pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.06.2010 16:52
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
elohim - poruka glasi: kada prvi andjeo zatrubi bi unistena trecina drveca i sva trava i zelenilo,kada peti andjeo zatrubi i skakavci izadju iz bezdana bi im dato da muce ljude ali da ne naude travi i zelenilu(koje je vec unisteno posle prve trube)da li je los prevod u pitanju? Govori se o trecini unistenja drveca i svoj zelenoj travi. Znamo da trava brzo raste nakon unistenja, a posto ce proci odredjeno vreme izmedju prve i pete trube, logicno je da ce biti vremena da izraste novo zelenilo. da li je pri kraju kompletna biblija koju je preveo vas centar? Pri kraju je. Moguce da u ponedeljak ili utorak postavim kompletan sredjen tekst Biblije bez dodataka. Za dodatke treba jos koji dan i to je to, Biblija ide u stampu. |
|
|
NR |
Odgovorio 12.06.2010 00:26
|
Član Odgovori: 151 Pristupio/la: 05.01.2009 20:16 Lokacija: Nepoznata |
Otvoren "Park Evrope" na Novom Beogradu http://www.blic.r...m-Beogradu Izmenio/la NR na 12.06.2010 00:27 |
|
|
Bboy_Koma |
Odgovorio 12.06.2010 03:36
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 21.04.2008 18:09 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav! Zeleo bih da postavim pitanje Miroljubu jer verujem da vi znate odgovor.Spominjali ste na predavanjima da su nakon potopa unisteni SVI ljudi (osim Noja i njegove porodice), a mnogi spisi iz raznih kultura nakon potopa govore o dzinovima pa cak i jevreju koji su ih vidjali i govorili da su oni izgledali kao skakavci naspram njih.Zanima me ko su bili ti dzinovi?Poslepotopni ljudi ili nesto drugo? http://www.youtub...re=related Hvala |
|
|
Kiklop |
Odgovorio 12.06.2010 04:39
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 12.06.2010 04:10 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav svima. Gospodine Miroljube nisam hteo da vas zamaram pitanjima iako sa interesovanjem pratim vaÅ¡ rad. Razlog mog javljanja je neÅ¡to drugo. Vama je možda promakla Äinjenica Å¡ta je to HÄŒSP?! Stekao sam takav utisak i voleo bi da greÅ¡im, ali sam na žalost siguran da je njihova ideologija maksimalno antisrpska, ultradesna i neviÄ‘eno ekstremna. Mislim da nećete biti sigurni sa njima u Zagrebu. Pogotovo nemojte da vodite svoju ekipu zbog mogućih meÄ‘unacionalnih incidenata. Moje je bilo da vas upozorim, a vi vidite Å¡ta ćete. Proverite vi joÅ¡ jednom ko su oni, za Å¡ta se zalažu, ko su im uzori, itd... Onda odluÄite! |
|
|
losmi |
Odgovorio 12.06.2010 04:45
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 13.05.2010 23:52 Lokacija: Nepoznata |
Sta mislite o knjizi "Istina i nase vreme" a pisac je prof. dr. Valter Fajt. Neki kazu da je to satanisticka knjiga pa me zanima sta vi kazete. Kada je bio potop da li se morsko dno izdiglo i izjednacilo sa povrsinom kopna i poplavilo kopno, pa otuda velika voda iz bezdana ili je voda nekakvom natprirodnom Bozijom silom pocela da raste do nivoa kada je prekrila svu zemlju. Kako je moguce da jabuka raste u tropskim predelima kao sto je bio slucaj u rajskom vrtu gde su ziveli prvi ljudi. Da li je to bilo drvo sasvim drugacije od onog danasnjeg, sa kojeg mi jedemo jabuke. Ako je Bog razdvoio kontinente posle potopa, a nesumnjam da jeste zasto je antarktik ostavaio na mestu na kom je danas i zasto je zaledjen.Da li ispod tog leda postoji nesto sto ljudi nebi trebali da znaju. Ako je bilo neko od ovih pitanja izvinjavam se unapred. |
|
|
REDSTAR |
Odgovorio 12.06.2010 09:27
