pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.01.2010 21:31
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Pirke - poruka glasi: Na forumu Vidovdan jedan clan je stavio na 13 strana naucnike svetske koji govore protiv evolucije, sa detaljnim biografijama,slikama i njihovim knjigama,veoma kvalitetan materijal! Sta ti za ovo velis Miroljube! http://forum.vido...amp;t=2375 Svi ti "naucnici" su lazni advokati Boga koji ne veruju u Bibliju. Oni se izjasnjavaju kao zastupnici koncepta "inteligentnog dizajna", a iza njih se kriju okultisti koji otvoreno negiraju Bibliju, mladu Zemlju, Potop itd. U pitanju je koncept koji je ubacen da razbije izvorni kreacionizam koji brani Bibliju. Zato ne treba da cudi sto ih pustaju na medije i na univerzitete da drze "predavanja". Izmenio/la Miroljub Petrovic na 31.01.2010 21:32 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.01.2010 21:36
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Gandraluka - poruka glasi: Molim vas odgovorite mi koja se svrha pravljenja i pijenja sokova od voca i povrca kada mi je logicnije da konzumiramo ove namirnice cjelokupne onakve kakve nastaju u prirodi? Preko sokova moze da se "pojede" vise biljaka, s tim da se odvaja samo tecni deo biljaka, a onaj suvi, koji uglavnom nije svarljiv, se odbacuje. Na taj nacin onaj energetski, vitaminski i mineralni deo biljaka se lakse upija i brze ulazi u krvotok, tako da se na taj nacin u organizam unosi neka vrsta "mineralne i vitaminske bombe" koja ojacava i prociscava organizam. Nakon tih sokova (koji se piju par dana, ili maksimalno 7-10 dana), najbolje je preci na sirovu biljnu hranu. Proces ciscenja organizma, preko sokova, obicno prati i klistiranje (ispiranje debelog creva), koje svako moze da odradi. |
|
|
SlobaM |
Odgovorio 31.01.2010 21:38
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 31.01.2010 18:20 Lokacija: Nepoznata |
Hvala Vam Miroljube, mogu to da prihvatim, ipak priznajte da mi je pitanje bilo dosta dobro; Ne znam jeste li gledali serijal dokumentarnih filmova "Zeitgeist" (3 filma) jer je dosta interesantan ali koliko sam shvatio negira kreacionizam (ograđujem se ako grešim). Pogledajte svakako ako niste! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.01.2010 21:40
|
SlobaM - poruka glasi: Hvala Vam Miroljube, mogu to da prihvatim, ipak priznajte da mi je pitanje bilo dosta dobro; Ne znam jeste li gledali serijal dokumentarnih filmova "Zeitgeist" (3 filma) jer je dosta interesantan ali koliko sam shvatio negira kreacionizam (ograđujem se ako grešim). Pogledajte svakako ako niste! Ti filmovi su klasicna prevara i zloupotreba istorijskih podataka. |
|
|
SlobaM |
Odgovorio 31.01.2010 21:49
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 31.01.2010 18:20 Lokacija: Nepoznata |
Samo joÅ¡ da Vas pitam jeste li gledali "Secret" (tajna) isto popularan dokumentarac ? Ja koliko sam ga shvatio u redu je.. Poenta je tzv."zakon privlaÄenja" - ono Å¡to misliÅ¡ u glavi na kraju se i desi ako si uporan - to mi se svidelo (auto sugestija). InaÄe je zeitgeist extra film (govori o razlogu ove svetske krize jer SAD Å¡tampa pare bez pokrića - Å¡to je taÄno) ali ni ja nisam "kupio" njihovu antireligijsku priÄu.. (satanisti zamotaju svoju propagandu u polu istine, radi efikasnosti). |
|
|
nikola |
Odgovorio 31.01.2010 22:37
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
|
|
|
Bozic Bojan |
Odgovorio 31.01.2010 22:44
|
Član Odgovori: 38 Pristupio/la: 27.05.2008 16:53 Lokacija: subotica |
imam pitanje u vezi secerne bolesti. kako spreciti secesru u krvi da ne padne previse nisko i da osoba ne dodje u hipoglikemiju? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.01.2010 22:44
|
SlobaM - poruka glasi: Samo joÅ¡ da Vas pitam jeste li gledali "Secret" (tajna) isto popularan dokumentarac ? Ja koliko sam ga shvatio u redu je.. Poenta je tzv."zakon privlaÄenja" - ono Å¡to misliÅ¡ u glavi na kraju se i desi ako si uporan - to mi se svidelo (auto sugestija). Nema od toga nista. To je klasicno prizivanje demona. Desice se ono sto je dobro, ili ono sto je lose, a sto ce nekoga podstaci na dobro. InaÄe je zeitgeist extra film (govori o razlogu ove svetske krize jer SAD Å¡tampa pare bez pokrića - Å¡to je taÄno) ali ni ja nisam "kupio" njihovu antireligijsku priÄu.. (satanisti zamotaju svoju propagandu u polu istine, radi efikasnosti). To je jos jedna laz, da je Amerika za sve kriva, pa onda iz toga proizilazi da su Jevreji za sve krivi. U knjizi Alberta Rivere se lepo objasnjava ko vlada Amerikom, ali o tome niko ne govori. Evo te sjajne knjige da procitas: http://www.cps.or..._ubice.zip |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.01.2010 22:46
|
