Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Evo slike kako jedan viteski narod moze nisko da padne pod uticajem papske religije, kada se odrekne svojih korena i morala. Na zalost, u ovom smeru ide ceo svet:

http://www.b92.ne..._id=437683

Ovo su plodovi "domovinskog rata".

Miroljub Petrovic
Evo jednog lepog primera koji objasnjava kako su jezuiti preko komunista zatirali sve sto su stigli nakon Drugog svetskog rata:

http://ikiprev.co...9-09-49-00

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 09.06.2010 23:16

NR
Šta kažeš na ovo:

Russia Church Wants End to Darwin School "Monopoly"
http://abcnews.go...d=10868318

biljesevo
Gospodine Petrovicu interesuje me organizacija pod imenom ,,Klub Lavova", da li je to organizacija sektnog tipa ili je istinski dobrotvorna, za obrazovanje mladih.
Sa postovanjem, Relja Kupusovic.

relja

Marko8
Klub lavova ti je osnovao mason Melvin Jones, a zna se i da su pod njihovim pokroviteljstvom.

Miroljub Petrovic
NR - poruka glasi:
Šta kažeš na ovo:

Russia Church Wants End to Darwin School "Monopoly"
http://abcnews.go...d=10868318

Jedno su price, a drugo su dela. Nasa Ljiljana Colic, bivsi ministar prosvete, veliki junak i heroj, je prakticno delovala. Videcemo da li ce ruska crkva smeti da nesto URADI po tom pitanju.

Miroljub Petrovic
biljesevo - poruka glasi:
Gospodine Petrovicu interesuje me organizacija pod imenom ,,Klub Lavova", da li je to organizacija sektnog tipa ili je istinski dobrotvorna, za obrazovanje mladih.
Sa postovanjem, Relja Kupusovic.

Nisam cuo za tu organizaciju, ali posto na planeti zemlji postoji jako malo ozbiljnih organizacija, verovatno je u pitanju neka organizacija tipa "Lobanja i kosti" u Americi, koja vrbuje mlade ljude kao podmladak tajnih drustava.

emanuel
Lionsi odnosno Klub lavova je nizi rang od Rotary kluba i je tipicna masonska organizacija,gdje se male pocetnike poucava sta,kako ..i stvara se mreza poslovnog sudelovanja u svrhu jacanja uticaja u drustvu i naravno financijske koristi. Humanitarstvo je obicna maska.
Poznam ih nekoliko iz moje sredine. Ima vec dosta klubova na prostorima ex-Yu. Postali su ponosniji na sebe preko noci za 200 posto.

Frano Cirko
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
Evo slike kako jedan viteski narod moze nisko da padne pod uticajem papske religije, kada se odrekne svojih korena i morala. Na zalost, u ovom smeru ide ceo svet:

Na početku vas sve skupa pozdravljam, ovo je moja prva poruka na ovom forumu kojeg pratim već duže vrijeme. Čestitam svima na dosadašnjem radu, a posebno g. Miroljubu Petroviću kojem se i zahvaljujem što je na ovu internet stranicu stavio ovakve važne stvari. Meni su Vaša predavanja, knjige i komentari promijenili dobar dio mog života, naravno nabolje. Hvala!

Uključenje na ovaj forum i to pod pravim imenom me upravo potaknulo ovo što je g. Petrović stavio na forum. Nažalost, u Hrvatskoj se u zadnjih par godina događaju strašne stvari. Čovjeku jednostavno dođe da odustane od svake borbe za dobro, te jednostavno pričeka Kristov silazak i posljednji sud. No, ipak nije sve tako crno i još ima ljudi koji drže do morala, dostojanstva, obitelji i Božje rječi.

Nažalost, te ljude koji drže do osnovnih životnih vrjednota se na sve načine pokušava ocrniti i prikazati ih u najgorem izdanju. Tako vidim da se prosvjednike protiv "gay-parade" u dotičnom članku naziva "ekstremnim desničarima" bez da se i riječi reklo o tome što ti "ekstremisti" žele, kakvi su njihovi argumenti, imaju ju li dokaza itd.

