Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Nemanja Glisic je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
VladaKG1980 je napisao:
Profesore da li ste čekirali opciju “Everyone” can download my videos, pri aploadovanju videa ?

Ispod predavanja se vidi poruka "Sorry! This video is not available for download".

Za sada video materijali ne mogu da se downloaduju, ali cemo uskoro i to da resimo. Javicu.

Uz pomoc Real Player-a mogu da se skidaju bez problema svi video materijali. Potrebno je samo da se ukuca web adresa na kojoj se nalazi video i automatski ce se (u desnom gornjem uglu) pojaviti opcija "Download video".

Real Player moze da se koristi za skidanje samo onih videa koji su dostupni za skidanje. Za Motionbox treba da se plati da bi bilo omoguceno skidanje, tako da cemo da im platimo preko kartice za koji dan, pa ce moci video materijali da se i skidaju. Molim za malo strpljenja.

Nemanja Glisic
Real Player moze da se koristi za skidanje samo onih videa koji su dostupni za skidanje. Za Motionbox treba da se plati da bi bilo omoguceno skidanje, tako da cemo da im platimo preko kartice za koji dan, pa ce moci video materijali da se i skidaju. Molim za malo strpljenja.

Ja sam uspeo da skinem. Bas danas sam skinuo emisiju "Dan kada su nestali divovi". Inace imam verziju Real Playera 11. Treba da se skinu neki plug-in-ovi i tek onda mogu da se skidaju emisije.
Za instaliranje plug-in-ova treba ici na Help/About RealPlayer/Check for update... i tu ima vise ponudjenih plug-in-ova.
Uglavnom kod mene radi...

Izmenio/la Nemanja Glisic na 20.05.2009 23:11

bokiva
Miroljube jesu li divovski ljudi imali po 7 prstiju kako kaze Biblija?

1 KNj.dnevnika 20 glava
6. I opet nasta rat u Gatu, gde beše jedan čovek vrlo visok, koji imaše po sedam prsta, skupa dvadeset i četiri; i on beše roda divovskog.

Zasto je to tako jer to neka mutacija,nasao sam ovaj prikaz iz mesopotamije sa divom od 6 prstiju
[img]http://www.raidersnewsnetwork.com/6fingers.jpg[/img] is not a valid Image.

i mutacija kod coveka

[img]http://www.puppstheories.com/forum/images/6fingers2.jpg[/img] is not a valid Image.

Izmenio/la bokiva na 20.05.2009 22:54
"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".

nikola
Doci ce dan kada ce Jerusalim zauzeti satanisti, pa ce od njega da naprave Sodom.

A sada i do tada njime vladaju biblijski pobožni ljudi?

Sada je stanje mnogo bolje nego sto je bilo 1945. i pre toga. Izrael danas, kakav god da je, predstavlja najsigurnije mesto na planeti Zemlji za religioznog coveka, jer je uticaj papstva tamo najmanji. Doci ce dan kada ce stanje biti jos bolje, kad Bog napravi red u Izraelu. Taj proces je u toku.

Jel ce Jerusalim (Novi Hram) biti pod okupaciom satanista pa ce posle toga biti ono sto pise u Jezikilju 34. Sta to znaci da ce se stanje u Izrailju do tada i poboljsavati i pogorsavati (postati i potpuno zauzet od satanista)

Izmenio/la nikola na 20.05.2009 22:59

Miroljub Petrovic
bokiva je napisao:
Miroljube jesu li divovski ljudi imali po 7 prstiju kako kaze Biblija?

1 KNj.dnevnika 20 glava
6. I opet nasta rat u Gatu, gde beše jedan čovek vrlo visok, koji imaše po sedam prsta, skupa dvadeset i četiri; i on beše roda divovskog.

Zasto je to tako jer to neka mutacija,nasao sam ovaj prikaz iz mesopotamije sa divom od 6 prstiju
i mutacija kod coveka

U pitanju je mutacija (degeneracija) koja se često javlja kod onih koji ulaze u brak u srodstvu.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.05.2009 23:01

tovel
Nemanja Glisic je napisao:
VladaKG1980 je napisao:
Profesore da li ste čekirali opciju “Everyone” can download my videos, pri aploadovanju videa ?

Ispod predavanja se vidi poruka "Sorry! This video is not available for download".

Za sada video materijali ne mogu da se downloaduju, ali cemo uskoro i to da resimo. Javicu.

Uz pomoc Real Player-a mogu da se skidaju bez problema svi video materijali. Potrebno je samo da se ukuca web adresa na kojoj se nalazi video i automatski ce se (u desnom gornjem uglu) pojaviti opcija "Download video".

"Sirov" fajl je mogao da se stavi na netload.in (ukoliko ne prelazi 400mb ) ili na uploadbox.com (do 2 GB ) pa da zainteresovani skidaju fajl u divx ili xvid formatu (avi) koji kasnije mogu narezati i gledati na dvd plejeru.Ovako ce skinuti fajl ali ce slika biti losija nego aploudovani avi 'original'.

