pocetak foruma
|
|
agape01 |
Odgovorio 13.10.2013 11:14
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 06.02.2013 22:42 Lokacija: Srbija |
Profesore, kakve su genetske greške u pitanju i zašto 95% mladunaca ugine u prvim danima? http://www.rtv.rs...28980.html |
|
|
Johnny Morgan |
Odgovorio 13.10.2013 17:54
|
Član Odgovori: 125 Pristupio/la: 23.03.2011 15:52 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
smesko |
Odgovorio 13.10.2013 19:48
|
Član Odgovori: 38 Pristupio/la: 21.07.2012 22:23 Lokacija: Srbija |
Zena sa 48 godina rodila zdravu cerku. Iako su joj doktori davali lose prognoze ona se uzdala u Boga i sve je proslo bez ptoblema. http://www.blic.r...-48-godina a moja baka je (nevoljno) rodila sina sa 43 i on je postao uspesan biznismen u americi,najbogatiji od njena 3 deteta. i eto posle jos isto toliko godina ona danas zivi kod njega i uziva sa unucima. |
|
|
krnyo |
Odgovorio 13.10.2013 22:08
|
Član Odgovori: 57 Pristupio/la: 10.10.2010 23:30 Lokacija: Požega |
IspriÄavam se svima na ovom pitanju, ali ima li netko popis skraćenica Biblijskih knjiga od prijevoda DK? Patim se već neko vrijeme ali niÅ¡ta. Ima na srpskom (ekavica), ali Äini mi se da se ne poklapa baÅ¡ sa ijekavicom, npr. Jezdra i Ezdra. Ako može pomoć. Meni konkretno treba toÄna skraÄenica za "PriÄe Salamunove". Hvala! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2013 23:07
|
Super Administrator Odgovori: 22639 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
agape01 - poruka glasi: Profesore, kakve su genetske greške u pitanju i zašto 95% mladunaca ugine u prvim danima? http://www.rtv.rs...28980.html Ti verujes njihovim izgovorima kojima prikrivaju svoju nesposobnost da brinu o zivotinjama? Moguce da je 95% smrtnost u njihovim zivotinjskim konc logorima (zoo vrtovima). Ali, hajde da vidimo kakvo je stanje u prirodi. Tamo nema smrtnosti. |
|
|
Laki |
Odgovorio 14.10.2013 01:25
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Johnny Morgan |
Odgovorio 14.10.2013 01:43
|
Član Odgovori: 125 Pristupio/la: 23.03.2011 15:52 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
dovlanik |
Odgovorio 14.10.2013 10:53
|
Član Odgovori: 167 Pristupio/la: 01.05.2010 20:02 Lokacija: Novi Sad |
UzbunjivaÄ iz Svetske banke upozorava da Federalne rezerve SAD Å¡tampaju dolare kao da su poludeli, da se time ugrožava status dolara kao rezervne svetske valute, i da države BRIK-a to neće trpeti joÅ¡ dugo. http://youtu.be/4... Na pitanje, da li dolaru ubrzo sledi potpuni krah, Karen Hjuds odgovara tvrdnjom da se novac ameriÄkih poreskih obveznika odliva u Vatikansku banku, a da se Amerikancima servira priÄa o tome kako je država bankrotirala, dodavÅ¡i da je takav sistem poguban po bilo koju državu. Ona takoÄ‘e tvrdi da postoji jedan "superentitet", nazvala ga je "konglomerat" za koga su Å¡vajcarski matematiÄari izraÄunali, (raÄunajući vlasniÄke udele u 43.000 najjaÄih svetskih kompanija) da kontroliÅ¡e 60% globalne zarade i 40% globalne imovine. Taj nepoznati "vlasnik" vedri i oblaÄi globalnom ekonomijom i verovatno je izazvao globalnu ekonomsku krizu. Izmenio/la dovlanik na 14.10.2013 11:07 Vladimir Dovla Nikolic
|
|
|
BiK |
Odgovorio 14.10.2013 11:23
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 01.06.2013 12:58 Lokacija: Zagreb |
