Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
s b
Miroljub Petrovic je napisao:
Lazar je napisao:
Sta mislite o ovom ''svinjskom gripu''. Poznajuci masone ja bih rekao da je izmisljen da bi farmaceutske industrije zaradile na tamiflu-u i da bi kad dodje do ''pandemije'' izmislili neke vakcine kako bi nam ubrizgali malo otrova,a istovremeno zaradili. Procitajte intervju sa Dr.Stefanom Lank

Govorio sam o svinjskom gripu u nedavnoj emisiji na TV-u. Evo linka:

http://www.motion...1b1feacbbe

404 - Page Not Found

Eek! The server can't locate the page youre trying to reach. The page has either been renamed or your finger slipped while typing in the url!

Miroljub Petrovic
S B je napisao:
Lazar je napisao:
Sta mislite o ovom ''svinjskom gripu''. Poznajuci masone ja bih rekao da je izmisljen da bi farmaceutske industrije zaradile na tamiflu-u i da bi kad dodje do ''pandemije'' izmislili neke vakcine kako bi nam ubrizgali malo otrova,a istovremeno zaradili. Procitajte intervju sa Dr.Stefanom Lank

Govorio sam o svinjskom gripu u nedavnoj emisiji na TV-u. Evo linka:

http://www.motion...1b1feacbbe

404 - Page Not Found

Eek! The server can't locate the page youre trying to reach. The page has either been renamed or your finger slipped while typing in the url!

Sad sam video da je taj video uklonjen sa sajta "motionbox", ali ne znam zasto. Videcemo ponovo da ga postavimo. Molim za malo strpljenja.

Miroljub Petrovic
Milojko je napisao:
Milojko je napisao:
Covek hriscanin mora da zivi liturgijski bez obzira sta radi. Tako sam shvatio oca Justina iz njegovih knjiga. Da li takvo uputstvo postoji i u Bibliji ? Priznajem da citam, i da slabo znam Bibliju, ali verujem ocu Justinu, ne zato sto ga smatram bozanstvom, nego zato sto je on svaki dan sluzio Svetu Liturgiju dok je bio u manastiru Celije. Da li je Sveta Liturgija toliko vazna za hriscanina koliko je to potencirao otac Justin.

Zato sto slabo poznajes Bibliju, ne razumes u kom kontekstu Justin govori. Ja vidim da ti ni Justina ne citas, nego citate koje ti neko vadi van konteksta i tako s tobom manipulise, svesno ili nesvesno, jer je verovatno i tvoj "ucitelj" izmanipulisan. Liturgija treba da bude u funkciji stvaranja dobrih ljudi, a ne prazno blebetanje u funkciji zabavljanja ljudi. Ja ne vidim da se neko bori protiv duhovnog genocida. Vidim samo neke skupove gde se kuka i place kako nas zatrse okupatori. Pa okupator nas zatire jer nista korisno ne radimo.

Opet verujem da ima svega od toga sto pricas, ali ako je Liturgija tajna i zasnovana na rečima Hristovim, upućenim apostolima na Tajnoj večeri: ''Uzmite, jedite, ovo je telo moje...Pijte iz nje svi, jer ovo je krv moja Novoga zaveta, koja se proliva za mnoge radi otpuštenja grehova''. (Mt. 26,28), zasto onda gro ljudi dodju na Liturgiju samo za Bozic i Vaskrs, a redovno nedeljom i praznicima ne dolaze ? Da li zbog toga sto im sve izgleda kao pozorisno blebetanje i sto se na Litrugiji ne prave dobri ljudi, ili zbog toga sto se ne veruje da je Liturgija pre svega blagodarnost Bogu za sve sto nam je dao, sto hodamo, vidimo, cujemo, razgovaramo ovde na forumu ?

