Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
MajaN - poruka glasi:
Diplomatski odgovor zaista. Drago mi je sto si obrazlozio svoje shvatanje reci"ustasa", ali kako vec znas, tu rec vecina ljudi na ovim prostorima ne koristi kao sinonim za jezuite.

Trudim se da u izlaganjima koristim one reci koje su ljudima najjasnije za razumevanje odredjenih pojmova. Na nasim prostorima rec "ubica", "koljac", "monstrum", "zlocinac", "satanista" itd su blage reci u poredjenju sa reci "ustasa". Ustasa je termin koji ljudima odslikava nesto najgore, dno dna, ljude bez mozga koji na zapovest Sotone i pape unistavaju sve pred sobom iživljavajuci se na najmostruoznije nacine. Paveliceve ustase su bili organizacija koju su obucavali i finansirali jezuiti, i jezuiti su pozadina svih savremenih satanizama, a ne pilićari kao Pavelic, Tudjman i ostali, koji su samo izdajnici svog naroda, što se već pokazuje, a vremenom će se još bolje pokazati.

A i kad smo vec kod toga za mene, a i za mnoge dobronamerne ljude,ne postoji razlika izmedu ustasa, cetnika, balija,partizana itd Svi su oni koljaci ubice... kao sto si ti to vec lepo nabrojao i opisao. Tako da si mogao da izostavis tu rec (a da ostavis samo "jezuiti" ) jer ovako si delovao kao neki cetnik.

Razumem tvoj stav o izjednačavanju svih gore pomenutih grupacija, ali on je ocigledno formiran ateističkim i nedovoljno tačnim obrazovanjem kroz koje smo svi, manje više, prošli. Postoji velika razlika izmeću balija i ustaša, sa jedne strane, i četnika i partizana sa druge strane. Balije su izmanipulisani Muslimani koje je Vatikan nazvao "hrvatskim cvećem" i koje je koristio za uništenje nepokornih šizmatika (Srba). Kod ustaša i balija nećeš naći ništa pozitivno. Sa druge strane, četnici su bili regularna srpska vojska koja je izvojevala velike pobede u Prvom svetskom ratu nad "apostolskom državom" Austro-ugarskom (kako ju je papa nazivao), koja je počinila najstrašnije zločine u Srbiji, možda gore nego ustaše u Drugom svestkom ratu. Četnici su u Drugom svetskom ratu u velikoj meri iskompromitovali četnike iz Prvog svetskog rata, tako da je Bog morao da koristi partizane (komuniste) za obračun sa jezuitima i tajnim društvima u Jugoslaviji (iako je moguće da je Tito kasnije pristupio tajnim društvima i uspostavio bliske kontakte sa papom). Komunisti su uveli kakav-takav red i moral u državu, za razliku od potpunog nemorala i destrukcije tokom Prve Jugoslavije koju su vodili tajna društva. Danas se plače za navodnim "intelektualcima" koje su komunisti pobili nakon rata, ali činjenica je da je većina tih "intelektualaca" bila kao i ovi današnji naši "intelektualci" koji u svemu slušaju svetske
kriminalce i ubice, i tako uništavaju narod.

Karadzica sam slucajno pomenula, on je samo jedan od mnogih negativnih stvari koje promovisu momci iz obraza.

Opet ponavljaš laž koju si čula u okupatorkim medijima. Kad bi te neko pitao 'zašto je Karadžić negativan?', mogla bi samo da izneseš neozbiljne dokaze kao što su oni koji optužuju Izrael za "genocid".

Npr. borba protiv sekti. Naravno postoje satanske i druge ne hriscanske sekte, ali njihovo shvatanje sekti je svaka religija i religijska organizacija koja nije srpska pravoslavna crkva.

