Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
U ovoj borbi protiv gej parade u Zagrebu, predlazem da se maksimalno reklamira film sa donjeg linka:

Nesiguran grad (San Francisko) - opasnosti homoseksualizma
http://vimeo.com/...

U pitanju je film koij govori o tome sta rade homoseksualci, i slicni bolesnici u San Francisku. Kada su se prvi put pojavili, narod je hteo da ih lincuje, a oni su "samo" trazili da ih niko ne dira. Kada su to dobili, onda su trazili da budu ravnopravni, a kada su se i za to izborili, danas ruse i pale crkve koje govore o njihovoj bolestu, i proganjaju svakoga ko im se suprostavlja, tako da je sada i gradonacelnik njiihov covek, kao i vodje policije i lideri svih struktura u gradu.

To je scenario koji sledi svim gradovima u svetu, ako se nesto ne preduzme u sprecavanju sirenja ove satanske bolesti.

Ovaj link za video bi trebalo slati medijima i postavljati po forumima, da ljudi vide kakve se opasnosti kriju iza promovisanja ovakvih bolesti.

Miroljub Petrovic
Evo izjave vladike Artemija:

http://www.plemek...temije.jpg

Nikolic1

kotor
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
U zivotu nisam video da se jedan narod i jedna drzava tako ponizavaju kao sto je to danas slucaj sa Hrvatskom od strane gej lobija. Ocigledno da su osetili da u Hrvatskoj mogu da rade sta hoce. Crkva cuti,

Kako katolicka crkva cuti kad su oni protivnici homoseksualizma ili nisu...????

Miroljub Petrovic
Kotor - poruka glasi:
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
U zivotu nisam video da se jedan narod i jedna drzava tako ponizavaju kao sto je to danas slucaj sa Hrvatskom od strane gej lobija. Ocigledno da su osetili da u Hrvatskoj mogu da rade sta hoce. Crkva cuti,

Kako katolicka crkva cuti kad su oni protivnici homoseksualizma ili nisu...????

I nasa crkva je cutala prosle godine kada je trebala da bude gej parada u Beogradu. Jedino je mitropolit Amfilohije dao izjavu protiv gej parade pa su ga ovi iz svetog sinoda ispljuvali. U crkvama su zaseli ljudi koje interesuju samo njihove privilegije. Ako im neko oduzima privilegije, oni se bune, a drugo ih nista ne interesuje. Mogu i gej parade da defiluju pored njih, i droga da se prodaje deci, sta hoces, oni odlicno saradjuju sa kriminalcima pod plastom "tolerancije", "odvojenosti crkve od drzave" i slicnih glupih satanskih izgovora za greh.

Nikola Jelacic
Nije mi jasno zasto se na nekim mestima u Svetom Pismu kaze da se nesto desava "do dana danasnjeg'' i time se stice utisak da je proslo dosta vremena izmedju dogadjaja o kome se govori i zapisivanja. Recimo, ono za Gavaonjane u knjizi Isusa Navina, ili nekoliko puta u Samuilovim knjigama... Nije mi to bas najjasnije...

sasa-vestionline
da postavim pitanje koje biv voleo da mi odgovorite,posto vidim da se bavite problemima u svetu i religijom.

nisam bas siguran u sve ovo sto se dogadja,pa bi voleo da mi pojasnite nesto vise oko toga.....

-zasto se popularise i uzdise gej parada?ko dousta sve to? zasto se u celom svetu to reklamira....da li je toliko tesko da se tome stane na put?

-odgledajte video

http://www.youtub...re=related

Izmenio/la sasa-vestionline na 12.06.2010 15:07

Frano Cirko
Vesti-Online - poruka glasi:
da postavim pitanje koje biv voleo da mi odgovorite,posto vidim da se bavite problemima u svetu i religijom.

nisam bas siguran u sve ovo sto se dogadja,pa bi voleo da mi pojasnite nesto vise oko toga.....