|
Član Odgovori: 86 Pristupio/la: 15.08.2009 10:24 Lokacija: Nepoznata |
Mala sala u vezi Darvina:Vrhunac gluposti je,kada ti rodjeni otac objasnjava da si postao od majmuna! Izmenio/la REDSTAR na 12.06.2010 09:28 Gordan
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.06.2010 09:35
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
I drevece su zasadili u obliku pentagrama. Taj Novi Beograd ce stvarno da bude najveca lomaca u Srbiji kad Bog krene da przi - tamo su i B92, i Bulevar Zorana Djindjica, i sad ovaj park demona. "Le le" sto bi rekli Leskovcani. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.06.2010 09:39
|
Bboy_Koma - poruka glasi: Pozdrav! Zeleo bih da postavim pitanje Miroljubu jer verujem da vi znate odgovor.Spominjali ste na predavanjima da su nakon potopa unisteni SVI ljudi (osim Noja i njegove porodice), a mnogi spisi iz raznih kultura nakon potopa govore o dzinovima pa cak i jevreju koji su ih vidjali i govorili da su oni izgledali kao skakavci naspram njih.Zanima me ko su bili ti dzinovi?Poslepotopni ljudi ili nesto drugo? http://www.youtub...re=related Hvala I Noje i njegovi sinovi su bili divovi, kao i svi prepotopni ljudi, s tim da su neki bili malo veci, a neki malo manji. Od tih divova (Noja i njegovih sinova) nastali su poslepotopni divovi. Neki poslepotopni ljudi su se brze degenerisali po pitanju visine, a neki sporije. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.06.2010 09:47
|
Kiklop - poruka glasi: Pozdrav svima. Gospodine Miroljube nisam hteo da vas zamaram pitanjima iako sa interesovanjem pratim vaÅ¡ rad. Razlog mog javljanja je neÅ¡to drugo. Vama je možda promakla Äinjenica Å¡ta je to HÄŒSP?! Stekao sam takav utisak i voleo bi da greÅ¡im, ali sam na žalost siguran da je njihova ideologija maksimalno antisrpska, ultradesna i neviÄ‘eno ekstremna. Mislim da nećete biti sigurni sa njima u Zagrebu. Pogotovo nemojte da vodite svoju ekipu zbog mogućih meÄ‘unacionalnih incidenata. Moje je bilo da vas upozorim, a vi vidite Å¡ta ćete. Proverite vi joÅ¡ jednom ko su oni, za Å¡ta se zalažu, ko su im uzori, itd... Onda odluÄite! Isus kaze: "Oko je videlo telu, ako je oko bolesno, svo je telo bolesno." Ljudi su brzi da pronalaze mane jedni drugima. Vrlina je prepoznati ono sto je dobro u ljudima, jer nema savrsenih. Frano Cirko, predsednik mladih HCSP, se dovoljno eksponirao kao neko ko voli Boga i ko je pozitivno orijentisan, a i od prijatelja iz Hrvatske sam cuo pozitivne stvari o njemu. Danas je retkost naci ljude koji hoce nesto da RADE pozitivno. Ljudi su uglavnom navijaci za Boga, lazni filozofi i mudraci koji se prepucavaju po forumima, a u zivotu nista ne rade. Frano Cirko i njegovi prijatelji RADE pozitivne stvari i ja to pozdravljam i zelim da pomognem, pogotovo sto se i sam Frano ukljucio na ovaj forum i pokazao da se slaze sa nama u velikom broju stvari. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.06.2010 09:57
|
mikki - poruka glasi: Sta mislite o knjizi "Istina i nase vreme" a pisac je prof. dr. Valter Fajt. Neki kazu da je to satanisticka knjiga pa me zanima sta vi kazete. Treba da se osposobljavas da sam prepoznajes sta je dorbo, a sta ne. Knjigu sm sam prelistao, i ono sto se vidi jeste kritika okultizma i Novog svetskog poretka, sto je dobro, ali nema nikakve prakticne poruke u smislu kako da se sacuvamo od zla koje steze obruc oko nas. Kada je bio potop da li se morsko dno izdiglo i izjednacilo sa povrsinom kopna i poplavilo kopno, pa otuda velika voda