Ja kao predvodnik te "ekstremne" skupine, želim s vama podijeliti naše argumetne, dokaze i mišljenja, kako bi i vama koristili. Koliko god Zakon i Ustav izgledali jadno, opet se u njima mogu naći retci koji direktno dolaze u sukob sa samim činom "gay-parade". Šaljem vam linkove kratkog, ali sažetog i jasnog pripćenja naše mladeži koji smo uputili medijima, te privitka s činjeničnim dokazima naših tvrdnji. Vjerujem da je slična situacija i kod vas.

http://franocirko...arade.html
http://www.hcsp.h...ivitak.doc

Nakon što smo ovakvim priopćenjem i svim ovim silnim dokazima izašli u javnost, među redovima tih "paradista" su se pojavili strah i nervoza. Vidjeli su da čak ni Zakon, ni Ustav ne idu na njihovu ruku, a sve to potkrijepljuju činjenice. Naravno, tada im ostane jedino lijepljenje razno raznih neargumentiranih etiketa i stigmni (fašist, ekstremisti, ustaša, nasilnici, skriveni pederi itd.) poprađeni vrijeđanjima i psovanjem. Mi dobivamo podršku od sve više i više ljudi, tako da bi se situacija mogla promijeniti.

Eto toliko od mene. Nadam se da nisam bio predug (uh, jesam Grin), te se nadam da će vam moje informacije biti zanimljive i od koristi.

Veliki pozdrav! Wink

franocirko.blog.hr
Miroljub Petrovic
Frano Cirko - poruka glasi:
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Na početku vas sve skupa pozdravljam, ovo je moja prva poruka na ovom forumu kojeg pratim već duže vrijeme. Čestitam svima na dosadašnjem radu, a posebno g. Miroljubu Petroviću kojem se i zahvaljujem što je na ovu internet stranicu stavio ovakve važne stvari. Meni su Vaša predavanja, knjige i komentari promijenili dobar dio mog života, naravno nabolje. Hvala!

Uključenje na ovaj forum i to pod pravim imenom me upravo potaknulo ovo što je g. Petrović stavio na forum. Nažalost, u Hrvatskoj se u zadnjih par godina događaju strašne stvari. Čovjeku jednostavno dođe da odustane od svake borbe za dobro, te jednostavno pričeka Kristov silazak i posljednji sud. No, ipak nije sve tako crno i još ima ljudi koji drže do morala, dostojanstva, obitelji i Božje rječi.

Nažalost, te ljude koji drže do osnovnih životnih vrjednota se na sve načine pokušava ocrniti i prikazati ih u najgorem izdanju. Tako vidim da se prosvjednike protiv "gay-parade" u dotičnom članku naziva "ekstremnim desničarima" bez da se i riječi reklo o tome što ti "ekstremisti" žele, kakvi su njihovi argumenti, imaju ju li dokaza itd.

Ja kao predvodnik te "ekstremne" skupine, želim s vama podijeliti naše argumetne, dokaze i mišljenja, kako bi i vama koristili. Koliko god Zakon i Ustav izgledali jadno, opet se u njima mogu naći retci koji direktno dolaze u sukob sa samim činom "gay-parade". Šaljem vam linkove kratkog, ali sažetog i jasnog pripćenja naše mladeži koji smo uputili medijima, te privitka s činjeničnim dokazima naših tvrdnji. Vjerujem da je slična situacija i kod vas.

http://franocirko...arade.html
http://www.hcsp.h...ivitak.doc

Nakon što smo ovakvim priopćenjem i svim ovim silnim dokazima izašli u javnost, među redovima tih "paradista" su se pojavili strah i nervoza. Vidjeli su da čak ni Zakon, ni Ustav ne idu na njihovu ruku, a sve to potkrijepljuju činjenice. Naravno, tada im ostane jedino lijepljenje razno raznih neargumentiranih etiketa i stigmni (fašist, ekstremisti, ustaša, nasilnici, skriveni pederi itd.) poprađeni vrijeđanjima i psovanjem. Mi dobivamo podršku od sve više i više ljudi, tako da bi se situacija mogla promijeniti.

Eto toliko od mene. Nadam se da nisam bio predug (uh, jesam Grin), te se nadam da će vam moje informacije biti zanimljive i od koristi.

Veliki pozdrav! Wink

Pozdrav Frano i hvala ti sto se boriš, koliko možeš, da skreneš pažnju na veliko zlo koje se širi u tvom okruženju. Posle ovog tvog javljanja, da sam u Beogradu, verovatno bih došao sa ekipom u Zagreb da podržim tvoj projekat i da nas bude više protiv sodomista.