To što sada pričaš jednostavno nije tačno i predstavlja "traženje crnog ispod noktiju" nekome koga hoćeš da osporiš. Sekta je svako ko radi protiv države i naroda, kao i moralnih načela. Naša crkva, koliko god da je slaba i da je vrh pod kontrolom okupatora, i dalje okuplja veliki broj iskrenih i pobožnih ljudi koji se suprotstavlja nemoralu i okupaciji. Sve ostale crkve se zalažu za Evropu i samim tim spadaju u kategoriju "sekti". Znam da su se skoro sve te sekte zalagale za gej paradu i govorili: "Tako što proganjaju homoseksualce, tako će proganjati i nas (sektaše)." Zašto neka od verskih zajednica u Srbiji, ako nisu sekte, nije izdala saopštenje protiv gej parade? Jedino je rabin u TV emisiji na RTS-u rekao da su gejevi "gad pred Gospodom", da tako piše u Bibliji, i još je Amfilohije izdao saopštenje protiv gej parade, pa su ga napali vladika Grigorije i sinod.

Po tom njihovom shvatanju Miroljube i ti bi trebao da budes "lincovan" i Srbija bi trebala da bude ociscena od ljudi kao sto si i ti!

Jako još zaključak. To što se ja i momci iz Obraza ne bismo složili oko svih detalja nije razlog da budemo neprijatelji. Normalno je da se braća razlikuju po nekim pitanjima, ali cilj im je isti - država slobodna od nemorala i satanizma, okupacije i razvrata.

Ovo nije traganje za manama! Ovo su jasne cinjenice. Oni ne vrse Boziju pravdu i isinu (jer da vrse citali bi malo Bibliju i videli da ne treba da slave slavu i neke tamo svece), vec svoju pravdu i istinu (i to agresivno, fizicki), krijuci se iza Bozijeg imena.

Zašto da ne slave slavu? Zar nije lepo da se ljudi okupljaju i druže? Niko na slavi se ne klanja idolima, niti upražava običaje koje su upražnjavali drevni pagani. Takođe, retki su koji "obožavaju" svece. Ljudi većinom govore o junaštvu i moralu znamenitih ljudi iz prošlosti, i to je pozitivno. Tvoj problem je što vidiš samo ono što je negativno i onda to preuveličavaš. Treba da se naučiš da u ovom duhovno razorenom svetu prepoznaješ ono što je pozitivno, ako ga negde ima, i da to podstičeš i razvijaš.

A kad smo vec kod toga, zar i sam Vatikan ne cini isto to??? Krije se iza vela hriscanstva i poboznosti, a sa druge strane, znamo i ja i ti ,ko su i sta su.

Skroz pogrešan zaključak. Isus kaže: "Po rodovima njihovim poznaćete ih." Obraz i slične organizacije su branile svoj narod od papske okupacije tokom rata, od uvođenja satanizma u Srbiju (gej parada i sl), protestvovali su zbog odvođenja naših najboljih ljudi (koji nisu savršeni) u Hag, itd. Navedi mi jedan primer šta su papa i Vatikan uradili pozitivno. Ako i nahrane nekoga ko je gladan, oni to koriste da ga uvuku u svoju sektu i okultizam. Tako rade i protestanske humanitarne organizacije - krajnji cilj im je uvlačenje ljudi u svoju sektu.

NE zelim da se svadjam sa tobom, niti da te izazivam! Ja tragam za istinom.
Ja sam o tebi prvi put saznala gledajuci tvoja predavanja na mostu, dugi. Bila sam odusevljena i svidela su mi se. Potrazila sam te na netu i registrovala se (evo sad hocu da ucim hebrejski, samo imam problem sa skidanjem knjige). Potom sam naisla na neke tvoje komentare i odgovore na pitanja, i to je narusilo moju sliku o tebi. Sad zelim da stvorim realnu sliku.

