pocetak foruma
|
|
anton |
Odgovorio 11.10.2009 01:46
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Upravo sam gledao tvoje gostovanje na tv Belami,gdje si rekao da svi fosili nastaju u katastrofičkim uslovima.Pa me zanima dali svi fosili koji su pronađeni i otkriveni potječu iz biblijskog potopa ili su neki mogli da nastanu i kasnije kod drugih katastrofa kao što su erupcije vulkana, poplave i slično. I zanima me kada će se objaviti izdanje Biblije sa objašnjenjima koju si u emisiji spomenuo? |
|
|
prav |
Odgovorio 11.10.2009 02:16
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 01.10.2009 23:44 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Srbija_zemlja_heroja je napisao: Satanisticki proglas sa poslednjeg demonskog skupa http://www.ivonaz...ROGLAS.htm Ziva istina. Iskreno ovo je nesto najgluplje sto sam procitao u poslednje vreme... Pa ako svi ti ljudi koji su navodno opsednuti demonima veruju u ovo, oni su veci vernici od pola "hriscana" na svetu. Znaci znaju i veruju da Isus tj Bog postoji i rade na tome da svesno uniste sami sebe i ako znaju da postoji pravo spasenje... !? |
|
|
veroljub |
Odgovorio 11.10.2009 07:05
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 17.08.2009 03:38 Lokacija: Nepoznata |
sta savetuje Gospod "u starom zavetu preko Mojsija" za spavanje ,koliko sati nocu danju i od kada do kada? radim u pekari nocu od 22h do 06h, po danu spavam, koliko je to zdravo? pozdrav +Veroljub+
|
|
|
Varnava |
Odgovorio 11.10.2009 07:31
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 23.08.2009 14:07 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube hoces biti na Sajmu knjiga u Beogradu,kada i jel moguce da se tamo vidimo i upoznamo. |
|
|
Varnava |
Odgovorio 11.10.2009 07:46
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 23.08.2009 14:07 Lokacija: Nepoznata |
Jedan skroz ozbiljan tekst! http://www.dveris...kst/174705 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2009 08:59
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
NR je napisao: Na sajtu Ivone Zivkovic ima ovaj tekst ... A,interesuje me sta kazes, Miroljube,na ovaj zakljucni deo teksta u kojem negativno komentarise zitarice... Vec sam komentarisao njene tekstove. Ponekad ima dobrih tekstova i informacija, a nekada pise besmislene stvari. Ipak, prepoznaje se jedan pozitivan trend kod nje. Ovo sto je napisala u vezi zitarica je neozbiljno. Ustvari, ona prevodi tekstove sa interneta, i to one tekstove za koje proceni da su dobri, a posto ne poznaje dovoljno neke stvari, onda cesto prevodi netacne tekstove. Zitarice su najvazniji izvor hranljivih sastojaka za coveka. Kad imas zitarice, skoro da ti nista vise ne treba za ishranu, narocito u slucajevima velike gladi. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2009 09:05
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
vukajlija je napisao: Govorite o umetnosti kao o necemu losem, a tada pominjete slikara, vajare i kipare. Razumem zasto je los jedan vajar koji pravi kipove, ali ne vidim nista lose u delima pisaca i kompozitora. Citajuci dobre pisce ne mozemo da se unazadimo. Lepa muzika ne moze ni u kom pogledu da unazadi coveka! Ono sto je kriterijum da li je nesto dobro ili nije dobro, jeste da li to sluzi svrsi covekovog postojanja. Svrha covekovog postojanja je da ucestvuje u Bozjem stvaranju dobrih ljudi. Pitanje glasi: Da li ce kipovi, slike, muzika i ostalo da ucini da ljudi budu bolji? Kipovi i slike sigurno nece uciniti, a ako pogledamo knjige i muziku, tesko da ces naci na trzistu neku dobru knjigu ili muziku u moru smeca. Naravno da ima dobrih knjiga i dobre muzike, ali ono sto se danas najvise reklamira kao dobra knjiga ili dobra muzika je sve drugo samo ne nesto dobro. Drugim recima, ono sto se danas propagira kao umetnost je cista destrukcija. Najvece umetnike niko nigde ne reklamira, a najveci umetnici su roditelji, narocito majke, koje oblikuju karaktere svoje dece. Takodje, najveci umetnici su ljudi koji poznaju Boga i koji mogu da pomognu ljudima da postanu bolji. Sve drugo je neozbiljno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2009 09:07
