pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2013 00:33
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
matko22 - poruka glasi: Buduci - poruka glasi: Ozrenski Soko,Spomenko,poginuo 20.03.1993 na Ozrenu,kao vojnik sa 14 godina! Neka mu je veÄna slava! Kakva priÄa,kakvo dete,a kakav junak...Ovo je priÄa da se svaki Äovek,onaj ko kaže da je Srbin a nije iÅ¡ao da brani svoj narod,postidi. http://www.youtub...Ril-ZRqVCA Stvarno ne razumjem!!!Zaista bih da mi netko objasni ! On je heroj .??!?!?Neka mu je vjeÄna slava ...Å ta ?zaÅ¡to?Å to je iÅ¡ao da ubija !za koga za koji cilj?Å ta je vama ljudi !On je jedno obiÄno jadno djete koje je poginulo zbog ljudi koji su se usudili regrutovati ga u prvu liniju fronta...da ih povremeno zabavlja! Jadni mali iskreni djeÄaćić ...Å¡ta je on znao sa 14 godina .....Taj mali će biti spaÅ¡en ...ali ne zbog sebe nego zbog Boga koji je dopustio da on umre kako se ne bi iskvario u budućnosti ...."neka mu je vjeÄna slava" Oped zbunjenost kome vjeÄna slava djeÄaku ili svemogućem! Stvarno ljudi su u zabludi! Nisu ljudi u zabludi nego si ti kreten koji je odrastao u vatikanskom brlogu, a ovde te trpimo jer se nadamo da ces progledati i da neces biti budala ceo zivot. Sledeci put kad budes blejao i hulio na pravo ljudi da brane svoju slobodu od papskog agresora bices banovan. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2013 00:42
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
nick_niki - poruka glasi: Miroljube, Vi u vaÅ¡im predavanjima stalno spominjete tajna druÅ¡tva, a nikada niste spomenuli Cioniste. ZaÅ¡to? Zar nisu Cionisti bili savjetnici Bilu Klintonu za vrijeme bombardovanja Srbije? Oni su zloglasno tajno druÅ¡tvo koje mrzi Hrišćane i želi da vlada svijetom. Jedina dobra stvar koju su uradili je to Å¡to su se založili za stvaranje Izraela 1948. g., Å¡to je logiÄno jer su oni Jevreji. Naravno da to nema veze sa njima, jer je Božija volja da Izrael postoji. Ja volim mnogo obiÄan Jevrejski narod, ali ove Cioniste ne podnosim jer su oni ukljuÄeni u svjetsku zavjeru. ZaÅ¡to Amerika koja je neprijatelj pravoslavnih i mnogih drugih zemalja podržava Izrael. OÄigledno je. Cionisti i ostala tajna druÅ¡tva u potpunosti saraÄ‘uju. TakoÄ‘e zanimljivo je to da Izrael nije priznao nezavisnost Kosova, a Amerika jeste, a te dvije zemlje su najveći prijatelji. Kakvo je vaÅ¡e miÅ¡ljenje o Cionistima i koliko su zastupljeni u politici Izraela? Cionisti su izraelske patriote koji su tradicionalno religiozni i koji zive po principima ovoga sveta. Ali, posto su upoznati sa Biblijom, koju dozivljavaju kao jevrejsku tradiciju, oni imaju patriotska osecanja perma Izraelu i bore se za Izrael. Cionisti nisu tajno drustvo, vec patriotsko drustvo. To sto u njihovim redovima ima pripadnika tajnih drustava, to je druga stvar. Velika je zabluda da se oni bore protiv hriscanstva. Kad si video da su Jevreji napadali neki narod? Oni su celog veka bili lojalni drzavama u kojima su ziveli, a u svojim molitvama u sinagogama imas obaveznu molitvu za vladara zemlje u kojoj zive. Zabluda cionista je sto hoce da brane Izrael bez Boga, vec diplomatijom, trgovinom, pregovorima i sl. Cionisti kao jevrejske patriote odlicno znaju potencijal srpskog naroda i cinjenicu da su u Srbiji bili najbolje docekivani i da su zajedno sa Srbima najvise stradali. Zato jos uvek nisu priznali Kosovo iako je vlast Srbije u skorije vreme dva puta glasala za priznanje banditske miki maus "drzave" Palestine u UN. |
