pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.10.2009 19:27
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Leonardo je napisao: Kada je Hristos iscelio paralizovanog coveka, govoreci: Sinko oprastaju ti se tvoji gresi, i kada su fariseji poimislili da je to hula, sta je Hristos mislio odgovarajuci im: "Sta je lakse reci, oprastaju ti se gresi, ili ustani uzmi odar svoj i hodi"? Zatim je rekao ovo drugo: Ustani, uzmi odar svoj, i idi kuci svojoj.... O tome bi sad mogli da pricamo nadgacko i nasiroko. Bogu je lakse da isceli coveka od bolesti nego da ga podstakne da se pokaje. |
|
|
Leonardo |
Odgovorio 07.10.2009 21:07
|
Član Odgovori: 47 Pristupio/la: 29.09.2008 17:31 Lokacija: Srbija |
1. Sa aspekta vasih teoloskih shvatanja, da li je bolest nuzno posledica greha? 2. Meni izgleda paradoksalno da su odredjeni izuzetno nemoralni ljudi ziveli prilicno dugo, naprimer Pikaso, 92 godine, dalje Albert Hofman 102 godine, (tvorac LSD-a), Salvador Dali....itd. Kako vi gledate na to? Ja licno mislim da je svaki covek "prica za sebe", te da prema tome Bog odredjuje platu za svakog coveka, na specifican nacin, i da su zivoti ovih ljudi za njih same bili najveca osuda... 3. Ljudi, koji su vaskrsnuti, o kojima Biblija svedoci, kao Lazar na primer - sta se desilo nakon toga sa njima, da li su ponovo umrli? 4. Na koji nacin interpretirate Hristove reci, parafraziram: Uistinu vam kazem, ima medju vama onih koji nece okusiti smrti dok ne vide Sina covecjeg u slavi i sili... Izmenio/la Leonardo na 07.10.2009 21:09 |
|
|
voznijak |
Odgovorio 07.10.2009 21:34
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 19.09.2009 20:12 Lokacija: Nepoznata |
I mene takodje zanima zasto neki nacisticki zlocinci toliko dugo zive a neki su cak i dan danas zivi kao Sandor Kepiro rodjen 1914, MIlivoj Asner rodjen 1913, itd.. koliko zlodela su pocinili a nagradjeni su dugim zivotom, ista prica vazi i za neke domace komunisticke zlocince koji su jos uvek zivi i uzivaju sve povlastice, a ogroman broj ljudi su pobili i poslali u smrt ?!? |
|
|
Leviatan |
Odgovorio 07.10.2009 21:54
|
Član Odgovori: 48 Pristupio/la: 16.09.2008 19:16 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav svima na forumu. Zeleo bih ovim pitanjem da najavim svoj dolazak(nadam se da nece biti glupo) Posto se Hristos rodio kao beba, dali je on lecio bolesne, vaskrsavo mrtve i radio ostala cuda... Zato sto je bio covek u zajednici sa bogom ili zato sto je sam po sebi bog? Ako je cinio cuda onda se nije odreko bozanskih atributa. "LAKO JE NJEMU DA POSTUJE MORALNI ZAKON KAD JE BOG" Cito sam nesto na predhodnim postovima i rekliste da je demonski akt kada oni ljudi dizu teske predmete sa malim prstom, lete od zemlje, pometaju stvari i svasta nesto... Daji je moguce da su oni uspeli nekim posebnim vezbama da istreniraju onaj skriveni DEO mozga koji je odavno zakrzljao(posto koristimo negde oko 4% mozga, ako je to tacno) Ko zna sta bih mogli kada bi koristili 100% mozga i 100% gena) |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.10.2009 22:45
