Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
ziegler je napisao:
Pozdrav Miroljube,

Pod vijestima iz Izraela pise da je Hezbollah ispalio rakete. To se ne slaze s Izraelskim izvorima koji kazu da je to djelo minornih Palestinskih grupa.

"Channel 10 reported that a Palestinian faction in Lebanon has claimed responsibility for the rocket fire, while military sources said that a global jihad terror group was likely responsible, according to Army Radio."

http://www.haaret...14002.html

Da je Hezbollah bio, Izrael bi to vec objavio i odgovorio težom mjerom.

EDIT: sad sam vidio da je to prenio i Israelnationalnews, neznam zasto su u kontradikciji s Jerusalem postom, Haaretzom i Yediot Ahronotom (Ynet)

Pa to nije toliko vazno, jer je u pitanju ista ekipa. To je kao da se u izvestaju kaze: "Narkomani napali prolaznike na ulici" ili "Pijanice napale prolaznike na ulici".

zaks
Miroljub Petrovic je napisao:
NR je napisao:
Miroljube,sta ti mislis o "teroristickom napadu" koji se desio na jucerasnji dan?

Postoji video o tome koji lepo objasnjava kakva je to bila podvala. Pitanje je samo ko je bio u pozadini svega. U to vreme je sef CIA-e bio Malteski vitez, sto ukazuje da je Vatikan stajao iza cele price sa ostalim koalicionim partnerima.

Iskreno mislim da je Vatikan najvece zlo koje je zadesilo ovaj svijet,ali Miroljube tvrditi da oni stoje iza te price mi je diskutabilno.Koje argumente imate ya takvu tvrdnju?Mislim da nemamo nikakvih polaznih osnova da tvrdimo da su oni odgovorni za to.To je slicno kao one verzije da su to uradile nekakve japanske organizacije kao osvetu za Hirosimu i Nagasaki.Jednostavno olaka tvrdnja bez ikakvih dokaza.Ako neracunamo kao "dokaz" cinjenicu da je sef cije malteski ili nekakav drugi vitez.

Kako su slatke jeziku mom reči Tvoje, slađe od meda ustima mojim!Psalam 119

Miroljub Petrovic
zaks je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
NR je napisao:
Miroljube,sta ti mislis o "teroristickom napadu" koji se desio na jucerasnji dan?

Postoji video o tome koji lepo objasnjava kakva je to bila podvala. Pitanje je samo ko je bio u pozadini svega. U to vreme je sef CIA-e bio Malteski vitez, sto ukazuje da je Vatikan stajao iza cele price sa ostalim koalicionim partnerima.

Iskreno mislim da je Vatikan najvece zlo koje je zadesilo ovaj svijet,ali Miroljube tvrditi da oni stoje iza te price mi je diskutabilno.Koje argumente imate ya takvu tvrdnju?Mislim da nemamo nikakvih polaznih osnova da tvrdimo da su oni odgovorni za to.To je slicno kao one verzije da su to uradile nekakve japanske organizacije kao osvetu za Hirosimu i Nagasaki.Jednostavno olaka tvrdnja bez ikakvih dokaza.Ako neracunamo kao "dokaz" cinjenicu da je sef cije malteski ili nekakav drugi vitez.

