pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.02.2010 13:06
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
legends - poruka glasi: da li je ovo tacno 1. UnoÅ¡enje hrane u organizam i njena probava (aproprijacija) - odvija se od podne do 8 sati uveÄe. 2. Asimilacija, odnosno apsorpcija i iskoriÅ¡tavanje hranljivih materija odvija se od 8 uveÄe do 4 ujutro. 3. Eliminacija, odnosno izbacivanje otpadnih materija iz tela - odvija se od 4 ujutro do podneva. To si verovatno procitao u knjizi "Zdravi i vitki". To je potpuna neistina. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.02.2010 13:13
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
bane06 - poruka glasi: Postovanje gospodine Petrovicu, Hteo sam da vas pitam u vezi Najdanovih krugova, kako objasnjavate tu pojavu kod nas???? Po mojjim informacijama postoje dva mesta u Srbiji ..., mnogo ljudi koje ja znam u poslednje vreme posecuju te krugove i pricaju o lekovitim dejstvima tih krugova. Da li je to delo Sotone ili neki prirodni fenomen kako pricaju nasi naucnici ili medicinski radnici????? Unapred hvala!!!!! Govorio sam vec o tome. U pitanju je klasicno delovanje demona, dakle okultizam. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 10.02.2010 13:14 |
|
|
Konstantin |
Odgovorio 10.02.2010 14:26
|
Član Odgovori: 81 Pristupio/la: 16.02.2008 20:38 Lokacija: Nepoznata |
http://www.blic.r...voj-Varosi "Potres je registrovan i na podruÄju severne CRNE GORE Prema prvim podacima pretpostavlja se da je epicentar bio na podruÄju izmeÄ‘u Bijelog Polja i Pljevalja." Gospodine Petrovicu, citajuci ovo, odmah sam se setio onog vaseg sna.....nadam se da se nece obistiniti do kraja.. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.02.2010 17:07
|
Vladimir1979 - poruka glasi: Iz otkrivenja. "I peti andjeo zatrubi,i vidjeh zvijezdu gdje pade s neba na zemlju i dade joj se kljuÄ od dubine bezdana, ... A iz dima izidjoÅ¡e skakavci na zemlju." Da li su skakavci iz bezdana demoni? Da. Interesuje joÅ¡ me kakav će peÄat dobiti spaÅ¡eni ljudi od Boga? Verovatno neku vrstu nevidljive zastite. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.02.2010 17:09
|
Miljan_88 - poruka glasi: Procitao sam u novinama vest o opasnosti od genetski modifikovanog semena koje preti da preplavi Srbiju. U komentarima je neko ostavio zanimljive linkove, jedan je o posledicama koriscenja takvog semena... Tekstovi od Ivone Zivkovic su cesto problematicni, a nekada zaista ima sjajnih informacija. Mislim da njen sajt moze da bude dobar izvor informacija samo za one koji imaju teoloska predznanja, a takvih nije mnogo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.02.2010 17:28
|
dzoni - poruka glasi: Gospodine Petrovicu gledao sam sa paznjom na Youtubu vasu emisiju na TV Monteni od prije 1-2mjseca. 1.Govorite u prici oko svinjskog gripa da ako Vam neko da dokaz da je to upravo taj virus da cete povjerovati. Nije to bas tako bukvalno kao sto ste napisali. Radi se o tome da se o virusima toliko laze, da im ja nista ne verujem. Sto se tice svinjskog gripa ostalo nam je da verujemo nekolicini mafijasa na Torlaku. Ja u to ne verujem. Ne kazem da taj virus ne postoji, vec da im nista ne verujem i imam sumnju da taj virus zaista ne postoji. 2.Kazete da covjek treba da se vrati primarnoj ishrani,voce,povrce,zitarice.... slazem se u potpunosti! Medjutim to je u 90% slucajeva nemoguce zbog okolnosti u kojima zivimo u gradovima. To sto ste napisali je klasican izgovor za destruktivan nacin zivota. Cak i u gradovima imamo odlicne mogucnosti da se zdravo hranimo. Nasi djedovi i pradjedovi u CG su jeli cio vijek bijeli mrs(masni kajmak,jos masniji skorup,masni sir,vareniku...),meso,slaninu gotovo uvijek i sl.... oni u krsu nisu imali voca i povrca,ako su gdje imali koji orah ili klas bilo je odlicno,ali ni to nisu svi imali... Nije tacno. Jeli su vecinom zitarice, psenicu i kukuruz, kao i krompir, a uz to su imali i druge vrste povrca (sargarepu. luk...) Jeli su i mlecne proizvode, a meso su jeli samo za praznike. 