pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.06.2010 18:35
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
stefan2 - poruka glasi: Miroljube, da li onda mesijanski jevreji imaju bolje stajalište o Isusu od savremenih "Hrišćana", i da li su oni po pitanju vere i držanja biblijskih praznika kao apostoli, tj. da li bi mi trebali bit kao oni? Mesijanski Jevreji bolje poznaju teologiju i pitanje Mesije od hriscana, ali i mnogi mesijanski Jevreji su liberalni. Definitvno je da su mesijanski Jevreji nabolji teolozi. |
|
|
Izrailj |
Odgovorio 30.06.2010 18:54
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 09.03.2010 23:27 Lokacija: Nepoznata |
Kada ste govorili u predavanju o 4 zveri iz Danilove knjige,rekli ste da su to Vavilon,Persija,Grcka i Rim,a kasnije ste na forumu rekli da se ne mogu poklapati ta 4.carstva sa njima,jer je Danilo pisao knjigu u vrijeme Vavilona,i rekao je da su to 4 carstva koja CE nastati na zemlji. Jeste li u medjuvremenu jos nesto shvatili pa ste promijenili misljenje? na koja se to 4 carstva misli ? |
|
|
Pirke |
Odgovorio 30.06.2010 19:15
|
Član Odgovori: 42 Pristupio/la: 21.01.2010 22:59 Lokacija: Nepoznata |
Milosevic - poruka glasi: Dobro vece svima! Molio bih nekog ko ima iskustva sa proizvodnjom organske hrane da mi se javi. Ako trenutno nema takvih na forumu onda mi dajte neki dobar sajt o proizvodjacima zdrave hrane u Srbiji.Jer sam zaista prezauzet tako da nemam vremena da trazim! Hvala unapred! http://ihtus.us/i...2a09aa05a7 "Vreme je ,Gospode da se javis, oskrnavise zakon Tvoj" Ps 118,126
|
|
|
SasaBD |
Odgovorio 30.06.2010 19:40
|
Član Odgovori: 30 Pristupio/la: 17.01.2010 12:51 Lokacija: Nepoznata |
Sta mislite o klima uredjajima? Da li je zdravo koristiti ih? |
|
|
REDSTAR |
Odgovorio 30.06.2010 20:13
|
Član Odgovori: 86 Pristupio/la: 15.08.2009 10:24 Lokacija: Nepoznata |
Gordan
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.07.2010 01:33
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Izrailj - poruka glasi: Kada ste govorili u predavanju o 4 zveri iz Danilove knjige,rekli ste da su to Vavilon,Persija,Grcka i Rim,a kasnije ste na forumu rekli da se ne mogu poklapati ta 4.carstva sa njima,jer je Danilo pisao knjigu u vrijeme Vavilona,i rekao je da su to 4 carstva koja CE nastati na zemlji. Jeste li u medjuvremenu jos nesto shvatili pa ste promijenili misljenje? na koja se to 4 carstva misli ? Lose si razumeo. Rekao sam da prorocanstva imaju bar dve projekcije. U tom predavanju sam govorio o "istorijskom" tumacenju, a postoji tumacenje i za poslednje vreme. Na slican nacin Isus u 24. glavi mateja govori o razorenju Jerusalima (istorijsko tumacenje) i o svom drugom dolasku (za poslednje vreme). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.07.2010 01:34
|
SasaBD - poruka glasi: Sta mislite o klima uredjajima? Da li je zdravo koristiti ih? Ako nemas nista drugo i to moze da zavrsava posao. |
|
|
Merima Saraj |
Odgovorio 01.07.2010 02:07
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 01.07.2010 01:43 Lokacija: Nepoznata |