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Doci ce dan kada ce Jerusalim zauzeti satanisti, pa ce od njega da naprave Sodom.

A sada i do tada njime vladaju biblijski pobožni ljudi?

Sada je stanje mnogo bolje nego sto je bilo 1945. i pre toga. Izrael danas, kakav god da je, predstavlja najsigurnije mesto na planeti Zemlji za religioznog coveka, jer je uticaj papstva tamo najmanji. Doci ce dan kada ce stanje biti jos bolje, kad Bog napravi red u Izraelu. Taj proces je u toku.

Jel ce Jerusalim (Novi Hram) biti pod okupaciom satanista pa ce posle toga biti ono sto pise u Jezikilju 34. Sta to znaci da ce se stanje u Izrailju do tada i poboljsavati i pogorsavati (postati i potpuno zauzet od satanista)

Stanje u Izraelu će se pogoršati u smislu da će to dovesti do toga da se Jevreji okrenu svom Bogu (dakle, Izrael se razvija i napreduje da bi se omogućio dolazak onih koji hoće i treba da dođu u vreme nevolje). I kada se okrenu svom Bogu, onda će se desiti velika čuda opisana u Bibliji, koja će biti videlo celom svetu (Izrael će postati kao Edenski vrt, vuk i jagnje živeće zajedno, Bog će okupiti svoj narod sa svih krajeva sveta, itd). U to vreme će biti sazidan Treći Hram. To će biti "smrtna rana" koju će zadobiti "Zver" (Novi svetski satanski poredak). To stanje blagostanja u Izraelu će potrajati određeno vreme, kao i u vreme izlaska iz Egipta, a onda će doći do otpada (kao i nakon izlaska iz Egipta), pa će se "smrtna rana" Zveri izlečiti i satanisti će zauzeti Izrael i Jerusalim. Onda će da trube trube iz Otkrivenja i da se najavi Hristov dolazak.

I pored svega sto će se desiti u Izraelu, smatram da je to najbezbednije mesto na planeti za Božji narod. Naravno, ovo je samo moje mišljenje, a svakoga pozivam da misli svojom glavom, da čita Sveto Pismo i donosi zaključke za sebe.

Miroljub Petrovic
Pre neki dan sam ovde postavi link za vest kako je americki sud NAREDIO roditeljima 13-godisnjeg decaka koji ima rak da decak MORA da primi hemoterapiju iako su roditelji to odbili (hemoterapija nije nikakva terapija neg skupi otrov koji se koristi za navodno "lecenje" raka, a u stvari unistava imuni sistem coveka koji jedini moze da ga sacuva od raka). Danas sam video na vestima da je majka tog decaka, zajedno sa decakom, pobegla iz Amerike u Meksiko da bi spasila dete od hemoterapije i farmaceutske mafije. Svaka cast. Evo linka:

http://www.msnbc....?GT1=43001

Tako cemo uskoro i mi morati da bezimo iz Srbije da bi spasavali zivu glavu.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 21.05.2009 08:56

Zlatko
Pozdrav,

sto se tice cuvanja video sadrzaja sa web stranica kao sto je youtube nisu vam potrebni nikakvi programi specijalizovani za cuvanje tog materijala. Svaki postavljeni sadrzaj bez obzira na originalni format se konvertuje u .flv format. Jednostavno, kada pocne "ucitavanje" zeljenog video sadrzaja, isti se smesta u temp folder vaseg profila zavisno od browsera koji koristite. Ukoliko koristite Opera web browser, ta lokacija je: "C:\Documents and Settings\IMENALOGAKORISNIKA\Local Settings\Application Data\Opera\Opera\profile\cache4" - jednostavno poredjajte fajlove po velicini i videcete da odredjeni fajl zauzima dosta memorije, upravo je to sadrzaj koji gledate. Sacekajte da se ucita i jednostavno ga preimenujte u nazivsadrzaja.flv - na www.videolan.org mozete besplatno da preuzmete VLC player koji pored ovog formata takodje reprodukuje sve sto mozete da zamislite od video/audio sadrzaja (bez dodatnih kodeka). Takodje i Opera i VLC player su besplatni i nemaju nikakve reklame niti zahtevaju bilo kakvu registraciju niti ista slicno.
Nadam se da ce ovo biti od koristi i izvinjavam se na podugackom objasnjenju.

S' verom u Boga i otadzbinu

simon
Miroljube hvala ti za sve to cinis i neka ti Bog da snege da izdrzis napade ovakvih kao sto je ovaj adventisticki svestenik i njemu slicni.

Miroljub Petrovic
simon je napisao:
Miroljube hvala ti za sve to cinis i neka ti Bog da snege da izdrzis napade ovakvih kao sto je ovaj adventisticki svestenik i njemu slicni.

