pocetak foruma
|
|
max006 |
Odgovorio 08.06.2013 16:47
|
Član Odgovori: 99 Pristupio/la: 02.12.2012 16:38 Lokacija: Kraljevo |
Miroljube da li znate sta covek treba da radi u slucaju ujeda zmije? (poskok,sarka) Sta ako nije blizu grada pa ne moze da primi odmah protivotrov? |
|
|
BP |
Odgovorio 08.06.2013 17:46
|
Član Odgovori: 68 Pristupio/la: 18.05.2013 13:21 Lokacija: Zagreb |
http://www.24sata...ge+statusi - DoÄ‘e Äovjeku da povrati ruÄak ovo je gnjusno, odvratno... I to u Splitu - Dalmaciji oliÄenju katolicizma. Dobro ste vi rekli a da netko doÄ‘e sa BG tablicama auto bi u more bacili, a na ovo ne reagiraju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.06.2013 19:19
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Jasmin Kahrimanovic - poruka glasi: Zahvaljujem na odgovoru. Ako je to sve istina, Å¡to bi lako i mogla biti, to znaÄi da je sve Å¡to sam uÄio kroz Å¡kolovanje o hrvatskoj povijesti (od stoljeća sedmog i slicne stvari, kralj Tomislav, Zvonimir...cijela povijest) i da su sve knjige o hrv.povijesti, enciklopedije i sl., sve dokumentarne emisije laž? Cijela ta povijest koju nas uÄe u Å¡kolama je "sklepana" nedavno (otprilike prije 150 god.) i onda su je sustavno ljudima prodavali pod istinu dok ih ne zalude da to jeste istina? Istorija je falsifikovana, isto kao i biologija, u kojoj se uci teorija evolucije, ili medicina po kojoj ljudi biljojedi treba da jedu meso i da "stite" otrovima kao sto su vakcine. Hrvatska istorija je tragi-komicna, a srpska je falsifikovana do 6. veka i nju kao papagaji ponavljaju svi srpski akademici, "strucnjaci" i ostali tupavci. Jedno istrazivanje je pokazalo da samo 5% ljudi misli, 25% misli da misli, a 70% bi se pre ubilo nego da misli. I onda je lako intelektualno lenjoj masi podmetati svakakve lazi kao istorijske i naucne cinjenice. Retki su oni koji zele da provere informaciju, a ona je lako dostupna svima. []quote]Samo me zanima, nevezano uz ovo gore, kakav je VaÅ¡ stav prema gaziranoj vodi? Je li zdrava, korisna i sl.? Hvala.[/quote] Govorio sam o tome. Gazirana voda je stetna iz vise razloga. Jedan je taj da smanjuje kolicinu fosfora u telu koji je bitan narocito za nokte, kosu, oci. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.06.2013 19:22
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
max006 - poruka glasi: Miroljube da li znate sta covek treba da radi u slucaju ujeda zmije? (poskok,sarka) Sta ako nije blizu grada pa ne moze da primi odmah protivotrov? Moze da pije maksimalnu dozu tinkture Imuno 1 od ehinacee, kao i tinkturu od bokvice, a ako nema, moze da uzme listove bokvice, isitni, i stavi na ranu. |
|
|
Alen P |
Odgovorio 08.06.2013 19:40
|
Član Odgovori: 163 Pristupio/la: 11.06.2008 22:43 Lokacija: ÄŒakovec, Hrvatska |
|
|
|
Ranko21 |
Odgovorio 08.06.2013 21:21
|
Član Odgovori: 192 Pristupio/la: 03.03.2010 17:15 Lokacija: Crna Gora |
|
|
|
BiK |
Odgovorio 09.06.2013 11:47
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 01.06.2013 12:58 Lokacija: Zagreb |
PoÅ¡tovani, pregledala sam vaÅ¡e odgovore na forumu u vezi braka, meÄ‘utim zanima me jedna stvar. Kao prvo, deÄko i ja živimo u Zagrebu i katolici smo (u crkvi smo se i upoznali), ali nismo za to da se vjenÄamo u naÅ¡oj katoliÄkoj crkvi zbog svega Å¡to ona predstavlja. Vjerujte, ovdje su svi svećenici pod papstvom (veliÄaju papu, Bozanića i ekipu), isto tako kada bi se odluÄili na vjenÄanje u crkvi morali bi se ispovijedati svećeniku prije vjenÄanja (Å¡to se ne smije jer nam samo Bog može oprostiti grijehe) i ima tu joÅ¡ stvari da ne nabrajam, a koje se protive Bibliji. Isprintala sam postavljenu Bibiliju na VaÅ¡em forumu te se ja i deÄko bacamo na