pocetak foruma
|
|
ljubas |
Odgovorio 02.09.2009 23:25
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
Ponekad posumnjam u svoju sumnju i sumnju mnogih koji pricaju o globalizaciji i NWO , o zaveravama.. Al sve vise posredno ili ne posredno se uveravam iz razlicitih izvora o potvrdi postojanja iste. Evo jedan fin txt. Ne toliko vezano za ovo sto sam naveo iako i u textu ima aludiranja, malo o ekonomiji, finansijma ,mmf. http://www.ivonaz...canje.html Izmenio/la ljubas na 02.09.2009 23:46 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.09.2009 00:01
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
0 je napisao: Ponekad posumnjam u svoju sumnju i sumnju mnogih koji pricaju o globalizaciji i NWO , o zaveravama.. Al sve vise posredno ili ne posredno se uveravam iz razlicitih izvora o potvrdi postojanja iste. :( Evo jedan fin txt. Ne toliko vezano za ovo sto sam naveo iako i u textu ima aludiranja, malo o ekonomiji, finansijma ,mmf. http://www.ivonaz...canje.html Sjajan tekst, iako vecina tekstova Ivone Zivkovic ima mnogo promasaja i rupa jer zena ne poznaje Bibliju. Na zalost, ubise Borku Vucic. Ocigledno da spremaju neku veliku drzavnu pljacku, a da je Borka Vucic bila neko ko je mogao da progovori protiv toga. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.09.2009 00:01 |
|
|
dado |
Odgovorio 03.09.2009 09:33
|
Član Odgovori: 18 Pristupio/la: 17.02.2009 12:45 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav svima! Evo ne znam koliko ovo moze da nas iznenadi, ali neka se pogleda, pozdrav iz Australije,za koju sam mislio da se samo u njoj mogu desavati ovakve grozote,ali vidim da sam pogresio! http://jutarnji.h...,174863.jl Ali evo na zalost vidim da me je Miroljub u prethodnim postovima vec preduhitrio samo sa drugog izvora. Izmenio/la dado na 03.09.2009 09:49 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.09.2009 09:57
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
dado je napisao: Pozdrav svima! Evo ne znam koliko ovo moze da nas iznenadi, ali neka se pogleda, pozdrav iz Australije,za koju sam mislio da se samo u njoj mogu desavati ovakve grozote,ali vidim da sam pogresio! http://jutarnji.h...,174863.jl Ja sam o tome vec govorio ovde. Evo, niko se jos nije oglasio povodom tog sramnog dogadjaja. To pokazuje da nase politicare, intelektualce, crkvu, novinare i sve ostale ljude od uticaja kontrolisu satanisti i da satanisti mogu da rade sta zele u Srbiji, da se izivljavaju, da siluju Srbiju, da je gaze, ponizavaju, pljuju itd. Ali, ima nade. Postoje neke manje organizacije i pojedinci preko kojih Bog moze da pocisti duhovno smece. Sve je ovo dobro da se desi da se otkrije pravo lice laznih "intelektualaca" i "duhovnika" u nasoj zemlji. Bog lako moze da organizuje ciscenje Srbije, a ako do toga dodje, ono ce biti slicno onom koje se desilo posle Drugog svetskog rata kada su komunisti pocistili skoro sav sljam u zemlji. Kad nema nikog boljeg, Bog koristi i komuniste. Danas postavljam knjigu "Osnovi teokratije" ovde, tako da ce u njoj biti objasnjeno kako da se borimo protiv ovog globalnog zla. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.09.2009 09:58 |
|
|
Varnava |
Odgovorio 03.09.2009 12:08
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 23.08.2009 14:07 Lokacija: Nepoznata |
Mnogo je znacajnih gradova u istoriji,ali je samo jedan grad zapisan i u nebeskoj geografiji(Jev 12,22), Sveti grad(Mt 27,53)- Jerusalim. U njemu su se zbili iz istorije Biblijske skoro svi veliki dogadjaji. Mene interesuje Miroljube zasto se Hrist nije vazneo iz Jerusalima? |
|
|
anton |
Odgovorio 03.09.2009 13:16