Ovde na forumu smo detaljno govorili na tu temu. Postavljena je knjiga "Vatikanske ubice - ispovest bivseg jezuite" u kojoj postoji dodatak gde je objasnjeno ko vlada Amerikom. Dakle, Amerika je nekada bila zemlja u koju su bezali protestanti iz Evrope da bi se sacuvali od papskog progona. Medjutim, u zadnjih par decenija Vatikan uspostavlja odnose sa Amerikom, ubacuje svoj kapital i preuzima sve glavne poluge americkog drustva. Amerika je danas postala buzdovan Vatikana preko koga se ostvaruju papski ciljevi u svetu. U isto vreme, Amerika postaje najomrazenija drzava na svetu, sto takodje odgovara Vatikanu da bi je jos cvrsce preuzeo pod svoju kontrolu. U Americi zivi samo oko 20% katolika (iako se taj broj povecava), za razliku od Evrope gde su svi katolici (pravoslavci i protestanti su vecinom ekumenisti, a to je isto sto i katolik). Vatikanu vise odgovara da Amerika ode da ratuje protiv Avganistana i da preko Amerike kontrolise najvecu proizvodnju droge na svetu, nego da salje evropske vojnike da ratuju. Takodje, za Vatikan je bolje da Amerikanci ginu u Iraku, nego da ginu evropski katolici, i da preko Amerike kontrolise iracku naftu. Na taj nacin se Amerika jos vise iscrpljuje, jos vise satanizuje u svetu, i lakse potpuno potpada u kandze Vatikana. Znas i sam kako se u Srbiji preuzimaju firme - prvo ih uniste, a kada im padne vrednost onda dodje neki Baja i kupi ih sa sitne pare. Tako se i drzave preuzimaju. Amerika je kolabirala i pitanje dana je kada ce Amerikanci u glas vikati: "Dajte nam spasitelja!" Naravno da ce onda doci "spasitelj" iz Vatikana. Tako Vatikan koristi i muslimane za rat protiv Izraela. Dakle, drugi obavljaju posao za gazdu koji sve kontrolise i manipulise naivnim ljudima.

Ne mozes da gledas dnevnik RTS-a ili da pratis savremene medije, koji su svi pod kontrolom istih mafijasa, i da imas pravilnu sliku o desavanjima u svetu. Ako ne poznajes Bibliju i desavanja u pozadini, onda ces dolaziti do pogresnih zakljucaka.

Varnava
Miroljube meni malo nije jasnó od cega je Tvorac stvorio svet: od neke pramaterije,od samog Sebe ili iz nicega(ako je ovo najtacnije kako, od cega...)?!

Miroljub Petrovic
Varnava je napisao:
Miroljube meni malo nije jasnó od cega je Tvorac stvorio svet: od neke pramaterije,od samog Sebe ili iz nicega(ako je ovo najtacnije kako, od cega...)?!

O tome smo govorili ovde. Dakle, Bog, kao duhovno bice, u stanju je da stvara materiju. Ljudi vole da kazu da je to stvaranje bilo "iz nicega" (ex nihilo), a naucnici vole da kazu da je bilo "od Boga" (ex deo). Ocigledno da Bog poseduje energiju od koje je u stanju da stvara materiju, a tacne procese cemo saznati jednog dana.

zaks
Primjetio sam jednu stvar citajuci Bibliju(pored mnogih,naravno).Kada su prvosvestenici optuzili Isusa racunujuci da ce ga kazniti smrcu,oni su se obratili Rimljanima jer Jevreji nisu mogli izvrsavati smrtne kazne posto su bili pod okupacijom,a time su bili podvrgnuti i rimskom pravnom sistemu.Osim toga i sami prvosvestenici su istakli da njima nije to dozvoljeno,pa su Rimljani izvrsili smrtnu kaznu.To je i razumljivo posto okupacija pretpostavlja oduzimanje citavog niza nadleznosti okupiranog subjekta.Medjutim,ako se prisjetimo Stefanovog slucaja,tu je situacija potpuno suprotna.Ne samo da nisu konsultovali Rimljane nego su oni sami izvrsili smrtnu kaznu.Moze pojasnjenje?
Pored ovog da li je poznato iz istorije dokad su Jevreji upraznjavali sprovodjenje smrtne kazne?Koliko razumijem oni su to pravo izgubili onog trenutka kada su izgubili slobodnu drzavu,tj. odvodjenjem u Vavilon.Medjutim vidimo da su je praktikovali i u novozavjetnim vremenima,dakle nekih 500 godina poslije gubitka drzave.Da li su im mozda njihovi porobljivaci(Persijanci,Aleksandar,Rimljani) dozvoljavali izvjesnu autonomiju u tom smislu?