|
anton je napisao: Upravo sam gledao tvoje gostovanje na tv Belami,gdje si rekao da svi fosili nastaju u katastrofičkim uslovima.Pa me zanima dali svi fosili koji su pronađeni i otkriveni potječu iz biblijskog potopa ili su neki mogli da nastanu i kasnije kod drugih katastrofa kao što su erupcije vulkana, poplave i slično. Pronadjeni su neki fosili nakon erupcije planine Sveta Helena, ali takvi slucajevi su retki. I zanima me kada će se objaviti izdanje Biblije sa objašnjenjima koju si u emisiji spomenuo? Ocekujem za oko 3-4 meseca. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2009 09:13
|
prav je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Srbija_zemlja_heroja je napisao: Satanisticki proglas sa poslednjeg demonskog skupa http://www.ivonaz...ROGLAS.htm Ziva istina. Iskreno ovo je nesto najgluplje sto sam procitao u poslednje vreme... Pa ako svi ti ljudi koji su navodno opsednuti demonima veruju u ovo, oni su veci vernici od pola "hriscana" na svetu. Znaci znaju i veruju da Isus tj Bog postoji i rade na tome da svesno uniste sami sebe i ako znaju da postoji pravo spasenje... !? Posto slabo poznajes teologiju, onda ne treba da cudi sto ovako pises. Ljudi koji obozavaju Sotonu veruju da ce Sotona na kraju pobediti Boga i da ce uspostaviti svoje sotonsko carstvo na zemlji. Sotona ih je uverio da ako uspeju da ubede sve ljude na zemlji da postannu satanisti, ili ih nateraju da to ucine, a ove koji nece da pobiju, i ako na taj nacin nijedan covek na zemlji ne bude na Bozjoj strani, onda ce Isus odustati od svog dolaska na Zemlji i ova planeta ce ostati trajno vlasnistvo Sotone i demona, kao i njihovim sledbenicima, pa ce kroz celu vecnost da rade ovde sta zele. To satanisti zaista veruju. Kao sto znas, ljudi danas veruju u svakakve budalastine, pa ne treba da cudi sto i u to veruju. Kad mogu da veruju u teoriju evokucije, zasto ne bi verovali u ovu glupost. Dakle, gornji tekst je 100% autentican, a ispunjenje tog teksta vidimo svuda oko sebe. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 11.10.2009 09:13 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2009 09:19
|
veroljub je napisao: sta savetuje Gospod "u starom zavetu preko Mojsija" za spavanje ,koliko sati nocu danju i od kada do kada? radim u pekari nocu od 22h do 06h, po danu spavam, koliko je to zdravo? pozdrav I u Starom i u Novom zavetu se jasno kaze da danju treba da se radi, a novu da se spava. Istrazovanja jazno pokazuju da je rad nocu jako nezdrav. Na primer, medicinske sestre koje rade nocnu smenu imaju 4 puta ucestaliji rak dojke od onih koje ne rade nocnu smenu. Noc je predvidjena za odmor, a zalaskom sunca organizam luci jedan prirodni hormon koji coveka regenerise i podmladjuje (melatonin). Predklazem ti da procitas poglavlje o ovom hormonu u knjizi "Zakoni zdravlja i izlecenja" koju mozes da skines na ovom sajtu. Ako nemas nijedan drugi posao, onda mozes da ostanes da radis tu gde jesi, ali treba da pravis planove kako da se sklanjas odatle i nadjes drugi posao. Posto zivis u Svajcarskoj, najbolje je da skupis neki dinar i da bezis odatle, pa ovde da uzmes neki plac u prirodi i zivis kao vojvoda. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2009 09:20
|
Varnava je napisao: Miroljube hoces biti na Sajmu knjiga u Beogradu,kada i jel moguce da se tamo vidimo i upoznamo. Velike su sanse da cu biti ove godine na sajmu knjiga. Dobili smo stand, ali jos ne znam da li cu biti u Beogradu u to vreme. Objavicu ovde gde ce nas stand biti postavljen, kao i da li cu ja biti na sajmu. |
|
|
mario |
Odgovorio 11.10.2009 19:56
