pocetak foruma
|
|
Neko_nesto |
Odgovorio 25.03.2013 08:52
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 17.03.2013 09:50 Lokacija: Cacak |
Miroljube, posto demoni ne mogu da znaju sta i o cemu mislimo, kako su onda moguce astralne projekcije i lucidni snovi, koji pretstavljaju demonske aktivnosti. Hvala unapred. |
|
|
nikola |
Odgovorio 25.03.2013 10:38
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Zabrana GMO u Srbiji NIkola Aleksic http://www.youtub...p&NR=1 Irea Baret, Biljana Djorovic... http://www.youtub...=endscreen -- Izmenio/la nikola na 25.03.2013 10:59 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2013 11:04
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Neko_nesto - poruka glasi: Miroljube, posto demoni ne mogu da znaju sta i o cemu mislimo, kako su onda moguce astralne projekcije i lucidni snovi, koji pretstavljaju demonske aktivnosti. Hvala unapred. Govorio sam o tome. Svetlost koja dolazi od sunca, odbija se od predmeta i bica oko nas, i dolazi u nase oko, a u oku se pretvara u elektricni signal koji ide u mali mozak gde nas duh zivotni registruje taj signal kao sliku koju mi vidimo. Ljudi koji zive nemoralno dovode sebe u stanje da ih opsedaju demoni. Jedan od nacina kako demon opseda coveka jeste da mu salje u um elektricne signale u vidu razlicitih slika koje covekov duh zivotni registruje kao astralne projekcije, vizije, kosmarne snove i sl. Podseticu da se covekovo bice ili dusa, sastoji iz tela (mrtve materije) i duha zivotnog koji dolazi od Boga, i koji se vraca Bogu nakon covekove smrti, a ponovo vraca u covekovo telo prilikom vaskrsenja. |
|
|
Goran M |
Odgovorio 25.03.2013 12:17
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 12.12.2010 13:50 Lokacija: blizu |
Како коментаришете ово? http://isra-news....i-izraela/ Је ли ово значи да маÑони још дуго неће под папину шапу или је ово Ñамо бацање прашине народу у очи и да ће Ñе и Ðмерика уÑкоро окренути против Израела? Поздрав. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2013 13:29
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Goran M - poruka glasi: Како коментаришете ово? http://isra-news....i-izraela/ Је ли ово значи да маÑони још дуго неће под папину шапу или је ово Ñамо бацање прашине народу у очи и да ће Ñе и Ðмерика уÑкоро окренути против Израела? Поздрав. Nema nista od toga, videces uskoro. Na zalost, mnogi Jevreji veruju Obami, a ne Bogu. |
|
|
Dino |
Odgovorio 25.03.2013 14:08
|
Član Odgovori: 170 Pristupio/la: 21.01.2008 17:14 Lokacija: Vrgorac |
"Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time što Mene poznaje."
|
|
|
_Ivan_ |
Odgovorio 25.03.2013 16:57
|
Član Odgovori: 118 Pristupio/la: 24.05.2009 19:20 Lokacija: pancevo |
Mislim da je dosta dobar ovaj materijal: knjiga: http://forum.krst...79a8ae9caa emisija gde govori slovenacki cetnik: http://tvslo.si/p...162059473/ Љуби ГоÑпода Бога Ñвога Ñвим Ñрцем Ñвојим и Ñвом душом Ñвојом и Ñвим умом Ñвојим и Ñвом Ñнагом Ñвојом.