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Leonardo je napisao: 1. Sa aspekta vasih teoloskih shvatanja, da li je bolest nuzno posledica greha? Tako je. Da se covek nije pobunio protiv Boga, nikada bolesti ne bi bilo. 2. Meni izgleda paradoksalno da su odredjeni izuzetno nemoralni ljudi ziveli prilicno dugo, naprimer Pikaso, 92 godine, dalje Albert Hofman 102 godine, (tvorac LSD-a), Salvador Dali....itd. Kako vi gledate na to? Ja licno mislim da je svaki covek "prica za sebe", te da prema tome Bog odredjuje platu za svakog coveka, na specifican nacin, i da su zivoti ovih ljudi za njih same bili najveca osuda... Nije vazno KOLIKO neko zivi, vec KAKO zivi. Zivot kriminalca i nemoralnih ljudi je horor najgore vrste, a pobozan covek moze u 20. godini zivota da bude ubijen zbog svoje poboznosti i da u svom sledecem trenutku bude vaskrsnut u zdravom ambijentu. 3. Ljudi, koji su vaskrsnuti, o kojima Biblija svedoci, kao Lazar na primer - sta se desilo nakon toga sa njima, da li su ponovo umrli? Nemamo izvestaj o tome, mozda su vazneti na nebo, a mozda su ponovo umrli. Najverovatnije ovo drugo. 4. Na koji nacin interpretirate Hristove reci, parafraziram: Uistinu vam kazem, ima medju vama onih koji nece okusiti smrti dok ne vide Sina covecjeg u slavi i sili... Isus je nakon vaskrsenja rekao nekima da ga "ne doticu" dok ne ode kod Oca. Zatim se vratio kao Tvorac i Bog medju ljude (a ne samo kao covek), na isti nacin na koji se javio Avramu 2000 godina pre toga prilikom razorenja Sodoma i Gomora. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.10.2009 22:48
|
voznijak je napisao: I mene takodje zanima zasto neki nacisticki zlocinci toliko dugo zive a neki su cak i dan danas zivi kao Sandor Kepiro rodjen 1914, MIlivoj Asner rodjen 1913, itd.. koliko zlodela su pocinili a nagradjeni su dugim zivotom, ista prica vazi i za neke domace komunisticke zlocince koji su jos uvek zivi i uzivaju sve povlastice, a ogroman broj ljudi su pobili i poslali u smrt ?!? Jadan je njihov zivot. Najveca muka koja moze coveka da zadesi jeste necista savest. Ti ljudi nisu mogli da zaspu od neciste savesti, a svaki, i najmanji sum, za njih je bio kao da ih grom pogadja, jer su stalno bili u strahu da im je Mosad za petama. Slicno je i sa komunistickim zlocincima. Ni najgorem neprijatelju ne bih pozeleo njihov zivot. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.10.2009 22:51
|
gorand32 je napisao: Posto se Hristos rodio kao beba, dali je on lecio bolesne, vaskrsavo mrtve i radio ostala cuda... Zato sto je bio covek u zajednici sa bogom ili zato sto je sam po sebi bog? Ako je cinio cuda onda se nije odreko bozanskih atributa. Cuda je cinio Otac preko Njega, a ne On sam svojom silom. I On sam kaze da i mi mozemo da cinimo takva ista cuda, i veca, ako imamo veru u Boga. Cito sam nesto na predhodnim postovima i rekliste da je demonski akt kada oni ljudi dizu teske predmete sa malim prstom, lete od zemlje, pometaju stvari i svasta nesto... Daji je moguce da su oni uspeli nekim posebnim vezbama da istreniraju onaj skriveni DEO mozga koji je odavno zakrzljao(posto koristimo negde oko 4% mozga, ako je to tacno) Ko zna sta bih mogli kada bi koristili 100% mozga i 100% gena) Oni su istrenirali svoj mozak da dodju u stanje opsednutosti demonima, pa onda demoni preko njih pomeraju serpe i lonce, i fasciniraju naivne. |
|
|
anavlis |
Odgovorio 07.10.2009 23:10
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 07.05.2009 13:24 Lokacija: Nepoznata |
covjek veoma malo vidi.........sto znaci da postoji nesto sto ne vidimo..i ako postoje natprirodne sile...kako objasnjavate mitoloska bica koja su popularna danas????????kao tvorevinu natprirodnih sila ili obicnu izmisljotinu??recimo da i andjele i demone smatraju mitoloskim bicima??? |
|
|
Leviatan |
Odgovorio 07.10.2009 23:33
|
Dali madjionicari ( david coperfild i ekipa) koricte pomoc demona kako bi izvodili one neverovatne trikove. Madjionicar Igor sto snima emisiju "ulicna magija", je poleteo od zemlje na sred ulice. Cinjenica je da su vecina njh buboko u okultizmu, ali kontam da su to sve trikovi... |
