pocetak foruma
|
|
anton |
Odgovorio 09.04.2010 10:59
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube,na tvojim predavanjima viÅ¡e si puta rekao kako su graÄ‘evine na Stounhendžu i UskrÅ¡njim otocima podizali sami demoni. Dali je moguće da su isti "imali prste" i pri podizanju piramida u Egiptu i Južnoj Americi? Bog je sa pažnjom pogledao na darove koje mu je prinio Abel,a na Kajinove se i ne osvrnu.Jeli u pitanju sama žrtva,odnosno vrijednost darova ili naÄin na koji je Kaiin te darove prinio?Jer mi logioÄno izgleda da Kajin kao zemljoradnik prinese plodove zemlje,a Abel kao stoÄar udio od stoke. |
|
|
kolarac |
Odgovorio 09.04.2010 12:22
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 17.01.2010 10:52 Lokacija: srbija |
intresuje me zasto se kod nas na groblju nosi hrana dali se veruje u besmrtnost duse ili je to neki paganski obicaj koji je ostao u narodu . |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.04.2010 22:52
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Dinarac - poruka glasi: Profesore da li je ispravno baviti se uzgojem stoke (proizvodnjom mleka) tek toliko da Äovek obezbedi egzistenciju svojoj porodici? (ne zgrtati ogroman profit na mega farmama). Pitam vas iz tog razloga jer životinjski proizvodi nisu prvostepena hrana kako navodite. To je posten posao. Nema veze sto mleko nije prvostepena hrana. Nije ugodno pred Bogom da covek proizvodi svinje, puzeve i ostale neciste stvari, a mleko je ok. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.04.2010 22:55
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
anton - poruka glasi: Miroljube,na tvojim predavanjima viÅ¡e si puta rekao kako su graÄ‘evine na Stounhendžu i UskrÅ¡njim otocima podizali sami demoni. Dali je moguće da su isti "imali prste" i pri podizanju piramida u Egiptu i Južnoj Americi? Moguce, iako za te piramide postoji objasnjenje i da su ih ljudi zidali. Bog je sa pažnjom pogledao na darove koje mu je prinio Abel,a na Kajinove se i ne osvrnu.Jeli u pitanju sama žrtva,odnosno vrijednost darova ili naÄin na koji je Kaiin te darove prinio?Jer mi logioÄno izgleda da Kajin kao zemljoradnik prinese plodove zemlje,a Abel kao stoÄar udio od stoke. U pitanju je koncept BOGOSLUZENJA. To je vekovni sukob. Bog je rekao kako se Njemu sluzi, a Sotona to izvrce. Ako je neko zemljoradnik, onda treba od novca koji zaradi od zemljoradnje da kupi zivotinju za zrtvu i da prinese ono sto je Bog odredio da se prinosi. Kain je slusao Sotonu i demone koji su zeleli da iskrive zrtveni sistem, da bi se tako ljudima prenosila pogresna poruka, a ne poruka koju je Bog zeleo da prenese ljudima, vezano za Mesiju. |
|
|
emanuel |
Odgovorio 10.04.2010 11:24
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 27.01.2010 15:28 Lokacija: Nepoznata |
Postovani Miroljube, u svetlu svih ovih sukoba tajnih organizacija odnosno njihovih interesa, da li mislite da je moguce da je poljski predsednik uklonjen sa scene i zasto bi to bilo..? jer je jasno da su i oni umrezeni. Nekoliko nepopularnih istupa je imala "Poljska" u zadnje vreme (protiv vakcina...itd..).Mozda je malo neugodno pitanje i ne treba Vam odgovarati... Lep pozdrav Vama i svima na forumu |
|
|
Maks |
Odgovorio 10.04.2010 14:57
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 20.06.2009 13:15 Lokacija: Nepoznata |
Postovanje, mozete li reuploadat slijedece datoteke? 1. Shira Utfila 1 2. Arvit 3. Savremena jevrejska muzika Te datoteke vise nisu dostupne na Vasim stranicama... http://www.creati...muzika.htm Hvala |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.04.2010 15:50