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 17.04.2009 20:04 Lokacija: Nepoznata |
dokaz da je darvin bio u pravu http://www.youtub...re=related |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2009 20:54
|
mario je napisao: dokaz da je darvin bio u pravu http://www.youtub...re=related Dokaz da ste ti i Darvin iste pameti. |
|
|
Wolfstyle |
Odgovorio 11.10.2009 20:58
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 13.08.2009 16:58 Lokacija: Nepoznata |
Obama je dobio Nobelovu nagradu za mir. Da nije tragicno bilo bi komicno. Mozda posthumno nagrade dobiju i Anton LaVey, Adam Weishaupt, Alistter Crowley i ostala mnogobrojna ekipa koja je takodje radila za ''mir''. Zalosno je sto na standovima knjiga vidim tridesetak knjiga tipa Mein Kampf,Andjeli i Demoni,Sveti Gral na jednu knjigu hriscanskog tipa poput vasih Miroljube.Kako su se stvari okrenule vas ce posthumno proglasiti zlocincem.Jednostavno me nista vise ne bi cudilo. No ima nas puno koji vas podrzavamo.Na Facebook-u je neki pametnjakovic napravio grupu protiv vas pa se eto druze tako sto vas pljuju. Okacili su i vasu sliku. Nema nista gluplje nego kad vas ateista nazove sektasem. Mog druga je lokalni svestenik takodje nazvao sektasem i ''prijateljski'' ga upozorio da se kloni vasih diskova. Ja ipak znam mnogo ljudi koji su dirnuti vasim predavanjima i knjigama i mi vas pozdravljamo i radujemo se svakom vasem novom projektu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2009 21:24
|
Wolfstyle je napisao: Obama je dobio Nobelovu nagradu za mir. Da nije tragicno bilo bi komicno. Mozda posthumno nagrade dobiju i Anton LaVey, Adam Weishaupt, Alistter Crowley i ostala mnogobrojna ekipa koja je takodje radila za ''mir''. Zalosno je sto na standovima knjiga vidim tridesetak knjiga tipa Mein Kampf,Andjeli i Demoni,Sveti Gral na jednu knjigu hriscanskog tipa poput vasih Miroljube.Kako su se stvari okrenule vas ce posthumno proglasiti zlocincem.Jednostavno me nista vise ne bi cudilo. No ima nas puno koji vas podrzavamo.Na Facebook-u je neki pametnjakovic napravio grupu protiv vas pa se eto druze tako sto vas pljuju. Okacili su i vasu sliku. Nema nista gluplje nego kad vas ateista nazove sektasem. Cim su ateisti pokrenuli takvu kampanju protiv mene, znaci da vredi nesto ovo sto radim. To je dobra vest, tako ce samo da mi prave reklamu, odnosno konceptu koji promovisem. Kao sto vidis, ne napadaju "znamenite teologe", jer im oni ne prave mnogo problema. Mog druga je lokalni svestenik takodje nazvao sektasem i ''prijateljski'' ga upozorio da se kloni vasih diskova. Kao sto znas, u nasoj crkvi ima otpada i svakakvih likova, tako da to nista ne treba da cudi. Vazno je da ima i dobrih ljudi, i mi treba sa njima da se druzimo i da radimo za dobro naroda. Ja ipak znam mnogo ljudi koji su dirnuti vasim predavanjima i knjigama i mi vas pozdravljamo i radujemo se svakom vasem novom projektu. To je sve Bozja zasluga, nema tu nista moje. Moje je samo ono sto ne valja. Bogu idu sve pohvale i sva slava. "Baruh Ata Adonaj, Eloenu Meleh aolam, sheakol nija bidvaro!" ("Da si blagosloven Ti, Gospode Boze nas, Kralju sveta, po cijom reci je sve postalo!") Izmenio/la Miroljub Petrovic na 11.10.2009 21:27 |
|
|
Stefanovic |
Odgovorio 11.10.2009 22:04
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 30.09.2009 21:11 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, shvatam da je gotovo cela nasa drzava pala pud uticaj tajnih drustava, rimokatolicke crkve, okultista, cak mislim da je samo pitanje vremena kada ce papa doci u posetu Srbiji, sto bi bilo nase najvece ponizenje... Interesuje me, posto vidim da ste upuceni u sve strukture naseg drustva, da li su vitalne drzavne organizacije u drzavi (pre svega mislim na vojsku, policiju drzavnu upravu, javna preduzeca...) poput crkve pali u ruke pape i njegovih sledbenika, ili ipak ima neke indicije da u pomenutim strukturama ima moralnih, postenih ljudi zahvaljujuci kojima ima nade da se mozemo odbraniti. Pitam zato sto nisam o tome dobro obavesten, jer sam neko vreme proveo u inostranstvu... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2009 22:16