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Dali će Bog oprostiti onim židovima,koji su cijeli život proveli živeći po moralnim zakonima,kao i po Mojsijevom zakonu,ali su recimo izrugivali Isusa povodeći se za Talmudom?(Dali o tome govori Isus kada kaže da će Bog oprostiti onima koji su se ogriješili o Sina Božjega?) Ima li danas smisla postojanje tajnih društava,s obzirom da su se infiltrirali u gotovo sve pore društvenog života?8politika,ekonomija,diplomacija,vojska,religija),a u nekima od njih već davno i zavladali? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.09.2009 14:13
|
Veliko mi je zadovoljstvo i veoma sam zahvalan Bogu sto mi je omogucio da napisem knjigu "Osnovi teokratije". Mislim da je ona kruna svega sto sam do sada pisao. Sada i da mi se nesto desi, ne bi mi bilo zao. Evo linka za knjigu: www.cps.org.rs/Kn... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.09.2009 14:15
|
Varnava je napisao: Mnogo je znacajnih gradova u istoriji,ali je samo jedan grad zapisan i u nebeskoj geografiji(Jev 12,22), Sveti grad(Mt 27,53)- Jerusalim. U njemu su se zbili iz istorije Biblijske skoro svi veliki dogadjaji. Mene interesuje Miroljube zasto se Hrist nije vazneo iz Jerusalima? Ocigledno da je Jerusalim bio centar velikog nemorala, a Isus je veci deo svog vremena provodio izvan Jerusalima. U Jerusalim je dolazio samo da poduci ljude i odlazio je tamo gde je lepse - u prirodu i medju ljude koji zive u prirodi. |
|
|
Laki |
Odgovorio 03.09.2009 14:18
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Gdine Miroljube, neki naucnici potenciraju da hebrejska rec za dan JOM moze da oznacava duge periode. Ali, posto Mojsije stavlja jutro i vece u svom izvestaju (kao i redni broj ispred dana Stvaranja), to ukazuje nedvosmisleno na doslovne dane. Pitam se, da li JOM uopste oznacava neko dugo razdoblje i da li se koristi u hebrejskom u tom kontekstu? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.09.2009 14:20
|
anton je napisao: Dali će Bog oprostiti onim židovima,koji su cijeli život proveli živeći po moralnim zakonima,kao i po Mojsijevom zakonu,ali su recimo izrugivali Isusa povodeći se za Talmudom?(Dali o tome govori Isus kada kaže da će Bog oprostiti onima koji su se ogriješili o Sina Božjega?) Isus je rekao da ce se hula na Njega oprostiti, ali da se hula na Duha Svetoga nece oprostiti. Bog vidi svacije srce i zna u kakvoj svetlosti i znanju neko zivi. Svakome ce biti sudjeno po tome - po onome sto je znao. Ima li danas smisla postojanje tajnih društava,s obzirom da su se infiltrirali u gotovo sve pore društvenog života?8politika,ekonomija,diplomacija,vojska,religija),a u nekima od njih već davno i zavladali? Naravno da ima smisla postojanje tajnih drustava. Za sataniste je to vojska koja vlada ovim svetom, a za Boga je to mehanizam da pokaze celom svemiru koliko je greh strasan - onim bicima koja jos nisu sigurna da li je Bog vredan postovanja. Tu se vidi koliko je Bog "milostiv, zalostiv, spor na gnev, obilan milosrdjem", kako ga opisuje onaj koji je sa Njim pricao licem k licu - Mojsije. Ja bi ih odavno sve pocistio. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.09.2009 14:25
|
Laki je napisao: Gdine Miroljube, neki naucnici potenciraju da hebrejska rec za dan JOM moze da oznacava duge periode. Ali, posto Mojsije stavlja jutro i vece u svom izvestaju (kao i redni broj ispred dana Stvaranja), to ukazuje nedvosmisleno na doslovne dane. Pitam se, da li JOM uopste oznacava neko dugo razdoblje i da li se koristi u hebrejskom u tom kontekstu? Postoje mozda neki slucajevi u hebrejskom jeziku gde se rec "jom" koristi kao u nasem jeziku, na primer "u taj dan podignucemo novu generaciju", pa da neko kaze da rec "dan" oznacava neki duzi period. Ali kada je u pitanju opis stvaranja ne postoji mogucnost da oni oznacavaju nesto drugo, a ne period od 24 sata. Sam Isus je rekao: "Nije li 12 sati u danu?" U Izraelu i dan i noc traju oko 12 sati tokom cele godine, a uze znacenje dana je "obdanica" ili 12 sati, dok je sire znacenje 24 sata. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.09.2009 14:26 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.09.2009 17:16