|
|
Leonardo |
Odgovorio 08.10.2009 01:14
|
Član Odgovori: 47 Pristupio/la: 29.09.2008 17:31 Lokacija: Srbija |
Miroljube, u vise navrata si pomenuo da je pravilan prevod pocetka knjige Postanja "dan jedan", a ne "dan prvi". Stoga, namece se interpretacija da je univerzum postojao pre postanka Zemlje, i da je moguce da su takodje pre postojali i drugi svetovi. Za mene je iskreno, i dalje tesko da prihvatim da je Svemir star 6.000 godina, dok je za Zemlju gotovo izvesno da se radi o tolikoj starosti, sudeci prema jakim dokazima koje si iznosio. Bog nas u knjizi postanja obavestava da je stvorio zvezde posle formiranja Zemlje. Sta mislis o tumacenju da se to odnosi na zvezde nase galaksije, jer one JEDINO PREDSTAVLJAJU "nesto vidljivo" na nebu, za nas ljudska bica. Posteno govoreci, ciste savesti, (jer kada bi govorio suprotno to ne bi bilo moralno) priznajem da je za mene prihvatljivija ideja da je Svemir mnogo, mnogo stariji, narocito posle izuzetnih snimaka koje je napravio teleskop Hubble, koji kao da protivrece tezi da je Svemir mlad. Evo jednog linka, vezanog za te snimke Hubble-a: http://www.youtub...ature=fvst Miroljube, oprosti na malo duzem postu. Voleo bih da ne obrises moje pitanje ukoliko sam napisao nesto nepozeljno. Istina, ovo je previse krupno pitanje "na ovom mestu" i u "ovo vreme". Oprosti, ja sam samo jedan radoznao duh. Izmenio/la Leonardo na 08.10.2009 01:22 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.10.2009 07:17
|
anavlis je napisao: covjek veoma malo vidi.........sto znaci da postoji nesto sto ne vidimo..i ako postoje natprirodne sile...kako objasnjavate mitoloska bica koja su popularna danas????????kao tvorevinu natprirodnih sila ili obicnu izmisljotinu??recimo da i andjele i demone smatraju mitoloskim bicima??? Mitoloska bica su pojave demona koje su ljudi videli. Demoni su se nekada, a i danas se javljaju nemoralnim ljudima u raznim oblicima, imas o tome detaljnije u knjizi "Masonski i okultni simboli" koju mozes da skines na ovom sajtu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.10.2009 07:18
|
gorand32 je napisao: Dali madjionicari ( david coperfild i ekipa) koricte pomoc demona kako bi izvodili one neverovatne trikove. Madjionicar Igor sto snima emisiju "ulicna magija", je poleteo od zemlje na sred ulice. Cinjenica je da su vecina njh buboko u okultizmu, ali kontam da su to sve trikovi... Jedan deo su trikovi, a jedan deo je delovanje demona. Madjionicari otkriju ljudima neke svoje trikove, pa naivni ljudi misle da su sve trikovi, a u stvari ima tu delovanja demona koliko hoces. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.10.2009 07:24
|
Leonardo je napisao: Miroljube, u vise navrata si pomenuo da je pravilan prevod pocetka knjige Postanja "dan jedan", a ne "dan prvi". Stoga, namece se interpretacija da je univerzum postojao pre postanka Zemlje, i da je moguce da su takodje pre postojali i drugi svetovi. Za mene je iskreno, i dalje tesko da prihvatim da je Svemir star 6.000 godina, dok je za Zemlju gotovo izvesno da se radi o tolikoj starosti, sudeci prema jakim dokazima koje si iznosio. Bog nas u knjizi postanja obavestava da je stvorio zvezde posle formiranja Zemlje. Sta mislis o tumacenju da se to odnosi na zvezde nase galaksije, jer one JEDINO PREDSTAVLJAJU "nesto vidljivo" na nebu, za nas ljudska bica. Posteno govoreci, ciste savesti, (jer kada bi govorio suprotno to ne bi bilo moralno) priznajem da je za mene prihvatljivija ideja da je Svemir mnogo, mnogo stariji, narocito posle izuzetnih snimaka koje je napravio teleskop Hubble, koji kao da protivrece