Zasto je liturgija "tajna"? Otkud ti to da je to "tajna"? Od kog si to cuo? I gde si cuo da je bila "tajna vecera"? Pa nije Isus vodja "tajnog drustva". Ljudi dolaze na liturgiju jer im je neko rekao da tako treba, a ne zato sto su procitali u Bibliji. Da su citali Bibliju i drzali se onog sto Bog kaze, pazili bi na svoj decu, bezali iz gradova i od greha, ziveli moralno, ne bi bili robovi satanskog sistema itd. Bog kaze da je takva molitva pred njim "gad" i da On zaklanja oci svoje da ne gleda one koji zive u grehu, i zatvara usi svoje da ne slusa njihove molitve. Bog kaze: "Ko to trazi od vas (da izlazite pred Mene i da se molite)? Odbacite greh, pa onda dodjite pred Mene" (Knjiga proroka Isaije, 1. poglavlje). Dakle, dosta vise te padavicarske teologije i blebetanja. Daj nesto konkretno da se RADI. Zar ne vidis da satanisti sve spalise i pobise, svu decu i sav narod???!!!

Alen P
Miroljube, može li link za eknjigu o vakcinama? Na "Video materijali CPSa"- linku nema ništa. Valjda link nije u redu...

Hvala

http://www.udrugapostanak.ucoz.com
Miroljub Petrovic
Alen P je napisao:
Miroljube, može li link za eknjigu o vakcinama? Na "Video materijali CPSa"- linku nema ništa. Valjda link nije u redu...

Hvala

Imas sve na sajtovima:
www.zakonizdravlj...
www.creation6days...

Evo linka za tu knjigu:
http://www.cps.or...akcine.zip

Alen P
Da, oprosti zaboravio sam pitati... Molio bih za link gdje Dr. Horovicz govori o vakcinama, video verzija.

Hvala.

http://www.udrugapostanak.ucoz.com
Miroljub Petrovic
Alen P je napisao:
Da, oprosti zaboravio sam pitati... Molio bih za link gdje Dr. Horovicz govori o vakcinama, video verzija.

Hvala.

Imas sve na gore pomenuta dva sajta.

Miroljub Petrovic
Milojko je napisao:
Da je Liturgija tajna cuo sam od oca Luke Anica igumana cetinjskog manastira.

Pa to je ono sto sam ti ja rekao. Nisi cuo o tome od Boga u Bibliji, nego od ljudskih naklapanja.

Ma nemas ti vremena da cujes nesto sto se kosi sa tvojim shvatanjima.

Ne radi se o nikakvim "mojim shvatanjima", vec o jednostavnim "Bozjim shvatanjima" koje je On jasno i razumljivo izneo, a blejaci od toga prave "tajne".

Ima li sanse da se suocis oko ovih pitanja sa nekim ko je strucan, pa da se to snimi.

Moze, u svako doba, ali nema vajde od takvog razgovora jer to bi bio razgovor "gluvih telefona". Meni je kriterijum Sveto Pismo (Biblija), a tvojim uciteljima je kriterijum misljenje vecine koje se prenosilo tokom istorije.

Sto ne pozoves nekog svestenika da ti bude gost, ako vec neces da dodjes kad si bio pozivan a i dalje si.

Mogu da pozovem nekog ko je strucan, a takvi su veoma retki. Zvao sam rabina, ali on je prezauzet. Ja nisam nigde pozivan, sto se tebe tice. A to sto me ti pozivas u necije ime, nemoj da se segacimo ovde.

Hoces da nesto konkretno uradimo svi protiv satanista. Oni rade svoj posao i radi ce. Kako ih zaustaviti. Mislim da je nase ono sto ti kazes da se sklanjamo od zla van grada da sadimo bastu i uzgajamo decu podalje od pokvarenluka koji je na svakom koraku. Da li mislis da mozemo sami to kvalitetno da radimo bez ckrvene zajednice, koja je bez obzira sto i u crkvi ima svakakvih ljudi, cak i gorih nego napolju, jedino mesto gde jos postoji uzajamno poverenje, pomaganje, moralnost, etika, uzdarje Bogu?