|
Ako neko uspe da nadje na internetu donje dve knjige u elektronskoj formi neka mi javi na privatnu poruku ili na e-mail: http://www.amazon...663&sr=1-1 http://www.amazon...944&sr=1-1 |
|
|
kotor |
Odgovorio 03.09.2009 23:40
|
Član Odgovori: 232 Pristupio/la: 15.11.2008 13:47 Lokacija: kotor |
Miroljub Petrovic je napisao: Ako neko uspe da nadje na internetu donje dve knjige u elektronskoj formi neka mi javi na privatnu poruku ili na e-mail: http://www.amazon...663&sr=1-1 http://www.amazon...944&sr=1-1 Mozda je ova jedna od njih deo http://www.press....924-fm.pdf Izmenio/la kotor na 03.09.2009 23:46 |
|
|
Nemanja07 |
Odgovorio 04.09.2009 00:15
|
Član Odgovori: 19 Pristupio/la: 07.04.2009 22:25 Lokacija: Nepoznata |
U dnevnom listu Politika(3.9.2009) na 7. strani stoji seldeci clanak: Gej parada krece sa Platoa Povorka "ponosa", koja ce 20. septembra okupiti pripadnike gej, lezbejke, biseksualne i transrodne populacije pocece u 11 casova na platou Filozofskog fakulteta u Beogradu.... Paradi pod sloganom "Vreme je za ravnopravnost" na domacem terenu pruzice podrsku vise od 60 nevladinih organizacija. Evo jasno mozemo da vidimo ko stoji iza vecine nasih zastranelih politicara kao i iza nemorlanih nevaldinih organizacija! Na zalost jos jedan bal demona ce se odrzati u nasoj zemlji... Kakav stav imate o razbijanju predhodne gej parade? Izmenio/la Miroljub Petrovic na 04.09.2009 09:28 |
|
|
select |
Odgovorio 04.09.2009 06:48
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 30.04.2009 11:08 Lokacija: Nepoznata |
The Flu Case - http://www.theflu... EMERGENCY UPDATE: French government document details forced mass vaccination plans from September 28th ... Babies from six months are to be given the vaccines, which contain ingredients such as the adjuvant squalene and also in a dose more than 60,000 times higher than the amount of squalene that caused the Gulf War Syndrome in US and UK soldiers. ... Pogledajte zabranjeni dokumentarac o posledicama vakcinacije kod dece: http://films.nfb....-the-dark/ http://tracker.co...hp?id=9033 Miroljube svaka cast na Osnovama teokratije. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.09.2009 09:35
|
Nemanja07 je napisao: U dnevnom listu Politika(3.9.2009) na 7. strani stoji seldeci clanak: Gej parada krece sa Platoa Povorka "ponosa", koja ce 20. septembra okupiti pripadnike gej, lezbejke, biseksualne i transrodne populacije pocece u 11 casova na platou Filozofskog fakulteta u Beogradu.... Paradi pod sloganom "Vreme je za ravnopravnost" na domacem terenu pruzice podrsku vise od 60 nevladinih organizacija. Evo jasno mozemo da vidimo ko stoji iza vecine nasih zastranelih politicara kao i iza nemorlanih nevaldinih organizacija! Na zalost jos jedan bal demona ce se odrzati u nasoj zemlji... Kakav stav imate o razbijanju predhodne gej parade? Govorio sam o tome. Prva gej parada je bila organizovana u vreme kada se demokratija jos nije tako jako ucvrstila u Srbiji pa su ljudi mogli da je razbijaju. Danas se situacija promenila. Domaci vlastodrsci (strane marionete) su USLOVLJENI da moraju da organizuju gej paradu ili ce da budu uklonjeni. Dakle, dovesce ako treba 100.000 policajaca, po potrebi policajce iz inostranstva i NATO vojnike sa Balkana, ali gej parada ce morati da se odrzi posto vrh svetske politike, ekonomije, nauke i dr cine gej likovi i njihovi simpatizeri (citaj "satanisti"). Ali, ne iskljucujem neko Bozje cudo i da se ta bruka ne desi. Cuo sam da ce crkva da organizuje litije tog dana u centru Beograda, ali nisam siguran da vrh crkve sme da se zamera vlastima. |
