pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.01.2013 21:20
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
vlastren - poruka glasi: Stanje na Kosovu i Metohiji je krajnje razocaravajuce.Ponizavaju nas iz dana u dan unistavaju crkve , hapse ljude , krijumcare velike kolicene narkotika preko Kosova , likvidiraju nase ljude, prebijaju ih...A na zapadu se Kosovo prikazuje na potpuno drugaciji nacin...Ocigledno je da je nasa vlada korumpirana i niko nista ne preduzima.Albanska drzava je stvorena da bi nam uzeli teritoriju za vreme balkanskih ratova uspomoc Austro-Ugarske a sada od strane Nato drzava da nam uzmu Kosovo...Srbija se krajnje dobro ponasala prema albanskom narodu na Kosovu pre 99. i to se zna imali su svoje skole,crkve...samo sto pobednik pise istoriju pa smo mi ispali svinje a albanski narod koji je poznat po losim manirima i po kriminalu ispao dobar. Ali sam nas narod je kriv zato sto se nisamo dovoljno bunili, vecina nasih ljudi je opterecena poslom ili opterecena trazenjem posla, a deca pobudalila od gluposti koje uce u skolama i teraju ih da ne razmisljaju svojom glavom. Ali dokle vise ovako? Doslo je vreme da izadjemo na ulice , da pokazemo drugim narodima da nam je stalo, da posaljemo poruku drugim drzavama da bi stale na nasu stranu. Zasto bi se neke tamo drzave interesovale za nas , kad ni nas narod ne pokazuje nikakvu emociju. Treba da pokazemo drugim narodima kroz dokumentarni film sta su sve albanci i amerikanci radili da bi dosli do kosova, jer smo mi prikazani kao teroristi , a ne oni koji su to i bili. Tako je, treba svi da izadjemo na ulice i da vicemo: "Kosovo je Srbija!" "Uaaa Evropska Unija!" "Dosta terora!" Ha, ha. Daj, sedi tu i budi miran. Ovo je odlicno stanje kako ce da bude. Za vreme NDH su hteli sve da istrebe, a sad ubijaju po nekog, povremeno maltretiraju i slicno. Jos uvek u Srbiji moze koliko-toliko dobro da se zivi. Tek ces da vidis sta je zlo. Ljudi u Srbiji hoce zlo, hoce pomodarstvo, i ovo je samo rezultat tog bolesnog stanja. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 08.01.2013 21:48 |
|
|
vlastren |
Odgovorio 08.01.2013 22:20
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 03.01.2013 21:22 Lokacija: Beograd |
Ka sam rekao da izadjemo na ulice to je vise bila asociacija na pobunu, nisam mislio bukvalno. Ja sam iz novije generacije i gledam moje vrsnjake i decu do 92. godista. I zanimljivo je deca do 92. su 30% ateisti i misle da ce nam EU pomoci, njih GMO ne zanima i samo razmisljaju o huliganstvu, ne citaju knjige,itd...Onda nekih 60% na pitanje da li verujes u boga, odgovaraju pa ne verujem u boga ali verujem u neku silu u svemiru sto nas je stvorila i neke nebuloze. Dok 10% veruje u boga.. Po meni je to porazavajuce, stalno idu na neke zurke koje su po meni odvratne zbog muzike i samog koncepta tog "dogadjaja". Meni je malo falilo da krenem tim putem ali eto slucajno sam cuo za vas i jos neke ljude koji su promenili moje misljenje o svetu. I sad se polako odvikavam od losih navika, izbacio sam gazirana pica , mek i tome slicne stvari i pokusavam da se iskljucivo hranim biljnom hranom i u pocetku je tesko ali se posle nekog vremena covek navikne... Ima jos dosta stvari od kojih trebam da se odviknem ali makar idem dobrim putem... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.01.2013 22:49
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