|
|
SMUK |
Odgovorio 27.02.2013 01:43
|
Član Odgovori: 128 Pristupio/la: 30.05.2011 16:41 Lokacija: ÄŒaÄak |
PRAVO LICE CIONIZMA http://www.youtub...4JuQBWaS9U ISTORIJSKE PARALELE SRBIJE I IZRAELA http://www.youtub...CDQNEyB9NA |
|
|
dovlanik |
Odgovorio 27.02.2013 06:41
|
Član Odgovori: 167 Pristupio/la: 01.05.2010 20:02 Lokacija: Novi Sad |
БелгијÑки парламентарац открива позадину рата у Малију http://video.vase...-maliju-2/ "..У Египту, ТуниÑу, Либији, Јемену, Сирији и Либану, прво Ñмо Ñа влаÑти збацили умерене Ñнаге и довели Ñмо или ћемо довеÑти на влаÑÑ‚ иÑламиÑте које Ñмо ми наоружали да Ñе боре против режима, они ће нам заузврат пружити могућноÑÑ‚ да екÑплоатишемо њихову земљу до крајњих граница, а онда ће нам они Ñами, Ñвојим радикализмом пружити изговор да Ñа њима заратимо..." Izmenio/la Miroljub Petrovic na 27.02.2013 09:17 Vladimir Dovla Nikolic
|
|
|
dovlanik |
Odgovorio 27.02.2013 07:07
|
Član Odgovori: 167 Pristupio/la: 01.05.2010 20:02 Lokacija: Novi Sad |
Ово Ñмо знали, али ево и званично признање. Половина католичких Ñвештеника је геј! http://www.vesti-...ika-je-gej Izmenio/la Miroljub Petrovic na 27.02.2013 09:18 Vladimir Dovla Nikolic
|
|
|
matko22 |
Odgovorio 27.02.2013 12:09
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 21.10.2011 11:44 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: matko22 - poruka glasi: Buduci - poruka glasi: Ozrenski Soko,Spomenko,poginuo 20.03.1993 na Ozrenu,kao vojnik sa 14 godina! Neka mu je veÄna slava! Kakva priÄa,kakvo dete,a kakav junak...Ovo je priÄa da se svaki Äovek,onaj ko kaže da je Srbin a nije iÅ¡ao da brani svoj narod,postidi. http://www.youtub...Ril-ZRqVCA Stvarno ne razumjem!!!Zaista bih da mi netko objasni ! On je heroj .??!?!?Neka mu je vjeÄna slava ...Å ta ?zaÅ¡to?Å to je iÅ¡ao da ubija !za koga za koji cilj?Å ta je vama ljudi !On je jedno obiÄno jadno djete koje je poginulo zbog ljudi koji su se usudili regrutovati ga u prvu liniju fronta...da ih povremeno zabavlja! Jadni mali iskreni djeÄaćić ...Å¡ta je on znao sa 14 godina .....Taj mali će biti spaÅ¡en ...ali ne zbog sebe nego zbog Boga koji je dopustio da on umre kako se ne bi iskvario u budućnosti ...."neka mu je vjeÄna slava" Oped zbunjenost kome vjeÄna slava djeÄaku ili svemogućem! Stvarno ljudi su u zabludi! Nisu ljudi u zabludi nego si ti kreten koji je odrastao u vatikanskom brlogu, a ovde te trpimo jer se nadamo da ces progledati i da neces biti budala ceo zivot. Sledeci put kad budes blejao i hulio na pravo ljudi da brane svoju slobodu od papskog agresora bices banovan. MATEJ 5:9 Blago Mirotvorcima jer će se zvati sinovi Božji MATEJ 5:21,22,23 "ÄŒuli ste da je reÄeno starima: Ne ubij! Tko ubije, bit će odgovoran sudu. A ja vam kažem: Svaki koji se srdi na brata svoga, bit će podvrgnut sudu. A tko bratu rekne `GLUPANE!