iz bezdana ili je voda nekakvom natprirodnom Bozijom silom pocela da raste do nivoa kada je prekrila svu zemlju. Morsko dno ocigledno nije bilo ovako duboko pre Potopa. Voda je dosla iz dubine zemlje, i vecim delom sa neba, obrusavanjem vodenog omotaca koji je postojao oko zemlje (vidi drugi dan stvaranja). Kako je moguce da jabuka raste u tropskim predelima kao sto je bio slucaj u rajskom vrtu gde su ziveli prvi ljudi. Da li je to bilo drvo sasvim drugacije od onog danasnjeg, sa kojeg mi jedemo jabuke. Pre Potopa nijebilo tropskih predela koje danas imamo, klima je bila umerena na svim meridijanima. Ako je Bog razdvoio kontinente posle potopa, a nesumnjam da jeste zasto je antarktik ostavaio na mestu na kom je danas i zasto je zaledjen. Razdvajanje kontinenata je deo sireg plana Bozjeg mesanja u tok ljudske istorije. Sigurno da su kontinenti drugaciji i da su drugacije rasporedjeni, tok ljudske istorije bi se odvijao na malo drugaciji nacin (otkrivanje Amerike, kolonizacija, itd). Da li ispod tog leda postoji nesto sto ljudi nebi trebali da znaju. Ispod leda su pronadjeni fosili tropskih organizama sto dodatno potvrdjuje Bibliju. Ako je bilo neko od ovih pitanja izvinjavam se unapred. Odgovorio sam uglavnom na sva ova pitanja ranije, tako da ne bi bilo lose da procitas moje postove od pocetka. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.06.2010 11:15
|
U zivotu nisam video da se jedan narod i jedna drzava tako ponizavaju kao sto je to danas slucaj sa Hrvatskom od strane gej lobija. Ocigledno da su osetili da u Hrvatskoj mogu da rade sta hoce. Crkva cuti, usrani "intelektualci" cute, ostali su jos samo navijaci i drugi mladi ljudi koji treba da dignu glas i obracunaju se sa ovom teskom bolescu. Evo najnovijih tuznih vesti iz Hrvatske: http://www.jutarn...a-/829054/ |
|
|
Frano Cirko |
Odgovorio 12.06.2010 11:48
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 10.06.2010 17:33 Lokacija: Zagreb |
Ja sam odmah na poÄetku spomenuo i identificirao se kao predvodnik te "ekstremno desniÄarske" (kako nas mediji etiketiraju) skupine koja organizira prosvjed, tako da svima dam do znanja tko sam i od kuda sam. InaÄe, moje kolege iz stranke su oduÅ¡evljeni podrÅ¡kom iz Srbije te ju svakako pozdravljaju. Iste sam reakcije doživio od drugih, nestranaÄkih ljudi. Svi su svjesni da je ovo jedna globalna stvar koja se tiÄe ne samo Hrvatske i Zagreba, već i cijele regije, pa i Europe. Izmenio/la Frano Cirko na 12.06.2010 11:49 |
|
|
_Ivan_ |
Odgovorio 12.06.2010 12:00
|
Član Odgovori: 118 Pristupio/la: 24.05.2009 19:20 Lokacija: pancevo |
|
|
|
Marko8 |
Odgovorio 12.06.2010 12:30
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 21.02.2010 15:40 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, jeste li vidjeli što piše proevropska gamad? http://www.nacion...-prosvjedu Izmenio/la Marko8 na 12.06.2010 12:31 |
|
|
shalom |
Odgovorio 12.06.2010 12:35
|
Član Odgovori: 74 Pristupio/la: 17.01.2010 09:49 Lokacija: Nepoznata |
Ja bi zamolio Miroljuba da ostavi ovu poruku jer je sa namjerom da se prekine taj sajam sodomista. JA U PONEDJELJAK UZIMAM POST NEĆU NI JESTI NI PITI, MOLIT ĆU SE BOGU DA UÄŒINI NEÅ TO I SPRIJEÄŒI TO PARADIRANJE NA BILO KOJI NAÄŒIN.STOGA POZIVAM SVE KOJI ŽELE DA SE PRIDRUŽE U POSTU. NEŽELIM KAO I VI DA MI DJECA GLEDAJU OLOÅ NA ULICAMA KOJA NEŽELI DA PROMJENI SVOJ KARAKTER VEĆ NAMJERNO IDU U FACU LJUDIMA SA TAKVIM GADOSTIMA. LEV 20,13 BOG S VAMA Neki se put Äini Äovjeku prav, a na kraju vodi k smrti.