Äitanje, a do tada me zanima kako se po Bibliji odnosno Božjoj rijeÄi stupa u brak? Dali da se vjenÄamo u takvoj crkvi (otpadnoj) ili samo kod matiÄara? Znam da sam možda pregruba kada govorim o KatoliÄkoj crkvi tako, ali u naÅ¡im crkvama se Å¡tuju mrtvaci, kipovi, ne Äita se stari zavjet uopće, veliÄa se papa, svećenici voze skupa auta isto kao i Äasne sestre, dobivaju vrlo visoka mjeseÄna primanja, a na misama govore kako treba biti skroman itd. itd... Ima tu joÅ¡ stvari, samo mi se ne da nabrajati. Oprostite na predugaÄkom postu, unaprijed Vam hvala na odgovoru i pozdrav iz sunÄanog Zagreba. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.06.2013 13:04
|
BiK - poruka glasi: PoÅ¡tovani, pregledala sam vaÅ¡e odgovore na forumu u vezi braka, meÄ‘utim zanima me jedna stvar. Kao prvo, deÄko i ja živimo u Zagrebu i katolici smo (u crkvi smo se i upoznali), ali nismo za to da se vjenÄamo u naÅ¡oj katoliÄkoj crkvi zbog svega Å¡to ona predstavlja. Vjerujte, ovdje su svi svećenici pod papstvom (veliÄaju papu, Bozanića i ekipu), isto tako kada bi se odluÄili na vjenÄanje u crkvi morali bi se ispovijedati svećeniku prije vjenÄanja (Å¡to se ne smije jer nam samo Bog može oprostiti grijehe) i ima tu joÅ¡ stvari da ne nabrajam, a koje se protive Bibliji. Isprintala sam postavljenu Bibiliju na VaÅ¡em forumu te se ja i deÄko bacamo na Äitanje, a do tada me zanima kako se po Bibliji odnosno Božjoj rijeÄi stupa u brak? Dali da se vjenÄamo u takvoj crkvi (otpadnoj) ili samo kod matiÄara? Znam da sam možda pregruba kada govorim o KatoliÄkoj crkvi tako, ali u naÅ¡im crkvama se Å¡tuju mrtvaci, kipovi, ne Äita se stari zavjet uopće, veliÄa se papa, svećenici voze skupa auta isto kao i Äasne sestre, dobivaju vrlo visoka mjeseÄna primanja, a na misama govore kako treba biti skroman itd. itd... Ima tu joÅ¡ stvari, samo mi se ne da nabrajati. Oprostite na predugaÄkom postu, unaprijed Vam hvala na odgovoru i pozdrav iz sunÄanog Zagreba. Manji je problem to kako svestenici zive, od tog sto ne rade nista korisno za narod, i jos ga uvlace u zlo i okultizam. Vencanje je zajednica muskarca, zene i Boga, kao sto je i ulazak u savez sa Bogom odnos izmedju Boga i coveka. E sad, tu su ljudi pogresno nauceni da mora postoji posrednik izmedju Boga i ljudi, pa tako navodno neko mora da venca mladica i devojku, i neko mora da obredno okupa (krsti) onoga ko ulazi u savez sa Bogom. To nije biblijski stav. Ako odes u Izrael videces na drevnim arheoloskim lokalitetima bazene za obredno kupanje gde su se ljudi sami obredno kupali. Tako je i danas prilikom prihvatanja judaizma - postoji bazen za obredno kupanje (mikve) gde osoba sama ulazi i sama se uranja, a svestenik ili pobozna zena (zavisi da li se obredno kupa muskarac ili zena) samo posmatra sa strane da li je ovaj to zaista uradio. Kada je u pitanju ulazak u brak, u stara vremena je bila potrebna dozvola roditelja za ulazak u brak. Kada se Isak zenio, roditelji (ili staratelji) njegove zene su odobrili taj brak, devojka je pristala, a onda je Isakov otac odobrio brak i dao blagoslov za brak. (Danas je tesko to primeniti jer su savremeni roditelji uglavnom nezainteresovani za duhovne teme.) Ti i tvoj decko vec zivite u braku, jer verovatno radite sve ono sto rade bracni drugovi. A i da ne radite, samim tim sto ste zajedno to je vrsta braka. Mislim da je pred Bogom dovoljno da se zajedno pomolite i da od Njega trazite blagoslov za vas brak, i to je to. Potpisivanje ugovora pred maticarem je problematican potez jer je taj ugovor vrlo nepovoljan, narocito za muskarca. Kad vidimo kako su danasnje crkve polupane, i kakav je drzavni sistem po pitanju braka, onda je tesko reci sta uciniti da bi se danas sklopio brak. Ako postoji neki pobozan i moralan svestenik koga znate, ili neki takav covek koji nije svestenik, mozete mozda da odete kod njega i zamolite ga da se za vas, u privatnom ambijentu, pomoli Bogu u vasem prisustvu i zatrazi blagoslov za vas brak. Ali, mislim da i sami to uradite je na mestu. "Bog ne gleda ono sto covek gleda, covek gleda ono sto je spolja, a Bog gleda na srce." (1. Samuilova 16,7) |