3. Kako imate smjelosti da savjetujete najteze bolesnike koji su se javljali u emisiji (pitajuci vas sto da rade dalje) sa kacerima,krvarenjima iz debelog crijeva i td....da jedu zdravu hranu,da piju sokove 2 dana da bi se detoksifikovali i da ce vidjeti dramaticne promjene!? Svakako da im to moze samo koristiti,ali to nije i nemoze biti recept njihovog izljecenja. Tu se ne slazem sa Vama, Steta sto ljudi koji su mi se javili posle emisije, koji su imali tu vrstu krvarenja, nece da ih snimim kamerom i da objavim njihovo svedocanstvo. Doslovno za 4-5 dana su nestale skoro sve njihove tegobe na jednostavnoj terapiji sa vodom i sokovima koju sam im preporucio. smatram da se moramo koristiti nekim dobrim stranama konvencionalne medicine(dijagnostika,hirurgija,antibiotici -kada je neophodno,odredjene savremene metode hemoterapije koje ne ubijaju zdrave celije-poslednja generacija BIOcitostatika...)i u korelaciji sa prirodnom medicinom i eventualno homeopatijom da se postigne najbolji rezultat za pacijenta. To je moje misljenje i cini mi se da je na mjestu. Samo se ti koristi njihovim metodama, pa kad pocne da ti curi krv iz debelog creva, javi mi se. 4. Zasto na emisijama ispred Vaseg imena stavljaju titularni prefix "dr" kada vi,koliko je meni poznato to niste.Dakle niste doktor nauka(neke akademske oblasti) vec doktor(becelor) prirodne medicine,sto svakako treba da stoji ali kao sufix,dakle nakon Vaseg prezimena. Neznam da li je to greska rezije u datim emisijama(na monteni i tv u Bosni)... Ja nigde ne trazim da me potpisuju kao "dr", ali to uglavnom cine jer danas kod nas oni koji su zavrsili medicinu dobijaju diplomu na kojoj pise "doktor medicine". Dakle, u medicini se kod nas, nakon zavrsenih osnovnih studija, daje zvanje "doktor". To nisam ja uveo. U Americi me potpisuju sa Ph.D. (doktor nauka) iako to ne trazim, zato sto znaju da radim doktorsku tezu iz geologije. Tamo je praksa da ako neko radi doktorat oni ga potpisuju kao "doktora nauka" (Ph. D). Dakle, to nisam ja uveo, to su termini koji se koriste u savremenoj naucnoj zajednici. |
|
|
nikola |
Odgovorio 10.02.2010 19:43
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Jer istina da je Marko Miljanov zadavio vuka rukama. Prica se da ga jednom sreo Turcin kako nosi vuka na konju, pitao ga odakle mu vuk, Marko mu rekao da ga je malocas zadavio rukama i ovaj mu nije verovao, reko mu da ne laze i tako par puta, Marko se uvredio sisao sa konja i zadavio Turcina |
|
|
Johanan |
Odgovorio 10.02.2010 19:58
|
Član Odgovori: 61 Pristupio/la: 20.02.2008 11:18 Lokacija: Zagreb |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Evo linka za jednu sjajnu knjigu koja govori o aktivnostima vatikanskih tajnih drustava. Autor knjige nije mnogo teoloski obrazovan, ali je istoricar najviseg nivoa, pa zato knjiga ima posebnu tezinu jer iz ne-religijske perspektive analizira aktivnost rimske crkve. Knjiga je skenirana, pa je tekst prepoznat, pa se zato nalazi po neka slovna greska. Link je: http://www.mediaf...ejondzq2nj Oni koji ne znaju da citaju cirilicu, mogu tekst da konvertuju u latinicu sa programom sa donjeg linka: http://www.mediaf...um2wrjudmo Evo ovaj odliÄan tekst sam prebacio na latinicu: Tajne organizacije Vatikana Budući da nekada rapid nije dostupan, evo ga na jos jednom mjestu: Tajne organizacije Vatikana Shalom! Izmenio/la Johanan na 11.02.2010 10:45 |
|
|
Bobyus |
Odgovorio 10.02.2010 21:26
|
Član Odgovori: 33 Pristupio/la: 30.01.2010 20:24 Lokacija: Nepoznata |
Da li je inka (zamena za kafu) zdrava kao napitak? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.02.2010 21:35
|