Na zalost, sve to sto si nabrojao skoro da je iscezlo iz nase crkve. U crkvi je haos i rasulo, to moze da ti potvrdi svaki iskreni svestenik. Crkva nije u totalnom rasulu kao Akademija nauka ili Univerzitet ili Mediji, ali je stanje jako tesko. Cinjenica je da se u crkvi okupljaju i dobri i verni ljudi, ali oni su kao "ovce bez pastira". Taj narod strada jer se uzda u "tajne" koje ih uce, jer se uzda u Ruse i "cudotvorne" ikone, u gasovod "Juzni tok" i kredite MMF-a, a ne cita jednostavnu Bozju poruku i ne odbacuje greh, ne primenjuje u svom zivotu Bozje zapovesti koje svako razuman moze da razume. Pogledaj kako su nasi slavni preci primenjivali Bozja uputstva u svom zivotu, a pogledaj ovo danas. Da se ovako radilo u vreme Karadjordja, on bi prvo otisao da pocisti smece iz crkve, pa bi onda krenuo da cisti zemlju od okupatora.

KreacionistaCG
Samo da kažem da u našoj crkvi uopšte ne vlada haos i rasulo! Bolje bi ti Miroljube bilo da odeš do crkve ili obližnjeg manastira pa da se sam uvjeriš pričajući sa sveštenicima i monasima, nego što posmatraš samo sa distance i gradiš neke destruktivne misli čitajući novine.

Miroljub Petrovic
KreacionistaCG je napisao:
Samo da kažem da u našoj crkvi uopšte ne vlada haos i rasulo! Bolje bi ti Miroljube bilo da odeš do crkve ili obližnjeg manastira pa da se sam uvjeriš pričajući sa sveštenicima i monasima, nego što posmatraš samo sa distance i gradiš neke destruktivne misli čitajući novine.

To sto si napisao je kao kad bi Milo Djukanovic rekao da u Crnoj Gori nije haos i rasulo. Mozes da budes pristrasan, ali stanje u nasem narodu nikada u istoriji nije bilo teze i gore, a direktni krivac za to je crkva, jer je crkva imuni sistem jednog naroda. Crkva je prepustila mafiji i satanistima vodjenje drzave, medije, sistem obrazovanja, zakone i sve ostalo. Uticaj crkve bi i sada mogao da bude veliki, ali svi u crkvi cute i niko se nizasta ne bori (osim retkih svestenika na lokalu). Danas imamo da je organizacija "Dveri srpske" preuzela da radi posao koji bi crkva trebala da radi, a to je veliki i ogroman posao prosvecivanja naroda i vracanja na staze duhovnosti i morala. Da nema te organizacije, u nasem narodu bi bio potpuni duhovni mrak.

A sto se tice moje "neinformisanosti" koju navodis, ja svih ovih godina najvise saradjujem sa svestenicima i ljudima koji rade za crkvu, i odlicno znam kakvo je stanje. Nemam sta ja da idem do crkava i manastira da "razgovaram" sa bilo kim. Dosta mi je prazne price. Vidim da se nista ne radi i necu da gubim vreme na prazne razgovore, a ko hoce, neka ide pa neka "razgovara". Ja cu da "guslam" dokle budem mogao, da objavim jos neku knjigu i video, dok me Bog drzi u zivotu.

Miroljub Petrovic
Evo jedne lepe pesme, a ispod je prevod i transliteracija sa hebrejskog:

http://www.cps.or...israel.zip

Kada srce plače, jedino Bog čuje
Jer bol dolazi iz duše
Čovek pada pre potpunog potonuća
Ali jedna kratka molitva razbija to stanje:

"Čuj Izraelu"*, Bože moj, ti si najmoćniji
Ti si mi dao život i dao si mi sve
Jedna suza je u mojim očima, a srce plače u tišini
A kada srce ćuti, duša viče:

"Čuj Izraelu", Bože moj, ja sam potpuno sam
Učini me jačim, Bože moj, pa se neću bojati
Bol je veliki i nema se gde pobeći
Učini tome kraj, ja više nemam snage.

Kada srce plače, vreme i dalje stoji
A čovek vidi svoj život pred svojim očima
On ne želi da ide u nepoznato
I poziva Boga kada se nalazi na ivici provalije:

"Čuj Izraelu"...

