Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
aleksandar993
Katolička crkva pozvala hrvatsku da ne odustane od tužbe protiv Srbije za ,,genocid" .
http://fakti.org/...za-genocid

https://www.facebook.com/aleksandar.pe
Cuvena Familija
Video o cistoj i necistoj hrani uz dobro objasnjenje:

http://www.youtub...embedded#!

Dokle vise da trpimo sve ovo...da li da ostanemo normalni po nasim nacelima ili da i dalje budemo ludi po njihovim nacelima....

http://web-design.2go.rs/index.html
Ranko21
„Asor će postati jazbina šakala, biće pust doveka. Niko od ljudi neće živeti tamo, niko od ljudskih sinova neće se u njemu nastaniti.” (Jeremija 49:33)

http://vimeo.com/...

pedja257
Imam seboreju na temenu glave. Mazao sam raznim kremama i nista. Malo se povuce pa se opet vrati. Bilo je dana kad je potpuno cisto bilo ali sada je ima vise nego ikad. Bio sam dva meseca na striktno biljnoj ishrani i nije pomoglo. Imate li neki savet?

taraa
Da li je aromaterapija vrsta okultizma?

Miroljub Petrovic
pedja257 - poruka glasi:

Imam seboreju na temenu glave. Mazao sam raznim kremama i nista. Malo se povuce pa se opet vrati. Bilo je dana kad je potpuno cisto bilo ali sada je ima vise nego ikad. Bio sam dva meseca na striktno biljnoj ishrani i nije pomoglo. Imate li neki savet?

Uzmi peri kosu sa glinom ili sa cedji, svaki dan, ili samo sa vodom. Izbaci klasicne i decje sampone.

Miroljub Petrovic
taraa - poruka glasi:

Da li je aromaterapija vrsta okultizma?

Jeste.

Laki
Novi krstaski pohod Vatikana

http://www.magaci...-vatikana/

Blackadder
https://fbcdn-sph...4792_n.jpg

Етнографска карта Аустријске Монархије (Ethnographische Karte der Osterreichischen Monarchie)", из чувеног "Физичког Атласа Бегхауса".

Табела народа (Völkertafel) из године 1847. коју је публицирао немачки картограф и етнограф Хајнрих Бергхаус.

II. Словени - 4. Илирски-Срби - А) Срби Б) Хрвати Ц) Словенци
III. Грчки ромеји - 1. Италијани и романизовани Срби

BP
Pošto je i Josip tumačio snove i mnogo puta u Bibliji, Bog se obraćao putem sna... Evo ja inače ne sanjam uopće tu i tamo al me zanima postoji li pouzdan tumač snova ?

Miroljub Petrovic
BP - poruka glasi:

Pošto je i Josip tumačio snove i mnogo puta u Bibliji, Bog se obraćao putem sna... Evo ja inače ne sanjam uopće tu i tamo al me zanima postoji li pouzdan tumač snova ?

Ne postoje "tumaci snova". Svaki san koji sanja pobozan covek bude jasan i razumljiv. Retko kad se desi da Bog posalje svog coveka da nekom vladaru protumaci san, ali to je u funkciji Bozjeg plana spasenja, i tada Bog jasno objasni coveku sta znaci odredjeni san. Niko nema "dar za tumacenje snova". Covek moze sam da bude posrednik izmedju Boga i nekog drugog coveka i da mu prenese sta mu je Bog rekao vezano za neki san. Ali, to se jako retko desava.

Srbo
Prije otprilike 50 god. mjestani moga kraja otkrili su ispod kamene ploce ogroman skelet covjeka.
Butna kost skeleta je bila ogromna,mozda se moze i porediti sa onom iz Turske.
Takodje, pronasli su i neku kolicinu zlata - prsten i tako sl.
Skelet je odnesen u Beograd radi pretrazivanja,ispitivanja ili cekga vec,ne bitno.
E sad me zanima - da li ste vi ikada culi nesto u vezi toga.Ja nemam nikakvih informacija o tome nit' ih mogu dje naci,a takve se stvari sigurno ne nalaze svaki dan pa me to cudi, kao da neko stoji iza toga i ne zeli da to izadje u javnost.

Miroljub Petrovic
Srbo - poruka glasi:

Prije otprilike 50 god. mjestani moga kraja otkrili su ispod kamene ploce ogroman skelet covjeka.
Butna kost skeleta je bila ogromna,mozda se moze i porediti sa onom iz Turske.
Takodje, pronasli su i neku kolicinu zlata - prsten i tako sl.
Skelet je odnesen u Beograd radi pretrazivanja,ispitivanja ili cekga vec,ne bitno.
E sad me zanima - da li ste vi ikada culi nesto u vezi toga.Ja nemam nikakvih informacija o tome nit' ih mogu dje naci,a takve se stvari sigurno ne nalaze svaki dan pa me to cudi, kao da neko stoji iza toga i ne zeli da to izadje u javnost.