svedok - poruka glasi: Zivim u Americi. Na televizijskom kanalu "Istorija" gledao sam jedan dokumentarni film o Velikom kanjonu. Bilo je jako zanimljivo i samo jednom vidjeno. Autor ovog programa je tvrdio da je ustvari na severu postojao veliki lednik koji poceo da se topi tako da se u sredini lednika stvorilo veliko jezero mnogo vece od sada prisutnih tri velika jezera na granici Amerike i Kanade (ta su jezera po njemu samo ostaci tog velikog jezera koje je tada postojalo). Onda je ustvari doslo do slabljenja zidova lednika koji su drzali vodu i logicno je da je popustio prvi zid koji je bio na jugu. I onda je ta ogromna kolicina vode protekla tom teritorijom i ustvari urezala kanjon. On je to pokazao i ustvari koristio iste metode koje vi uzimate u objasnjenju kako je kanjon nastao. Da li vi smatrate da je emisija obrisana zato sto je podrzavala ustvari teoriju stvaranja, mozda i nesvesno. Sve sto ukazuje na katastrofizam samo slucajno moze da se emituje na takvim kanalima, jer to ukazuje na Potop. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.01.2010 22:48
|
Braca Slovaci su u misjoj rupi, isto kao i mi, mogu jos samo po internetu nesto da pricaju dok i to uskoro ne ukinu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.01.2010 22:49
|
jabuka - poruka glasi: imam pitanje u vezi secerne bolesti. kako spreciti secesru u krvi da ne padne previse nisko i da osoba ne dodje u hipoglikemiju? Zivis zdravo i sve lose stvari si sprecio. Procitaj kratku knjizicu "Nacela zdravog zivota" i sve ce ti biti jasno. |
|
|
Mario Saric |
Odgovorio 01.02.2010 00:28
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 08.11.2008 22:07 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.02.2010 10:21
|
VladaKG1980 - poruka glasi: Profesore zaÅ¡to su jevreji prihvatili ovakvo moderno jevrejsko pismo kakvim ga danas znamo. ZaÅ¡to jednostavno nisu ponovo uzeli da koriste svoje staro pismo koje se koristilo u vreme Mojsija (http://www.yhwhal...isions.jpg) i kojim je Äak i sam gospod Bog svojim prstom po kamenu pisao Razlika medju slovima nije velika i to uopste nije bitno. Slovo je ostalo isto, sa istim zvukom i znacenjem, kao i reci. |
|
|
_Ivan_ |
Odgovorio 01.02.2010 10:43
|
Član Odgovori: 118 Pristupio/la: 24.05.2009 19:20 Lokacija: pancevo |
Љуби ГоÑпода Бога Ñвога Ñвим Ñрцем Ñвојим и Ñвом душом Ñвојом и Ñвим умом Ñвојим и Ñвом Ñнагом Ñвојом.
Љуби ближњега Ñвога као Ñамога Ñебе. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.02.2010 12:32
|
Tu vest smo vec postavili, ali sa drugog izvora. Ipak, vazno je da se ponovi da je u Nemackoj zabranjeno spasavati decu od drzavnog satanizma. |
|
|
Srbija_zemlja_heroja |
Odgovorio 01.02.2010 17:14
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 17.07.2009 13:06 Lokacija: Nepoznata |
Promotivni koncert Drustva guslara " Stara Hercegovina" Svi su dobrodosli. http://www.srbija...s/?p=14298 Srbin je Hristov, raduje se smrti vise nego zivotu u ponizenju.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.02.2010 17:42
|
Na linku sa desne strane ovog foruma postavljen je baner za nabavku nasih izdanja u Hrvatskoj. Link je: http://www.cps.or.../cpshr.htm |
|
|
tovel |
Odgovorio 01.02.2010 19:26
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
Pitanja i Odgovori - TV Palma Plus 24.01.2010 Bosko Obradovic - Dveri srpske Tema : 'Rezolucija o Srebrenici'. Deo 1 Deo 2 Deo 3 |
|
|
Luj Paster |
Odgovorio 01.02.2010 19:48
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 20.01.2010 00:51 Lokacija: Nepoznata |
Da li metodom C14 moze da se odredi starost nekih bakterija odnosno njihovih spora koje su ozivele posle 20 miliona godina u cilibaru... Radi se o vrstama roda Bacillus... Ili za ovo postoji neka druga "metoda"... Ukratko zanima me da li je metoda C14 najbolji nacin da evolucionisti otkriju starost nekog fosila, iako ste pricali da su greske oko 20-30 posto... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.02.2010 20:56
|
rodoveran - poruka glasi: U Bibliji nalazimo primere da Jehova može da prevari proroke a preko njih druge, iz ma koga njemu opravdanog razloga. Jer moguće onda da se neće desiti nista iz Otkrovenja, ili da je cela prica Postanja netaÄna ili bilo Å¡ta u Å¡ta hrišćani veruju da je bilo ili će biti? Gde si video u Bibliji da Bog prevari proroke? Postoje primeri laznih proroka koje je narod voleo, pa je Bog dopustio da preko njih snadje zlo narod, da bi se doveli u red. To sto si napisao je klasicna satanska filozofija kojim se pokusava naci "objasnjenje" kako se dogadjaji opisani iz Otkrivenja nece desiti. Ti dogadjaji ce se sigurno desiti jer su u pitanju takozvana "prorocanstva Bozje volje" koje nista u svemiru ne moze da spreci da se dese. |
|
Predji na forum: |