-zasto se popularise i uzdise gej parada?ko dousta sve to? zasto se u celom svetu to reklamira....da li je toliko tesko da se tome stane na put?

-odgledajte video

Odgovor je zapravo vrlo jednostavan.

"Gay-parada" je samo jedan od mnogih sredstava jedne opće demoralizacije cjelokupnog društva. Radikalno i ekstremno nametanje iskrivljenih moralnih vrijednosti, te poticanje na to da se takav način života prihvati i da postane posve normalan.

Kada jednom sve te kvazikonstatacije s kojima se peru mozgovi društva postanu opće prihvaćene činjenice, ljudi sami počnu uočavati jedne druge "činjenice", što je zapravo i glavni cilj cijele ove kampanje. Te "činjenice" su da su kršćanska moralna načela nazadna i primitivna, da je Biblija jedno obično smeće, te da Bog ne postoji.

Izmenio/la Frano Cirko na 12.06.2010 15:49

franocirko.blog.hr
Miroljub Petrovic
Nikola Jelacic - poruka glasi:
Nije mi jasno zasto se na nekim mestima u Svetom Pismu kaze da se nesto desava "do dana danasnjeg'' i time se stice utisak da je proslo dosta vremena izmedju dogadjaja o kome se govori i zapisivanja. Recimo, ono za Gavaonjane u knjizi Isusa Navina, ili nekoliko puta u Samuilovim knjigama... Nije mi to bas najjasnije...

Govori se "do danasnjeg dana" u vreme pisanja te knjige. Dakle, ne znaci da naseg vremena.

Miroljub Petrovic
Vesti-Online - poruka glasi:

-odgledajte video

Homoseksualizam je jedan od najgorih oblika satanizma. "Satanizam" je po definiciji proces unistenja coveka, odnosno proces suprotan Bozjem konceptu - procesu stvaranja dobrih ljudi. Jasno je da satanisti kontrolisu skoro sve svetske tokove (politika, nauka, religija, kultura, obrazovanje), a jedan od nacina unistenja covecanstva je promovisanje samoubistva koje se zove "homoseksualizam". Imas o tome detaljnije u mojoj knjizi "Ko vlada svetom", kao i na videu pod istim naslovom. Mozes da ih preuzmes na donjim linkovima:

http://www.cps.or...svetom.zip

http://video.goog...982131242#

mm
Kako gledate na apstinenciju od polnih odnosa s medicinske strane. Vrlo verovatno ima neke negativne posledice po zdravlje. Npr, ako se čovek ne ženi, ili se kasno oženi. Masturbacija je mnogo rasprostranjena pojava, cenim manje zlo nego promiskuitet. Da ne idemo daleko u krajnost, ali šta bi tek čika Frojd tek rekao na tu temu. Wink

shalom

Pogledajte lijepotu božjeg stvaranja.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 12.06.2010 22:41
Neki se put čini čovjeku prav, a na kraju vodi k smrti.

Miroljub Petrovic
mm - poruka glasi:
Kako gledate na apstinenciju od polnih odnosa s medicinske strane. Vrlo verovatno ima neke negativne posledice po zdravlje.

Nema nikakve negativne posledice. Polni odnos nije fizioloska potreba coveka. Sve se resava u glavi.

Npr, ako se čovek ne ženi, ili se kasno oženi.

Muskarac moze da se zeni kad hoce, ako je duhovno zdrav.

Masturbacija je mnogo rasprostranjena pojava, cenim manje zlo nego promiskuitet.

Nije velika razlika izmedju masturbacije i promiskuiteta, u pitanju su zla koja su skoro identicna.

max
Veliki pozdrav, zeleo bih da pohvalim vas radi i da kazem da vec duze vreme pratim ovaj forum, tako da generalno znam vase stavove po mnogim pitanjima ali bih ipak zeleo da postavim par pitanja!