Ma kakvi napadi? To su najobicniji pilicari i stetocine za koje je dovoljan plavi kamen ili neki blazi insekticid. Opasni su oni koji javno ne napadaju nego kontrolisu politicare, svestenike, kriminalce, dilere droge. To su oni koji direktno komuniciraju sa demonima i od njih dobijaju instrukcije kako da unistavaju covecanstvo.

midza
Miroljube, podrzavate li ovo?

http://www.24sata...tkama.html

Ja sam se dobro nasmijao Smile

Izmenio/la midza na 21.05.2009 17:15

Cuvena Familija
Vezano za vasu vijest,izgleda da je majka malo pametnija od okupatora:

http://www.24sata...-raka.html

Dokle vise da trpimo sve ovo...da li da ostanemo normalni po nasim nacelima ili da i dalje budemo ludi po njihovim nacelima....

http://web-design.2go.rs/index.html
ljubas
Miroljube kako da znamo jel nesto od Boga i blagosloveno? Ako je neko moralan i veran?

Bitno je prepoznavati Boziju volju u svakodnevnom zivotu, kroz milion radnji i desavanja.
Citas Bibliju,al opet oko nekih stvari koje nisu ocigledne.

Ja ponekad hocu da uzmem pravdu u svoje ruke i nesto da uradim,al se i setim ne sudi, da ti se ne sudi.I opet setim se sta ja znam sta je neko uradio zbog neceg, iako meni izgleda ocigledno, ja ne poznajem srca njihova. Ili gresim.

Mnoge bih iskreno issamarao, divim se jednom drugaru kako to radi bez problema, nikog ne trpi,steta sto nije bolji covek i pobozan. (a i u cuzu je jednom zaglavio zbog tuceSmile

http://sviuselo.wordpress.com/
Miroljub Petrovic
midza je napisao:
Miroljube, podrzavate li ovo?

http://www.24sata...tkama.html

Ja sam se dobro nasmijao :)

Pitanje je koliko je ta informacija autenticna. Posto je vest objavio magazin "Vreme", koji je poznat po lazima, treba sacekati malo i cuti reakciju ljudi iz manastira.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 22.05.2009 01:00

Miroljub Petrovic
Cuvena Familija je napisao:
Vezano za vasu vijest,izgleda da je majka malo pametnija od okupatora:

http://www.24sata...-raka.html

Verujem da ce ta žena heroj, uz Božju pomoć, izlečiti svog sina i da će to biti sjajna vest za sve iskrene i istinoljubive ljude.

legends
Kad ste vec spomenuli plavi kamen u nekom od predhodnih postova, da li on negativno utice na plodove voca i povrca koji se prskaju, i da li je to ustvari jedino sredstvo kojim mogu da se prskaju a da se nezagade.

Miroljub Petrovic
0 je napisao:
Miroljube kako da znamo jel nesto od Boga i blagosloveno? Ako je neko moralan i veran?

Bitno je prepoznavati Boziju volju u svakodnevnom zivotu, kroz milion radnji i desavanja.
Citas Bibliju,al opet oko nekih stvari koje nisu ocigledne.

Ja ponekad hocu da uzmem pravdu u svoje ruke i nesto da uradim,al se i setim ne sudi, da ti se ne sudi.I opet setim se sta ja znam sta je neko uradio zbog neceg, iako meni izgleda ocigledno, ja ne poznajem srca njihova. Ili gresim.

Mnoge bih iskreno issamarao, divim se jednom drugaru kako to radi bez problema, nikog ne trpi,steta sto nije bolji covek i pobozan. (a i u cuzu je jednom zaglavio zbog tuce:)

Imaš problem zato što ne poznaješ biblijske principe i zakone. Red možeš da zavodiš tamo gde ti je povereno od strane Boga, a to je najpre tvoj život, pa ako se osposobiš da budeš glava porodice (kao muž i otac), onda i u svojoj kući. Takođe, red možeš da zavodiš u svojoj firmi, koju bi trebao da imaš, ako si pravi muškarac. A da ti ideš po ulici i da uzimaš pravdu u ruke, to je suludo, i zbog toga možeš samo da stradaš. Ako je službenica u pošti neljubazna i bezobrazna, treba da odeš u drugu poštu i sačuvaš svoje zdravlje, ili da istrpiš maltretiranje i obaviš posao, a ne kao tvoj prijatelj da ideš na robiju.

Miroljub Petrovic
legends je napisao:
Kad ste vec spomenuli plavi kamen u nekom od predhodnih postova, da li on negativno utice na plodove voca i povrca koji se prskaju, i da li je to ustvari jedino sredstvo kojim mogu da se prskaju a da se nezagade.

Plavi kamen ne deluje štetno na plodove, a postoje i druga prirodna sredstva za zaštitu biljaka.

Miroljub Petrovic
Danas je u jadnoj Crnoj Gori odrzana proslava povodom nezavisnosti (okupiranosti) drzave i otkriven je spomenik, poznat kao falusni simbol boga sunca ili obelisk. Kao sto je poznato, ovakvi spomenici postoje u Vatikanu i Vasingtonu, a poticu iz Egipta i drugih drevnih drzava u kojima se obozavalo sunce. Danas ovaj simbol najvise koriste tajna drustva. Dakle, mozemo da pretpostavimo ko danas kontrolise Crnu Goru. Evo vesti:

http://www.pobjed...&id=164450

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.15 sekundi!