http://dnevnik.hr...06915.html Evo što se događa u rodilištima diljem Hrvatske. Prestrašno! Trebam roditi u 3. mjesecu 2014. god. i stvarno me strah ovakvih scenarija. Istražujem na veliko mogućnosti kućnog poroda, ali u Hrvatskoj toga nema jer je zakonom zabranjeno isto kao što je i zakonom zabranjeno ne dopustiti da vam dijete cijepe u bolnici. I ja i moj muž istražujemo mogućnosti kućnog poroda pa ako itko ima nekoga (babicu) u Hrvatskoj koja bi obavila porod kod kuće, neka se javi. Premda postoji velika mogućnost da vam ne daju prijaviti dijete samo zato jer niste u bolnici rodili, ali meni je najbitnije da mi se dijete rodi živo i zdravo i bez trauma. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.10.2013 11:57
|
Super Administrator Odgovori: 22639 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Na zalost, ovakve hinduiste pustaju u medije da pricaju o zdravlju, i posle preko njih promovisu hinduizam. Kao i preko Novaka Djokovica. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.10.2013 12:02
|
BiK - poruka glasi: http://dnevnik.hr...06915.html Evo što se događa u rodilištima diljem Hrvatske. Prestrašno! Trebam roditi u 3. mjesecu 2014. god. i stvarno me strah ovakvih scenarija. Istražujem na veliko mogućnosti kućnog poroda, ali u Hrvatskoj toga nema jer je zakonom zabranjeno isto kao što je i zakonom zabranjeno ne dopustiti da vam dijete cijepe u bolnici. I ja i moj muž istražujemo mogućnosti kućnog poroda pa ako itko ima nekoga (babicu) u Hrvatskoj koja bi obavila porod kod kuće, neka se javi. Premda postoji velika mogućnost da vam ne daju prijaviti dijete samo zato jer niste u bolnici rodili, ali meni je najbitnije da mi se dijete rodi živo i zdravo i bez trauma. Mnogo se druzite sa budalama od kojih dobijate dezinformacije. Naravno da mozete da se porodite kod kuce, kao i da izbegnete vakcinaciju. U Hrvatskoj su organizovani seminari o kucnom poradjanju, vodio ih je cuveli lekar Mishel Odent. Malo se raspitajte, pa cete naci nekog da vam pomogne pri porodjaju. Mozete da kontaktirate babicu Divnu Miljkovic iz Beograda. Koliko mi je poznato, onda dolazi i u susedne zemlje da poradja. A ovo sto se desilo u porodilistu, pa to se desava stalno, uglavnom zato sto zene dolaze nespremne na porodjaj. A dodatni problem je neznanje medicinskih radnika. Takve stvari moraju da se desavaju da bi ljudi razumeli pogubnost takvog ponasanja. |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 14.10.2013 15:39
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
|
|
|
nikola_bg |
Odgovorio 14.10.2013 17:17
|
Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 05.02.2009 20:05 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Gedeon |
Odgovorio 14.10.2013 20:27
|
Član Odgovori: 313 Pristupio/la: 03.02.2012 13:04 Lokacija: Nepoznata |
Otvoreno pismo Dveri patrijarhu http://www.vaselj...u-irineju/ Inace, i dalje im sajt nije u funkciji. |
|
|
xxx |
Odgovorio 15.10.2013 07:38
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 30.12.2008 09:49 Lokacija: Nepoznata |
"Mudrost daje mudrome više moći, nego što je imaju u gradu desetorica samosilnika. "
|
|
|
Gedeon |
Odgovorio 15.10.2013 11:53
|
|
|
|
split |
Odgovorio 15.10.2013 13:45
|
Član Odgovori: 202 Pristupio/la: 12.03.2011 18:16 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Gedeon |
Odgovorio 15.10.2013 15:33
|
Tv Palma, Čudesa stvaranja - Miroljub Petrović http://www.youtub...LCokp6_Zvx Posle ovog serijala su evolucionisti sa geoloskog fakulteta zabranili Miroljubu da odbrani magistarski rad. http://www.mirolj...afija.html |
|
|
zoky |
Odgovorio 15.10.2013 16:19
|
Član Odgovori: 61 Pristupio/la: 26.02.2010 21:12 Lokacija: Srbija |