|
|
el azar |
Odgovorio 09.06.2013 14:26
|
Član Odgovori: 45 Pristupio/la: 02.02.2012 10:35 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
tamaris |
Odgovorio 09.06.2013 17:30
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 07.10.2011 07:35 Lokacija: Prnjavor |
Miroljube sta mislite o dejstvu ovih raznih ulja, kao npr. ulje divljeg origana ili crnog kumina itd.... da li je to zaista zdravo i jaca imunitet ili je to cista prevara??? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.06.2013 18:40
|
tamaris - poruka glasi: Miroljube sta mislite o dejstvu ovih raznih ulja, kao npr. ulje divljeg origana ili crnog kumina itd.... da li je to zaista zdravo i jaca imunitet ili je to cista prevara??? U pitanju je jedna od bezbrojnih prevara. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.06.2013 21:47
|
milos024 - poruka glasi: Jel imate neke knjige ili bilo kakve zapise Marka Miljanova?? Jel ste možda u srodstvu sa njim, i on je ,video sam, iz KuÄa? Imas njegova sabrana dela na sajtu Pleme Kuci: www.plemekuci.sit... On mi je rodjak u 9. kolenu. Moj cukun cukun djed Petar, po kome sam ja Petrovic, je rodjeni brat popa Mircete po kome je Marko Miljanov Popovic. |
|
|
BP |
Odgovorio 09.06.2013 23:03
|
Član Odgovori: 68 Pristupio/la: 18.05.2013 13:21 Lokacija: Zagreb |
Govorili ste o 3. Kristovom dolasku ali nikad detaljno, sad imam par pitanja. Koja će biti svrha i iz kojih knjiga možemo saznati više o tome(bibliskih naravno) ? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.06.2013 04:15
|
BP - poruka glasi: Govorili ste o 3. Kristovom dolasku ali nikad detaljno, sad imam par pitanja. Koja će biti svrha i iz kojih knjiga možemo saznati više o tome(bibliskih naravno) ? Imas u knjizi "Tajne Biblije", u poglavljima "Hristov drugi dolazak" i "Milenijum", kao i u mojim predavanjima "Post nad postovima" i "Kuca od palme" u serijalu "Nauka i problem smrti". http://www.cps.or...iblije.zip http://creation6d...roblem.htm |
|
|
Sasa_the patriot |
Odgovorio 10.06.2013 05:09
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 06.02.2013 00:06 Lokacija: Koprivnica, Hrvatska |
Postovanje, Miroljube. Molim te ako postoji mogucnost da te upitam nesto na privatni e-mail (ne znam koji je?), pitanje mi je veoma vazno. hvala unaprijed. Sasa Sale
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.06.2013 12:34
|
Sasa_the patriot - poruka glasi: Postovanje, Miroljube. Molim te ako postoji mogucnost da te upitam nesto na privatni e-mail (ne znam koji je?), pitanje mi je veoma vazno. hvala unaprijed. Sasa Imas ovde opciju PM -privatna poruka, a mozes i na e-mail: |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 10.06.2013 14:13
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
|
|
|
Laki |
Odgovorio 10.06.2013 14:43
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
mumin |
Odgovorio 10.06.2013 16:13
|
Član Odgovori: 32 Pristupio/la: 18.02.2011 18:53 Lokacija: Nepoznata |
http://www.rtvbn....atastrofa/ Zanimljivo da mu je kancelarija bas na 33 spratu, masoni ocito nista ne prepustaju slucaju. |
|
|
markofon |
Odgovorio 10.06.2013 22:00
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 24.10.2010 23:16 Lokacija: Nepoznata |
|
|
Predji na forum: |