Љуби ближњега Ñвога као Ñамога Ñебе. |
|
|
Buduci |
Odgovorio 25.03.2013 17:00
|
Član Odgovori: 90 Pristupio/la: 22.07.2011 12:53 Lokacija: Зрењанин |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Dobio sam jos jedno prevedeno predavanje rabina Meira Kahanea. Da podsetim da je ovaj covek kasnije ubijen: https://vimeo.com... Au,Miroljube,ti si za mene pojam,ali ovaj Äovek prži za trojicu tebe! Svaka Äast,oduÅ¡evio me je,ali zaista...I jako mi je krivo Å¡to su ga ubili...! Video sam da je on autor mnogih knjiga,dali ih ima na naÅ¡em jeziku!!!?Jako bih voleo da mogu da nabavim,ako ne,dali je moguće iz inostranstva?NaroÄito ako bi mi neko npr. poslao iz Amerike,da tamo kupi,verujem da se može naći...? Ja bih se potrudio da sa svojim skromnim znanjem,energijom i koliÄinom slobodnog vremena i prevedem neke njegove knjige,ako se slažeÅ¡,ako može biti korisno i ako treba...NiÅ¡ta ne obećavamu u smislu da ću ja to uopÅ¡te i moći da uradim,ali pokuÅ¡ao bih,i morao bi na kraju da me iskontroliÅ¡eÅ¡.Ali otom potom,kad budem imao para da ih i mogu kupiti...Voleo bih i da se na taj naÄin pomalo poÄnem da odužujem za sve ove dobre stvari koje sam dobio preko ovog sajta i preko tebe. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2013 17:14
|
Buduci - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Dobio sam jos jedno prevedeno predavanje rabina Meira Kahanea. Da podsetim da je ovaj covek kasnije ubijen: https://vimeo.com... Au,Miroljube,ti si za mene pojam,ali ovaj Äovek prži za trojicu tebe! Svaka Äast,oduÅ¡evio me je,ali zaista...I jako mi je krivo Å¡to su ga ubili...! Jeste, covek przi, ali su ga sprzili. Cuo sam da je njegov rad nasledio njegov sin, pa su i njega ubili i pobili mu celu familiju. Video sam da je on autor mnogih knjiga,dali ih ima na naÅ¡em jeziku!!!?Jako bih voleo da mogu da nabavim,ako ne,dali je moguće iz inostranstva?NaroÄito ako bi mi neko npr. poslao iz Amerike,da tamo kupi,verujem da se može naći...? Ja bih se potrudio da sa svojim skromnim znanjem,energijom i koliÄinom slobodnog vremena i prevedem neke njegove knjige,ako se slažeÅ¡,ako može biti korisno i ako treba...NiÅ¡ta ne obećavamu u smislu da ću ja to uopÅ¡te i moći da uradim,ali pokuÅ¡ao bih,i morao bi na kraju da me iskontroliÅ¡eÅ¡.Ali otom potom,kad budem imao para da ih i mogu kupiti...Voleo bih i da se na taj naÄin pomalo poÄnem da odužujem za sve ove dobre stvari koje sam dobio preko ovog sajta i preko tebe. Koliko znam nema nista prevedeno na nasem jeziku, osim ovih videa sto mi je prijatelj poslao. Jedan drugar iz Izraela mi je rekao da je mnogo opasno baviti se Meirom Kahaneom jer zbog toga moze da leti glava. Ne moze u okupiranoj drzavi da se covek bavi demokratijom i da kroz demokratiju ostvaruje svoja prava. Moze jedino da se ode u prirodu i da se zivi kao nasi preci, ili nesto kao danasnji Amisi. Demokratija je poslednji i najgori stadijum satanizma i propasti jednog drustva. Ako ne mogu da te pokradu na izborima (kao sto su pokrali Dveri), onda ce da te uhapse (kao Seselja) ili da te likvidiraju (kao Kahanea). Demokratiju (satanizam) moze samo Bog da razvali, a mi treba da gledamo kako da se pripremamo za taj trenutak koji se veoma priblizio. |
|
|
bobo |
Odgovorio 25.03.2013 17:26
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 18.06.2011 17:09 Lokacija: hrv |
1.Moj.15:8-11 Zasto je Avram trazio od Boga znak da pozna da ce zemlja da bude njegova? I da li postoji simbolika u zrtvovanju i pticama koje su sletale a Avram ih je gonio? |