`, bit će podvrgnut Vijeću. A tko reÄe: `LUÄAÄŒE!`, bit će podvrgnut ognju paklenomu.Ako dakle prinosiÅ¡ dar na žrtvenik pa se ondje sjetiÅ¡ da tvoj brat ima neÅ¡to protiv tebe,ostavi dar ondje pred žrtvenikom, idi i najprije se izmiri s bratom, a onda doÄ‘i i prinesi dar. MARKO 11:25 Kada stojite i molite ,oprostite ako Å¡to imate protiv koga da i vama Otac vaÅ¡ nebeski oprosti vaÅ¡e grijehe Ako sam ja zaista kreten ,glupan ili bilo Å¡to Å¡to vam je iz srca izaÅ¡lo a mozda niste rekli....dali je to naÄin?Dali je to od duha svetog? Možda je možda sam ja u zabludi sve je to moguće!Vi priÄate o nekom vakumu koji je nastao usred rata!Ja u rat neću nikada ići niti ću se puÅ¡ke doticati sve do onog trenutka kada sam Bog doÄ‘e i kaze mi licem u lice uzmi puÅ¡ku i u rat!Daj svojem djetetu Miroljube u ruke piÅ¡tolj pa mu reci da puca u Äovjeka ...da li bi pucalo?ili bi tek pucalo nakon odreÄ‘enog pritiska!daj mu alkohol da pije ?da li će piti?daj mu cigaretu u usta stavi pa zapali da li će puÅ¡iti! Ja znam da piÅ¡e ne poÄini zloÄin ubojstva i sve mi je to jasno na Å¡to se to odnosi! Ali meni moja savijest govori ne ubij dok ti sam Bog ne kaze suprotno! A piÅ¡e svatko ko živi po svojoj savijesti biti će spaÅ¡en!Tvoja tebi govori ubij ako je rat meni moja ne govori tako!Å to je tu krivo?..Ja ti opraÅ¡tam !jer sam se naÅ¡ao uvrijeÄ‘enim!Dali ti meni opraÅ¡taÅ¡? Slobodno me banuj neću ti zamjeriti,,ipak je to Forum gdje ti gospodariÅ¡! |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 27.02.2013 13:40
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2013 13:49
|
matko22 - poruka glasi: Ako sam ja zaista kreten ,glupan ili bilo Å¡to Å¡to vam je iz srca izaÅ¡lo a mozda niste rekli....dali je to naÄin?Dali je to od duha svetog? Naravno da je to nacin i da je to od Duha Svetoga. Ja ti dajem dijagnozu, a ne cesem te po usima. Isus je farisejima davao slicne dijagnoze: porodi aspidini, budale slepe... Možda je možda sam ja u zabludi sve je to moguće! Nisi ti u zabludi, jer si dugo na ovom forumu. Ti si konj, volusina, kojeg treba nesto da zvizne po ledjima, da te zaboli, da bi prihvatio ono sto razumski znas da je istina, ali si bezobrazna bitanga koja odbacuje ono sto je nacrtano kao debilima. Vi priÄate o nekom vakumu koji je nastao usred rata!Ja u rat neću nikada ići niti ću se puÅ¡ke doticati sve do onog trenutka kada sam Bog doÄ‘e i kaze mi licem u lice uzmi puÅ¡ku i u rat! To ces cekati i da ti Bog kaze: "Operi zadnjicu nakon velike nuzde", da bi brinuo o svojoj higijeni. Zato ce Bog da ti posalje motku, kao i drugim buzdovanima, posto ti nije dovoljno kad ti se lepo kaze. Daj svojem djetetu Miroljube u ruke piÅ¡tolj pa mu reci da puca u Äovjeka ...da li bi pucalo?ili bi tek pucalo nakon odreÄ‘enog pritiska!daj mu alkohol da pije ?da li će piti?daj mu cigaretu u usta stavi pa zapali da li