(*"Čuj Izraelu" je jedna molitva iz Biblije - 5. Mojsijeva 6,4)

Kshealev bohe rakeloim shomea
Akeev ole metoh aneshama
Adam nofel lifne sheou shokea
Vetfilat tanah roteh et admama

Shma Israel elohay ata akol yahol
Natata li et hayay natata li akol
Beenay dima alev bohe besheket
Ouhshe alev shotek aneshama zoeket

Shma Israel elohay ahshav ani levad
Hazek oti elohay asse sheloefha
Akeev gadol veen lean livroah
Asse sheigamer ki lo notar bi koah

Kshealev bohe azman omedmilehet
Adam rohe et kol hayav pitome
El alo noda ou lo rotse lalehet
Le elohav kore al saf neor

Shma Israel...

bokiva
1.Bio je ovaj tvoj prijatelj sto sprema hranu od biljaka na tv na rts ,u prilogu kako spremiti 7 vrsta jela za 10 eura,da nemas mozda taj snimak?

2.Kakvog sastava su ove stene u drzavi Juta koje se cesto pojavljuju u western filmovima?

[img]https://my.qoop.com/store/Jennifer-DeNaughel-d5dbd68bd916378f36699b33dec4f2f021835169/Utah-Rocks-qpps_845885467895763.LG.jpg[/img] is not a valid Image.

"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".

radika
moze li mi neko reci kako da skinem video sa
http://www.motion...a1ce7c5be, posto nidje nisam vidio da postoji sekcija za download. hvala

Dusan Jovanovic Supraska
Miroljube da li mozda imate informaciju kada ce izaci nova knjiga Nehemije Gordona koja govori o dokazima da je Isus dok je boravio na zemlji govorio hebrejskim jezikom. Davno je njavljena ali jos po mojim saznanjima nije izasla. Hvala unapred.

bokiva
Miroljube ti si u jednom predavanju rekao da je Tutmos 2 odnosno Senlut ili Mojsije bio Faraon kovladar cija mumija nije nadjena u egiptu,ali ja na netu sam nasao da ipak postoji mumija ovog faraona?

http://en.wikiped...hutmose_II

http://en.wikiped...ahri_Cache

isto tako i Amenhotep 3 za kojega tvrdis da je stradao u crvenom moru postoji mumija?

http://en.wikiped.../wiki/WV22

Koju knjigu si koristio kao referencu u tom predavanju?

"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".

Miroljub Petrovic
bokiva je napisao:
1.Bio je ovaj tvoj prijatelj sto sprema hranu od biljaka na tv na rts ,u prilogu kako spremiti 7 vrsta jela za 10 eura,da nemas mozda taj snimak?

Taj snimak ce uskoro biti postavljen.

2.Kakvog sastava su ove stene u drzavi Juta koje se cesto pojavljuju u western filmovima?

U pitanju je pescar (ocvrsli pesak).

Miroljub Petrovic
Milojko je napisao:
"Blejaci" je termin koji koristis vrlo zdusno za monahe i svestenike, sto po meni ni malo nije hriscanski, a ni svetovno gledajuci nije kulturno.

Nikada svestenike i monahe nisam zvao blejacima, nego samo one ljude koji bleje, a to ne mogu da budu svestenici i monasi. Ja samo kazem da danas ima malo svestenika i monaha, a mnogo laznih "svestenika" i "monaha".

Pokusao sam direktno iz Svetog Pisma da saznam osnovne istine o zivotu, Bogu i svemu sto je vazno za coveka i njegovo spasenje. Nisam uspeo u tome, jer mi je masa stvari bila potpuno nejasna i pitam tebe: koga sam trebao da pitam ? Logicno je da treba pitati strucno lice a to su skolovani svestenici i monasi koji su dugo u manastiru.