dzoni - poruka glasi: Volio bih da ste pomogli ljudima sa krvarenjima,iskreno mi je u tom slucaju drago! Iako znam da je to mnogo ozbiljan problem(izuzimajuci hemoroide) i da se samo ishranom tesko moze regulisati. Ko je rekao da se samo ishranom resava taj problem. Ocigledno nisi pazljivo slu sao sta sam govorio u emisiji na TV Montena. Kad smo kod toga,volio bih da meni mozete da pomognete,jer imam znacajne zdravstvene probleme u zadnji 1 ipo godinu ( da mi ostavite na pm e-mail ili neki od messenger-a kako bih Vam mogao izloziti) Moze, javi se na PM ili e-mail: Sto se tice nasih starih,ne slazem se u potpunosti,ja sam iz CG i znam iz prve ruke sta se konzumira.Slazem se da ljudi iz zetsko-bjelopavlicke ravnice i primorja konzumiraju ono sto ste vi naveli,ali veci ostatak CG konzumira pretozno ono sto mu je dostupno : bijeli mrs kompletan,slaninu,meso,nesto zitarica sto mu je dostupno(i to putem hljeba) i ljeti ako moze da uspije nesto od povrca(kupus,luk,krompir) Tako je, oni po gradovima koji su se stalno uvlacili svakom okupatoru jeli su smece od hrane, a brdjani su jeli zdravu hranu. U dijelu konvencijalne medicine sam spomenuo samo one max dobre strane: hirurgiju,sofisticirane dijagnosticke metode,i par lijekova koji su se kroz istoriju pokazali spasonosnim(neki antibiotici-primjer tuberkuloze...) Zasto pobijate te argumente kad jednostavno kod odredjenih stanja je hirurgija spasonosna,dijagnosticke metode nam daju pravi uvid od cega bolujemo,antibiotici su spasili covjeka od pohare 19-20 vijeka kakva je bila tuberkuloza. Ha, ha, sta kazes, "hirurgija"? Tesko onom ko dodje hirurgu u ruke. Mi treba sve da ucinimo da hirurzi nemaju posla, a ne da imamo ono sto je danas slucaj - da su hirurzi postali najpopularniji medicinski radnici. Sto se tice dijagnostike, postoje jednostavne dijagnosticke metode koje su se tokom istorije primenjivale i dok nije bilo struje. Ove sadasnje metode dijagnostikovanja su klasican reket i dranje naroda. Sto se tice antibiotika, coveka su spasili uvodjenje vodovoda, higijene i cistoce, a ne antibiotici. Vidi se da mnogo verujes konvencionalnim lazima savremene okultne medicine. Niste mi odgovorili u vezi dokaza za kancer i K-V bolesti koje sam Vam pomenuo. Nema tu sta da se odgovara. Samo su ljudi na dvorovima i njima bliski hedonisti oboljevali od bolesti srca, a rak je bio nepoznat. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.02.2010 21:36
|
anton - poruka glasi: Dali je rašljarstvo,metoda kojom se pomoću rašlji pronalaze podzemne vode,okultna aktivnost? Pa naravno, ti kao da si pao s Marsa pa nista ne znas, a ovde si vec mesecima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.02.2010 21:37
|
nikola - poruka glasi: Mozete da prokomentarisete ovaj tekst Kristofer Kolumbo je mogao da otkrije Ameriku samo zbog toga sto je : BIO NEOŽENJEN!!!!!!!!! Da je Kristofer Kolumbo imao suprugu, bilo bi sledeće: - A zaÅ¡to moraÅ¡ da ideÅ¡ baÅ¡ ti? - A Å¡to ne poÅ¡alju nekog drugog? pa nisi ti jedini - zar se bez tebe ne može? - Jesi li ti lud ili glup? - Zar ne vidiÅ¡ da te iskorišćavaju? - Ne znaÅ¡ ni moju familiju, a ideÅ¡ da otkrijeÅ¡ novi svet! - Å ta krijeÅ¡? Ne znaÅ¡ ni gde ideÅ¡! Kakva bre okrugla Zemlja? - A Å¡ta, samo će muÅ¡karci putovati? Ma nemoj? - A Å¡to ne mogu i ja ako si ti Å¡ef?.... mene nikada ne vodiÅ¡ na putovanja! - NesretniÄe, ne znaÅ¡ viÅ¡e Å¡ta bi izmislio samo da nisi kući. - Ako izaÄ‘eÅ¡ na ta vrata ja se iste sekunde vraćam mami! BestidniÄe! - Sve si isplanirao, lopove! Ti si se to davno dogovorio sa tim kurvama Indijankama - Ti misliÅ¡ da sam ja pala s kruÅ¡ke? - Å ta kažeÅ¡? I kraljica će prodati svoj nakit da bi ti putovao? Å ta ti misliÅ¡ da sam ja glupaÄa? Å ta ima izmeÄ‘u tebe i te babe? - Ne možeÅ¡ da ideÅ¡ i gotovo! - NiÅ¡ta se neće desiti ako svet i dalje bude ravan kao ploÄa. - Nemoj sad tu da mi se oblaÄiÅ¡ jer NE IDEÅ !!!!!!!!! -- U vreme Kolumba zene nisu smele ovako da pricaju sa muzevima, jer ih zakon nije podsticao da se tako ponasaju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.02.2010 21:39
|
