Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Johnny Morgan
http://www.youtub...L8G19WwrXU

Kupio bih bledner, sa koliko snage minimalno preporučujete i da li ima neka kvalitetna marka ili su po tom pitanju svi isti? Hvala unapred, pozdrav!

IsakSmesko
SMUK - poruka glasi:

Kravlje mlijeko je opasno za zdravlje

http://www.youtub...c_o1Zauu3Y

-------------------------------------------------------------------

Направио сам млеко сам.
по пет бадема и лешника и пола ораса и мало меда се изблендира у млакој води за једну шољу.

У стара времена када није било млака ово је било главно млеко

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 02.03.2013 20:45

Miroljub Petrovic
Nikola06 - poruka glasi:

U jednom od vasih predavanja ste govorili da Biblija nije pisana metaforicki, pa me interesuje vas komentar na ovaj tekst dole. Izgleda prilicno realno... Da li zvjer i njen zig imaju veze sa dole navedenim tekstom ?
"Braćo i sestre ako očekujete da ptice sa čeličnim oklopima nisu avioni već ptice i ako očekujete da leteći skakavci nisu projektili i rakete već skakavci onda nećete nikada verovati da je žig zveri kompjuterski identifikacioni broj sjedinjen sa modernim laserskim otiskom prsta i posebnim fotografisanjem za bio kartice".

To su neozboljne interpretacije Biblije. Ako se u Bibliji negde koristi neki simbol, kao skakavci, onda se pogleda na drugom mestu u Bibliji sta predstavlja taj simbol, u smislu nacina izrazavanja, i lako se vidi o cemu se radi. Na primer, u knjizi proroka Joila se spominje narod koji ce opustositi zemlju kao skakavci, i onda se vrsi opis tog naroda koji je cudnovan za ljude, ali se jasno vidi iz opisa da su u pitanju demoni. Kasnije se u Otkrivenju ponovo spominju skakavci i nema dileme o cemu se radi.

Sto se tice ziga zveri, moguce je da bude nesto vezano sa elektronikom, ali to nije bitno za pobozne ljude, jer bice zigosani samo oni koji budu bili robovi sotonskog sistema. Oni koji budu ziveli u prirodi, nezavisno od sistema, nece imati tu vrstu problema. Naravno da ce doci dana kada ce ih proganjati i u tom prirodnom ambijentu, ali to ce biti tek na samom kraju, oni nece prezivljavati strahote kao ovi po gradovima.

Miroljub Petrovic
Johnny Morgan - poruka glasi:

Kupio bih bledner, sa koliko snage minimalno preporučujete i da li ima neka kvalitetna marka ili su po tom pitanju svi isti? Hvala unapred, pozdrav!

Mozes da kupis neku poznatiju marku i da bude bar 450 W.

zoky

Догодине у Призрену

miki
Mozda je vec bilo ali da li covek koji primi zig zveri nece biti spasen ne postoji nikakva mogucnost za njegovo spasenje?

Gedeon
Gostovanja dr Miroljuba Petrovića u emisiji "Pravoslavlje danas"

http://www.youtub...Rx7l4VUy4G

Miroljub Petrovic
miki - poruka glasi:

Mozda je vec bilo ali da li covek koji primi zig zveri nece biti spasen ne postoji nikakva mogucnost za njegovo spasenje?

Nema mu spasenja pa cak i ako se zove Spasoje.

Srpska u srcu
Dobra vece, prvi put ucestvujem na forumu i imam interesantno pitanje za postaviti:
Ovako, ako su zemlja i svemir mladi oko 9 hiljada godina kako onda da su neke zvijezde od nas udaljene milionima i miliardama svijetlosnih godina, i mi ne bismo mogli vidjeli te zvijezde da svemir nije tako star, jer se svjetlo ne bih moglo prostrijeti tako daleko? A brzina svijetlosti je 300.000 km/s tako da se sve to perfekno uklapa u danasnje shvatanje univerzuma, ako grijesim volio bih da me neko ispravi!Angry

Glavu gore!

Miroljub Petrovic
Srpska u srcu - poruka glasi:

Dobra vece, prvi put ucestvujem na forumu i imam interesantno pitanje za postaviti:
Ovako, ako su zemlja i svemir mladi oko 9 hiljada godina kako onda da su neke zvijezde od nas udaljene milionima i miliardama svijetlosnih godina, i mi ne bismo mogli vidjeli te zvijezde da svemir nije tako star, jer se svjetlo ne bih moglo prostrijeti tako daleko? A brzina svijetlosti je 300.000 km/s tako da se sve to perfekno uklapa u danasnje shvatanje univerzuma, ako grijesim volio bih da me neko ispravi!Angry

Govorio sam o tome u prethodnim postovima, ali ti nisi citao. Zvezde od nas nisu udaljene milione i milijarde svetlosnih godina. Ta tvrdnja je zasnovana na evolucionistickoj pretpostavci da crveni pomeraj, koji se uocava posmatrajuci zvezde i galaksije, potice od udaljavanja tih nebeskih tela. Poznato je da crveni pomeraju moze da bude uzrokovan i rotacionim kretanjem. Upravo je takav model univerzuma naucno dokazao Dr Robert Dzentri:

http://www.halos....eo.htm#cou

Pogresna interprentacija crvenog pomeraja je pokazana i od strane Dr Haltona Erpa koji je snimio vise galaksija (sa malim crvenim pomerajem) kako su fuzicki spojene sa kvazarima (koji imaju veliki crkev pomeraj). O tome imas u mojoj knjizi na strani 97 i dalje:

http://www.cps.or...tinica.pdf

Takodje, istrazivanja pokazuju da se brzina svetlosti smanjuje, sto je ocekivana pojava, tako da su sami evolucionisti priznali da je brzina svetlosti u pocetku bila 6 milijardi puta veca od danasnje.