Kako su slatke jeziku mom reči Tvoje, slađe od meda ustima mojim!Psalam 119

dan7

Ovome morate stati na kraj. Ovo je brutalan atak,propast,cuvajte se od toga. Kod vas sigurno ima vise ljudi da se ovome suprostavi nego bilo gdje dalje u Europi.

Izmenio/la dan7 na 12.09.2009 23:38

Miroljub Petrovic
zaks je napisao:
Primjetio sam jednu stvar citajuci Bibliju(pored mnogih,naravno).Kada su prvosvestenici optuzili Isusa racunujuci da ce ga kazniti smrcu,oni su se obratili Rimljanima jer Jevreji nisu mogli izvrsavati smrtne kazne posto su bili pod okupacijom,a time su bili podvrgnuti i rimskom pravnom sistemu.Osim toga i sami prvosvestenici su istakli da njima nije to dozvoljeno,pa su Rimljani izvrsili smrtnu kaznu.To je i razumljivo posto okupacija pretpostavlja oduzimanje citavog niza nadleznosti okupiranog subjekta.Medjutim,ako se prisjetimo Stefanovog slucaja,tu je situacija potpuno suprotna.Ne samo da nisu konsultovali Rimljane nego su oni sami izvrsili smrtnu kaznu.Moze pojasnjenje?

Rimljani su zeleli da kontrolisu Izrael pod okupacijom sa sto manje muke. Ako bi se negde Jevreji sukobili medju sobom, Rimljani bi gledali da li to ugrozavana okupaciju ili ne. Slucaj Stefana je bio lokalan sukob u kojem Rimljani nisu hteli da se mesaju, a to su znali i sledbenici fariseja pa su kamenovali Stefana. U slucaju Isusa, ceo Jerusalim je izasao da pozdravi Isusa i fariseji sa Isusom nisu mogli sami da se obracunaju, jer su sa svojim sledbenicima bili u manjini, pa su zvali svoje prijatelje okupatore da ga ubiju. To je jos jedan dokaz da su Jevreji prvog veka vecinski voleli Isusa, ali da je preovladao manjinski deo koji je bio u saradnji sa okupatorom. Na taj nacin se i danas uspostavlja homosekualizam u Srbiji, gde manjina terorise vecinu uz pomoc okupatora. Ali posto vecina zivi u grehu, oni nisu u stanju da se suprostave sirenju jos veceg greha.

Pored ovog da li je poznato iz istorije dokad su Jevreji upraznjavali sprovodjenje smrtne kazne?Koliko razumijem oni su to pravo izgubili onog trenutka kada su izgubili slobodnu drzavu,tj. odvodjenjem u Vavilon.Medjutim vidimo da su je praktikovali i u novozavjetnim vremenima,dakle nekih 500 godina poslije gubitka drzave.Da li su im mozda njihovi porobljivaci (Persijanci, Aleksandar, Rimljani) dozvoljavali izvjesnu autonomiju u tom smislu?

Mogli su to da rade dok ih Rimljani nisu rasterali iz Izraela posle njihove bune na pocetku drugog veka.

Miroljub Petrovic
dan7 je napisao:

Ovome morate stati na kraj. Ovo je brutalan atak,propast,cuvajte se od toga. Kod vas sigurno ima vise ljudi da se ovome suprostavi nego bilo gdje dalje u Europi.

Hvala na podrsci. Videcemo sta ce biti.

