Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
nikola
Jos jedne vesti ko je pravi organizator sodobije u Srbiji

http://www.novina...dinju.html

Miroljub Petrovic
Vitez Ljubavi je napisao:
Pozdrav profesoru...
Interesuje me sta mislite o teretani kao vidu fizicke aktivnosti, da li je to stetno za zdravlje i u kojoj meri, s obzirom da danas veliki broj omladine a i starije ganeracije odlazi u teretane ?

Najbolji vid fizicke aktivnosti je fizicki rad u prirodi (basti, vocnjaku...). Oni koji zive u gradu trebali bi da setaju i da rade lagane vezbe kao sto su sklekovi, zgibovi, razgibavanja i slicno. Veznjabe u teretani je neprirodno, u zagusljivom ambijentu, sa vezbama koje izazivaju veliko opterecenje srca i sve to zajedno moze da ima veoma stetne posledice po zdravlje. Imas o tome detaljnije na internetu.

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Jos jedne vesti ko je pravi organizator sodobije u Srbiji

http://www.novina...dinju.html

Po Bibliji je zabranjeno ulazenje u bilo kakav savez sa neznabozackim drzavama. Bog objasnjava zasto: "Jer cete se nauciti da radite gadna dela koja oni rade." Posto Srbija danas nije drzava, nego okupirana provincija EU, onda su ovakvi skupovi nesto sto je ocekivano. Ali, mislim da ce nesto krupno da se desi, da to nece jos dugo.

Dinarac
Poštovanje profesore!
Da se nadovežem na vaš gornji post. Srbin sam koji živi u Hrvatskoj i ne pada mi napamet da bilo đe idem jer najlakše je napustiti svoja vjekovna ognjišta. Da nam je dobro tu materijalno i nije nešto niti treba da tome težimo, uglavnom svi živimo od poljoprivrede i dosta smo nezavisni od sistema (prodamo ono što proizvedemo a ako ne prodamo nećemo umreti od gladi). Držimo se svoje pravoslavne crkve i niko nas ne dira zasad (govorim za područja đe smo u većini). O pritisku papista i asimilaciji zasad nema govora.

Miroljub Petrovic
Dinarac je napisao:
Poštovanje profesore!
Da se nadovežem na vaš gornji post. Srbin sam koji živi u Hrvatskoj i ne pada mi napamet da bilo đe idem jer najlakše je napustiti svoja vjekovna ognjišta. Da nam je dobro tu materijalno i nije nešto niti treba da tome težimo, uglavnom svi živimo od poljoprivrede i dosta smo nezavisni od sistema (prodamo ono što proizvedemo a ako ne prodamo nećemo umreti od gladi). Držimo se svoje pravoslavne crkve i niko nas ne dira zasad (govorim za područja đe smo u većini). O pritisku papista i asimilaciji zasad nema govora.

Nisam siguran da je tako. U koju skolu idu tvoja deca, ili uopste srpska deca? Idu u drzavne skole gde se vrsi zaglupljivanje i gde ce postati kao i ostala evropska deca, i gde ce morati da prihvati papsku filozofiju da ne bi dolazila u sukob sa vecinom. Jel mislis da ce Srbi uspeti da zadrze decu da ostanu na selu i da zive od poljoprivrede u Hrvatskoj? Ako ste u vecini, mozda mozete privremeno da funkcionisete, ali nisam siguran da ce vasa deca ostati na toj liniji. Asimilacija ce tesko moci da se spreci, pogotovo sto nasa crkva cini jako malo da zadrzi duhovni identitet i moralnost naroda.