Nakon covekove pobune doslo je do nekih izmena medju zivotinjama, medjutim mnoge zivetinje koje se danas mogu naci samo tamo gde vladaju pustinjski uslovi kao sto su to recimo kamile i savrseno su adaptirane za takvu okolinu a pritom znajuci da i posle covekove pobune klima bile drugacija odnosno blaza od danasnje, nije postojalo tropskih pojaseva a pretpostavljam ni pustinja, sto bi znacilo da je kod nekih zivotinja i nakon potopa doslo do bitnijih promena! Kako to objasnjavate?

(predpostavljam da sve zivotinje imaju neki raspon prilagodjavanja!? ali opet ne dovoljno veliki da bi moglo da se kaze da spadaju u neku novu vrstu)

Kada je doslo do ovog skorasnjeg otkrica "Noeve Barke" stekao sam utisak da ste je mnogo lakse prihvatili kao potencijalno otkrice a samim tim i odbacili otkrice Ron Wyatt-a za koju i dalje mnogi veruju da je to ona prava.

(da li je razlog taj sto bi dimenzije predhodne upucivale na to da u stvari Noe i njegova porodica nisu bili divovskih dimenzija ili imate neke druge razloge)

Zivi moralno hrani se zdravo i ziveces dugovecno.
Da li bi jos nesto moralo da se doda ovde!?

Hvala i sve najbolje!!

Izmenio/la max na 13.06.2010 03:23

Miroljub Petrovic
max - poruka glasi:
Nakon covekove pobune doslo je do nekih izmena medju zivotinjama, medjutim mnoge zivetinje koje se danas mogu naci samo tamo gde vladaju pustinjski uslovi kao sto su to recimo kamile i savrseno su adaptirane za takvu okolinu a pritom znajuci da i posle covekove pobune klima bile drugacija odnosno blaza od danasnje, nije postojalo tropskih pojaseva a pretpostavljam ni pustinja, sto bi znacilo da je kod nekih zivotinja i nakon potopa doslo do bitnijih promena! Kako to objasnjavate?

(predpostavljam da sve zivotinje imaju neki raspon prilagodjavanja!? ali opet ne dovoljno veliki da bi moglo da se kaze da spadaju u neku novu vrstu)

Ocigledno da razliciti organizmi imaju razlicite raspone prilagodjavanja po razlicitim aspektima. Kamila moze da zivi i u umerenom pojasu, ali ima potencijal za razvoj odredjenih osobina u pustinjiskim uslovima i to je covek iskoristio. Potencijal organizama za prilagodjavanje na razlicite zivotne uslove postao je narocito vidljiv posle Potopa.

Kada je doslo do ovog skorasnjeg otkrica "Noeve Barke" stekao sam utisak da ste je mnogo lakse prihvatili kao potencijalno otkrice a samim tim i odbacili otkrice Ron Wyatt-a za koju i dalje mnogi veruju da je to ona prava.

(da li je razlog taj sto bi dimenzije predhodne upucivale na to da u stvari Noe i njegova porodica nisu bili divovskih dimenzija ili imate neke druge razloge)

"Otkrice" Rona Vajta nikada nisam posebno ozbiljno razmtrao, iako ga nisam 100% odbacio.

Zivi moralno hrani se zdravo i ziveces dugovecno.
Da li bi jos nesto moralo da se doda ovde!?

Pod "moralnim" se podrazumeva i "zdrav zivot", ali po Bibliji, tako da je mozda najbolje reci: "Zivi moralno po Tori (zakonu koji je Bog dao preko Mojsija) i ziveces zdravo i dugovecno." Tako i pise u Bibliji.

Miroljub Petrovic
max - poruka glasi:
Imam jos par pitanja vise teoloke prirode.

Ja sam vernik i pokusavam da zivim u skladu sa Bozijm nacelima, zivim moralno...
cesto se molim za moju familiju, sebe, prijatelje...
Ali ako ja u nekoj mojoj molitvi potrazim pomoc za koju znam da niko sem njega ne moze da mi pomogne (tipa, prijatelj mi je usred minskog polja, molim te sacuvaj mu zivot) i on na kraju ipak pogine! i ja vidim da mi molitva nije uslisena, kako da znam da ce mi uslisiti i molbu za vecan zivot?