Postoje i drugi dokazi za mlad svemir i mladu Zemlju, a izneti su na linkovima sa leve strane na ovoj strani.

soko
uf.... ja citam forum iz pocetka ,a vi samo pisete.... treba vas stici... nikad vecu knjigu nisam poceo da citam nego ovu... Smile

Srpska u srcu
Ok mogu shvatiti to za crveni pomak, ali ako je brzina svijetlosti za 9 hiljada godina oslabila 6 milijardi puta, mozemo predpostaviti da bih za 10 godina tim tempom opadanja brzine, i kornjaca vjerovatno bih bila brza od svjetlosti! Ja ne mogu naci o tome nista na internetu, pa ako neko zna za sajt, nek ga proslijedi! Hvala..

Glavu gore!

SrdjanE

Miroljub Petrovic
soko - poruka glasi:

uf.... ja citam forum iz pocetka ,a vi samo pisete.... treba vas stici... nikad vecu knjigu nisam poceo da citam nego ovu... Smile

Izdrzaces, samo polako... valjace ti.

Miroljub Petrovic

Ok mogu shvatiti to za crveni pomak, ali ako je brzina svijetlosti za 9 hiljada godina oslabila 6 milijardi puta, mozemo predpostaviti da bih za 10 godina tim tempom opadanja brzine, i kornjaca vjerovatno bih bila brza od svjetlosti! Ja ne mogu naci o tome nista na internetu, pa ako neko zna za sajt, nek ga proslijedi! Hvala..

Imas sve u mojoj knjizi, postavio sam link, ali neces da citas. Evo da ti crtam linkove za naucne radove koji o tome govore:

- The Velocity of Light, Science, Vol. 66, Supplement x, 30 September 1927.
- Gheury de Bray MEJ. The Velocity of Light, Nature, 24 March 1934, p. 464. c) Gheury de Bray MEJ,
The Velocity of Light, Nature, 4 April 1931, p. 522.
- Troitskii VS. Physical Constants and the Evolution of the Universe, Astrophysics and Space Science, Vol. 139, No. 2, December 1987, pp. 389-411.

Leviatan
Kako se luci malatonin kod ljudi koji zive u takozvanim zemljama ponocnog sunca, gde je mesec dana dan mesec dana noć a negde 3 meseca na severnom polu 6 meseci? izvinjavam se ako je vec bilo postavljano.

a
Miroljub Petrovic
Leviatan - poruka glasi:

Kako se luci malatonin kod ljudi koji zive u takozvanim zemljama ponocnog sunca, gde je mesec dana dan mesec dana noć a negde 3 meseca na severnom polu 6 meseci? izvinjavam se ako je vec bilo postavljano.

Oni zbog toga imaju problem sa zdravljem, pa bi trebalo da se micu odatle. Ja im preporucujem da dodju u Srbiju ili Izrael, a moze i Republika Srpska.

Srpska u srcu
Sumnjiva mi je ta teorija da je svijetlost prije 9000 godina bila brza 10 milijardi puta nego sad, jer takva pretpostavka povlaci za sobom mnoge druge i jednostavno se narusavaju svi zakoni fizike koji vladaju u univerzumu! Ja ne iskljucujem postojanje Boga ali ta teorija je vise nego nelogicna..

Glavu gore!

Miroljub Petrovic

Sumnjiva mi je ta teorija da je svijetlost prije 9000 godina bila brza 10 milijardi puta nego sad, jer takva pretpostavka povlaci za sobom mnoge druge i jednostavno se narusavaju svi zakoni fizike koji vladaju u univerzumu! Ja ne iskljucujem postojanje Boga ali ta teorija je vise nego nelogicna..

Nelogicno ti je jer ti je mozak nastimovan da mislis na nacin na koji su te pogresno ucili. Pogledaj stopu slabljenja Zemljinog magnetnog polja. Ono slabi po eksponencijalnom zakonu. Kada bi Zemlja bila stara samo 8000 godina, imala bi na pocetku javinu magnetnog polja kao magnetna zvezda, sto je nemoguce, a pre samo 52.000 godina imala bi jacinu mag. polja kao pulsar. Ocigledno da brzina svetlosti slabi po nekom slicnom zakonu. Nema tu nikakvog narusavaja zakona fizike, vec ima narusavanja evolucionistickih budalastina.

Cak i kada bi brzina svetlosta bila stalno konstantna, nije nikakav problem da Bog u pocetku rasprsi svetlost po svemiru i da svemir ima izgled nekog "odraslog stanja". Na slican nacin je i Adam stvoren da izgleda kao odrastao covek.

Postoje brojni pokazatelji koji jasnu ukazuju da je svemir vrlo mlad, samo par hiljada godina.

Srpska u srcu
To stoji nema sta! Prije jedno 2 mjeseca na youtubu jedan britanac je imao kanal u kojem je iskljucvo pratio opadanje jacine magnetnog napona zemlje, od 80 i neke se magnetni pol zemlje pomjerio za preko 100 kilometara, javljali su mu se razni naucnisi iz te sfere i davali mu pohvale za rad! Njegova predvidjanja su bila vise nego ozbiljna i ostalo vrlo malo vremena do obrtanja polova po njegovim proracunima! I sta je bilo sa njegovim kanalom? (pa naravno da je banovan)

Glavu gore!

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.74 sekundi!