Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
dejan jovanovic
И рече Му ђаво: Теби ћу дати сву власт ову и славу њихову, јер је мени предана, и коме ја хоћу даћу је;(Лука 4,6).

Шта мислите, ко је тај који је предао сотони власт и славу на Земљи?

Miroljub Petrovic
dejan jovanovic - poruka glasi:

И рече Му ђаво: Теби ћу дати сву власт ову и славу њихову, јер је мени предана, и коме ја хоћу даћу је;(Лука 4,6).

Шта мислите, ко је тај који је предао сотони власт и славу на Земљи?

Nije Sotoni nista predano, to se on lazno hvalise kao kad pijanice u kafani lazu jedni druge kako imaju milione u svajcarskim bankama, a nema ker za sta da ih ugrize..

Miroljub Petrovic
Evo jos jednog sjajnog iskustva izlecenja. Odgovorno tvrdim da CPS ima najbolji medicinski tim na svetu.

https://vimeo.com...

Johnny Morgan
da li je kiropraktika okultizam? hvala, pozdrav!

Ivana
У срцу Албаније Срби муслимани певају Боже правде и сањају мајку Србију!

http://srbin.info...ku-srbiju/

Miroljub Petrovic
Johnny Morgan - poruka glasi:

da li je kiropraktika okultizam? hvala, pozdrav!

Postoji kiropraktika gde se namestaju kosti, i to je ok, ali postoji i okultna kiropraktika gde se "podesava energija duz kicme", sto je okultizam.

BP
http://www.24sata...iji-328882 -> Zbog čega, šta je ovo ? To više nije normalno...

Grijao si na plamenu svoga dana hladna srca čije sunce davno zađe, pod pepelom tvojim ima starog žara za onoga ko bi znao da ga nađe.

Miroljub Petrovic
BP - poruka glasi:

http://www.24sata...iji-328882 -> Zbog čega, šta je ovo ? To više nije normalno...

Veliko je pitanje koliko su ove informacije tacne. Tako su se i Siptari na Kosovu prenemagali i pustali slicne snimke da bi se isprovocirala medjunarodna intervencija i okupacija Kosova.

Pijun

Miroljub Petrovic

Ako nije foto montaza, onda je ostatak nekog retkog organizma koji nije potpuno izumro nakon Potopa.

Gost

Miroljub Petrovic

krnyo

veljko mm

nm85

Evo jos nekih informacija, zet mi je Jevrejin i zivi s mojom sestrom u Tel Avivu, stan od 80 kvadrata placaju 750 evra. Njega vadi to sto radi za dobru kompaniju pa zaradjuje mesecno 5000 evra. Voda je stvarno skupa, na pijaci posle 17h sve je 50% jeftinije. Velika vecina govori nekoliko jezika. Zulufari koji imaju 10-oro dece ne rade nigde jer im drzava sve placa da bi imali sto vise dece i tako stvaraju socijalne slucajeve. Ovo je za Tel Aviv, ne znam kako je u Jerusalimu i ostalim gradovima. Uglavnom, stil zivota je zapadnjacki kao u Evropi i SAD. Ali uskoro ce to da se promeni...Smile

Miroljub Petrovic

Ovo je klasicna blejacka antipropaganda Izraela iz usta lenjivaca i robova koji zele da im neko drugi obezbedi u zivotu sve sto je potrebno. Nije tacno da je hrana u Izraelu skupa. Ja sam racunao, dok sam jednom bio 3 meseca u Izraelu, da sam dvevno u proseku trosio 4 evra za hranu, odnosno 120 evra mesecno. Sve sam kupovao u prodavnici i na pijaci. Dorucak je bio u vidu nekog biljnog namaza na hleb (humusa, babaganusa ili sl), sa salatom od povrca, ili sam mazao med na hleb i jeo sa tim voce i orasaste plodove. Za rucak sam imao neko kuvano povrce, vegetarijansku sniclu koju sam kupio zamrznutu u prodavnici, i salatu. Za veceru sam jeo voce.

Dalje, stanovi nisu skupi kao u zemljama zapadne Evrope ili Amerike. Ali, to je manje vazno. Ozbiljan covek treba da zivi u prirodi, a ne u betonskim kupijama po gradovima. Ali, ponavljam, stanovi su jeftiniji da se kupe nego bile gde na zapadu. Isto vazi i za iznajmljivanje stana. Na primer, za 500 evra mesecno moze da se iznajmi veliki dvosoban stan u Haifi (2 spavace sobe i velike dnevna), jednom od najlepsih gradova u Izraelu koji se nalazi na brdu, pa je klima malo hladnija, i pored mora. A jednosoban stan moze da se iznajmi i za 300 evra. U Jerusalimu moze u centru grada da se iznajmi jednosoban stan za 500 evra, a dvosoban stan za 750 evra. Izvan centra su cene jos nize.

Posao lako moze da se nadje. Najniza satnica iznosi 4,2 evra. Niko ne moze da te plati manje, po zakonu. A naravno da moze i privatno da se radi.

Izrael je mila majka za zivot na planeti Zemlji, a blejaci mogu da pricaju gluposti dokle hoce.

