pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.09.2013 21:44
|
Super Administrator Odgovori: 22639 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
jarictzivadin - poruka glasi: Miroljube, ujutru sam iÅ¡ao sa ujakom u Å¡umu da donesemo drva za ogrev, pala je sekira na nogu i napravila mi dublju ranu, roditelji su me odveli kod lekara isprali mi ranu i uÅ¡ili sa tri konca i previli. Naravno doktori su mi rekli da idem da primim vakcinu i pijem antibiotike. Vakcinu sam naravno uz svaÄ‘u sa roditeljima odbio i nisam je primio, ali su doktori poÄeli da me napadaju kako je to smrtonosno ako se zarazim, nema leka... I sad mi je potreban vaÅ¡ savet Å¡ta da radim dalje, i da li znate nekog ko je zaista imao dublju ranu i nije primio vakcinu i kasnije nije imao problema sa zdravljem (ili možda neko sa foruma zna takoÄ‘e nekog)? Naravno da ti ne treba nikakva vakcina. Rana je isprana i zavijena, mozes da konzumiras malo vise belog luka, kao i da nabavis tinkturu "Protivotrov" na bazi bokvice, ili da uberes bokvicu pa da je malo vise jedes kao salatu. To je to. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.09.2013 21:56
|
Super Administrator Odgovori: 22639 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
jarictzivadin - poruka glasi: A da evo Å¡ta ste napisali na strani 989: -Kazete da vakcine samo narusavaju ljudsko zdravlje, a sta je sa vakcinama protiv bjesnila i tetanusa? ,,U takvim slucajevima u pitanju su uglavnom vrste protivotova ili antibiotika. Vakcine su nesto drugo, kada se navodno"preventivno" daje coveku razblazeni otrov da bi se stvorila antitela na odredjene izazivace bolesti." Evo i ovde strana 1411: Miroljube, kako se zaÅ¡titit od tetanusa? Npr. stanem na zahrÄ‘ali Äavao? Ako odem u bolnicu ne gine mi Ana-Te cjepivo, a ako ga ne primim postoji velika mogućnost da će me clostridium tetani oterat u grob. Å ta bi ti napravio? Gotov si ako stanes na zardjali ekser. Zato idi u dom zdravlja i trazi da ti daju sve vakcine jos jednom. Oni koji su pametni zdravo zive i imaju jak imuni sistem, tako da ako dodje do takve vrste povrede mogu samo da operu ranu vodom i eventualno da stave oblogu od bokvice. Pa da li je to protiv otrov ili vakcina? U nasem organizmu postoji bakterija Clostridium tetani, koja obavlja korisne poslove za nas, ali koja u slucaju nehigijene moze prekomerno da se umnozi i da napravi problem. U slucaju posekotina, moze da dodje do stvaranja nehigijenskih uslova na mestu povrede i da dodje do prekomernog umnozavanja pve bakterije, ako se rana brzo ne ocisti i ne opere. Prilikom trovanja organizma treba da se konzumira ili ubrizga u organizam nesto sto ce da deluje kao protivotrov. Ako ce inekcija (vakcina) koja se nudi pacijentu koji se posekao da bude vrsta protivotrova, onda je to u redu, ali ako ce to da bude neka vrsta razblazenog otrova koji ce da podstakne imuni sistem da stvara antitela na otrov i da se na taj nacin bori protiv agensa koji je usao u organizam, to je suluda opcija. Ja ne mogu da trvdim sta oni tacno daju pod "vakcinom za tetanus", ali 99,99% je u pitanju ova losa opcija i zato je ne preporucujem. Imuni sistem coveka koji zdravo zivi je dovoljno jak da se izbori sa problem u slucajevima kao sto je tvoj, jer je rana brzo isprana. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.09.2013 22:00