Ljudi vole dok ja pricam o stenama i fosilima, ali kad dodjem na domen morala, onda se mnogima moja priča ne sviđa. Sećam se u Americi kada su mi pre predavanja organizatori, koji su me poznavali, govorili: "Pričaj samo o fosilima i stenama, nemoj one tvoje crnogorske priče o moralu, porodici, nemoj da kritikuješ predbračne i vanbračne odnose, nezdrav život i ostalo. Ljudi to ne vole." Da, ljudi ne vole da se izdvajaju od ovog sveta, nego bi želeli da im religija bude neka vrsta zabave. Sramota je da ja ćutim kada se moj brat, koji je branio moj narod i moju porodicu, odvodi dželatima u Hag. Sramota je da ljudima koji imaju pozitivan stvar o mnogim važnim pitanjima pronalazim mane i nipodaštavam ih, umesto da ih podržavam.

Postoji nekoliko mogucnosti. Ili su tvoji odgovori meni dvosmisleni (jer te ne poznajem) ili previse apstraktna, ili si neozbiljan, pricas jedno, radis drugo.

Tu smo da razgovaramo o raznim pitanjima i da tragamo za odgovorima. Isus kaže: "Ko traži - naći će, ko kuca - otvoriće mu se." Ako si iskren tragač, razumećeš šta je istina.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 17.08.2010 10:03

Miroljub Petrovic
sibir - poruka glasi:
Uvijek je bila postojala izreka Sačuvaj me Bože srpskog junaštva.

Ta izreka spada u grupu sličnih uzreka: "Bolje biti pijan, nego star." "Jedino i pijmo jer ćemo sutra umreti." "Sačuvaj me Bože Jevreja" i slično. Sve te "izreke" dolaze iz iste sotonske kuhinje i predviđene su za plitkoumne ljude slabog karaktera.

Narod koji je sve ratove izgubio a poznat je po svom junastvu i herojstvu.

Pa ko je pobedio u Prvom i Drugom svetskom ratu? Postoji narod na Balkanu koji je izgubio neke bitke, ali nije gubio ratove (bar za sada). Ovaj rat se još uvek vodi, nemoj da misliš da je završen Dejtonskim ili Kumanovskim "sporazumom".

Ovo nije ni f od foruma nažalost jer svrha foruma jest da svatko iznosi svoje mišljenje naravno da može biti blokiran ako nekog vrijeđa psuje ali ako imas neko svoje mišljenje prvo sto ce ti se desit to ce biti da ti samo dijelovi poruke prođu ili da budes blokiran.

Ponašaš se kao razmaženo derište koje je naviklo da ruši i pali i po svojoj, i po tuđim kućama. Ovo nije demokratski forum gde svako mođe da lupeta. Ovde postoji red, a to što ti nisi navikao na red, nego bi kao nepismen za mnoge stvari želeo da budeš učitelj, zbog takvog stava ćeš da stradaš u životu.

Molim da se promjeni tema ovog forma POSTAVITE PITANJE MIROLJUBU PETROVIĆU O STVARNJU U POSTAVITE PITANJE MIROLJUBU PETROVIĆU O DNEVNOJ POLITICI ILI STO JE PAPA DANAS ZLA UCINO NARODU, KOLIKO JE PAPA UBIO LJUDI DANAS.

Termin "stvaranje" se odnosi kako na Stvaranje pre 6 hiljada godina, tako i na današnje stvaranje dobrih ljudi koje predstavlja sliku nekadašnjeg stvaranja. Pošto ti je duhovno čulo slabo razvijeno, onda to ne vidiš.

Znam da ce ova poruka biti izbrisana i ja blokiran ali ovdje se pljuje gazi hrvatski a i svi ostali narodi sa balkana.Ovo sve sto ste napisali protiv hrvata,katolika,muslimana ide vam na cast.

Ili nisi čitao forum, ili si slep. Ne postoji forum gde su Hrvati, Muslimani i pravi katolici bili više pohvaljivani nego što je to ovaj forum. Ja sam sto puta rekao da su Hrvati, Muslimani i katolici moja braća, ali postoje oni lažni Hrvati, Muslimani i katolici, kao i lažni Srbi, o kojima sam se negativno izražavao.

A o navodnim jezuitima ste sve granice presli ciste lazi.