Miroljub Petrovic
nm85 - poruka glasi:

Evo jos nekih informacija, zet mi je Jevrejin i zivi s mojom sestrom u Tel Avivu, stan od 80 kvadrata placaju 750 evra. Njega vadi to sto radi za dobru kompaniju pa zaradjuje mesecno 5000 evra. Voda je stvarno skupa, na pijaci posle 17h sve je 50% jeftinije. Velika vecina govori nekoliko jezika. Zulufari koji imaju 10-oro dece ne rade nigde jer im drzava sve placa da bi imali sto vise dece i tako stvaraju socijalne slucajeve. Ovo je za Tel Aviv, ne znam kako je u Jerusalimu i ostalim gradovima. Uglavnom, stil zivota je zapadnjacki kao u Evropi i SAD. Ali uskoro ce to da se promeni...Smile

Tel Aviv je najskuplji grad, ali u njemu se i okrece najvise para za one koji se bave trgovinom i drugim gradskim poslovima koji ce uskoro da propadnu. Sta znaci da je voda skupa? Koliko skupa? Koliki dobijaju racun za vodu? 1000 evra mesecno? 80% struje za zagrevanje vode u Izraelu se dobija od solarnih panela, pa je to jako jeftino. Cinjenica je da Izrael dobija vodu iz Galilejskog jezera i da postoji problem sa vodom, ali je ima i cena nije visoka. Oni koji su razmazeni uvek ce da nacu razlog da kukaju. Troskovi za struju, vodu i grejanje u tom stanu od 80 kvadrata nisu veci od 200 evra. Pitaj sestru koliki su im mesecni troskovi za struju, vodu i grejanje mesecno, pa javi.

piter
Svjedocanstvo o dobroti srbskih vojnika! Nakon izgubljene bitke u hrvatsko-muslimanskom ratu VRS prima na svoju teritoriju nekoliko hiljada hrvatskih vojnika i civila i sve ih prebacuje u Hrvatsku.Samo dvije godine kasnije Hrvati su izvrsili stravicne pokolje nad srbskim narodom http://www.fronta...9#komentar

krnyo
Kristijan Horvat - poruka glasi:

Ovo ne stavljam kao provokaciju, jer znam što mislite o ovom čoviku. Samo oću da vidite kako lipo govori o odnosu Boga i naroda (bilo kojeg naroda, ja mislim da je poruka ove pisme univerzalna).

http://www.maxily...-416d.html

Ja sam Hrvat i prije sam slušao Thompsona, ali od kada sam spoznao Boga ne pada mi napamet da slušam njegove skladbe jer su teške hereze. Njegov život svjedoči dovoljno o tome kakav je u biti čovjek. Milijune troši na stanove, voli se oblokat, puši (tako kažu oni koji ga znaju), zadrti je katolik, ima poneke sramotne nacionalističke pjesme i okuplja oko sebe i na svojim koncertima probisvjete, a sve radi zarade, a ne podizanja domoljublja među narodom, jer je njemu samo do zarade ko i Seki Aleksić. Sutra bi me dao na klanje zato što ne mislim kao on.
Kad već postavljaš pjesme, a ta koju si postavio je totalna debilana i pokazuje da ne znaš ni osnove iz Biblije kad se s njom slažeš, onda bi bilo bolje da si postavio ovu:

http://www.youtub...MSVVGmfoBQ

u njoj nisam zapazio ništa loše, da pače.

Još bi se osvrnio na tvoj nadimak. Christian Horvat je lažno ime Ante Gotovine dok je bio u bjegu i tim pokazuješ da si nacionalistički nastrojen i da ovdje provociraš, a ne želiš otići s foruma jer ipak u tebi ima želje za istinom, ali se ne možeš pomirit da Hrvati nisu baš onakvi za kakve ih držiš nego namećeš na "srpskom" forumu svoju propagandu. Ovdje gledaj ono što Život znači i istražuj, a periferne teme odbacuj dok ne budeš spreman. Puno više možeš dobit ovdje ako se izlječiš od virusa kojim si zaražen nego da to sve prokockaš glupim prepiranjima i mudrovanjima.
Drugo, i sa druge strane ima, za mene osobno, neprimjerenih nadimaka i postavljanja provokatorskih i jednostranih linkova, ali oni su na "svom" forumu i ako se nama (Hrvatima) ne sviđa možemo slobodno ići, nitko nas ne drži.

Kada, i ako, budeš jednog dana shvatio osnovne stvari iz Biblije i kad to počneš praktično primjenjivat onda se nećeš zamarat sa hrvatstvom i ostalim ovosvjestkim tekovinama. Gledaj svoja posla i u "svakom selu kuću gradi" jer nikad ne znaš koga ćeš trebat u nevolji.

Ispričavam se superadministratoru na ovom komentaru, vjerovatno će mi obrisat post, ali već dugo pratim ''Kristijane'' tvoje komentiranje i sada sam ti želio ukazati na neke stvari u bratskoj ljubavi, ako želiš prihvatit kritiku.

Izmenio/la krnyo na 23.08.2013 19:15

BP
Oko nekakve bolesti se sad opet diže buka, neka "Nilska bolest" ili tako nešto... Meni se čini ko "ptičja gripa II" - šta vi mislite o tome ?

Grijao si na plamenu svoga dana hladna srca čije sunce davno zađe, pod pepelom tvojim ima starog žara za onoga ko bi znao da ga nađe.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.70 sekundi!