PoÅ¡tovani Miroljube, ne znam kako da sastavim 'pismo' da iskažem ogorÄenje vaÅ¡im stavovima prema Srebrenici i negiranju genocida. OgorÄena sam, jer sam zaista poÅ¡tovaala duboko vaÅ¡ rad i pisala mnogo mailova da ponovo doÄ‘ete u emisiju 'Centralni zatvor' cjijeneći vas, meni ste važili za vrlo intelegentnog i pametnog Äovjeka od kojeg sam 'kupila' sve sto kaže. Ne bi bila ogorÄena na vaÅ¡e stavove i podrÅ¡ku Karadžiću da niste dolazili i bili drag gost u naÅ¡em Sarajevu, da vas nismo primili na najbolji mogući naÄn. Mislite da bi tako bilo da smo znali vaÅ¡e stavove? Ja koja sam u Sarajevu provela Äitav zivot i rat u kojem sam izgubila pola familije, u kojem smo spaÅ¡avali živu glavu svaki Božiji dan , a opet nije bilo toliko straÅ¡no k'o u Srebrenici, a vjerujte mislila sam da ne može biti straÅ¡nije. BaÅ¡ ste mi bili idol i Äovjek kojeg sam poÅ¡tovala, a sada vidim da ste pravi licemjer da dolazite u Sarajevo, a nazivate herojem Äovjeka koji je isto to Sarajevo pokuÅ¡ao da sravni sa zemljom. Da kažete da cete doć' tenkom da poÄistite 'neke muslimane' mi je nevjerovatno da povežem s Miroljubom o kojem sam imala tako pozitivno miÅ¡ljenje, Äovjeku intelektualcu.. Nek vas stid bude gospodine, jadni ste, pateticni, licemjerni..Sram da vas bude sarajlija i svih ljudi koji su propatili toliko u krvavom ratu zahvaljujući VASIM HEROJIMA i vama sliÄnim' koji su pucali na nedužne zene i djecu po Äitav Božiji dan. Izmenio/la Merima Saraj na 01.07.2010 02:25 |
|
|
_Ivan_ |
Odgovorio 01.07.2010 12:19
|
Član Odgovori: 118 Pristupio/la: 24.05.2009 19:20 Lokacija: pancevo |
|
|
|
Miljan_88 |
Odgovorio 01.07.2010 12:58
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 18.06.2009 23:51 Lokacija: Nepoznata |
Evo vesti koja jos jednom potvrdjuje sve sto ste govorili o farmaceutskoj industriji i tzv. lekarima: http://www.kurir-...-39849.php |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.07.2010 13:42
|
Merima Saraj - poruka glasi: PoÅ¡tovani Miroljube, ne znam kako da sastavim 'pismo' da iskažem ogorÄenje vaÅ¡im stavovima prema Srebrenici i negiranju genocida. OgorÄena sam, jer sam zaista poÅ¡tovaala duboko vaÅ¡ rad i pisala mnogo mailova da ponovo doÄ‘ete u emisiju 'Centralni zatvor' cjijeneći vas, meni ste važili za vrlo intelegentnog i pametnog Äovjeka od kojeg sam 'kupila' sve sto kaže. Ne bi bila ogorÄena na vaÅ¡e stavove i podrÅ¡ku Karadžiću da niste dolazili i bili drag gost u naÅ¡em Sarajevu, da vas nismo primili na najbolji mogući naÄn. Mislite da bi tako bilo da smo znali vaÅ¡e stavove? Ja koja sam u Sarajevu provela Äitav zivot i rat u kojem sam izgubila pola familije, u kojem smo spaÅ¡avali živu glavu svaki Božiji dan , a opet nije bilo toliko straÅ¡no k'o u Srebrenici, a vjerujte mislila sam da ne može biti straÅ¡nije. BaÅ¡ ste mi bili idol i Äovjek kojeg sam poÅ¡tovala, a sada vidim da ste pravi licemjer da dolazite u Sarajevo, a nazivate herojem Äovjeka koji je isto to Sarajevo pokuÅ¡ao da sravni sa zemljom. Da kažete da cete doć' tenkom da poÄistite 'neke muslimane' mi je nevjerovatno da povežem s Miroljubom o kojem sam imala tako pozitivno miÅ¡ljenje, Äovjeku intelektualcu.. Nek vas stid bude gospodine, jadni ste, pateticni, licemjerni..Sram da vas bude sarajlija i svih ljudi koji su propatili toliko u krvavom ratu zahvaljujući VASIM HEROJIMA i vama sliÄnim' koji su pucali na nedužne zene i djecu po Äitav Božiji dan. Ja u Sarajevu imam prijatelje i