Nije najlakse napustiti vekovna ognjista, najlakse je ziveti po starom i nastradati. Najteze je promeniti lose navike i raditi na ocuvanju porodice u neprijateljskom okruzenju, a ono je sada skoro na svakom mestu.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.09.2009 12:24

nikola
Sta mislite o Kosovu i Metohij, oni koji su tamo ostali radjaju se i imaju jake porodice iako zive u losem okruzenju

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.09.2009 17:54

bojan88
Profesore sta misliste o ovome?
http://www.presso...ctionId=43
u poslednje vreme se stalno spominju ovakve stvari evo jos jednog linka
http://www.presso...ctionId=40

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.09.2009 18:10

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Sta mislite o Kosovu i Metohij, oni koji su tamo ostali radjaju se i imaju jake porodice iako zive u losem okruzenju

Bio sam u junu na Kosovu, kada sam imao predavanje i mogao sam da vidim kakvo je stanje tamo. Na severu Kosova stanje je relativno mirno, ali moze svakog casa da eskalira. Mir navodno odrzava medjunarodna policija i policija Kosova u koju su ukljuceni i Srbi. Taj mir zavisi iskljucivo od lojalnosti lokalnih politicara i vlade Srbije prema okupatoru jer ne postoji granica izmedju srpskog i albanskog dela, sto znaci da je uvek moguce da neko predje sa jedne na drugu stranu i izazove incident ili sukob. Medjunarodna zajednica moze u svakom trenutku da izazove sukob, to je vise nego jasno.

Drzava Srbija ulaze u severni deo Kosova tako sto finansira izgradju univerziteta u Kosovskoj Mitrovici gde se ona jadna omladina zaglupljuje na ateistickim fakultetima. Deca se odvode sa sela i iz prirode i dovode u Kosovsku Mitrovicu gde se uce da budu evropljani, da se kurvaju, da skitaju i da budu pravi blejaci i ulicari. Ja sam bio gost studentskog centra, i bio sam veoma lepo primljen, ali sam bio veoma razocaran kako se radi sa omladinom. Napravili su im veliki podijum za rok koncerte, sportske terene, lepe sobe, odlicnu menzu, i tako ih odvojili od roditelja, prirode, a brifuju ih da budu nesposobni za zivot kao i svi evropljani.

Na severu Kosova je bolja atmosfera nego u Beogradu jer su ljudi u ratu (koji svakog casa moze da bukne), pa se vise pomazu i atmosfera je vrlo srdacna. Upoznao sam i jednog veroucitelja iz Banjske koji ima petoro dece i zivi u veoma skromnim uslovima (blago receno). Njegova zena nas je tako lepo ugostila da to ne mogu da opisem. Zadnji put sam tako lepo bio ugoscen od moje pokojne babe pre 10 godina, i od moje strine iz Kuca negde u isto vreme. To ljudi su srecniji nego ovi u "mirnoj" Srbiji i tamo je situacija potpuno drugacija od one u Hrvatskoj, iako svakog trenutka moze da se desi nova "Oluja" i da se sever Kosova ocisti od Srba. Ne od strane albanskih kriminalaca, nego od strane medjunarodne zajednice koja vodi rat protiv nas. Mislim da je sever Kosova odlicno mesto za podizanje porodice, mozda najbolje koje sada imamo, jer su ljudi na oprezu i paze se, dok ovi ovde zive kao da ce svet ovako trajati jos milion godina.

Miroljub Petrovic
bojan88 je napisao:
Profesore sta misliste o ovome?
http://www.presso...ctionId=43
u poslednje vreme se stalno spominju ovakve stvari evo jos jednog linka
http://www.presso...ctionId=40

U pitanju su demoni ili foto montaza. U vecini slucajeva su zaista u pitanju demoni. Ovaj iz Amerike veoma lici opisu demona koji su se materijalizovali nekim ljudima sa kojima sam razgovarao.

Varnava
Miroljube jesi cuo za knjigu "Religija prirodnjaka" od Denerta? U njoj je nabrojao 300 vrhunskih naucnika i proucavao njihovu religioznost,na osnovu njihovih spisa i izjava. Evo do kakvog rezultata je dosao: od 300 najpoznatijih vrhunskih naucnika, za 28 nije mogao da utvrdi da li su religiozni,15-toro ih je indiferentno prema religiji,za 242 je utvrdio da su duboko religiozni,verujuci-teisti, a samo za petoro njih konstatirao da su ateisti!