|
Stefanovic je napisao: Miroljube, shvatam da je gotovo cela nasa drzava pala pud uticaj tajnih drustava, rimokatolicke crkve, okultista, cak mislim da je samo pitanje vremena kada ce papa doci u posetu Srbiji, sto bi bilo nase najvece ponizenje... Interesuje me, posto vidim da ste upuceni u sve strukture naseg drustva, da li su vitalne drzavne organizacije u drzavi (pre svega mislim na vojsku, policiju drzavnu upravu, javna preduzeca...) poput crkve pali u ruke pape i njegovih sledbenika, ili ipak ima neke indicije da u pomenutim strukturama ima moralnih, postenih ljudi zahvaljujuci kojima ima nade da se mozemo odbraniti. Pitam zato sto nisam o tome dobro obavesten, jer sam neko vreme proveo u inostranstvu... Nema veze sto si bio u inostranstvu, mogao si preko interneta da pratis vesti i da vidis sta se ovde desava. Naravno da svuda ima dobrih ljudi, u svim strukturama, ali su vrhovi svih drzavnih struktura pod kontrolom neprijatelja. Narod je mnogo moralno posrnuo i zaista treba da se desi neko veliko cudo Bozje pa da se drzava i narod spasu. Kod nas postoji jedno jako zdravo tkivo, koje se tesko moze naci u drugim drzavama, tako da verujem da postoje neke sanse da Bog ovde napravi neko cudo, jer je On to radio vise puta tokom istorije. |
|
|
miju |
Odgovorio 12.10.2009 01:49
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 05.10.2009 01:24 Lokacija: Nepoznata |
Veceras sam bio na jednoj zurci, i posmatrao sam jednog momka, taj momak je dve godine stariji od mene... Isli smo u istu gimnaziju, kada sam ja krenuo u gimnaziju sve devojke su bile odusevljene tim momkom, svaka je htela da bude sa njim, a veceras... veceras je momak bio mrtav drogiran, ja nisam do veceras znao sta znaci biti drogiran! To je mnogo tuzno, videti takvo nesto! Da li po vasem misljenju postoji nacin na koji bi moglo da se pomogne takvim ljudima koji imaju potenijale, a koji svakodnevno propadaju pod uticajacem raznih gluposti, moze li se nekako njihova svest osvestiti??? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.10.2009 08:38
|
miju je napisao: Veceras sam bio na jednoj zurci, i posmatrao sam jednog momka, taj momak je dve godine stariji od mene... Isli smo u istu gimnaziju, kada sam ja krenuo u gimnaziju sve devojke su bile odusevljene tim momkom, svaka je htela da bude sa njim, a veceras... veceras je momak bio mrtav drogiran, ja nisam do veceras znao sta znaci biti drogiran! To je mnogo tuzno, videti takvo nesto! Da li po vasem misljenju postoji nacin na koji bi moglo da se pomogne takvim ljudima koji imaju potenijale, a koji svakodnevno propadaju pod uticajacem raznih gluposti, moze li se nekako njihova svest osvestiti??? Danas je tesko poboznim roditeljima da sacuvaju svoju decu, a kamoli da se sacuvaju deca bez roditelja. Postoje nacini da se takvi ljudi sacuvaju, mozes da pogledas intervju sa tipom koji se izlecio od droge, imas na donjem linku: http://www.vimeo.... Valjda si sada naucio lekciju da ne treba da ides na "zurke" (to je drugi naziv za "leglo demona"). |
|
|
Modiin |
Odgovorio 12.10.2009 09:51
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 07.10.2009 09:10 Lokacija: Nepoznata |
U poslednje vreme sam dva puta prisustvovao razgovorima gde su ljudi pominjali nestajanje dece, te da o tome niko ne govori, jer je u pitanju mafija i da je stvarno veliki broj ljudi koje najverovatnije kidnapuju. Da li bi ti Miroljube mogao da otvoris neki podforum, gde bi se ljudi sami javljali, ostavljali podatke i gde bi se pokusalo utvrditi koliko ljudi nestaje mesecno u Srbiji, jer policija verovatno nece da da takve podatke? |
|
Predji na forum: |