će puÅ¡iti! Naravno da ucim svoje dete da puca u svakoga ko atakuje na njegov zivot. Ja znam da piÅ¡e ne poÄini zloÄin ubojstva i sve mi je to jasno na Å¡to se to odnosi! Ali meni moja savijest govori ne ubij dok ti sam Bog ne kaze suprotno! Ko te tera da ubijas, buzdovane? U Bibliji lepo pise da onaj ko nece da ide u rat, kome "srce trne", treba da sedi kod kuce sa zenama. Ali, kako se usudjujes da nipodastavas i pljujes one koji idu da puskom brane svoju bracu i otadzbinu od agresoga, i koji junacki ginu? Sram te bilo, konjino! A piÅ¡e svatko ko živi po svojoj savijesti biti će spaÅ¡en!Tvoja tebi govori ubij ako je rat meni moja ne govori tako!Å to je tu krivo? Takvi kao ti ce tesko da budu spaseni, jer svoj kukavicluk opravdavaju pljuvanjem po onima koji krvare za svoje bliznje. Ja ti opraÅ¡tam !jer sam se naÅ¡ao uvrijeÄ‘enim!Dali ti meni opraÅ¡taÅ¡? Na mogu da oprastam nekome ko se iskreno ne kaje za svoje grehe. Ti i dalje istrajavas u svom bezobrazluku i jos dolivas ulje na vatru svoje sramote. Slobodno me banuj neću ti zamjeriti,,ipak je to Forum gdje ti gospodariÅ¡! Bog gospodati svime, a ovaj forum mi je samo poveren od strane Boga da ga vodim. Bices banovan kad dodje vreme. |
|
|
Ontolog |
Odgovorio 27.02.2013 14:21
|
Član Odgovori: 55 Pristupio/la: 01.11.2012 07:48 Lokacija: Timocka Krajna |
Imam nekoliko pitanje vezana za teokratiju. 1. Kako bi se vlast odnosila prema nehriscanima i ateistima 2. Kako bi se kaznjavili bludnici, preljubnici, lopovi, ubice koji su nenamerno izvrsile ubistvo, ubice koje su namerno izvrsile ubistvo, prevaranti 3. Kakva bi bila spoljna politika. Hvala. |
|
|
ljubas |
Odgovorio 27.02.2013 15:05
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2013 16:21
|
Ontolog - poruka glasi: Imam nekoliko pitanje vezana za teokratiju. 1. Kako bi se vlast odnosila prema nehriscanima i ateistima 2. Kako bi se kaznjavili bludnici, preljubnici, lopovi, ubice koji su nenamerno izvrsile ubistvo, ubice koje su namerno izvrsile ubistvo, prevaranti 3. Kakva bi bila spoljna politika. Hvala. Sve lepo pise u Mojsijevim knjigama. |
|
|
soko |
Odgovorio 27.02.2013 18:37
|
Član Odgovori: 59 Pristupio/la: 26.01.2013 11:44 Lokacija: bg |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Ontolog - poruka glasi: Imam nekoliko pitanje vezana za teokratiju. 1. Kako bi se vlast odnosila prema nehriscanima i ateistima 2. Kako bi se kaznjavili bludnici, preljubnici, lopovi, ubice koji su nenamerno izvrsile ubistvo, ubice koje su namerno izvrsile ubistvo, prevaranti 3. Kakva bi bila spoljna politika. Hvala. Sve lepo pise u Mojsijevim knjigama. a i u knjizi OSNOVI TEOKRATIJE ... Miroljuba Petrovica... |
|
|
Leviatan |
Odgovorio 27.02.2013 19:42
|
Član Odgovori: 48 Pristupio/la: 16.09.2008 19:16 Lokacija: Nepoznata |
http://www.youtub...znghNXXCwo Бошко Обрадовић - Предавање у ЈоханеÑбургу 26.01.2013 |
|
|
NAPOLEON |
Odgovorio 27.02.2013 22:20
|
Član Odgovori: 51 Pristupio/la: 06.02.2012 20:36 Lokacija: EU |
