je rec o semenoj tecnosti? U higijenskom ili duhovnom pogledu.

Pozdrav

Vec je necist duhovno, jer razmislja o telesnim stvarima kad ne treba, pa mu se to desava, a sada je postao i necist telesno.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 06.07.2010 18:21

kodja
Ako se to desi nocu u snu, da li je i tada odgovoran?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.66 sekundi!