tezi da je Svemir mlad. Evo jednog linka, vezanog za te snimke Hubble-a: http://www.youtub...ature=fvst Miroljube, oprosti na malo duzem postu. Voleo bih da ne obrises moje pitanje ukoliko sam napisao nesto nepozeljno. Istina, ovo je previse krupno pitanje "na ovom mestu" i u "ovo vreme". Oprosti, ja sam samo jedan radoznao duh. To sto pises je klasican stav coveka koji je pod velikim pritiskom agresivne evolucionisticke kampanje. Kako je tek onda ljudima koji nista ne znaju o Bogu i kojima stalno namecu evoluciju. Ne postoji nijedan dokaz da je svemir star milijarde godina, a postoji mnostvo dokaza da je mlad, i o tome sam govorio vise puta i na ovom sajtu imas mnostvo dokaza. Cinjenica je da mi vidimo mali deo svemira, ali ako je Bog rekao da je zvezde stvorio 4. dana stvaranja, a mi vidimo da su te zvezde veoma mlade, nema smisla da se bavimo spekulacijama da su zvezde starije. Drugi svetovi nemoraju da budu vezani za zvezde i galaksije koje vidimo. |
|
|
Vukajlo |
Odgovorio 08.10.2009 13:51
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 06.10.2009 19:18 Lokacija: Nepoznata |
Govorio si o tome kako čovjek može da održava svoje zdravlje i da uspori proces starenja, takođe si ukazao na stavke kojih se treba pridržavati da bi to ostvario. Na televiziji je jedna žena (ne znam tačno ko je ona, valjda doktorica, moja majka je kratko vidjela pa mi je kazala) tvrdila da čovjek pravilnim načinom življenja i načinom ishrane sa sedamdeset godina može da izgleda i da se osjeća kao sa dvadeset. Koliko je to tačno? Ti si jednom pomenuo da znaš ljude koji su ostarili ali su mladi duhom. Da li je moguće da sa sedamdeset godina čovjek može i da izgleda i da se osjeća kao sa dvadeset? Tom računicom ispada da sa sto godina može da izgleda i da se osjeća kao da mu je oko trideset? Takođe je pomenula da nije istina kao što se tvrdi da se, čini mi se moždane, sive ćelije (i valjda još neke), ne nadoknađuju, već da se pravilnom ishranom i one nadomešćuju. Tad sam se sjetio kako sam čuo priču od nekih profesora i drugih ljudi da poslije tridesete godine naglo odumire veliki broj sivih ćelija i da od tada pa nadalje ostale takođe polako odumiru i da se one više ne nadomešćuju. Šta ti misliš? I negdje u reklamama sam vidio da ima knjiga o zdravom načinu ishrane koju ste izdali. Može li se kupiti negdje u Podgorici ili Crnoj Gori? A u vezi toga- Čitao sam kako neki tvrde da voće i povrće ne sadrži sve potrebne sastojke koji su tijelu potrebni te da je stoga neophodno jesti meso da bismo bili zdravi. Je li to tačno? Da li je u redu jesti neko meso, recimo ribu? ------I postavio bih jednu priči iz grupe na facebook-u u koju me je pozvala drugarica. Grupa se zove Budite od onih koji unapređuju svijet i čine ga boljim. Ja takođe smatram da čovjek treba da se vrati prirodi i jako mi se svidjela ova priča. Jednog dana, jedan dobrostojeći otac odveo je svog sina da provede jedan dan i noć s veoma siromašnom porodicom koja nije imala novca na rasipanje kao oni. Drugog dana na povratku kući, otac upita sina o tome kako je on doživio taj susret sa siromaštvom i šta misli o svemu tome. Dječak odgovori: Tata, ovo je jedno veliko iskustvo za mene, Vidio sam da mi imamo jednog psa a oni imaju četiri; mi imamo lijep bazen pred našom kućom, a oni imaju rijeku i ravnicu kojom ona teče; mi imamo stakleni krov, a oni imaju nebo i mjesec i zvijezde; mi imamo krasno dvorište sa velikim vrtom, a oni iza kuće imaju čitavu šumu. I dok je sve to sin govorio, otac je od zaprepaštenja ostao bez riječi. Na kraju još sin doda: Hvala ti tata, što si mi pokazao koliko smo mi siromašni! Izmenio/la Vukajlo na 08.10.2009 13:59 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.10.2009 14:34