neprijatelje. Dolazio sam i jos uvek dolazim kod prijatelja, a neprijatelji su obicno u misjoj rupi. Da ste citali ovaj forum od pocetka videli biste da o Muslimani govorim vrlo pozitivno, ali o pravim Muslimanima, a ne o evropskim poltronima i kriminalcima koji su bili saucesnici u medjunarodnoj okupaciji bivse Jugoslavije. Karadzic i Mladic su se borili protiv te okupacije, zajedno sa Fikretom Abdicem i drugom postenim Muslimanima (koji nisu savrseni). Vi ste ceo zivot proveli u Sarajevu, napre na jaslama svojih roditelja, a kasnije radeci za komunisticki ili drugi sistem koji je unistavao drzavu i koji je pripremao put za rat. Kasnije ste hteli evropsko zlo i okupaciju, pod plastom "demokracije", a sve one koji su bili protiv okupacije nazivali ste agresorima. Srebrenica je bila steciste koljaca Nasera Orica koji je pocinio najteze zlocine u istocnoj Hercegovini, i kada su njegovi medjunarodni mentori videli da mu se sprema crna pogibija od vojske RS, formirali su navodno zasticenu zonu da bi ga zastitili. Ali i onda, Naser i njegova ekipa su izlazili iz "zasticene zone" i cinili najteze zlocine. Onda je Ratko Mladic uputio poziv na evakuaciju Srebrenice, a oni koji nisu hteli da je napuste (vojno sposobni muskarci), bili su likvidirani kao sto i zasluzuju ubice i koljaci. Ubijenih je bilo izmedju 900 - 1200 sto je mnogo manji broj od pobijenih od njihove ruke. Medjunarodna zajednica, uz pomoc Alije, je svesno zrtvovala ove ljude, koji su mogli da se izvuku, da bi optuzili drugu stranu. U pitanju je klasican scenario koji se ponavljao tokom istorije i koji je serviran glupim i naivnim ljudima. Dakle, sto pre uocite da ste duhovno slepi i da se sa vama manipulise, to bolje za vas. One koje sada smatrate svojim dobrotvorima (NATO i medjunarodnu zajednicu) su ustvari oni koji su vam najveci neprijatelji, a one koje mrzite (Srbe i Jevreje, i njihove saveznike) su vam ustvari najveci prijatelji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.07.2010 13:44
|
Miljan_88 - poruka glasi: Evo vesti koja jos jednom potvrdjuje sve sto ste govorili o farmaceutskoj industriji i tzv. lekarima: http://www.kurir-...-39849.php U pitanju su lekari koji su se zamerili sistemu, nisu platili reket ili su bili neposlusni na neki drugi nacin. Skini taj dugacki potpis. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 01.07.2010 13:45 |
|
|
tovel |
Odgovorio 01.07.2010 13:59
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
http://www.novost...va-za-decu Iz gornjeg teksta : Prema reÄima Ivice DaÄića, ministra policije, privedeni su prilikom nabavke citostatika za potrebe Instituta, zahtevali i dobijali novac od farmaceutskih kuća, koje su te medikamente distribuirali. Lekari su time favorizovali njihovu prodaju. - OsumnjiÄeni su pacijentima prepisivali viÅ¡e lekova nego Å¡to im je bilo potrebno - objasnio je DaÄić. - Tako je potroÅ¡nja citostatika bila veća, a oni su dobijali viÅ¡e novca. Jos jedna zanimljiva vest : http://www.novost...nikacijama |
|
|
biblija22 |
Odgovorio 01.07.2010 16:14
|
Član Odgovori: 84 Pristupio/la: 29.06.2010 16:07 Lokacija: Nepoznata |