Srbija_zemlja_heroja
Australija je uvek na udaru. Sta li se tamo radi kad im Bog ovo salje...
http://www.srbija...rveno.html

Srbin je Hristov, raduje se smrti vise nego zivotu u ponizenju.

Miroljub Petrovic
Varnava je napisao:
Miroljube jesi cuo za knjigu "Religija prirodnjaka" od Denerta? U njoj je nabrojao 300 vrhunskih naucnika i proucavao njihovu religioznost,na osnovu njihovih spisa i izjava. Evo do kakvog rezultata je dosao: od 300 najpoznatijih vrhunskih naucnika, za 28 nije mogao da utvrdi da li su religiozni,15-toro ih je indiferentno prema religiji,za 242 je utvrdio da su duboko religiozni,verujuci-teisti, a samo za petoro njih konstatirao da su ateisti!

Nisam cuo. Ima jedna druga knjiga, zove se "In Six Days", autor je John Ashton. U njoj 50 doktora nauka, iz razlicitih oblasti, iznosi svoj stav zasto veruju u 6 dana stvaranja i 6000 godina starosti sveta.

Miroljub Petrovic
Srbija_zemlja_heroja je napisao:
Australija je uvek na udaru. Sta li se tamo radi kad im Bog ovo salje...
http://www.srbija...rveno.html

To je samo zagrevanje za ono sto im se sprema... a i ovima u Evropi... a o Americi i da ne govorimo. I to vrlo uskoro.

ljubas
U sto mi je drago zbog gey parade. Svaka cast svima koji su tome doprineli ,navijacima i ostalim patriotskim organizacijama i tebi Miroljube, a najvise hvala Bogu. Mislim da je Bog video nas trud i volju naroda.
A dani nakon toga su usledili samo kritike kakvi smo ne tolerantni,indijanci i ne humani ne civilizovani ..., i naravno takva ce svetom i vest prokuknjati.
Evo i novine mnoge pisu o tome i zna se kakva im je namera..
[/url]

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.09.2009 23:48

http://sviuselo.wordpress.com/
Miroljub Petrovic
0 je napisao:
U sto mi je drago zbog gey parade. Svaka cast svima koji su tome doprineli ,navijacima i ostalim patriotskim organizacijama i tebi Miroljube, a najvise hvala Bogu. Mislim da je Bog video nas trud i volju naroda.
A dani nakon toga su usledili samo kritike kakvi smo ne tolerantni,indijanci i ne humani ne civilizovani ..., i naravno takva ce svetom i vest prokuknjati.
Evo i novine mnoge pisu o tome i zna se kakva im je namera..

To sto pisu evropski mediji je klasicno lajanje uz vetar. Svi ozbiljni ljudi se dive onome dobrom sto smo uspeli, a sto nikome ne uspeva, iako sva slava ide Bogu, jer je On to izveo. Medjutim, nemamo uopste mnogo prostora za radovanje jer se satanizacija drustva i dalje nastavlja, nesmanjenom zestinom. Zaista je potrebno da se desi veliko cudo Bozje, ravno onom kada su Izraelci izvedeni iz Egipta, pa da nesto bude od nase drzave i naseg drustva. Bogu nista nije nemoguce, ali pitanje je koliko On moze korisnih stvari da uradi sa nama, jer mi necemo Njega (osim retkih pojedinaca).

Arsa
Koliko je tacna informacija da Sotona s vremena na vreme okuplja sve svoje demone, da odrzavaju sastanke i dogovaraju ce o nacinu delovanja?
To sam procitao na ovom forumu.