Nisam izneo ni 1% njihovog satanizma.

Da ste ostali pri temi pripovjedanja kreacionizma i Bozijeg dijela bilo bi nesto predobro al ovako ste samo mnogim dobrim ljudima zauvijek pali u ocima.Zbogom

Da sam pričao samo o onome "što te uši svrbe", sve bi bilo ok. Očigleno ne shvataš da nauka, koju je Bog dao, ima svoje teološke implikacije, koje ti se očigledno ne sviđaju. Bilo bi dobro da pročitaš sve moje postove od početka, videćeš, ako si iskren, da jako grešiš.

Miroljub Petrovic
02. 06. 2010.
IZRAEL TRN U OKU OHOLOM PONTIFEKSU I NJEGOVOM DIVOVSKOM SISTEMU LAZNE RELIGIJE

Prema dokumentima Vatikana, koja su u javnost dospela preko jednog novinara bliskog pojedinim visoko rangiranim svestenicima, Izrael je ocenjen kao okupator i ugnjetavac palestinskog naroda. Dokumenta na kojima je oznaka "poverljivo" oznacavaju blokadu Gaze i antiteroristicke mere Izraela kao "nepravednu okupaciju i nanosenje nepotrebnih patnji civilnom stanovnistvu."

Zli rimski biskup i njegova prokleta kurija se nisu u javnosti jos uvek izjasnili o incidentima vezanim za tzv. humanitarnu flotilu o kojima bruji ceo svet. Iako se pretvaraju da su nepristrasni i da neposredno ne ucestvuju u vaznim politickim odlukama, dokumenti jasno otkrivaju da Vatikanska kurija gaji neprijateljski stav prema Izraelu i da ima mogucnosti da svoje planove realizuje preko vaznih politicko-vojnih i ekonomskih struktura.

Izrael pridaje veliku vaznost potezima Vatikana, obzirom da su bezbednosne sluzbe ministarstva inostranih poslova svesne sa kakvom silom fanatizma i sujeverja papska crkva drzi pod kontrolom svoje lakoverne podanike. Otvoreno ispoljavanje neprijateljstva prema Izraelu znacilo bi veliku opasnost po samu egzistanciju drzave.

Dokument je procurio u javnost u ponedeljak i njegov sadrzaj je prenela italijanska agencija ANSA. Interesantno je da se taj dan dogodio incident u Sredozemnom moru, a i da je recnik koji se koristi u dokumentu skoro identican recniku koji koriste globalni mediji i zvanicnici medjunarodnih organizacija prilikom osudjivanja Izraela. Moguce je da dokument otkriva pravog organizatora turskog "humanitarnog konvoja." Predstavnik za stampu Vatikana, Kiro Benedetini je odbio da komentarise sadrzinu dokumenata.

Za vise informacija posetiti sajt "Vesti iz Izraela":

http://www.vestii...net16.net/

Miroljub Petrovic
Milosevic - poruka glasi:
Miroljube svaka ti cast!Kako imas zivaca da pojedincima odredjene stvari objasnjavas po sto puta.Ako ih stalno iste stvari interesuju neka citaju forum vise puta,a ne da dosadjuju.Jer ima ljudi koji redovno prate ovaj forum i ovde dolaze svakog dana da bi saznali i naucili nesto novo.

Postoje neki koji su se kasnije ukljucili, pa neke odgovore ponekad ponovim, jer ima lenjivaca koji nece sve da citaju ispocetka.

Izrailj
Posto je Amerika papska zemlja,da li se uskoro moze ocekivati od njih da javno optuze Izrael za stvari koje se desavaju i da sprovedu vojnu silu ako treba protiv njih ? Mislim da bi to bio dokaz za mnoge da konacno shvate ko vlada svijetom i kakve su mu namjere,jer vecina misli da Jevreji vode sve glavne tokove u Americi kao i u ostalim podrucjima,sto je stvarno neozbiljno,ali mnogi ljudi vjeruju u taj scenario.