|
slavica je napisao: GOSPODINE PETROVICU HVALA VAM NA ODGOVORU,POKUSAVAO SAM I SA DUGIM RUKAVIMA I PRVO STO LJETI NA 40STEPENI C TAKAV IZGLEDAM JOS CUDNIJE JER MORAM NOSITI I RUKAVICE.JA NEMAM NIKOG I NIGDJE NISTA A OD TETOVIRANJA SAM IZDRZAVAO ZENU I DJETE.STVAR JE U TOME STO VISE NE ZELIM OD TOGA DA ZIVIM NI PO CENU VELIKOG BOGATSTVA,IONAKO MI U ZIVOTU NI PARE NI NISTA MATERIJALNO NIJE IMALO NIKAKVOG ZNACAJA.JEDINI PROBLEM JE STO NECASTIVI HOCE DA ME ZADRZI ZA SEBE,SA NASTAVIM DA RADIM ZIGOSANJE ZA NJEGA.MNOGO MI JE TESKO DA SE RESIM TOGA ALI S BOZIJOM POMOCI NADAM SE DA CU USPJETI.SPREMAN SAM DATI SVE DA SA ZENOM I SINOM ZIVIM NA NEKOM SELU GDJE CEMO SAMO IMATI DA SE PREHRANIMO I NISTA VISE.BAR CEMO ZIVJETI KAKO TO BOG ZAPOVJEDA. Leti mozes da nosis one tanke kosulje sa dugim rukavima, pa malo podvijes rukave. Lepo je to sto hoces da budes na strani onoga sto je ispravno po svaku cenu. Ima poslova u gradjevini, to uvek mozes da radis i tu ima para, pa polako, a ima posla i u poljoprivredi, da radis za nadnicu, ako nema nista drugo. Bolje je to nego da sedis u nekoj kancelariji i udises duvanski dim. Ovde bar misici rade i na vazduhu si, sto je odlicna stvar i za mentalno i za fizicko zdravlje. Vremenom ce se otvoriti neke nove mogucnosti. Jel ima neki mehanizam da se skida tetovaza, a da nije skupi laser i slicno? Jel moze nekako drugacije da se skida tetovaza, bez skupe opreme? Tu bi imao posla koliko hoces. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.10.2009 14:44
|
Vukajlo je napisao: Govorio si o tome kako čovjek može da održava svoje zdravlje i da uspori proces starenja, takođe si ukazao na stavke kojih se treba pridržavati da bi to ostvario. Na televiziji je jedna žena (ne znam tačno ko je ona, valjda doktorica, moja majka je kratko vidjela pa mi je kazala) tvrdila da čovjek pravilnim načinom življenja i načinom ishrane sa sedamdeset godina može da izgleda i da se osjeća kao sa dvadeset. Koliko je to tačno? Ti si jednom pomenuo da znaš ljude koji su ostarili ali su mladi duhom. Da li je moguće da sa sedamdeset godina čovjek može i da izgleda i da se osjeća kao sa dvadeset? Tom računicom ispada da sa sto godina može da izgleda i da se osjeća kao da mu je oko trideset? To je preterivanje. Moze covek da bude duhom mlad, ali ne moze u 80. godini da izgleda kao da ima 20. Moze da izgleda kao da ima 50 ili 60. Takođe je pomenula da nije istina kao što se tvrdi da se, čini mi se moždane, sive ćelije (i valjda još neke), ne nadoknađuju, već da se pravilnom ishranom i one nadomešćuju. Tad sam se sjetio kako sam čuo priču od nekih profesora i drugih ljudi da poslije tridesete godine naglo odumire veliki broj sivih ćelija i da od tada pa nadalje ostale takođe polako odumiru i da se one više ne nadomešćuju. Šta ti misliš? To je sve u domenu spekulacije. Na televiziji tesko da mozes da cujes nesto pametno, tako da nemoj mnogo da obracas paznju sta se prica na TV-u. I negdje u reklamama sam vidio da ima knjiga o zdravom načinu ishrane koju ste izdali. Može li se kupiti negdje u Podgorici ili Crnoj Gori? Probaj da kontaktiras ljude koji distribuiraju knjige po Crnoj Gori, evo ti dva e-maila, pa ih pitaj da li znaju nekog ko prodaje: A u vezi toga- Čitao sam kako neki tvrde da voće i povrće ne sadrži sve potrebne sastojke koji su tijelu potrebni te da je stoga neophodno jesti meso da bismo bili zdravi. Je li to tačno? Da li je u redu jesti neko meso, recimo ribu? Meso moze da se