|
krnyo - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Trostruki prvak i besedniÅ¡tvu i zdraviÄarenju, prof. Vukojica Sandić, održao je zdravicu na juÄeraÅ¡njem Sajmu Å¡ljiva u OseÄini. Ovo je radna i nepotpuna verzija zdravice, a za koji dan će biti postavljen kompletan snimak snimljen dobrom kamerom. Zdravica je prilagodjena ljudima i dogaÄ‘aju. Sa par ovakvih ljudi Bog može da obrati ceo svet. http://www.youtub...AiCiDrm1s4 Dobar ti je ovaj. Sa ovakvim evanÄ‘eljem bez problema će se obratit cijeli svijet. Da nisi demonizovan i da nisi ustasa razumeo bi sta misli apostol Pavle kada kaze da je svakome bio sve, da je sa hajducima bio kao hajduk, sa Jevrejima kao Jevrejin, sa neznaboscima kao neznabozac. Tada bi razumeo sta je jevandjelje, da to nije teolosko blebetanje ljudima koji nista ne znaju o religiji. Ali, ceo zivot si trovan ustastvom i treba vremena da ti se mozak adaptira na zdrav nacin razmisljanja. Mlad si, ima vremena za tebe. |
|
|
krnyo |
Odgovorio 01.09.2013 22:25
|
Član Odgovori: 57 Pristupio/la: 10.10.2010 23:30 Lokacija: Požega |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: nelinjo - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Trostruki prvak i besedniÅ¡tvu i zdraviÄarenju, prof. Vukojica Sandić, održao je zdravicu na juÄeraÅ¡njem Sajmu Å¡ljiva u OseÄini. Ovo je radna i nepotpuna verzija zdravice, a za koji dan će biti postavljen kompletan snimak snimljen dobrom kamerom. Zdravica je prilagodjena ljudima i dogaÄ‘aju. Sa par ovakvih ljudi Bog može da obrati ceo svet. http://www.youtub...AiCiDrm1s4 niste li vi protiv alkohola u svakom pogledu. Ovaj covek velica Boga , junastvo i tradiciju i to je u redu ali isto tako nazdravlja rakijom.Koliko bi to dvoje trebalo da idu jedno sa drugim ili je to jedan paradox? U pitanju je sajam sljive gde se reklamira sljiva i plodovi sljive, a glavni proizvod sljive u ovom delu Srbije je rakija. Alkohol je vrlo koristan za izradu tinktura, za spoljnu dezinfekciju, a to sto ga neki zloupotrebljavaju, to je drugo pitanje. Nigde nije velicao pijanstvo, a to sto ti podrazumevas pijanstvo u njegovim recima, to je problem kod tebe. Sada sam naknadno procitao ovaj tvoj komentar. Covjek nije potegnuo gutalj na kraju zdravice pa pretpostavljam da si u pravu kada kazes da nije velicao pijanstvo. Isprika! btw Sta ti sve podrazumjevevas pod pojmom da je netko ustasa? Mene cesto nazivas zatrovanim ustasom pa da vidim sta to znaci? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.09.2013 22:45
|