vlastren - poruka glasi: Ka sam rekao da izadjemo na ulice to je vise bila asociacija na pobunu, nisam mislio bukvalno. Ja sam iz novije generacije i gledam moje vrsnjake i decu do 92. godista. I zanimljivo je deca do 92. su 30% ateisti i misle da ce nam EU pomoci, njih GMO ne zanima i samo razmisljaju o huliganstvu, ne citaju knjige,itd...Onda nekih 60% na pitanje da li verujes u boga, odgovaraju pa ne verujem u boga ali verujem u neku silu u svemiru sto nas je stvorila i neke nebuloze. Dok 10% veruje u boga.. Po meni je to porazavajuce, stalno idu na neke zurke koje su po meni odvratne zbog muzike i samog koncepta tog "dogadjaja". Meni je malo falilo da krenem tim putem ali eto slucajno sam cuo za vas i jos neke ljude koji su promenili moje misljenje o svetu. I sad se polako odvikavam od losih navika, izbacio sam gazirana pica , mek i tome slicne stvari i pokusavam da se iskljucivo hranim biljnom hranom i u pocetku je tesko ali se posle nekog vremena covek navikne... Ima jos dosta stvari od kojih trebam da se odviknem ali makar idem dobrim putem... Ako ima 10% koij veruju u Boga to je vise nego dovoljno. Treba da procitas moju knjigu "Osnovi teokratije" i tamo ces videti kako sa 2-3% populacije koja je verna Bogu moze da se drzava dovede u red. http://www.creati...ge_m_p.htm |
|
|
skim |
Odgovorio 09.01.2013 06:24
|
Član Odgovori: 86 Pristupio/la: 21.08.2010 22:34 Lokacija: Švedska/Srbija |
Još nešto o hrani https://vimeo.com... |
|
|
biblija22 |
Odgovorio 09.01.2013 08:16
|
Član Odgovori: 84 Pristupio/la: 29.06.2010 16:07 Lokacija: Nepoznata |
POVODOM SEĆANJA NA SVETOG STEFANA, S PREVODOM https://www.youtu...mG_cp-_vEI |
|
|
Ontolog |
Odgovorio 09.01.2013 08:45
|
Član Odgovori: 55 Pristupio/la: 01.11.2012 07:48 Lokacija: Timocka Krajna |
Jer se ovo sprema neko novo trovanje ljudi ? : http://www.rts.rs...B0%21.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.01.2013 09:42
|
Ontolog - poruka glasi: Jer se ovo sprema neko novo trovanje ljudi ? : http://www.rts.rs...B0%21.html Nasi mediji, bas kao i naucnici i politicari, samo kao papagaji ponavljaju sve sto se objavi na Zapadu, i to bez ikakvih argumenata. Dakle, ako ovi na Zapadu kadu da su otkrili "super komoru za vaskrsavanje iz mrtvih", svi mediji u svetu ce odmah to da prenesu. To se zove "partijsko novinarstvo" - kad Centralni komitet nesto objavi, svi partijasi vicu "Amin". |
|
|
nm85 |
Odgovorio 09.01.2013 10:50
|
Član Odgovori: 99 Pristupio/la: 17.11.2010 21:03 Lokacija: nepoznata |
|
|
|
Gideon777 |
Odgovorio 09.01.2013 11:06
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 12.11.2012 19:27 Lokacija: Novi Sad |
biblija22 - poruka glasi: POVODOM SEĆANJA NA SVETOG STEFANA, S PREVODOM https://www.youtu...mG_cp-_vEI Bravo ! Kakva pesma ! Kakva je ljudska velicina bio David ! Kroz Davida Bog tako jasno kazuje i kakva umetnicka dela ljudska, su mu mila... Time pokazuje i svoje umetnicko Lice. Hvala jos jednom za link ! |
|
|
Gideon777 |
Odgovorio 09.01.2013 11:11
|
Gideon777 - poruka glasi: biblija22 - poruka glasi: POVODOM SEĆANJA NA SVETOG STEFANA, S PREVODOM https://www.youtu...mG_cp-_vEI Bravo ! Kakva pesma ! Kakva je ljudska velicina bio David ! Kroz Davida Bog tako jasno kazuje i kakva umetnicka dela ljudska, su mu mila... Time pokazuje i svoje umetnicko Lice. Hvala jos jednom za link ! Preslusavam opet i opet pesmu... Muzicar sam i odmah sam pozeleo da je snimim i otpevam na srpskom. Pitanje> Da li je to umesno? i kakva je procedura sa autorskim pravima, da li treba nekog da pitam za dozvolu za to? Hvala na misljenjima i odgovorima, unapred. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.01.2013 11:18
|