|
|
Buduci |
Odgovorio 25.03.2013 17:55
|
Član Odgovori: 90 Pristupio/la: 22.07.2011 12:53 Lokacija: Зрењанин |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Buduci - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Dobio sam jos jedno prevedeno predavanje rabina Meira Kahanea. Da podsetim da je ovaj covek kasnije ubijen: https://vimeo.com... Au,Miroljube,ti si za mene pojam,ali ovaj Äovek prži za trojicu tebe! Svaka Äast,oduÅ¡evio me je,ali zaista...I jako mi je krivo Å¡to su ga ubili...! Jeste, covek przi, ali su ga sprzili. Cuo sam da je njegov rad nasledio njegov sin, pa su i njega ubili i pobili mu celu familiju. Video sam da je on autor mnogih knjiga,dali ih ima na naÅ¡em jeziku!!!?Jako bih voleo da mogu da nabavim,ako ne,dali je moguće iz inostranstva?NaroÄito ako bi mi neko npr. poslao iz Amerike,da tamo kupi,verujem da se može naći...? Ja bih se potrudio da sa svojim skromnim znanjem,energijom i koliÄinom slobodnog vremena i prevedem neke njegove knjige,ako se slažeÅ¡,ako može biti korisno i ako treba...NiÅ¡ta ne obećavamu u smislu da ću ja to uopÅ¡te i moći da uradim,ali pokuÅ¡ao bih,i morao bi na kraju da me iskontroliÅ¡eÅ¡.Ali otom potom,kad budem imao para da ih i mogu kupiti...Voleo bih i da se na taj naÄin pomalo poÄnem da odužujem za sve ove dobre stvari koje sam dobio preko ovog sajta i preko tebe. Koliko znam nema nista prevedeno na nasem jeziku, osim ovih videa sto mi je prijatelj poslao. Jedan drugar iz Izraela mi je rekao da je mnogo opasno baviti se Meirom Kahaneom jer zbog toga moze da leti glava. Ne moze u okupiranoj drzavi da se covek bavi demokratijom i da kroz demokratiju ostvaruje svoja prava. Moze jedino da se ode u prirodu i da se zivi kao nasi preci, ili nesto kao danasnji Amisi. Demokratija je poslednji i najgori stadijum satanizma i propasti jednog drustva. Ako ne mogu da te pokradu na izborima (kao sto su pokrali Dveri), onda ce da te uhapse (kao Seselja) ili da te likvidiraju (kao Kahanea). Demokratiju (satanizam) moze samo Bog da razvali, a mi treba da gledamo kako da se pripremamo za taj trenutak koji se veoma priblizio. Au,brutalno je to Å¡to su uÄinili,baÅ¡ saosećam sa Äovekom...ZnaÄi ti ne preporuÄujeÅ¡ meni da se bavim njime,makar za potrebe ovog sajta,a za svoju duÅ¡u,mogu ako želim?ÄŒisto da ne dovodim druge u eventualnu opasnost...? |
|
|
Krusevljanka |
Odgovorio 25.03.2013 18:54
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 26.08.2012 13:07 Lokacija: Krusevac |
Evo da se i ja javim nema me dugo,iako sam presla na biljnu ishranu izgleda da jos nisam ocistila telo od toksina,lezala sam u bolnici 5 dana zbog bolova sada sam u 5 mesecu trudnoce samo sam se molila da ne izgubim dete i Bog me je cuo i ne zelim vise da cujem za lekare porodicu se kuci vec sam nasla babicu,bolnica je pakao za majke i bebe.a o svemu i svacemu sto krkaju deci cim se rode bolje da ne pricam. |
|
|
marinkons25 |
Odgovorio 25.03.2013 20:07
|
Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 13.04.2012 12:36 Lokacija: Novi Sad |
Мирољубе како протумачити ону причу из Јеванђеља по Луки о гоÑподару који даје Ñлугама Ñребро да тргују? Ðа једном меÑту пише када је гоÑподар дошао по Ñребро један од Ñлуга је рекао "ГоÑподару ево твоја кеÑа коју Ñам завезао у ÑƒÐ±Ñ€ÑƒÑ Ð¸ чувао. Јер Ñам Ñе бојао тебе, јер Ñи човек тврд,узимаш што ниÑи оÑтавио и жњеш што ниÑи Ñејао!" ГоÑподар рече:"Зли Ñлуго, знао Ñи да Ñам твдр човек , да узимам што ниÑам оÑтавио и жањем што ниÑам Ñејао! Што ниÑи мојега Ñребра дао трговцима и ја дошавши примио бих га Ñ Ð´Ð¾Ð±Ð¸Ñ‚ÐºÐ¾Ð¼?" И рече узмите од њега кеÑу и дајте ономе што има деÑет кеÑа! Сад овај део је поÑедбно интереÑантан: "Ја вам кажем да ће Ñе Ñвакоме који има дати, а од онога који нема узеће Ñе и оно што има!" Како ово разумети? |