|
emanuel - poruka glasi: Postovani Miroljube, u svetlu svih ovih sukoba tajnih organizacija odnosno njihovih interesa, da li mislite da je moguce da je poljski predsednik uklonjen sa scene i zasto bi to bilo..? jer je jasno da su i oni umrezeni. Nekoliko nepopularnih istupa je imala "Poljska" u zadnje vreme (protiv vakcina...itd..).Mozda je malo neugodno pitanje i ne treba Vam odgovarati... Lep pozdrav Vama i svima na forumu Sigurno je da je covek bio neposlusan. Ne znam detalje, a to nije toliko vazno za nas. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.04.2010 15:51
|
Maks - poruka glasi: Postovanje, mozete li reuploadat slijedece datoteke? 1. Shira Utfila 1 2. Arvit 3. Savremena jevrejska muzika Te datoteke vise nisu dostupne na Vasim stranicama... http://www.creati...muzika.htm Hvala Sredicemo to za koji dan. |
|
|
instudio1 |
Odgovorio 11.04.2010 12:26
|
Član Odgovori: 12 Pristupio/la: 15.03.2010 15:45 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Nikola Despotovic |
Odgovorio 11.04.2010 13:30
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 05.03.2010 22:13 Lokacija: Nepoznata |
. Izmenio/la Nikola Despotovic na 20.04.2010 18:45 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.04.2010 00:14
|
MARIJA - poruka glasi: Gospodine Miroljube,ja sam do pre nekog vremena bila ateista tako da ne znam mnogo o Bibliji i ostalom.Naime,da li je taÄno da Duh Sveti ishodi i od Sina kako neki kažu,i Å¡ta se taÄno podrazumeva pod ishoÄ‘enjem?Hvala unapred na odgovoru. To nisu mnogo bitne stvari. U pitanju je pokusaj da se objasne procesi koji postoje u Bozanskom Bicu, pa se kaze da se "Sin radja, a da Duh ishodi" ili proizilazi iz te Bozanske zajednice tri Bica koja cine jednog Boga. Preporucujem da procitate tekst o Trojstvu na kraju knjige "Tajne Biblije" koju mozete da skinete na donjem linku: http://www.cps.or...iblije.zip |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 12.04.2010 00:17
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
Recimo da postoji teokratska drzava,koja bi kazna ili sta vec bilo da devojka nacini blud i pritom ostane trudna???Sta sa detetom??Citao sam osnove teokratije i takve skatljive situacije nisu navedene! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.04.2010 00:21
|
crnitrn - poruka glasi: Recimo da postoji teokratska drzava,koja bi kazna ili sta vec bilo da devojka nacini blud i pritom ostane trudna???Sta sa detetom??Citao sam osnove teokratije i takve skatljive situacije nisu navedene! U pitanju je knjiga koja se bavi osnovama teokratije, a iz konteksta mozes da vidis odgovor na pitanje. Dakle, njen "decko" bi morao da je ozeni, ako joj njen staratelj (otac ili neko drugi) to dozvoli, i ne bi smeo da je otpusti do kraja zivota, sto znaci da bi morao da brine o njoj, da je izdrzava, oblaci i da joj obezbedjuje bracne duznosti. |
|
|
ljubas |
Odgovorio 12.04.2010 10:14
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
Miroljube sta mislis o operaciji krajnika ili slepom crevu. Ako ne sluze svrsi, ako su krajnici osteceni oni gube svoju funkciju a postaju zarista za mnoge infekcije...Ili je i to ne preporucivo sa strane prirodne medicine? |
|
|
Pirke |
Odgovorio 12.04.2010 11:05
|
Član Odgovori: 42 Pristupio/la: 21.01.2010 22:59 Lokacija: Nepoznata |