Mozes da pitas koga hoces, ali opet treba da se vratis na biblijski tekst i da proveravas sve sto ti drugi kazu, ukljucujuci i mene. Moj savet ljudima je da krenu da citaju Sveto Pismo od pocetka, i da pored drze jednu svesku, pa sve sto im nije jasno mogu da pitaju one za koje procene da znaju. Ja sam takodje na raspolaganju da odgovoram na takva pitanja. Postoji i jedan drugi put, da se pre citanja Biblije procitaju neku tekstovi, koji su neka vrsta "sazvakane" Biblije za odrasle (za decu postoji "Biblija u stripu" i "Decja Biblija"). Te tekstove sam vec postavljao. To su:

Osnovi religije
http://www.cps.or...tahoma.zip

Komentar Starog zaveta
http://www.cps.or...-zavet.zip

Komentar Novog zaveta
http://www.cps.or...-zavet.zip

Takodje, za pocetak preporucujem knjige o okultizmu, kao sto su "Ispovest palog andjela", "Moj beg od demona" i moju knjigu "Ko vlada svetom". Sve te knjige mogu da se skinu na nasem sajtu: www.creation6days... ili da se kupe u knjizari "Metafizika", Beograd, Solunska 10, 011/292-0062 (knjiga "Ispovest palog andjela" izlazi iz stampe za koji dan).

Smatram da znas Sveto Pismo na pamet, ali nemas kvalifikaciju tj. nemas dozvolu od zvanicnika crkve da to radis.

Kakvu to dozvolu nemam? I da li treba da je imam? Imam podrsku najvecih pravoslavnih intelektualaca i igumana manastira koji najvise rade, ali necu sa tim da se hvalim. Ljudi treba da me procenjuju po mom zivotu i radu, a ne po "diplomama", "dozvolama", "sertifikatima", itd. To sto ti trazis je ateisticki sistem vrednovanja (za njih su vazne diplome, a ne znanje). Isus je kazao: "Po rodovima njihovim poznacete ih."

Jasno mi je da zelis dobro ovom narodu, ali da li si se zapitao zasto taj isti narod ima ovakvo svestenstvo za koje ti kazes da ga ima dosta loseg? Moje misljenje je da se sve dobija po zasluzi. Kakav narod takav mu i pop.

Nisi u pravu. Ako neko izabere da bude svestenik, onda treba moralno da zivi i da se bori za narod, a ne da me zove svestenik i da mi kaze: "Miroljube, izvini, ali vrse na mene pritisak ovi ekumenisti zbog tebe, prete da ce da se zale vladici, sto ja saradjujem s tobom. Lako je tebi, ti si van sistema, a sta ako ja izgubim posao, ko ce da hrani moju decu?" Ja ga pitam: "Pa sto si onda izabrao da budes svestenik? Budi taksista, lekar, vodoinstalater, keramicar, proizvodjac hrane, budi nesto gde ti nece biti ugrozeno dostojanstvo. Sto si izabrao da budes svestenik kad ne smes da branis moral i istinu?"

Svestenici treba da vode drzavu i da upravljaju svim poslovima, a crkva da kontrolise sve u drzavi. Uticaj crkve u narodu je veci nego politicara, i zato treba uticati tamo gde se moze, a to je crkva koja je vezana sa narodom. Politicari su povezani sa kriminalcima i njih narod ne interesuje. Dakle, odgovornost crkve je mnogo veca od politicara.

E sada zasto je narod ovakav ? Pa kad narod hoce "demonkratiju", a nece da posti, da ide u crkvu, da zivi po zapovestima, ukratko, narod nece Boga. Nikoga svestenik ne moze da natera u crkvu.

Svestenik treba da se bori da se uvedu zakoni koji ce sankcionisati greh, a ne da tera da ljudi dolaze u crkvu.

Crkva se obraca svetu preko medija danas vise neko ikada, ima na pretek knjiga, govori se o Bogu na sve strane, i ti pricas, ali to narod ne cuje. Ne cujes ni ti Miroljube. Ne dolazis na Liturgiju, nisi aktivan, da tako kazem clan crkve. Mislis da ces sam nesto da uradis da bi ovaj narod bio bolji.

To obracanje preko medija je neozbiljno. To je kao da se obracas pacovima u podrumu preko medija i molis ih da ti ne jedu hranu u podrumu. Ja ne dolazim na liturgiju jer od toga nema vajde. Kada bismo se molili da nesto korisno radimo, pa da posle idemo u akciju, onda bih se sa takvim ljudima zajedno i molio.

Meni si licno pomogao kada je fizicko zdravalje u pitanju, ali si toliko stvari ovde izneo za koje nemas iskustva, jer znam da si tek pre dve godine krsten.