Pozdravi škvadru i živeo!

hezekiel
Interesantno je kako EU a i ostale zemlje intezivno pripremaju popis stanovnistva i usvajaju zakone o tome. Popis je planiran za 2011. U BiH je to postala jedna od glavnih tema, kako se nebi o necemu pametnijem pricalo.
tema za razmisljanje
Ima li ovaj popis slicnosti sa Herodovim?

Miroljub Petrovic
hezekiel - poruka glasi:
Interesantno je kako EU a i ostale zemlje intezivno pripremaju popis stanovnistva i usvajaju zakone o tome. Popis je planiran za 2011. U BiH je to postala jedna od glavnih tema, kako se nebi o necemu pametnijem pricalo.
tema za razmisljanje
Ima li ovaj popis slicnosti sa Herodovim?

Mislim da je popis jedna dodatna vrsta pritisaka na ljude. Prilikom popisa ce biti prikupljeni podaci koje medjunarodni kriminalci vec imaju, ali ce biti i podataka vezano za nacionalnost i veroispovest. I sad zamisli popis u Evropi za nekog Jevrejina. Ili, zamisli popis u Hrvatskoj i Crnoj Gori za nekog Srbina. Takodje i po pitanju veroispovesti. Pre Drugog svetskog rata je u Hrvatskoj (i u Evropi) postojala Starokatolicka crkva koja je okupljala katolike koji su osnovali "pravu katolicku crkvu" - starokatolicku, i koji su se trudili da zive po Bibliji, a da ne prihvataju papske nebuloze. Jedan moj stariji prijatelj, koji je rodjen 1923. u Zagrebu pricao mi je da je u svakom razredu u skoli u Hrvatskoj, pre Drugog svetskog rata, bio jedan, dvoje ili troje dece koji su se izjasnjavali kao "starokatolici". Zamisli kada bi u Hrvatskoj postojala Starokatolicka crkva i na popisu da se neko izjasni kao "starokatolik"... Mogao bi da ocekuje da mu se svasta desi. Inace, starokatolici su bili prvi koji su bili "pocisceni" za vreme NDH 1941.

Dalje, zasto popis nije tajan, nego je javan, kao sto su ovi demo(n)kratski izbori tajni? Tajni izbori omogucavaju ljudima da budu nemoralni - da glasaju za izdajnike i fukare, i da ih niko ne vidi, a popis je javan da bi se izvrsio pritisak na ljude da se izjasne kao fukare i pristalice robovlasnickog sitema.

Jozef
U Bibliji pise da nista nije umrlo pre Adamovog greha, sta se tacno pod ovim misli. Da li su voce i povrce jeli Adam i Eva bili zivi? U cemu je razlika kod reci za stvaranje kod coveka ili kod zvezda?

drugo pitanje. Pred drugi Isusov dolazak da li ce biti globalno satansko carstvo na zemlji? Jer takodje pise da ce se propovedati jevandjelje, kako je to moguce ako znamo pod cijom kontrolom su mediji?

И свако ко призове Господње име биће спасен, јер ће на гори Сион и у Јерусалиму бити они који су избављени, као што је Господ рекао,
и међу остатком који Господ по зове.”

da li ovo znaci da ce se spasti samo oni koji ce biti u Izraelu?

i kako se ovo slaze sa:
Јер неће свако ко ми каже: ‘Господе’, ући у Царство небеско, већ ће у њега ући онај који чини вољу Оца мога.

Ovde adventisti kazu da se volja oca odnosi na subotu, a ja mislim na stvaranje dobrih ljudi ko je u pravu?

Bozic Bojan
u 1. mojsijevoj 6.6. kaze se: pokaja se gospod sto je stvorio coveka na zemlji i bi mu zao u srcu.. kako moze neko da ne pogresi a da se pokaje? kako razumeti ovaj stih?

i jos jedno pitajne. da li je greh ljutiti se? ili je greh nasa losa reakcija iz ljutitosti.

Miroljub Petrovic
Jozef - poruka glasi:
U Bibliji pise da nista nije umrlo pre Adamovog greha, sta se tacno pod ovim misli.

Misli se to sto je receno. Kad je doslo do greha, usledila je smrt, jer je smrt posledica greha.