"Kad bi se Bog neprekidno otkrivao ljudima,oni koji veruju ne bi imali nikakve zasluge" Blez Paskal Ovo je izgovorio kad su neki ljudi govorili da ce oni poverovati tek kad dobiju dokaze da je neko video Boga, i navodili su neke primere ljudi koji su imali klinicku smrt i njima je to bilo potrebno kao dokaz. Ja mislim da je veliki naucnik u potpunosti u pravu, onda nama Jevanjdjelje nije potrebno zar sad vise treba verovati nekim ljudima nego Bibliji!? Sta vi mislite? "Vreme je ,Gospode da se javis, oskrnavise zakon Tvoj" Ps 118,126
|
|
|
ani |
Odgovorio 12.04.2010 13:30
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 28.03.2010 14:54 Lokacija: Nepoznata |
postovani Miroljube, gde Vi nabavljate seme za baÅ¡tu? Znam da se biljke same osemene, jel paradajz (na primer) sa pijace možemo zasaditi i koliko je u pitanju kvaliteta semena? Jer ne bih hteo da kupujem ona industrijska semena, a pokuÅ¡avam napraviti manju baÅ¡tu, pa me interesuje gde Vi nabavljate seme. Možda ste veÄ odgovorili na sliÄno pitanje. Hvala. pozdrav svima |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.04.2010 14:54
|
0 - poruka glasi: Miroljube sta mislis o operaciji krajnika ili slepom crevu. Ako ne sluze svrsi, ako su krajnici osteceni oni gube svoju funkciju a postaju zarista za mnoge infekcije...Ili je i to ne preporucivo sa strane prirodne medicine? U pitanju su korisni organi. Oni koji cuvaju svoje zdravlje nece trebati da ih operisu. Slepo crevo se operise samo u hitnim slucajevima, a uzrok upale slepog creva je nezdrav nacin zivota. Slicno je i sa krajnicima koji predstavljaju deo imunog sistema coveka. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.04.2010 14:56
|
goranpr - poruka glasi: Postovani Miroljube zadnjih godina se u ishrani dosta preporucuju proizvodi od soje kao sto su sojini komadici i sojine ljuspice,ali od nekih ljudi sam cuo da je ta soja genetski modifikovana kao i da se zaprasuje jakim otrovima dok neki drugi kazu da se ta soja koristi za ishranu stoke a druga za ljude tako da ne znam sta je istina.Da li Vi imate neke informacije o tome posto pomenute proizvode volim da koristim ? Soja je u redu, bogata je proteinima i ne treba preterivati sa njom. Kada covek nema svoju organsku bastu onda mora da jede biljke sa pijace koje se prskaju, jer je i to bolje nego namirnice zivotinjskog porekla. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.04.2010 14:59
|
Pirke - poruka glasi: "Kad bi se Bog neprekidno otkrivao ljudima,oni koji veruju ne bi imali nikakve zasluge" Blez Paskal Ovo je izgovorio kad su neki ljudi govorili da ce oni poverovati tek kad dobiju dokaze da je neko video Boga, i navodili su neke primere ljudi koji su imali klinicku smrt i njima je to bilo potrebno kao dokaz. Ja mislim da je veliki naucnik u potpunosti u pravu, onda nama Jevanjdjelje nije potrebno zar sad vise treba verovati nekim ljudima nego Bibliji!? Sta vi mislite? U pitanju je besmislena izjava. Covek se ne spasava zaslugama, nego poverenjem u Boga, a poverenje u Boga se pokazuje zivotom po Bozjim zapovestima kojima se pokazuje da covek zeli da prihvati Bozji plan spasenja. Kada bi covek dobijao po zasluzi, a ne po Bozjoj milosti, svi ljudi bi odavno bili mrtvi. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.04.2010 15:01
|
ani - poruka glasi: postovani Miroljube, gde Vi nabavljate seme za baÅ¡tu? Znam da se biljke same osemene, jel paradajz (na primer) sa pijace možemo zasaditi i koliko je u pitanju kvaliteta semena? Jer ne bih hteo da kupujem ona industrijska semena, a pokuÅ¡avam napraviti manju baÅ¡tu, pa me interesuje gde Vi nabavljate seme. Možda ste veÄ odgovorili na sliÄno pitanje. Hvala. pozdrav svima Raspitas se kod proizvodjaca hrane koji imaju organsko seme. |
|
Predji na forum: |