Od kog si to cuo da sam krsten pre dve godine? Jel od onih koji kazu da sam jezuita? Krsten sam pre 19 godina.

Znas na pamet Sveto Pismo, ali nemas prakticnog iskustva o hriscanskom zivotu.

Ne znam napamet Sveto Pismo, a imam 19 godina hriscanskog iskustva na "prvoj liniji fronta" sa raznim ateistima i satanistima.

Bosko i Dveri su se pojavili usled nedovoljne aktivnosti crkve ? Mislio sam da je to tacno pre dve tri godine, ali sada vise ne mislim tako jer moze da se pojavi jos takvih organizacija koliko hoces, ali ne moze se nista na silu, jer Bog je ljubav i nece nista na silu. Takve organizacije su uvek na ivici noza da postanu politicke stranke, jer je covek lako kvarljiv.

Ne moze da se pojavi jos takvih organizacija, jer ce Bog da blagoslovi samo one ljude i organizacije koji ozbiljno rade za Njega. Tu u jeste kljuc uspeha Boska i Dveri. A to za politicku stranku, mislim da bi to bio pravi potez, da Dveri postanu politicka stranka, jer u okviru ovih zakona i ovakvog sistema to bi bio odlican model da se ljudima predoci istina i da se udje u medije. Ja nisam pristalica demokratije, ali kao religiozni ljudi moramo da postujemo zakone okupatora tamo gde se ne kosi sa moralom. Ulaskom u politiku i prolaskom cenzusa, otvaraju se mogucnosti da se direktno utice na konkretne odluke. Znam da bavljenje politikom nije lak posao, ali u ovakvim uslovima nemamo mnogo opcija na raspolaganju.

Zamisli da Dveri na izborima osvoje vise od 5% birackog tela (iako oni imaju potencijal za mnogo vise), i onda im dodju demokrate i ustase i ponude koaliciju. I Bosko im trazi jednu televiziju koja preko kablovske mreze pokriva celu Srbiju, jedan radio sa nacionalnom frekvencijom, i jedne dnevne novine (da ustase plate pokretanje tih medija, to je za njih sitno), a za uzvrat ce Bosko da bude neutralan u parlamentu kad ovi donose evropske zakone. Evroljani bi se polakomili i dali Bosku to sto trazi, a ovaj bi ih za mesec dana potpuno razvalio iznutra, jer bi se narod za kratko vreme prosvetio, posto je malo istine neuporedivo jace od mnogo lazi. Postoje i drugi nacini kako bi moglo da se radi, ja sam naveo samo jedan primer.

Miroljub Petrovic
pisac 1 je napisao:
Nabavio sam diskove sa intervjuom bivseg sataniste, u kojima on izmedju ostalog kaze:

"Sotona je dodelio svakome ko poducava teoriju evolucije 5 palih andjela da ga prate citavog zivota i da mu daju velike moci i otvaraju sva vrata. Ovo je odlucio na velikom vecu koje je odrzano jos u 18. veku kada je izlozio svoj master plan svojim visokim savetnicima (demonima sa visokim cinovima). Na tom vecu je izjavio da ce ljudi koji budu poducavali druge evoluciju u buducnosti biti za njega nesto najvrednije."

Ove diskove cemo uskoro da prevedemo i sinhronizujemo, ako da Bog. To ce da bude pravi bum.

Hoce li biti uskoro?

Bice uskoro, javicu cim bude gotovo.

Miroljub Petrovic
bokiva je napisao:
Miroljube ti si u jednom predavanju rekao da je Tutmos 2 odnosno Senlut ili Mojsije bio Faraon kovladar cija mumija nije nadjena u egiptu,ali ja na netu sam nasao da ipak postoji mumija ovog faraona?

isto tako i Amenhotep 3 za kojega tvrdis da je stradao u crvenom moru postoji mumija?

Evolucionsiti moraju da lazu i da iznose pogesne informacije. Ja sam stavio referencu u mom predavanju vezano za izvor. U pitanju je knjiga "The Exodus Case", Dr Lenart Muller.

simon
Pozdrav Miroljube,

kako se mogu objasniti krugovi u zitu?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.52 sekundi!