Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Kristijan Horvat - poruka glasi:

http://dnevno.hr/...vjede.html

Znam da kod vas u Srbiji već duže vrime traju prosvjedi protiv GMO-a, u Hrvatskoj prvi prosvjed u subotu. Nadam se da će doći što više ljudi. Da vide ovaj video, pa da shvate da će sutra oni i njihova dica nositi ovakve tumore, ako se nastavimo drogirati u sistemu, svi bi izašli na prosvjed... a na kraju krajeva, ako Bog da i izašli iz sotonskog sistema.

Nema nista od protesta. Sve fabrike semena su pod kontrolom stranaca, a proizvodjaci hrane nece da proizvode sopstveno seme, tako da tu nema spasa, osim za one koji budu imali svoju bastu i svoje seme.

sale87
miroljube sta mislite o tome dali je zdravo jesti vise puta dnevno ali po manjim porcijama kao sto neki rade.naprimer 4,5 puta dnevno.

BP
U vezi prehrane, dali ukiseljeno povrće(krastavci, paprika, cikla...) imaju dobre učinke kao i sirovo povrće ?

Tasic
Zbog cega se dobija masno tkivo i kako ga se resiti?

http://zdravljesjuga.com/
Miroljub Petrovic
sale87 - poruka glasi:

miroljube sta mislite o tome dali je zdravo jesti vise puta dnevno ali po manjim porcijama kao sto neki rade.naprimer 4,5 puta dnevno.

Govorio sam o tome. Tako mogu da jedu ljudi koji su bolesni pa ne mogu da jednu 2 - 3 puta dnevno. Zdravim osobama je dovoljno da jedu 2 puta dnevno, retko kad 3 puta.

Miroljub Petrovic
BP - poruka glasi:

U vezi prehrane, dali ukiseljeno povrće(krastavci, paprika, cikla...) imaju dobre učinke kao i sirovo povrće ?

Nemaju isti ucinak. Ukiseljeno povrce moze da se jede u malim kolicinama ako nema nista drugo. Poznato je da na dalekom istoku dosta oboljevaju od raka debelog creva jer dosta jedu ukiseljeno povrce.

Miroljub Petrovic
Tasic - poruka glasi:

Zbog cega se dobija masno tkivo i kako ga se resiti?

Organizam visak hrane koja se unosi u organizam skladisti kao masti. Visak masnoca se otklanja prelaskom na biljnu hranu, uzimanjem dva obroka dnevno (dorucak i rucak) i fizickom aktivnoscu (svaki dan setnja od bar 5-10 km). Podrazumeva se da se odbace svi otrovi.

Miroljub Petrovic
Za one koji hoce da rade i zarade, baveci se lepim poslom, evo predloga. Na nasem trzistu nema u ponudi soka od mladog jecma i mlade psenice. Postoje dva proizvodjaca koji proizvode sok od mladog jecma, ali ga drze u zamrznutom stanju, pa je skoro nemoguc za transport. Dakle, potrebno je da se posadi jecam ili psenica (moze oboje na odvojenim parcelama), i kad trava poraste 15-20 cm da se posece, iscedi u sokovniku, a zatim dehidrira da ostane samo prah. Taj prah bi mogao da se prodaje kao terapeutsko sredstvo za lecenje skoro svih bolesti. Lekari prirodne medicine bi mogli da otkupe veliku kolicinu tog praha. Ako neko krene u tu proizvodnju, neka se javi.

Miroljub Petrovic
Evo jednog poucnog iskustva. Javio mi se covek koji se "zabavljao" sa jednom pagankom, i ona mu je obecavala da ce sve da ga slusa samo ako bude hteo da je ozeni i ima dete sa njom. Obecala je da ce da se poradja kod kuce, da nece da vakcinise dete, i druge stvari, ukljucujuci i one oko teologije. I ovaj pristane, i kad je ova paganka ostala u drugom stanju, okrenula je curak i saopstila mu da ce da se poradja u bolnici, da ce da vakcinise dete svim vakcinama i da nema nista od ranijeg dogovora.

Ovo iskustvo je posebno vazno za one magarce koji se druze sa "devojkama" (pagankama) i koji misle da ce moci da naprave pitu od govana. Poznato je da su promiskuitetne devojke ultra demonizovane, i pod dejstvom demona ce na sve pristati i sa svim se sloziti, dok ne uhvate zrtvu u zamku. U najvecem slucaju one to rade nesvesno jer njihovim umovima upravljaju demoni. Iz tog razloga je vazno da u izboru bracnog druga mladi ljudi obavezno konsultuju starije, poboznije i iskusnije ljude, a ne da se prave pametni i da se zalecu na minsko polje.

AleksandarJ

BP
U nekim medijima su počele kružiti vijesti o tome da se voda ukida kao "ljudsko pravo" - toliko o demonkraciji. Kad ljudi prihvate da žive bez zakona u ropstvu nemaju izbora nego prihvatit ovakve zakone ili se okrenut Stvoritelju a ovo drugo je mnogo teže. Ovakvih će "zakona" biti sve više dok se ne prelije čaša, mislim da ste ovdje svi svjesni da se ovako može živiti još koju godinu.