krnyo - poruka glasi: Sada sam naknadno procitao ovaj tvoj komentar. Covjek nije potegnuo gutalj na kraju zdravice pa pretpostavljam da si u pravu kada kazes da nije velicao pijanstvo. Isprika! btw Sta ti sve podrazumjevevas pod pojmom da je netko ustasa? Mene cesto nazivas zatrovanim ustasom pa da vidim sta to znaci? Imas pozitivne tendencije, ali ne mozes da se suzdrzis da nesto ne lupis ili ruzno prokomentarises kad cujes ime "Srbin". Kad budes malo pismeniji i karakterniji, znaces da je u pitanju termin koji ima karakternu konotaciju, kao i ime "Jevrejin", jer poreklo imena "Srbin" je od Nojevog sina Sema, patrijarha, koji je u tradiciji drevnog Istoka bio nazivan kao Sarm, odakle je i nastala Sarmatija, kao drzava koja je okupljala Semove potomke - Sarmate, koji su jos od Vavilona bili trn u oku satanistima celog sveta. Od tog Sema ili Sarma, je nastala rec Sarb, a danas Srbin, a svi drevni istoricari govore o Sarmatiji kao Srbiji. I tako dalje, da ne ulazim u istorijske analize, govorili smo o tome. Kroz celu istoriju narodi celog sveta su uceni da su Jevreji i Semovi potomci najvece zlo ovoga sveta, i to je ono sto se zove "antisemitizam". Ako pogledas istorijske spise videces da se rec "Srbin" odnosi prevashodno na duhvonu kategoriju, a posle na nacionalnu, isto kao i termin "Jevrejin". Ali, protecice jos dosta vode Savom dok ti se svi podaci slegnu u glavi. Proces duhovne dekontaminacije je dosta sporiji od procesa fizicke dekontaminacije. |
|
|
terpa |
Odgovorio 01.09.2013 23:46
|
Član Odgovori: 41 Pristupio/la: 12.05.2012 16:05 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: jarictzivadin - poruka glasi: Miroljube, ujutru sam iÅ¡ao sa ujakom u Å¡umu da donesemo drva za ogrev, pala je sekira na nogu i napravila mi dublju ranu, roditelji su me odveli kod lekara isprali mi ranu i uÅ¡ili sa tri konca i previli. Naravno doktori su mi rekli da idem da primim vakcinu i pijem antibiotike. Vakcinu sam naravno uz svaÄ‘u sa roditeljima odbio i nisam je primio, ali su doktori poÄeli da me napadaju kako je to smrtonosno ako se zarazim, nema leka... I sad mi je potreban vaÅ¡ savet Å¡ta da radim dalje, i da li znate nekog ko je zaista imao dublju ranu i nije primio vakcinu i kasnije nije imao problema sa zdravljem (ili možda neko sa foruma zna takoÄ‘e nekog)? Naravno da ti ne treba nikakva vakcina. Rana je isprana i zavijena, mozes da konzumiras malo vise belog luka, kao i da nabavis tinkturu "Protivotrov" na bazi bokvice, ili da uberes bokvicu pa da je malo vise jedes kao salatu. To je to. Meni se desila sliÄna stvar nedavno. Naime ubo sam se Å¡rafcigerom u Å¡aku i oÅ¡trica je uÅ¡la nekoliko santimetara. Ranu sam odmah isprao vodom i alkoholom. Hteo sam staviti oblog od bokvice ali sam hteo da vidim dal će doći do infekvije ako samo dezinficiram alkoholom. Å aka je blago otekla zbog nagomilane limfe koja je blago isticala, Å¡to je prestalo nakon par dana. Nkoliko dana sam mirovao i otok se povukao, naravno rana se nije inficirala. |
|
|
Laki |
Odgovorio 02.09.2013 03:43
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Ðри Ливне: Спилбергов јунак, Додиков Ñаветник http://fakti.org/...i-privatno |
|
|
BP |
Odgovorio 02.09.2013 11:40
|
Član Odgovori: 68 Pristupio/la: 18.05.2013 13:21 Lokacija: Zagreb |
Razbijene dvojeziÄne ploÄe u Vukovaru od strane prosvjednika. Mislite li da je ta cjelokupna priÄa bila da bi se smo huÅ¡kali jedni protiv drugih ? PloÄe, utakmice, ovo - ono a svi ginu u ropstvu. Å teta. Grijao si na plamenu svoga dana hladna srca Äije sunce davno zaÄ‘e, pod pepelom tvojim ima starog žara za onoga ko bi znao da ga naÄ‘e.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2013 14:49