nikola - poruka glasi: Jer istina da je Marko Miljanov zadavio vuka rukama. Prica se da ga jednom sreo Turcin kako nosi vuka na konju, pitao ga odakle mu vuk, Marko mu rekao da ga je malocas zadavio rukama i ovaj mu nije verovao, reko mu da ne laze i tako par puta, Marko se uvredio sisao sa konja i zadavio Turcina Istina. Samo sto se dogadjaj desio na pijaci i Marko je Turcinu uzeo pusku kada ga je sredio. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.02.2010 21:40
|
Bobyus - poruka glasi: Da li je inka (zamena za kafu) zdrava kao napitak? Sve je to hemija. Sta ce ti "zamena" za kafu? Pij vodu, to je zamena za sve droge. |
|
|
nikola |
Odgovorio 10.02.2010 22:13
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Vlada Dimitrijevic o Aloziju Stepinjcu http://borbazaver...ew/1969/1/ Izmenio/la Miroljub Petrovic na 11.02.2010 08:15 |
|
|
milutinn |
Odgovorio 11.02.2010 09:51
|
Član Odgovori: 44 Pristupio/la: 07.02.2010 12:12 Lokacija: Nepoznata |
Postovani Miroljube Obe su mi cerke u srednjoj skoli. U sedmom razredu se ovde nude vakcine protiv: • Varicella (chicken pox) • Diptheria • Tetanus • Pertussis • Hepatitus B Kasnije ce se nuditi vakcine protiv Rubella i cervical cancer (izvinjavam se zbog Engleskog, ovde sam od dve godine starosti). Nijedna nije primila od gore navedenih vakcina. Dosta sam o vakcinama citao poslednjih godina i zao mi je sto nisam informisan pre nego sto su se rodile jer smo dozvolili da se vakcinisu do pet godine starosti. Dali je velika verovatnoca da ce one kasnije u zivotu imati neke posledice? Posto jos uvek imamo izbora i mozemo da odlucujemo, ja i supruga smo doneli odluku da nase cerke vise neprimaju vakcine. Nadam se da smo pametno odlucili. Izmenio/la milutinn na 11.02.2010 11:53 |
|
|
Konstantin |
Odgovorio 11.02.2010 12:24
|
Član Odgovori: 81 Pristupio/la: 16.02.2008 20:38 Lokacija: Nepoznata |
http://www.blic.r...Crnoj-Gori "SeizmoloÅ¡ki zavod Crne Gore jutros je u 03.25 Äasova registrovao zemljotres srednje jaÄine, sa epicentrom 21 kilometar jugoistoÄno od Podgorice, na graniÄnom podruÄju Crne Gore i Albanije" Moze komentar gospodine Petrovicu? Znate u kom kontekstu. |
|
|
prav |
Odgovorio 11.02.2010 12:45
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 01.10.2009 23:44 Lokacija: Nepoznata |
Mislim da bi mozda mogli napraviti predavanje samo o delima apostolskim i poslanicama. Prosecan citalac (vernik) citajuci ih, lako moze da dodje do zakljucnka da zakon vise "ne vazi", ali to je van konteksta. Tome treba da se posveti paznja, jer takvih ima dosta... Izmenio/la prav na 11.02.2010 12:45 |
|
|
Alca |
Odgovorio 11.02.2010 13:52
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 22.01.2010 08:04 Lokacija: Nepoznata |
Profesore, šta mislite, zašto Republika Srpska opstaje i pored svih pritisaka i neprijateljskih djelovanja ? Da li Bog možda sa nama ima neke planove, kao i sa Izraelcima ? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.02.2010 20:41
|
milutinn - poruka glasi: Postovani Miroljube Obe su mi cerke u srednjoj skoli. U sedmom razredu se ovde nude vakcine protiv: • Varicella (chicken pox) • Diptheria • Tetanus • Pertussis • Hepatitus B Kasnije ce se nuditi vakcine protiv Rubella i cervical cancer (izvinjavam se zbog Engleskog, ovde sam od dve godine starosti). Nijedna nije primila od gore navedenih vakcina. Dosta sam o vakcinama citao poslednjih godina i zao mi je sto nisam informisan pre nego sto su se rodile jer smo dozvolili da se vakcinisu do pet godine starosti. Dali je velika verovatnoca da ce one kasnije u zivotu imati neke posledice? Posto jos uvek imamo izbora i mozemo da odlucujemo, ja i supruga smo doneli odluku da nase cerke vise neprimaju vakcine. Nadam se da smo pametno odlucili. Dobro je sto ste prestali da vakcinisete decu. Ako do sada nisu imali neke vidljive posledice, tesko da ce ih imati. Gledajte da decu zastitite i od drugih zala ovoga sveta. Pokusajte da se preselite negde u prirodu i da sa decom radite kucno obrazovanje (home schooling). |
|
Predji na forum: |