Komentar potpredsednika SRS-a Zorana Krasica na njegovoj FB stranici 15. 10. 2013. U kome prenosi deo teksta iz Geopolitike ciji je autor Miroljub Petrovic. Ð”Ð°Ð½Ð°Ñ Ñу неке новине објавиле да Ñе нека група квазиинтелектуалаца који имају намеру да Ñе баве и филозофијом Ñкупила у неком подруму и ту промовиÑали неку Ñвоју филозофију атеизма. Свако има право на глупоÑти, као што има и право и дужноÑÑ‚ на иÑтину. То окупљање Ñтварно не заÑлужује ни пажњу. Међутим, када Ñе објави информација да је водећи атеиÑта у Ñвету обавеÑтио јавноÑÑ‚ да Бог поÑтоји и да од атеиÑте поÑтаје верујући човек, онда то вреди објавити. Можда је први педер у Србији пожелео да буде највећи атеиÑта, јер то одговара његовим захтевима, али по ко зна који пут је погрешио и меÑто и време. Где у Србији да прича да Бог не поÑтоји и како то поÑле признања највећег атеиÑте да је деценијама био у заблуди. Ко покушава да критички Ñагледа теолошке доктрине мора да има у виду да чињенице које је напокон доказала и наука потврђују теолошка учења. Ово је одавно познато, а одлучио Ñам Ñе да објавим због оних које руководи парола ЈЕДÐРЈЕ ЖИВОТ или УЗМИ СВЕ ШТО ТИ ЖИВОТ ПРУЖÐ. То Ñу они који Ñматрају да Ñу божанÑтво, који од мана покушавају да направе врлине и који Ñе хвале и поноÑе Ñвакодневним пролазним глупоÑтима које доживљавају највећим дометима људÑке врÑте. ПреноÑим део једног текÑта: ПоÑтоји Ñамо један научник у иÑторији који је био назван "икона атеизма" и "шампион атеизма". Реч јр о др Ентонију Флуу, профеÑору филозофије на најпознатијим ÑветÑким универзитетима, аутору бројних књига које оÑпоравају религију, од којих је најпознатија "Бог и филозофија" - књига која је имала бројна издања. ПрофеÑор Флу је био идол Ñвим ÑветÑким атеиÑтима а његове дебате Ñа религиозним научницима биле Ñу омиљени програм атеиÑтима широм Ñвета. Велики уÑпон атеизма у Ñавременом Ñвету довео је до формирања бројних клубова атеиÑта, а икона Ñваког од тих клубова био је проф др Ентони Флу. Ронда Ñе деÑило нешто неочекивано, шокантно... Ðа недавној дебати Ñа једним религиозним научником др Флу је изноÑио познате атеиÑтичке аргументе, а онда му је Ñупротна Ñтрана упутила два питања: (Прво питање): "ГоÑподине Флу, ја у руцим држим Библију. Где је наÑтала ова књига?" Др Флу је одговорио: "ÐаÑтала је у штампарији, наравно." Онда му је религиозни научник приговорио: "У овој књизи Ñе налази информација, што значи да је књига наÑтала у уму пиÑца, а не у штампарији. Да ли Ñе Ñлажете?" Др Флу Ñе Ñложио: "Да, у праву Ñте, та књига је наÑтала у уму пиÑца." Ронда је уÑледило питање на које др Флу није знао да одговори: (Друго питање): "ГоÑподине Флу, пошто Ñви живи организми имају у Ñеби веома Ñложену информацију, запиÑану у генима, у чијем уму је наÑтала та информација?" Дуготрајно ћутање др Флуа било је шокантно за његове атеиÑтичке Ñимпатизере, па је разговор Ñкренут на другу тему, а поменуто питање оÑтало је неодговорено. Током девет меÑеци након дебате др Флу је размишљао о питању на које није знао одговор. Његов мото, којим је учио Ñтуденте током више година, глаÑио је: "Треба Ñледити чињенице без обзира на то куда те оне одведу." И тако Ñу чињенице одвеле најпознатијег ÑветÑког атеиÑту до закључка који је изнео на конференцији за штампу која ће изазвати прави Ð·ÐµÐ¼Ñ™Ð¾Ñ‚Ñ€ÐµÑ Ñƒ великом делу научне заједнице. Пред бројним камерама др Флу је изјавио: "Даме и гоÑподо, поштовани пријатељи, Ñазвао Ñам ову конференцију за штампу да Ð²Ð°Ñ Ð¾Ð±Ð°Ð²ÐµÑтим да Ñам поÑтао религиозан. Под притиÑком јаÑних и недвоÑмиÑлених научних чињеница морао Ñам да прихватим да Бог поÑтоји. У најновијем издању моје књиге 'Бог и филозофија' пиÑаће да Ñу Ñва моја доÑадашња дела превазиђена." Шок је био потпун. Ðеверица није Ñилазила Ñа лица и уÑана армије ÑветÑких атеиÑта. Догодине у Призрену
|
|
|
Gost |
Odgovorio 15.10.2013 17:59
|
Član Odgovori: 86 Pristupio/la: 05.01.2012 15:33 Lokacija: Nepoznata |
Ðиче: "Бог је мртав"! Ðиколај Велимировић: "УиÑтину, Ðиче је мртав"! |
|
Predji na forum: |