Svaka nasa molitva, u kojoj nesto trazimo, treba da se zavrsava recima: "Ako je Tvoja volja Boze." Primer koji si naveo je hipoteticki i ne odgovara realnosti, i to su klasicna "pitanja" koja demoni ubacuju ljudima u glavu da bi im stvorila konfuziju u umu i da bi izazvali sumnju kod coveka.

Ako Bog ne uslisi neku covekovu molitvu, vrlo brzo ce covek razumeti zasto molitva nije bila uslisena.

Sto se tice vecnog zivota, tu nema potrebe da mi bilo sta trazimo - to nam je ponudjeno, a mi treba samo da uzmemo, a ne da se molimo da nam Bog da nesto sto nam vec daje na tacni.

Mnogi vernici danas cekaju drugi Hristov dolazak i traze mnoge znake, generalno (evo samo da krene izgradnja hrama, evo cim usledi gog magog itd)- sta bi po vama trebalo znacajnije da se desi u bliskoj buducnosti a sto bi jasno stavilo ljudima do znanja da je kraj suvise blizu? Kako danas ljudi zive Bog moze da dodje jos sutra, ali dali ima nesto tako karakteristicno kao sto je to bilo 1948 uspostavljanje nacije Izrael.

U Bibliji se iznose znaci kraja sveta, kao na primer u 24. poglavlju Mateja. Dakle, treba da dodje do potpunog kolapsa sistema, koji ce biti pracen ratovima, gladju, bolestima, zemljotresima i drugim prirodnim katastrofama. Dakle, "kolaps robovlasnickog sistema" je glavni znak, a to vidimo da se sprema uveliko svuda oko nas. Zato se treba sklanjati u prirodni ambijent i ne brinuti "Bozje brige".

ako imate vremena ispod mozete da pogledate intervju sa arheologom koji je pronasao one divovske lobanje a koje ste vi koristili u vasim predavanjima, covek je Biblijski nepismen ali cinimi se da govori vrlo dobronamernio i zanimljivo o intelektu predhodnih civilizacija, divovima koji su bili i do 10m visoki i o tome kako zvanicna nauka zataskava ovakva otkrica.

Neozbiljno.

Miroljub Petrovic
pendrek - poruka glasi:
Da je tesko odviknuti se od zavisnosti tvrdim zbog toga sto sam zavistan od sexa tacnije od masturbacije i nikako da se otarasim te zavisnosti.

Pokusavao sam na razne nacine da to uradim ali nikako nisam uspeo...

Govorio sam o tome. Problem se resava u glavi. Covek treba da zaposli svoj um pozitivnim stvarima, da radi nesto korisno i da misli samo pozitivno. Ne sme sebi da dozvoli da razmislja o droljama, da ih gleda na ulici i slicno. U Bibliji pise: "Veci je gospodar od svoga srca nego onaj koji osvoji grad."

Dakle, ako si junak, onda kontrolisi svoj um i razmisljaj i bavi se pozitivnim stvarima, i svaki problem onda moze da se resi.

Milosevic
Ukoliko ovaj forum prati neko ko zivi u Becu neka mi se javi. Mogli bi da se dogovorimo da skoknemo do Zagreba sledeceg vikenda.

Laki
Da li Biblija uči da je Zemlja loptasta? (na srpskom)

http://www.scribd...a-Loptasta

Izmenio/la Laki na 16.06.2010 18:37

kotor
Dino muzej u Sakramentu da li jos postoji tamo i sta bi da se pravi takav u BG?

[img]http://www.dodaj.rs/t/F/l4/38aoLCSx/dino-museum.jpg[/img] is not a valid Image.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.23 sekundi!