mumin - poruka glasi: http://www.klix.b.../130227108 Profesore nisam siguran ali mozda vas ova vjest obraduje http://www.dnevno...-iran.html |
|
|
Johnny Morgan |
Odgovorio 27.02.2013 22:40
|
Član Odgovori: 125 Pristupio/la: 23.03.2011 15:52 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
xxx |
Odgovorio 27.02.2013 22:42
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 30.12.2008 09:49 Lokacija: Nepoznata |
Evo kao Å¡to sam i obećao postaljam latiniÄnu verziju NSP Biblije: http://www.mediaf...ihrwhop42c UoÄit ćete na pojedinim mjestima odrećene znakovne greÅ¡ke koje ne utjeÄu na znaÄenje teksta, ali za verziju koja će biti bez tih greÅ¡aka mi treba priliÄno puno vremena, pa vam za sada dajem na raspolaganje ovakvu latiniÄnu verziju. "Mudrost daje mudrome viÅ¡e moći, nego Å¡to je imaju u gradu desetorica samosilnika. "
|
|
|
Crispy |
Odgovorio 28.02.2013 02:49
|
Član Odgovori: 32 Pristupio/la: 27.08.2012 22:28 Lokacija: Planeta Zemlja |
Zasto apostoli nisu koristili oruzje ili se tukli a neprijateljima, nigdje u novom zavjetu nisam naisao na bilo kakvu vrstu nasilja od strane apostola, niti od Isusa, zar nije smrt krÅ¡Äanina najace svjedocanstvo i Isus je rekao da ce nas izvoditi na sudove ali da se ne brinemo jer ce Duh Njegov biti u nama tada, ja se ne bojim pucat i ne bojim se ubit i nebih se bojao ic u rat protiv ljudi nadahnutim grijehom ali dali ja to zelim i dali Bog to zeli, Isusa su odveli kao jagnje na klanje i Isus je reko nije sluga veci od gospodara, zar to ne znaci da moramo pretripiti istu ako ne i goru sudbinu, Isus kaze neka svatko uzme svoj križ i poÄ‘e zamnom. Ucenici su bili sretni kad su dobili batine jer su propovjedali o Isusu, a kamoli oni koje su ubili zbog Krista, zar ne pise u otkrivenju da kad Isus doÄ‘e da ce tada spaÅ¡eni suditi demonima i ljudima, zar nije nasa misija ljudima propovijedati Krista, milost i spasenje i sud koji dolazi a ne kao da je vec dosao, i Duh sveti je usmrtio ono dvoje u dijelima apostolskim jer su htjeli za sebe zadrzat novac dakle Duh sveti a ne apostoli..? Dolazi Äas i veÄ je tu!
|
|
|
Jurisprudent |
Odgovorio 28.02.2013 03:22
|
Član Odgovori: 23 Pristupio/la: 18.02.2011 21:46 Lokacija: Брчко |
Ево, отворила Ñе интереÑантна тема. Било би лијепо када би Ñе упутило неколико парламентарних одговора, без ичијег омаловажавања. Ðа примјер, ја Ñам одраÑтао у БоÑни, док Ñу преко нашег наÑеља 3-4 године прелијетале гранате, Ñваки мјеÑец по једна граната је ударила у наше наÑеље уÑмртивши или тешко ранивши ÑуÑједе. Отац ми је био Ñве вријеме на ратној линији, чин поручник, дјед Ñе пријавио у СУП као добровољац, а ја као и Ñвако дијете од 5-10 година шта Ñам знао шта је то рат!? Дизао Ñам три прÑта и мрзио и муÑлимане и хрвате. ИÑто тако и на другој и на трећој Ñтрани налазили Ñу Ñе нечији очеви и дједови, дјеца Ñу дизала два прÑта у Ð²Ð¸Ñ Ð¸ мрзили Ð½Ð°Ñ Ñрбе, и преко њих Ñу прелијетале гранате и они Ñу гинули као и ми. Међутим, отац ми је у неколико наврата, Ñа великим уÑтезањем од приÑјећања, причао о ратним дешавањима... нпр., једном Ñу им муÑлимани дојавили да ће им доÑтавити оружје да пуцају