|
BP - poruka glasi: Razbijene dvojeziÄne ploÄe u Vukovaru od strane prosvjednika. Mislite li da je ta cjelokupna priÄa bila da bi se smo huÅ¡kali jedni protiv drugih ? PloÄe, utakmice, ovo - ono a svi ginu u ropstvu. Å teta. Srbi koji su odlucili da zive u NDH treba da budu mirni da ne bi krenuo novi talas jezuitskog pokolja. Kakve bre dvojezicne table? Slicno Srbi rade i u Sloveniji, traze neka prava. Kakva bre prava trazis u jezuitskoj drzavi? Budi srecan sto si ziv, sto te nisu zaklali. Da su pametni, svi bi dosli u Srbiju ili Republiku Srpsku. |
|
|
DM87 |
Odgovorio 02.09.2013 16:45
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.04.2009 23:42 Lokacija: Nepoznata |
Sta mislis o ovoj mapi? http://www.bible....d-land.jpg |
|
|
BP |
Odgovorio 02.09.2013 16:47
|
Član Odgovori: 68 Pristupio/la: 18.05.2013 13:21 Lokacija: Zagreb |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: BP - poruka glasi: Razbijene dvojeziÄne ploÄe u Vukovaru od strane prosvjednika. Mislite li da je ta cjelokupna priÄa bila da bi se smo huÅ¡kali jedni protiv drugih ? PloÄe, utakmice, ovo - ono a svi ginu u ropstvu. Å teta. Srbi koji su odlucili da zive u NDH treba da budu mirni da ne bi krenuo novi talas jezuitskog pokolja. Kakve bre dvojezicne table? Slicno Srbi rade i u Sloveniji, traze neka prava. Kakva bre prava trazis u jezuitskoj drzavi? Budi srecan sto si ziv, sto te nisu zaklali. Da su pametni, svi bi dosli u Srbiju ili Republiku Srpsku. Ti Srbi nisu problem za jezuite, ima samo 4% pravoslavaca - većina Srba ovdje je prihvatilo katoliÄanstvo. Problem bi mogao biti Ogulin to znam jer sam roÄ‘en tamo i pravoslavna crkva je tamo izražena zato živi sigurno viÅ¡e od +-15% Srba(to je primjer za koji ja znam, možda se varam) - Vjerovatno su uz Oguli i Rijeka, Petrinja pa i Opatija - al to nije niÅ¡ta. Samo da to ponovo ne eskalira u neÅ¡to viÅ¡e od prosvjeda i razbijanja nekih tabli. Sve u svemu nije dobro i neće biti. Grijao si na plamenu svoga dana hladna srca Äije sunce davno zaÄ‘e, pod pepelom tvojim ima starog žara za onoga ko bi znao da ga naÄ‘e.
|
|
|
miki |
Odgovorio 02.09.2013 18:05
|
Član Odgovori: 76 Pristupio/la: 17.01.2009 14:01 Lokacija: Nepoznata |
U kom smislu ce Amerika da propadne po Bibliji? Fali 7 predavanje Shang Lija: http://www.youtub...16tOtXAYoE 6. Pobjeda nad depresijom - dr Sang Lee http://www.youtub...lmTQCIV54Q 8. Lijecenje raka - dr Sang Lee Izmenio/la miki na 02.09.2013 20:02 |
|
|
Sima_021 |
Odgovorio 02.09.2013 19:15
|
Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 26.08.2013 03:07 Lokacija: NS |
Помаже Бог, профеÑоре. Ðови Ñам на форуму. Имам једно питање - моја мајка има витилиго, беле флеке на рукама и чело. То је добила поÑле рођење другог детета. Да ли поÑтоји начин да Ñе то излечи, тј. Ñкине? Хвала лепо. Milan
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2013 21:43
|