Miroljub Petrovic
Na donjem linku moze se pogledati video sa jucerasnjem "mitinga" podrske palestinskim teroristima u Los Angelesu, kada je jedan jevrejski srednjoskolac prosao medju njih sa izraelskom zastavom:

http://www.youtub...BjE_7uwA0I

Miroljub Petrovic
Izrailj - poruka glasi:
Posto je Amerika papska zemlja,da li se uskoro moze ocekivati od njih da javno optuze Izrael za stvari koje se desavaju i da sprovedu vojnu silu ako treba protiv njih ? Mislim da bi to bio dokaz za mnoge da konacno shvate ko vlada svijetom i kakve su mu namjere,jer vecina misli da Jevreji vode sve glavne tokove u Americi kao i u ostalim podrucjima,sto je stvarno neozbiljno,ali mnogi ljudi vjeruju u taj scenario.

Naravno da ce to da se desi. Uskoro ce Amerika biti najveci neprijatelj Izraela, i tada ce i najgluplji ljudi moci da shvate da je Amerika samo buzdovan u rukama Vatikana.

Miroljub Petrovic
Evo jedne dobre izreke koju sam danas cuo:

"Bolje imati jevrejsku državu koju svi mrze, nego Auschwitz kojeg svi vole".

pmarko
Veliki pozdrav profesore.

Kako vi gledate na ovaj i slicne geoloske fenomene?

http://www.rts.rs...%D0%B5.html

NoMeN
Eto pristupio sam forumu, da se malo razglabamo. Uglavnom nije mi jasno zašto vas toliko smeta jedan svećenik, koji uspijeva okupiti oko sebe veliki broj vjernika, za razliku od ostalih svećenika u čije crkve ljudi ulaze i izlaze van nepromijenjeni. Po meni je sasvim normalno da se tamo gdje je prisutan Duh Gospodnji događaju i čudesa poput ozdravljenja i istjerivanja zlih duhova. Ta piše u Djelima apostolskim 5,12: Po rukama se apostolskim događala mnoga znamenja i čudesa u narodu. I dalje piše: A slijegalo bi se i mnoštvo iz gradova oko Jeruzalema: donosili bi bolesnike i opsjednute od nečistih duhova, i svi bi ozdravljali.
Naravno govorim o Zlatku Sudcu za kojeg tvrdite da je sotonist i upraznjava okultnu praksu. U redu, ako je Zlatko Sudac sotonist, onda on obmanjuje ljude i odvlači ih od Istine što bi trebalo biti po volji Vatikana, zar ne?! Zašto ga onda taj isti Vatikan proganja i zabranjuje daljnje djelovanje? (http://www.index....86360.aspx)

Izrailj

Miroljub Petrovic
pmarko - poruka glasi:
Veliki pozdrav profesore.

Kako vi gledate na ovaj i slicne geoloske fenomene?

http://www.rts.rs...%D0%B5.html

Nijedan geoloski fenomen se ne desava sam od sebe. Dakle, Tvorac koristi zakone u prirodi i strukture koje je uspostavio da bi delovao u svetu. U gornjem slucaju desio se odron, naravno ne slucajno. Ovakav odron je tip odrona koji moze da se desi bilo gde, ili u mnogo vecoj razmeri, u zavisnosti od toga koliko ljudi budu nemoralno ziveli. Naravno da postoje i drugi nacini kako Tvorac moze pedagoski da deluje u ovom svetu.