jede kad nema nista drugo, ali generalno meso nije hrana za coveka, pogotovo danas kada su zivotinje veoma bolesne, narocito zivotinje koje covek uzgaja i koje hrani svakakvim smecem i ubrizgava im hemiju da bi izgledali bolji za prodaju. ------I postavio bih jednu priči iz grupe na facebook-u u koju me je pozvala drugarica. Grupa se zove Budite od onih koji unapređuju svijet i čine ga boljim. Ja takođe smatram da čovjek treba da se vrati prirodi i jako mi se svidjela ova priča. Jednog dana, jedan dobrostojeći otac odveo je svog sina da provede jedan dan i noć s veoma siromašnom porodicom koja nije imala novca na rasipanje kao oni. Drugog dana na povratku kući, otac upita sina o tome kako je on doživio taj susret sa siromaštvom i šta misli o svemu tome. Dječak odgovori: Tata, ovo je jedno veliko iskustvo za mene, Vidio sam da mi imamo jednog psa a oni imaju četiri; mi imamo lijep bazen pred našom kućom, a oni imaju rijeku i ravnicu kojom ona teče; mi imamo stakleni krov, a oni imaju nebo i mjesec i zvijezde; mi imamo krasno dvorište sa velikim vrtom, a oni iza kuće imaju čitavu šumu. I dok je sve to sin govorio, otac je od zaprepaštenja ostao bez riječi. Na kraju još sin doda: Hvala ti tata, što si mi pokazao koliko smo mi siromašni! Cuo sam za tu pricu, a ona me podseca na jednog mog prijatelja koji se nedavno vratio iz Afrike (Mozambika) i video strahote gladi i umiranja od gladi. Posto on zivi u Americi kazao je da bi bilo dobro da razmazena americka deca dodju i vide tu strahotu, jer bi drugacije gledali na zivot, u smislu koliko je gladnim Afrikancima malo potrebno da budu srecni - kad im das kilogram pasulja oni ti bukvalno noge ljube i zahvaljuju Bogu do neba, na slican kao kad neko u Americi dobije sedmicu na Lotou i stekne 100 miliona dolara. |
|
|
Leviatan |
Odgovorio 08.10.2009 15:17
|
Najavljivali ste kljigu koja ce "zapusiti usta svim evolucionistima". o kojoj knjigi je rec, dali je to ova sa naslovne strane sajta? Drugo: moj prijatelj je teski evolucionista i zeli da vidi dokaz za bozije postojanje. Mozete mi reci najbolji redosled kljiga koje bi trebalo da procita. Nisam mu mogao dati "Vatikanske ubice" nista nebi razumeo. |
|
|
krajisnik |
Odgovorio 08.10.2009 15:55
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 22.06.2009 11:51 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube ,kako mogu da nabavim vasa predavanja u malo boljem formatu (dvd) i sa boljom slikom?Imam sva predavanja koja si postavio ovde ,ali se desava da slika kasni u odnosu na zvuk itd. Izmenio/la krajisnik na 08.10.2009 15:59 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.10.2009 17:48
|
Leviatan je napisao: Najavljivali ste kljigu koja ce "zapusiti usta svim evolucionistima". o kojoj knjigi je rec, dali je to ova sa naslovne strane sajta? To sam rekao za knjigu "Kumranski spisi - dokay verodostojnosti Biblije" koja izlazi za koji dan. Objavicu. Drugo: moj prijatelj je teski evolucionista i zeli da vidi dokaz za bozije postojanje. Mozete mi reci najbolji redosled kljiga koje bi trebalo da procita. Daj mu da procita moju knjigu "Nauka i problem smrti" ili da pogleda serijal "Darvinizam". |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.10.2009 17:49
|
IIG je napisao: Miroljube ,kako mogu da nabavim vasa predavanja u malo boljem formatu (dvd) i sa boljom slikom?Imam sva predavanja koja si postavio ovde ,ali se desava da slika kasni u odnosu na zvuk itd. Mozes da nabavis u DVD ili DivX formatu na diskovima. Mozes da narucis putem e-maila: Izmenio/la Miroljub Petrovic na 08.10.2009 17:50 |
|
Predji na forum: |