преко њих, како их надлежни не би пребацили на ратне линије веће опаÑноÑти; било је Ñитуација, и то је Ñве забиљежено, да Ñу на Ñред ратне линије муÑлимани и Ñрби играли фудбалÑке утакмице у пар наврата. Ð Ñве Ñу то били познаници које је политика подијелила на двије Ñтране и који Ñу ратовали за њихове интереÑе, то Ñу били људи којима је мржња наметнута. Ево, поÑле 17 година код Ð½Ð°Ñ Ñƒ БоÑни и даље покушавају да Ð½Ð°Ñ Ñ…ÑƒÑˆÐºÐ°Ñ˜Ñƒ, али је народ уморан, па неће да Ñе коље, барем не још. ПеÑимиÑтично миÑлим да хоће, Ñамо да Ñе одмори једна и да дође нова, Ñвјежа, генерација, као што то код Ð½Ð°Ñ Ð±Ð¸Ð²Ð° да "Ñваких педеÑет љета избије рат". Видимо да долази генерација "КоÑово за патике". Ð Ñа иÑтим тим муÑлиманима и хрватима Ñа којима Ñе ратовало, прије рата Ñвакодневно Ñе дружило, а и поÑле рата уÑпоÑтавили Ñу Ñе ти одноÑи (додуше, Ñа много резерве). И ко је Ñада ту паметан да каже ко Ñе борио за "праву Ñтвар", када Ñу Ñве три Ñтране обмањиване од Ñтране политичара и пропаганде, за кориÑÑ‚ појединаца. Каква је то правда и чаÑÑ‚ проиÑтакла из борбе када Ñу кориÑÑ‚ Ñтекли Ñамо ратни профитери, а када Ñу првоборци оÑуђени да преживљавају на минималцу, да Ñе ратни и војни инвалиди налазе одбачени од друштва, да Ñе иÑтима укидају пензије, здравÑтвено оÑигурање, и у недоглед лоших примјера!? Ми правници када тражимо кривца имамо макÑиму "коме кориÑÑ‚" како би пронашли главног узрочника злочина. Ево ја живим овдје у БоÑни и даље и од муке не могу више ни да Ñе Ñмијем какве Ñе Ñпрдње раде Ñа онима који Ñу ратовали и гинули за добробит појединаца. И како онда да човјеку не буде мука од Ñаме помиÑли на рат? Како човјек да има миÑао да Ñе бори за "праву Ñтвар", за "правду", за домовину, како, како када Ñе Ñве те вриједноÑти мјере Ñамо у кориÑÑ‚ појединаца, ратних профитера и беÑкрупулозних политичара који не презају ни он чега за оÑтваривање личне кориÑти? Дакле, не пишем о борби против империјализма, против неморала, против антихриÑта... пишем о грађанÑком рату, за којег кажу да је најгори од Ñвих облика ратовања. Рможда је рат који Ñмо моја породица и ја, хвала Богу, преживјели, био Ñамо један поÑебан Ñегмент те цијеле борбе добра и зла, тај блажи и наиван Ñегмент, можда ниÑмо увидјели шта је у Ñтвари тај грађанÑки рат у БоÑни предÑтављао!? |
|
|
Laki |
Odgovorio 28.02.2013 06:35
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Izvestaj EU osudio izraelska naselja, traza se ekonomske sankcije (na engleskom) http://rt.com/new...eport-519/ |
|
|
kimiig |
Odgovorio 28.02.2013 09:42
|
Član Odgovori: 32 Pristupio/la: 02.03.2012 19:11 Lokacija: Berane, Crna Gora |
Preduzeća u Srbiji koja posluju po "Codex Alimentariusu" http://www.tuvdot...?locale=en http://www.tuvdot...?locale=en http://www.tuvdot...?locale=en http://www.tuvdot...?locale=en http://www.tuvdot...?locale=en ZvaniÄni zastupnik "Codex Alimentarius-a" u Crnoj Gori je ni manje ni viÅ¡e nego državno preduzeće "Institut za standardizaciju Crne Gore" http://www.codexa...n/c/15726/ Our virtues stink before YHWH
|
|
Predji na forum: |