Da li su voce i povrce jeli Adam i Eva bili zivi?

Ne razumem sta pitas.

U cemu je razlika kod reci za stvaranje kod coveka ili kod zvezda?

Treba da naucis bar osnove hebrejskog jezika pa da razumes razliku izmedju reci "bara" (stvorio) i "asa" (nacinio).

drugo pitanje. Pred drugi Isusov dolazak da li ce biti globalno satansko carstvo na zemlji? Jer takodje pise da ce se propovedati jevandjelje, kako je to moguce ako znamo pod cijom kontrolom su mediji?

Jevandjelje ce se propovedati po celom svetu kad budi ucini cuda veca nego ona prilikom izlaska Izraelaca iz Egipta, i kada bude ponovo uspostavio teokratsku drzavu Izrael.

"I svako ko prizove Gospodnje ime biće spasen, jer će na gori Sion i u Jerusalimu biti oni koji su izbavljeni, kao što je Gospod rekao, i među ostatkom koji Gospod po zove.”

da li ovo znaci da ce se spasti samo oni koji ce biti u Izraelu?

Izrael ce biti centar spasenja i mesto okupljanja Bozjeg naroda kada se uspostavi teokratska drzava. Ali postoje i ljudi izvan Izraela koji ce prihvatiti koncept spasenja i bice spaseni.

i kako se ovo slaze sa:
Jer neće svako ko mi kaže: ‘Gospode’, ući u Carstvo nebesko, već će u njega ući onaj koji čini volju Oca moga.

U pitanju su dva razlicita teksta koji se odnose na dva razlicita konteksta. U prvom tekstu se govori o velikim nevoljama za Bozji narod, kada ce biti onih koji ce i u to vreme traziti pomoc od Boga i nece prihvatiti satansku religiju. Drugi tekst govori o laznoj religiji u kojoj ljudi samo deklarativno prizivaju Boga, a zive nemoralno.

Miroljub Petrovic
jabuka - poruka glasi:
u 1. mojsijevoj 6.6. kaze se: pokaja se gospod sto je stvorio coveka na zemlji i bi mu zao u srcu.. kako moze neko da ne pogresi a da se pokaje? kako razumeti ovaj stih?

Treba ti malo poznavanja hebrejskog.

i jos jedno pitajne. da li je greh ljutiti se? ili je greh nasa losa reakcija iz ljutitosti.

Kad se neko destruktivno ponasa mozes da ga sazaljevas i da pokusas da mu pomognes. Ako neko atakuje na tvoj zivot onda je logicna reakcija da se branis, ako ne mozes da se sklonis. Ljutnja je jedna vrsta odvratnosti prema grehu.

elohim
kada prvi andjeo zatrubi bi unistena trecina drveca i sva trava i zelenilo,kada peti andjeo zatrubi i skakavci izadju iz bezdana bi im dato da muce ljude ali da ne naude travi i zelenilu(koje je vec unisteno posle prve trube)da li je los prevod u pitanju?da li je pri kraju kompletna biblija koju je preveo vas centar?

anton
http://dalje.com/...ije/309148

Miroljube,jeli ovo istina?

Dolaziš u Zagreb?

Miroljub Petrovic
Upravo sam dobio informaciju da ce Miroslav Lazanski, poznati vojni izvestac,drzati predavanje u velikoj sali Jevrejske opstine u Beogradu. Evo pozivnice, pa ko hoce moze da dodje:

Postovani clanovi opstine i prijatelji iz drugih opstina,

Imamo zadovoljstvo da vas pozovemo na predavanje i razgovor sa poznatim novinarom lista "Politika", gospodinom Miroslavom Lazanskim, na temu koju je sam odabrao :

"NAJNOVIJA SITUACIJA OKO IZRAELA"

Subota, 12. jun 2010. god. sa pocetkom u 19h zbog velikog interesovanja u velikoj sali u prizemlju JOB, Kralja Petra 71a, Beograd.

Srdacan pozdrav,

Jevrejska opstina Beograd

Miroljub Petrovic
anton - poruka glasi:
http://dalje.com/...ije/309148

Miroljube,jeli ovo istina?

Dolaziš u Zagreb?

Dolazim, nego sta, i dovodim ekipu da talasamo zabokrecinu. Kad se Frano Cirko bratski javio, red je da pomognemo braci.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.58 sekundi!