Miroljub Petrovic
Evo upozorenja za Huga Caveza i njegovu nedavnu antisemitsku svetsku turneju:

http://www.blic.r...?id=110575

Istinoljubac
G. Miroljube,
u hrvatsku je stigao prijedlog iz Unescoa za seksualnu edukaciju djece. Izgleda vrlo bizarno i ne mogu vjerovati što se tu se pokušava progurati djeci. Ne znam jel to stiglo i do vas u Srbiju, al bojim se da je stiglo na sva ministarstva svijeta.
Vidi članak:
OD VRTIĆA O SEKSU, ABORTUSU I AIDSU
http://jutarnji.h...,176137.jl

i komentar članka je dobar:
U Japanu još ranije lince uče o tim stvarima i sada su sexualno najdevijantnija nacija u svemiru, pše u onom tekstu "fuzoku barovi" koji se može PDF skinuti s http://www.dragan... kakve sve bizarnosti rade...

Miroljub Petrovic
Istinoljubac je napisao:
G. Miroljube,
u hrvatsku je stigao prijedlog iz Unescoa za seksualnu edukaciju djece. Izgleda vrlo bizarno i ne mogu vjerovati što se tu se pokušava progurati djeci. Ne znam jel to stiglo i do vas u Srbiju, al bojim se da je stiglo na sva ministarstva svijeta.
Vidi članak:
OD VRTIĆA O SEKSU, ABORTUSU I AIDSU
http://jutarnji.h...,176137.jl

i komentar članka je dobar:
U Japanu još ranije lince uče o tim stvarima i sada su sexualno najdevijantnija nacija u svemiru, pše u onom tekstu "fuzoku barovi" koji se može PDF skinuti s http://www.dragan... kakve sve bizarnosti rade...

Niko ne znam sta je sve stiglo u Srbiju, ali znam da stize sve najgore i najstrasnije. Ono sto je ocigledno jeste da sve glavne svetske tokove vode najokoreliji satanisti i da pojedinci i drzave koji zele da budu "deo sveta" zaista zasluzuju sudbinu koja je opisana u Bibliji za prepotopne bezakonike, stanovnike Hanana i bezboznike na kraju istorije ove razvaljene planete.

boZo
da li imate jos predavanja od isaka asijela?

Bog stavlja na muke one koje voli da bi ih usavrsio

'Sveti Sava'

elohim
molim vas,recite mi nesto vise o mitarstvima?o tome nas uce pravoslavni sveti oci,medjutim ja nisam u bibliji nasao nista o tome,pogledao sam film susret sa vecnoscu gde jedan covek kaze da je prosao ta mitarstva,njegova prica se svodi na to da svaki gresnik dobija svoje,alkoholicara demoni nalivaju dok ne padne u nesvest itd.to je samo jedan od primera,meni to ipak deluje malo neverovatno,da nas gospod prepusta posle smrti tamo nekim demonima,imate li neki komentar o tome?da li cete drzati predavanja u sapcu u buducnosti?pozdrav i neka nam gospod pomogne u borbi protiv zla,niste sami u toj borbi.

REDSTAR
Jel treba ici i prebiti ove sataniste 20 septembra

Gordan

Miroljub Petrovic
elohim je napisao:
zasto je isus promenio zakone kada je ziveo na zemlji?u bibliji pise oko za oko zub za zub,medjutim on ucenicima kaze ako vas ko udari po desnom obrazu,okrenite mu i levi,ima jos primera..

Govorio sam o tome. Isus nista nije promenio nego je ljude podsetio na onaj deo zakona koji je dao Mojsiju da ako ne budu slusali Boga i ziveli po zakonima koje im je On dao, doci ce okupator koga ce morati da slusaju i da se uce poslusnosti. U okupaciji moraju da se postuju zakoni okupatora, i da se nekada trpi tortura, jer je to nacin da se ljudi koji su neposlusni Bogu, nauce poslusnosti.

Miroljub Petrovic
boZo je napisao:
da li imate jos predavanja od isaka asijela?