|
|
|
anton |
Odgovorio 12.06.2010 12:45
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.06.2010 12:55
|
Frano Cirko - poruka glasi: Ja sam odmah na poÄetku spomenuo i identificirao se kao predvodnik te "ekstremno desniÄarske" (kako nas mediji etiketiraju) skupine koja organizira prosvjed, tako da svima dam do znanja tko sam i od kuda sam. InaÄe, moje kolege iz stranke su oduÅ¡evljeni podrÅ¡kom iz Srbije te ju svakako pozdravljaju. Iste sam reakcije doživio od drugih, nestranaÄkih ljudi. Svi su svjesni da je ovo jedna globalna stvar koja se tiÄe ne samo Hrvatske i Zagreba, već i cijele regije, pa i Europe. Odlicno, samo napred, steta je sto mediji u Hrvatskoj ne objavljuju vase aktivnosti, ali vas rad i molitva, i Bozja velika sila ce razbiti satansku medijsku blokadu i propagandu. Dobro si rekao - u Zagrebu se iduce sedmice brani dostojanstvo celog regiona. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 12.06.2010 12:56 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.06.2010 13:04
|
Marko8 - poruka glasi: Miroljube, jeste li vidjeli Å¡to piÅ¡e proevropska gamad? http://www.nacion...-prosvjedu OdliÄna vest, vidi se da im se gaće tresu, da su se isprepadali na mrtvo, pa u panici pljuju i lupetaraju. Ali, tek će da se tresu. Ovakvim saopÅ¡tenjima će samo dodatno da uteraju strah u kosti bolesnicima koji su danas postali "elita Evrope". |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.06.2010 13:07
|
Sad ce lakše i brže da šire zarazu po Srbiji. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 12.06.2010 13:08 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.06.2010 13:12
|
marijan - poruka glasi: Ja bi zamolio Miroljuba da ostavi ovu poruku jer je sa namjerom da se prekine taj sajam sodomista. JA U PONEDJELJAK UZIMAM POST NEĆU NI JESTI NI PITI, MOLIT ĆU SE BOGU DA UÄŒINI NEÅ TO I SPRIJEÄŒI TO PARADIRANJE NA BILO KOJI NAÄŒIN.STOGA POZIVAM SVE KOJI ŽELE DA SE PRIDRUŽE U POSTU. NEŽELIM KAO I VI DA MI DJECA GLEDAJU OLOÅ NA ULICAMA KOJA NEŽELI DA PROMJENI SVOJ KARAKTER VEĆ NAMJERNO IDU U FACU LJUDIMA SA TAKVIM GADOSTIMA. LEV 20,13 BOG S VAMA Podržavam tvoj poziv za post. Ja ću takoÄ‘e da uzmem post u ponedeljak i pozivam sve koji to mogu, da isto uÄine, da se zajedno molimo Bogu da spreÄi taj sajam satanista. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 12.06.2010 13:49 |
|
Predji na forum: |