BP - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: BP - poruka glasi: Razbijene dvojeziÄne ploÄe u Vukovaru od strane prosvjednika. Mislite li da je ta cjelokupna priÄa bila da bi se smo huÅ¡kali jedni protiv drugih ? PloÄe, utakmice, ovo - ono a svi ginu u ropstvu. Å teta. Srbi koji su odlucili da zive u NDH treba da budu mirni da ne bi krenuo novi talas jezuitskog pokolja. Kakve bre dvojezicne table? Slicno Srbi rade i u Sloveniji, traze neka prava. Kakva bre prava trazis u jezuitskoj drzavi? Budi srecan sto si ziv, sto te nisu zaklali. Da su pametni, svi bi dosli u Srbiju ili Republiku Srpsku. Ti Srbi nisu problem za jezuite, ima samo 4% pravoslavaca - većina Srba ovdje je prihvatilo katoliÄanstvo. Problem bi mogao biti Ogulin to znam jer sam roÄ‘en tamo i pravoslavna crkva je tamo izražena zato živi sigurno viÅ¡e od +-15% Srba(to je primjer za koji ja znam, možda se varam) - Vjerovatno su uz Oguli i Rijeka, Petrinja pa i Opatija - al to nije niÅ¡ta. Samo da to ponovo ne eskalira u neÅ¡to viÅ¡e od prosvjeda i razbijanja nekih tabli. Sve u svemu nije dobro i neće biti. E moj prijatelju, sta kazes, 4%? Pa jel znas koliko je bilo Jevreja tokom istorije u katolickim zemljama? Bilo ih je ispod 4% pa su ih proganjali dok ih nije bilo 0%. Ne razumes sta je demonska filozofija. Demoni ne moruju dok postoji samo 1 covek koji se ne uklapa u njihov koncept. Pa pogledaj kakvu je frku izazvalo to malo Srba u NDH na poslednjem juniorskom prvenstvu za kosarkasice. U Vukovaru je njih par desetina navijalo za Srbiju, a ispalo je za medije u NDH kao da ih je bilo milion. Procitaj knjigu "Povijest Zidova" pa ces videti psihologiju mrznje neznabozaca prema svemu sto ima veze sa Bogom i moralom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2013 21:45
|
Pasce pod potpunu kontrolu Vatikana kao i danasnja EU i NDH. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.09.2013 21:48
|
Sima_021 - poruka glasi: Помаже Бог, профеÑоре. Ðови Ñам на форуму. Имам једно питање - моја мајка има витилиго, беле флеке на рукама и чело. То је добила поÑле рођење другог детета. Да ли поÑтоји начин да Ñе то излечи, тј. Ñкине? Хвала лепо. Naravno da postoji. Imas sve objasnjeno u kratkoj knjizi na donjem linku: http://www.cps.or...ecenja.pdf Kad ocisti i ojaca organizam fleke ce da se povuku. |
|
|
CarskaSrbija |
Odgovorio 02.09.2013 21:59
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 22.10.2012 00:33 Lokacija: Srbija |
A sta je sa narodima koji nece tako lako prihvatiti novi poredak,tu ubrajam nas i jevreje? Izmenio/la CarskaSrbija na 02.09.2013 22:08 CarskaSrbija
|
|
|
luka |
Odgovorio 02.09.2013 23:51
|
Član Odgovori: 59 Pristupio/la: 25.05.2009 23:38 Lokacija: Crna Gora |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.09.2013 07:46
|
CarskaSrbija - poruka glasi: A sta je sa narodima koji nece tako lako prihvatiti novi poredak,tu ubrajam nas i jevreje? Za Jevreje je zapisano u Bibliji da ce do kraja istorije pruzati otpor. Prof. Enriko Josif kaze da se i Srbi spominju u Bibliji i da ce i oni odigrati vaznu ulogu. Videcemo. |
|
|
NAPOLEON |
Odgovorio 03.09.2013 07:49
|
Član Odgovori: 51 Pristupio/la: 06.02.2012 20:36 Lokacija: EU |
U Arabiji dole postoje dve planine jedna pored druge, Sinaj i Horeb. Jeli Sinaj Mojsijeva planina, a Horeb Ilijina. Kakve veze ima Horeb vezano uz Izlazak? |
|
Predji na forum: |