Na donjem linku imas audio predavanje Isaka Asijela na temu "Deset Bozjih zapovesti":

http://www.svetig.../61?page=1

Miroljub Petrovic
elohim je napisao:
molim vas,recite mi nesto vise o mitarstvima?o tome nas uce pravoslavni sveti oci,medjutim ja nisam u bibliji nasao nista o tome,pogledao sam film susret sa vecnoscu gde jedan covek kaze da je prosao ta mitarstva,njegova prica se svodi na to da svaki gresnik dobija svoje,alkoholicara demoni nalivaju dok ne padne u nesvest itd.to je samo jedan od primera,meni to ipak deluje malo neverovatno,da nas gospod prepusta posle smrti tamo nekim demonima,imate li neki komentar o tome?

Ucenje o mitarstvima je, na zalost, jedno od paganskih ucenja koje je prihvatio odredjen broj pravoslavnih teologa. Naravno da to ucenje nije zasnovano na Svetom Pismu, ali je preuzeto iz paganstva kada je pokusano da se neka drevna verovanja pagana "hristijaniziraju". Dakle, nemoj time da se bavis. Najbolje objasnjenje pitanja stanja mrtvih imas u knjizi "Tajne Biblije", u okviru koje se nalazi posebna knjiga "Zivot posle smrti" koja objasnjava detaljno to pitanje. Evo linka za knjigu:

http://www.cps.or...iblije.zip

da li cete drzati predavanja u sapcu u buducnosti?pozdrav i neka nam gospod pomogne u borbi protiv zla,niste sami u toj borbi.

Nemam u planu predavanje u Sapcu, ali javicu ako bude bilo nesto.

Miroljub Petrovic
REDSTAR je napisao:
Jel treba ici i prebiti ove sataniste 20 septembra

Da smo slobodna drzava bilo bi im ponudjeno lecenje ili likvidacija. Posto smo pod okupacijom onih koji promovisu homoseksualizam i koji kontrolisu vojsku i policiju, onda svaki napad na gej paradu 20. septembra bice tretiran kao pokusaj drzavnog udara. Vlast u Srbiji mora prakticno da dokaze da je lojalna medjunarodnoj zajednici tako sto ce primeniti zakone koje okupator trazi, a jedan od njih je slobodno sirenje svih vrsta najtezih bolesti, ukljucujuci i homoseksualizam. Dakle, vlast MORA da organizuje gej paradu i po cenu ljudskih zrtava, hapsenja, prebijanja i ako treba ubijanja protivnika gej parade. Ako vlast nije u stanju da obezbedi homosekusalcima da rade svoj posao, onda ce biti smenjena, a bice postavljena ona vlast koja je u stanju to da obezbedi (Ceda, Canak i ekipa). Dakle, oni koji budu isli da razbijaju gej paradu 20. septembra treba da znaju da ce ih cekati policajci kojima su izdata naredjenja da urade sve sto je u njihovoj moci da obezbede odrzavanje gej parade. Ako neko ne zna sta to znaci, neka pita one koji su bili na mitingu kada je uhapsen Radovan Karadzic, pa ce cuti kako je policija nemilosrdno tukla okupljene na mitingu.

Gej parada se razbija jacanjem porodice, osnivanjem privatnih osnovnih i srednjih skola pod kontrolom religioznih ljudi, prelaskom sa zivota u gradovima na zivot u prirodu, osposobljavanje za zivot van robovlasnickog sistema - u najkracem, zivotom u skladu sa Bozjim zapovestima.

Jedan od nacina kako cu ja da se borim protiv velikog zla koje se zove "homosekusalizam" jeste i danasnja odluka kolegijuma CPS-a da u okviru naseg Instituta za prirodnu medicinu pokrenemo "Centar za lecenje homoseksualizma". U procesu je izrada veb sajta i ocekujem da cemo vrlo brzo izaci sa ovim projektom.

DM87
Da li je fatva libanskih verskih vodja jasan znak da je rat sa Izraelom neizbezan?Hoce li predstojeci sukob biti lokalnog karaktera ili ce i nas na Balkanu zakaciti?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.59 sekundi!