|
|
Blackadder |
Odgovorio 25.03.2013 20:56
|
Član Odgovori: 37 Pristupio/la: 03.08.2012 14:51 Lokacija: Beograd |
http://www.presso...anici.html Jedno strucno pitanje za vas, jesu li ovo normalne pojave ili? Pitam posto sam cuo da ima dosta slucajeva po svetu. Cak je pre koju godinu rupa mnogo veca od ove, tamo negde u africi, progutala citavu raskrsnicu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2013 21:37
|
bobo - poruka glasi: 1.Moj.15:8-11 Zasto je Avram trazio od Boga znak da pozna da ce zemlja da bude njegova? Zato sto nije imao dovoljno vere. I da li postoji simbolika u zrtvovanju i pticama koje su sletale a Avram ih je gonio? Postoji, treba da proucavas. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2013 21:47
|
Buduci - poruka glasi: Au,brutalno je to Å¡to su uÄinili,baÅ¡ saosećam sa Äovekom...ZnaÄi ti ne preporuÄujeÅ¡ meni da se bavim njime,makar za potrebe ovog sajta,a za svoju duÅ¡u,mogu ako želim?ÄŒisto da ne dovodim druge u eventualnu opasnost...? Videcu da se raspitam koja je njegova najbolja knjiga na engleskom pa cu da ti javim, pa mozes da prevedes za potrebe foruma, iako sam ja o tome govorio u mojoj knjizi Osnovi teokratije. |
|
|
nikola |
Odgovorio 25.03.2013 21:57
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2013 22:00
|
marinkons25 - poruka glasi: Мирољубе како протумачити ону причу из Јеванђеља по Луки о гоÑподару који даје Ñлугама Ñребро да тргују? Ðа једном меÑту пише када је гоÑподар дошао по Ñребро један од Ñлуга је рекао "ГоÑподару ево твоја кеÑа коју Ñам завезао у ÑƒÐ±Ñ€ÑƒÑ Ð¸ чувао. Јер Ñам Ñе бојао тебе, јер Ñи човек тврд,узимаш што ниÑи оÑтавио и жњеш што ниÑи Ñејао!" ГоÑподар рече:"Зли Ñлуго, знао Ñи да Ñам твдр човек , да узимам што ниÑам оÑтавио и жањем што ниÑам Ñејао! Што ниÑи мојега Ñребра дао трговцима и ја дошавши примио бих га Ñ Ð´Ð¾Ð±Ð¸Ñ‚ÐºÐ¾Ð¼?" И рече узмите од њега кеÑу и дајте ономе што има деÑет кеÑа! Сад овај део је поÑедбно интереÑантан: "Ја вам кажем да ће Ñе Ñвакоме који има дати, а од онога који нема узеће Ñе и оно што има!" Како ово разумети? Isus stalno govori o duhovnom bogastvu. Dakle, onaj koji ulaze u duhovnost i teziduhovnosti, njegovo je carstvo nebesko, a onaj koji ne ulaze u duhovnost, oduzece mu se i ono sto misli da ima, a to su materijalne stvari i dace se onima koji su najduhovniji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2013 22:05
|
Blackadder - poruka glasi: http://www.presso...anici.html Jedno strucno pitanje za vas, jesu li ovo normalne pojave ili? Pitam posto sam cuo da ima dosta slucajeva po svetu. Cak je pre koju godinu rupa mnogo veca od ove, tamo negde u africi, progutala citavu raskrsnicu. Imas u Bibliji o tome. Kada su se Korej i njegovi satanisti pobunili protiv Mojsija Bog je napravio rupu u zemlji i progutao ih. Takve stvari, i jos mnogo gore, ce se sve cesce desavati kao Bozja upozorenja. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2013 23:53
|
Nikac od Rovina - poruka glasi: ТÐКО СЕ ÐЕКÐД БРÐÐИЛО СРБСТВО: ДЕСПОТ ЂУРÐЂ ЗÐПРЕТИО ПОГУБЉЕЊЕМ ПÐТРИЈÐРХУ, ÐКО ПОТПИШЕ УÐИЈУ СРВÐТИКÐÐОМ… http://facebookre...atikano-2/ Govorio sam o ovome, ovo je mnogo vazan istorijski podatak. |
|
Predji na forum: |