Miroljub Petrovic

CPS iz Beograda i Knjizara Medun iz Podgorice potpisali su deklaraciju o saradnji. Ova deklaracija ce vise doprineti spasenju ljudi nego gore potpisana deklaracija.

Miroljub Petrovic
BP - poruka glasi:

U nekim medijima su počele kružiti vijesti o tome da se voda ukida kao "ljudsko pravo" - toliko o demonkraciji. Kad ljudi prihvate da žive bez zakona u ropstvu nemaju izbora nego prihvatit ovakve zakone ili se okrenut Stvoritelju a ovo drugo je mnogo teže. Ovakvih će "zakona" biti sve više dok se ne prelije čaša, mislim da ste ovdje svi svjesni da se ovako može živiti još koju godinu.

Jos koju godinu? Ja bih pre rekao "jos koji mesec".

BP
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

BP - poruka glasi:

Ja ipak mislim da ne mogu pojačati temperaturu tako naglo i da bi ljudi ipak pružili otpor kad bi se tako nagle promjene izdešavale. A ovako će one koji budu potpuno odvojeni od tvorca biti samo skuhani. Slijede teška vremena pogotovo za nas mlade.

rastkosava
http://www.youtub...zrBduwJ0B0

Nadam se da neces ovo obrisati Miroljube,jer obojica smo bili u ratu,neka vide mladji malo kako to izgleda uzivo iz prve ruke.Snimak je od juce od jednog Ruskog mladica.On sa Sirijskom vojskom u prvim udarnim redovima upada u kuce gde su zabiradirani raznorazni teroristi i placenici.

Miroljub Petrovic
BP - poruka glasi:

Miroljub Petrovic - poruka glasi:

BP - poruka glasi:

Ja ipak mislim da ne mogu pojačati temperaturu tako naglo i da bi ljudi ipak pružili otpor kad bi se tako nagle promjene izdešavale.

Ko da pruzi otpor? Neka probaju da pruze ozbiljniji otpor ima da ih pobiju kao studente na Crvenom trgu u Pekingu. Dok ovako mirno demonstriraju po ulicama ili naprave neku sitnu stetu, niko nece da ih dira.

A ovako će one koji budu potpuno odvojeni od tvorca biti samo skuhani.

Ogroman procenat covecanstva je vec skuvan, ogromna vecina, pogotovo na Zapadu.

Slijede teška vremena pogotovo za nas mlade.

Jadan ti, gotov si. Sta da kazu penzioneri?

Miroljub Petrovic
Nikac od Rovina - poruka glasi:

Pozdrav profesore

Da li ste nakon emisije Pravoslavlje danas-Velika subota, obijasnili pobrtatimu Stojanu Mandicu o cemu sa radi u vezi price sa SVETIM OGNJEM koji se pali iskljucivo i samo Patrijarhu Jerusalimskom.
Da li vijerujete u tu pricu da oganj pali Sveti Duh poslan od Boga, ili je zapravo pali NEKO DRUGI ?
Sta vi mislite ???

Rekao sam mu da ces mu se ti javiti da mu objasnis.

Miroljub Petrovic
rastkosava - poruka glasi:

http://www.youtub...zrBduwJ0B0

Nadam se da neces ovo obrisati Miroljube,jer obojica smo bili u ratu,neka vide mladji malo kako to izgleda uzivo iz prve ruke.Snimak je od juce od jednog Ruskog mladica.On sa Sirijskom vojskom u prvim udarnim redovima upada u kuce gde su zabiradirani raznorazni teroristi i placenici.

Sirijska vojska uz pomoc ruskog drzavnog vrha je glavni neprijatelj Izraela. Dobro je sto je gradjanski rat u Siriji, jer onda sirijski drzavni vrh nema vremena da se bavi napadima na Izrael.

pedja257
Miroljube rekao si da je jevandjelje po Mateju pisano na hebrejskom jeziku koristio jedan rabin u srednjem veku kad je imao "debate" sa hriscanskim poglavarima pa je on uz pomoc njega dokazivao da Isus nije Mesija?
Mislim, samo jevandjelje jeste tacno i verodostojno samo je on tumacio na svoj nacin i dokazivao da se ne slaze sa Torom zar ne?

I koliko sam razumeo Isus je rekao Petru da je on (Petar) "mala stena" a Isus je "stena", (ugaoni kamen)?

Miroljub Petrovic
pedja257 - poruka glasi:

Miroljube rekao si da je jevandjelje po Mateju pisano na hebrejskom jeziku koristio jedan rabin u srednjem veku kad je imao "debate" sa hriscanskim poglavarima pa je on uz pomoc njega dokazivao da Isus nije Mesija?
Mislim, samo jevandjelje jeste tacno i verodostojno samo je on tumacio na svoj nacin i dokazivao da se ne slaze sa Torom zar ne?

On je koristio Jevandjelje da potvrdi da Isus nije ukinuo Toru. Nije se bavio negiranjem Isusovog mesijanstva.

I koliko sam razumeo Isus je rekao Petru da je on (Petar) "mala stena" a Isus je "stena", (ugaoni kamen)?

Tako je. Postoji "even" - kamen, i "sela" - velika gromada.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.75 sekundi!