Miroljub Petrovic
NoMeN - poruka glasi:
Eto pristupio sam forumu, da se malo razglabamo. Uglavnom nije mi jasno zašto vas toliko smeta jedan svećenik, koji uspijeva okupiti oko sebe veliki broj vjernika, za razliku od ostalih svećenika u čije crkve ljudi ulaze i izlaze van nepromijenjeni. Po meni je sasvim normalno da se tamo gdje je prisutan Duh Gospodnji događaju i čudesa poput ozdravljenja i istjerivanja zlih duhova. Ta piše u Djelima apostolskim 5,12: Po rukama se apostolskim događala mnoga znamenja i čudesa u narodu. I dalje piše: A slijegalo bi se i mnoštvo iz gradova oko Jeruzalema: donosili bi bolesnike i opsjednute od nečistih duhova, i svi bi ozdravljali.
Naravno govorim o Zlatku Sudcu za kojeg tvrdite da je sotonist i upraznjava okultnu praksu. U redu, ako je Zlatko Sudac sotonist, onda on obmanjuje ljude i odvlači ih od Istine što bi trebalo biti po volji Vatikana, zar ne?! Zašto ga onda taj isti Vatikan proganja i zabranjuje daljnje djelovanje? (http://www.index....86360.aspx)

Postoje i drugi katolicki svestenici koj se bave istim poslom kao i Zlatko Sudac, ali im nije zabranjen rad. Zasto? Zato sto oni velicaju papu i placaju reket koji se od njih trazi. Na slican nacin je papa poceo da se odrice Medjugorja kada su se lokalni svestenici uzoholili i poceli da rade sta hoce. Ovim postupkom ce Zlatko Sudac da dobije jos vise na popularnosti. Mozda se i "pokaje" i obeca da ce da velica papu i da placa reket, pa ga vrate u "sluzbu". Glupo je uopste da pricamo sta se radi u rimskoj crkvi jer je to haos i ludilo kao "Veliki brat".

shalom
http://dnevnik.hr...-brod.html

Evo prave snimke turskog broda, kako su se turci spremali da prvi napadnu Israelce

Neki se put čini čovjeku prav, a na kraju vodi k smrti.

shalom
http://www.youtub...re=related

Evo kako se može živjeti

Neki se put čini čovjeku prav, a na kraju vodi k smrti.

neki deki
Kako je to moguce da Vatikan jos uvek nije priznao nezavisnost Kosova i Metohije a znamo koloko nas vole? Ili je mozda priznao,ispravi me ako nisam dobro informisan!

Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!

Miroljub Petrovic
neki deki - poruka glasi:
Kako je to moguce da Vatikan jos uvek nije priznao nezavisnost Kosova i Metohije a znamo koloko nas vole? Ili je mozda priznao,ispravi me ako nisam dobro informisan!

Kakvo ti je to pitanje? Pa jel bi ti priznao Kosovo da si papa? Pa naravno da ne bi. Pravio bi se da si prijatelj Srbije da bi sto vise naivnih ljudi uvukao u ekumenizam. Papa jedno prica, drugo misli, a trece radi.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.06.2010 17:10

Miroljub Petrovic
Juce sam od prijatelja iz Izraela saznao da u Izraelu postoje ljudi koji se bave poljoprivredom kao pre 100 godina - koriste iskljucivo motike i rucni alat, organsko seme, ne koriste hemikalije, a ukus plodova je fenomenalan. Cim saznam vise informacija o ovome, javicu.

Izrailj
http://www.rts.rs...D1%98.html
Miroljube ko stoji iza ovoga?Moguce je da stoji sam Vatikan zbog svojih interesa.Meni ovo lici kao onaj atentat na papu,znamo da je sve bilo iscenirano.

Izmenio/la Izrailj na 03.06.2010 18:33

Miroljub Petrovic
Izrailj - poruka glasi:
http://www.rts.rs...D1%98.html
Miroljube ko stoji iza ovoga?Moguce je da stoji sam Vatikan zbog svojih interesa.Meni ovo lici kao onaj atentat na papu,znamo da je sve bilo iscenirano.

Lepo ti pise u vestima ko ga je ubio. Ubio ga je njegov vozac. Moguce da je biskup imao vezu sa svojim vozacem, pa kad je vozac saznao da ga ovaj vara sa drugim "deckom", onda ga izbo. Sad ce mediji da objave da su ga ubili Jevreji, a mozda i srbo-ćetnici.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.06.2010 19:49

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.59 sekundi!