Darko Radanovic

Gabrijel
E moj dobri profesore. Trebalo je ostanete deset dana pa bi ste pevali drugu pesmu. Ovde je narod toliko srdacan toliko da vadimo srce jedni drugima. Te "evropske snage" ima da nas zatru samo tako da cemo pozeleti da smo u kavezu sa lavovima. Evo pre neki dan su uhapsili petoro srba navodo za ratne zlocine, od kojih je jedna osoba zanska (zena optuzena za ratne zlocine).
E sad posto nema zakona ovde ljudi rade sta hoce, tuku se i ubijaju za lokale, trafike, parking mesta. Nema vikenda da se neko ne pobije (na ovakom malom mestu je to uzas).
Vi ste bilii kod jednog coveka koji je izuzetak. Ali ostali su patos.
Ja samo ostao sa Vama na kratko pa Vam nisam ispricao neke stvari. Da ostanete ovde koji dan duze Beograd ima da Vam se cini najlepse mesto za zivot.
Sto se tice politicara, ovde su Radiklai najveci patos i najvece razocarenje. U njoj su ljudi ili nepismeni ili lopovcine ili su jednostavno ludi. Trenutno su u koaliciji sa DS-om. Nas predsednik Opstine je radikal i od Vlade Srbije je dobio ogromnu kolikcinu novca za kupovinu albanskih kuca i stanova po severnom delu. I sto je najzanimljivije, on te pare nije ukrao, nego lepo podigao kes sa racuna i stavio u Opstinski sef i nikome dinar nije dao, u medjuvremenu je skocio evro i zbog tog kursa otislo je niz Ibar oko 100000 evra. Pa je resio da asfaltira ulice, dobio je pare da potpuno presvuce Mitrovicu, a on je popunio rupe a visak je odneo radiklanoj stranci u BG koja je sa tim parama platila kampanju za Vozdovac i Zemun. I tako je obezbedio podrsu od Dragana Todorovica i sad mu niko nista ne moze. Zbog toga sto on nije hteo da trosi pare koje su namenjene za kupovinu kuca i stanova Albanci su poceli da grade kuce u naselju Brdjani (severni deo KM) i tako fizicki opkoljavaju sever Mitrovice. Ali to je plan Borisa Tadica koji ovde sa svojim poltronima Bogdanovicem i Ivanovicem, radi na iseljavanju Srba iz KM, samo je ukljucio i radikale.
Ja se malo vise raspisa. Ali mislim da treba istina da se ZNA.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.09.2009 21:47

electronpn
Miroljub Petrovic je napisao:
REDSTAR je napisao:
Pozdrav profesoru.Hvala za onaj link,video zapis "Skriveni svet"ono zaista mora svako da cuje i da se odazove pameti

Poslusaj na istom sajtu (www.svetigora.org) medju mojim emisijama, i emisiju u dva dela "Ko s Djavolom tikve sadi..." gde imas jos jedno, sjajno iskustvo coveka koji je hodao preko vatre i nije se opekao, i kako su mu demoni slali nemoralne devojke jer je napravio talisman.

World of Warcraft je igra koja prikazuje sve nadmoci duhovnih bica kroz heroje u igri, a lebdeci zamak koji momak spominje u "Skriveni svijet" 2. deo, je u zadnjoj expanziji igre prikazan kao lebdeci grad na steni "Dalaran" cije su gradjevine u stilu okultizma a inace i u celoj igri preovladjuju okultni simboli. Proizvodjac igre "Blizzard" ima preko 15 miliona korisnika koji mesecno placaju 13 evra mesecno za igranje po njihovim serverima. Pozdrav svima.

Varnava
"A Mihailo Arhandjel,kada prepiruci se sa djavolom govorase o Mojsejevom telu,ne usudi se izreci hulnoga suda,nego rece:Gospod neka ti zapreti!" (Jd 1,9)
Sta sve ovo znaci,sto se raspravljaju,sta je to sa telom Mojsejevim,zar Mihailo nesme bez Gospoda da sredi djavola? Sta vi mislite Miroljube o ovome?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.56 sekundi!