Cuo sam puno takvih prica, ali nisam video nijedan takav skelet. Moguce da tu ima istine, ali ne mogu time da se bavim dok nemam crno na belo dokaze.

Jurisprudent
Da li je pogrešno tražiti i uzeti novac od demoNkratskih institucija zarad finansiranja određenih projekata koji bi poslužili jačanju porodice, morala kod ljudi, učenju o osposobljavanju za život u prirodi, npr. kroz projekte nevladinih organizacija, a koje bi finansirale neke državne institucije, strane ambasade, evropska unija, i ostali?

Rale
Dva pitanja:
1. Da li pun mjesec može da utiče na spavanje (kako neki tvrde)? S obzirom da utiče na plimu i oseku...

2. Da li uopšte postoje podzemne vode i Hartmanovi čvorovi, koje radistezisti lociraju onim svojim spravama, i kakav je njihov uticaj na čoveka?
Hvala.

Miroljub Petrovic
Jurisprudent - poruka glasi:

Da li je pogrešno tražiti i uzeti novac od demoNkratskih institucija zarad finansiranja određenih projekata koji bi poslužili jačanju porodice, morala kod ljudi, učenju o osposobljavanju za život u prirodi, npr. kroz projekte nevladinih organizacija, a koje bi finansirale neke državne institucije, strane ambasade, evropska unija, i ostali?

Nije pogresno, samo sto oni to nece da finansiraju.

Miroljub Petrovic
Rale - poruka glasi:

Dva pitanja:
1. Da li pun mjesec može da utiče na spavanje (kako neki tvrde)? S obzirom da utiče na plimu i oseku...

Ne.

2. Da li uopšte postoje podzemne vode i Hartmanovi čvorovi, koje radistezisti lociraju onim svojim spravama, i kakav je njihov uticaj na čoveka?

Radiestezisti su okultisti i ta prica o podzemnim vodama je neozbiljna.

pekalhs
Postovani Miroljube verovatno sam preterao sa pitanja sada cu vam postaviti samo 2
1.Da li postoje raj i pakao i gde ide dusa kojoj bog nece da oprosti?
2.Da li vam se nekada nesto ukazalo da vam je Bog zahvalan sto se toliko zalazete sa stvaranje dobrih ljudi?

Hvala Unapred

Srbo
Gledao sam vase predavanje o divovima,pa sam se prisjetio toga.
Isto tako , gledao sam i vasa predavanja o potopu, i sad mi je napokon jasno - zasto i zbog cega onolike skoljke na mome brdu.

Bravo Dr. imate odgovore na sva pitanja tj. Biblija ima,samo sto mnogi ne vide dje treba da gledaju dok im neko ne kaze,a neki nisu ni zainteresovani da progledaju.

Gledam vasa predavanja, i mogu priznati da su bolja od svih misterija,komedija i triler filmova zajedno u pozitivnom smislu,zanimljivija i poucnija.
Ja vam skidam kapu, i svaka vam cast za ono sto radite,jer nema tako puno ljudi kao vi.

Mislim da vas i ne zanima moje misljenje,ali ne slazem se sa vama kada je u pitanju zagrobni zivot kao i okultizam u pravoslavlju,kao sto su simboli: Krst,ikone itd...

Mozete li mi iznijeti svoje misljenje u vezi toga,a da ja vama iznesem moje,pa ako grijesim dje - da onda znam i dje grijesim.
Mada misli da ja i nemam prava da vodim "diskusiju" sa jednim Dr. prema kome sam samo fetus,ali vi i sami kazete da svi mi mozemo biti naucnici koristeci logiku.
Nije ovo nikakvo ulizivanje,jer kad procitam ponovno ispada tako,samo cjenim vas rad.

Ako mozete da odvojite malo vremena za ovu temu,i da dopustite da kazem ja nesto u vezi toga,ili me odmah banujte da ne gubimo vrijeme.

Miroljub Petrovic
pekalhs - poruka glasi:

Postovani Miroljube verovatno sam preterao sa pitanja sada cu vam postaviti samo 2
1.Da li postoje raj i pakao i gde ide dusa kojoj bog nece da oprosti?
2.Da li vam se nekada nesto ukazalo da vam je Bog zahvalan sto se toliko zalazete sa stvaranje dobrih ljudi?

Hvala Unapred

Odgovorio sam ti na privatnu poruku, ali ti ne vidis. Govorio sam o tome, treba da procitas od pocetka sta sam pisao.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.76 sekundi!