Hteo sam da prodiskutujem o muzici koju pravi Balkanel. Ima li zainteresovanih za tako nesto? Da li Vam se dopada ili je glupost. Meni se jako svidja ali niko nista ne komentarise a to je nesto jedinstveno u svetu sto se ipak uradilo na nasim prostorima... http://balkanel.w...srpski.htm |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.07.2010 23:02
|
biblija22 - poruka glasi: Hteo sam da prodiskutujem o muzici koju pravi Balkanel. Ima li zainteresovanih za tako nesto? Da li Vam se dopada ili je glupost. Meni se jako svidja ali niko nista ne komentarise a to je nesto jedinstveno u svetu sto se ipak uradilo na nasim prostorima... http://balkanel.w...srpski.htm Ocigledno nisi pratio komentare na ovom forumu da je muzika Balkanela vrh vrhova, a da ti ne pricam kakve sam sve poruke dobio na PM sa pohvalama. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.07.2010 23:09
|
Ado_Wesley - poruka glasi: Pozdrav Miroljube. da te pitam kakvo je tvoje mišljenje o Islamu (ne o muslimanima nego o islamu, pošto nije svaki musliman onakav kakav treba da bude) ... Ovde sam vise puta govorio o islamu. Ali evo za tebe da ponovim. Islam je definisan u Kuranu koji je napisan prema onome sto je Muhamed govorio. Muhamed nije iznosio novu nauku vec je pozivao na vracanje izvornim principima koje je Bog dao preko Mojsija, a kasnije potvrdio preko Isusa. Muhamed je jasno rekao da su "Tevrat (Tora ili Mojsijevo petoknjizje) i Indzil (Jevandjelja) tacni." Dakle, svaki musliman koji se toga drzi je brat sa Jevrejinom koji se drzi Tore i hriscaninom koji se drzi Tore i Jevandjelja. Problem je sto su "mudraci" koji sebe nazivaju "muslimanima" tvrde da su Tora i Jevandjelje promenjeni, da nisu sacuvani, sto je notorna laz. Slicne lazi imas i u hriscanstvu i u judaizmu, i to je uzrok podela. Dakle, na islam gledam kao na vrstu reformacije i poziva na vracanje izvotnim principima, i Muhamed je uspeo da svojim ucenjem od mnogobozaca napravi monoteiste, i tu se jasno vidi da je Bog preko njega radio. O zloupotrebama islama ne bih da govorim. |
|
|
Dusan Jovanovic Supraska |
Odgovorio 01.07.2010 23:32
|
Član Odgovori: 38 Pristupio/la: 27.01.2009 13:54 Lokacija: Nepoznata |
Prvi cd grupe Balkanel izlazi 05.07.2010. Iako je bilo poteskoca za njegovo objavljivanje uz Boziju pomoc i angazovanje pravih ljudi ovaj projekat se ipak ostvaruje. Pozivam sve zainteresovane da sve najnovije vesti u vezi grupe Balkanel prate na njihovom sajtu: http://www.balkan... Cd ce sadrzati sedam numera. |
|
|
_Ivan_ |
Odgovorio 01.07.2010 23:40
|
Član Odgovori: 118 Pristupio/la: 24.05.2009 19:20 Lokacija: pancevo |
|
|
|
-Sinaj- |
Odgovorio 03.07.2010 01:49
|
Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 06.04.2009 19:07 Lokacija: Nepoznata |
Moja majka pije lekove za dijabetis. Da li da joj kazem da prestane da ih pije? To bi mozda moglo da izazove sok. Sta da radim? Da li da joj zabranim lekove i kako da se postavim? |
|
|
pmarko |
Odgovorio 03.07.2010 04:00
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 02.06.2010 22:23 Lokacija: Nepoznata |
Evo nazalost mozemo videit jasne dokaze da demoni opsedaju one koji ucestvuju i gledaju profesnionalni sport. Navijac Brazila se ubio nakon sto su njegovi idoli izgubili. http://www.aolnew...medium=Web Treba sto pre ljude odvracati od bavljenja profesnionalnim sportom na bilo koji nacin. |
|
Predji na forum: |