|
|
Dinarac |
Odgovorio 04.09.2009 11:39
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 12.06.2009 22:43 Lokacija: Nepoznata |
Bog lako moze da organizuje ciscenje Srbije, a ako do toga dodje, ono ce biti slicno onom koje se desilo posle Drugog svetskog rata kada su komunisti pocistili skoro sav sljam u zemlji. Kad nema nikog boljeg, Bog koristi i komuniste. Poštovanje profesore! Ne mogu nikako da se složim sa ovom Vašom konstatacijom. Komunisti su u bar 90% slučajeva ubijali nevine ljude. Pod njihovom vladavinom naš narod je degradiran u svakom smislu. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 04.09.2009 14:08 |
|
|
tovel |
Odgovorio 04.09.2009 12:32
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
Zanimljiv video o rapidnom porastu muslimanske populacije sirom Evrope,sto ce verovatno (osim pritiska Vatikana) a to je vec i danas slucaj uticati na politicke odluke evropljana i politickih intitucija EU oko Bliskog istoka i Izraela koje ce biti stetne po Izrael. Takodje u Americi je prema podacima sve veci broj Amerikanaca koji prelaze u islam. Muslim demographics |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.09.2009 14:15
|
Dinarac je napisao: Bog lako moze da organizuje ciscenje Srbije, a ako do toga dodje, ono ce biti slicno onom koje se desilo posle Drugog svetskog rata kada su komunisti pocistili skoro sav sljam u zemlji. Kad nema nikog boljeg, Bog koristi i komuniste. Poštovanje profesore! Ne mogu nikako da se složim sa ovom Vašom konstatacijom. Komunisti su u bar 90% slučajeva ubijali nevine ljude. Pod njihovom vladavinom naš narod je degradiran u svakom smislu. Nije tacno da su komunisti u 90% slucajeva ubijali nevine ljude. Cinjenica je da su ubijani i nevini ljudi i da je ateisticki sistem bio los za narod, ali ako se uporedi taj komunizam sa onim sto smo imali pre Drugog svetskog rata (tajna drustva koja su kontrolisala sve aspekte ljudskog zivota u nasoj drzavi, ukljucujuci crkvu i kraljevsku porodicu Karadjordjevic), onda je komunizam bio manje zlo. Koga su komunisti ubijali? Bili su retki seljaci koje su ubijali. Ubijali su uglavnom "gradsku inteligenciju", odnosno poltrone po gradovima koji su se prilagodjavali svakoj vlasti (okupaciji) koja je dolazila. Bilo je i nevinih intelektualaca koji su bili ubijani, ali to su bili retki pojedinci. Oni koji se nisu slagali sa komunizmom, a nisu bili na strani okupatora, napustili su zemlju. Kakvo je bilo stanje pre Drugog svetskog rata najbolje objasnjava knjiga cuvenog Arcibalda Rajsa "Cujte Srbi" (mozes da je skines na interenetu). Ta knjiga je vrlo aktuelna i danas, jer se istorija ponavlja u detalje. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.09.2009 14:19
|
tovel je napisao: Zanimljiv video o rapidnom porastu muslimanske populacije sirom Evrope,sto ce verovatno (osim pritiska Vatikana) a to je vec i danas slucaj uticati na politicke odluke evropljana i politickih intitucija EU oko Bliskog istoka i Izraela koje ce biti stetne po Izrael. Takodje u Americi je prema podacima sve veci broj Amerikanaca koji prelaze u islam. Muslim demographics Porast broja muslimana nije nikakva opasnost za svet. Ono sto je opasnost za svet je porast broja kriminalaca. Tamo gde vladaju muslimani (kao u Iranu, Saudijskoj Arabiji, Maleziji...) nikome ne fali dlaka na glavi. Tamo gde vladaju lazni muslimani (Kosovo, Bosna, Palestinska autonomija) tamo je sve moguce. Muslimani u svetu su uglavnom ovi prvi, koji su mirni i porodicni ljudi. Druga je stvar sto se njihovi religijski lideri huskaju od strane Vatikana protiv neprijatelja Vatikana. |
|
Predji na forum: |