Ovo je strasno, jezivo, dakle uvode okultizam na velika vrata u zvanicnu medicinu. I naravno, supljoglavi lekari, kao i novinari, bezpogovorno afirnisu sve sto Centralni komitet izjavi da je dobro. To se zove kolektivna, globalna hipnoza ili opsednutost demonima (partijska nauka i novinarstvo). Ja mislim da demoni danas kontrolisu umove bar 90% ljudi u svetu. Ovakvim "lecenjem" ljudi doslovno bivaju opsednuti demonima sa nesagledivim posledicama. Naravno da demonima nije problem da ucine da ljudima prividno izlgeda dobro. Naravno, ne postoji nijedna uticajna institucija (stranka, crkva...) da se tome suprotstavi. Dakle, Djavo je sve uzeo pod svoje. Naravno da Bog ima plan kako ce sve to uskoro da dovede u red. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 09.01.2013 11:33 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.01.2013 11:23
|
Gideon777 - poruka glasi: Gideon777 - poruka glasi: biblija22 - poruka glasi: POVODOM SEĆANJA NA SVETOG STEFANA, S PREVODOM https://www.youtu...mG_cp-_vEI Bravo ! Kakva pesma ! Kakva je ljudska velicina bio David ! Kroz Davida Bog tako jasno kazuje i kakva umetnicka dela ljudska, su mu mila... Time pokazuje i svoje umetnicko Lice. Hvala jos jednom za link ! Preslusavam opet i opet pesmu... Muzicar sam i odmah sam pozeleo da je snimim i otpevam na srpskom. Pitanje> Da li je to umesno? i kakva je procedura sa autorskim pravima, da li treba nekog da pitam za dozvolu za to? Hvala na misljenjima i odgovorima, unapred. Hajde otpevaj na srpskom, i okaci na YouTube, i ako bude dobro mi cemo da ti obezbedimo studio da to snimis besplatno i da ti objavimo CD. Nema autorskih prava za to, ne treba ti nikakva dozvola, neces od toga da zaradjujes pare. |
|
|
Gideon777 |
Odgovorio 09.01.2013 11:26
|
Gideon777 - poruka glasi: Gideon777 - poruka glasi: biblija22 - poruka glasi: POVODOM SEĆANJA NA SVETOG STEFANA, S PREVODOM https://www.youtu...mG_cp-_vEI Bravo ! Kakva pesma ! Kakva je ljudska velicina bio David ! Kroz Davida Bog tako jasno kazuje i kakva umetnicka dela ljudska, su mu mila... Time pokazuje i svoje umetnicko Lice. Hvala jos jednom za link ! Preslusavam opet i opet pesmu... Muzicar sam i odmah sam pozeleo da je snimim i otpevam na srpskom. Pitanje> Da li je to umesno? i kakva je procedura sa autorskim pravima, da li treba nekog da pitam za dozvolu za to? Hvala na misljenjima i odgovorima, unapred. ...Da li moze neko od Vas, ko zna dobro Hebrejski jezik, da postavi jos neki prevod ove pesme... |
|
|
Gideon777 |
Odgovorio 09.01.2013 11:28
|
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Gideon777 - poruka glasi: Gideon777 - poruka glasi: biblija22 - poruka glasi: Hvala na brzom odgovoru. Hajde prvo tekst da usvojimo na srpskom, pa cu probati da je uradim. Hvala jos jednom. POVODOM SEĆANJA NA SVETOG STEFANA, S PREVODOM https://www.youtu...mG_cp-_vEI Bravo ! Kakva pesma ! Kakva je ljudska velicina bio David ! Kroz Davida Bog tako jasno kazuje i kakva umetnicka dela ljudska, su mu mila... Time pokazuje i svoje umetnicko Lice. Hvala jos jednom za link ! Preslusavam opet i opet pesmu... Muzicar sam i odmah sam pozeleo da je snimim i otpevam na srpskom. Pitanje> Da li je to umesno? i kakva je procedura sa autorskim pravima, da li treba nekog da pitam za dozvolu za to? Hvala na misljenjima i odgovorima, unapred. Hajde otpevaj na srpskom, i okaci na YouTube, i ako bude dobro mi cemo da ti obezbedimo studio da to snimis besplatno i da ti objavimo CD. Nema autorskih prava za to, ne treba ti nikakva dozvola, neces od toga da zaradjujes pare. Hvala na brzom odgovoru. Hajde prvo tekst da usvojimo na srpskom, pa cu probati da je uradim. Hvala jos jednom. Postavite prevod teksta koji je najbolji ovde... Izmenio/la Gideon777 na 09.01.2013 11:39 |
|
|
biblija22 |
Odgovorio 09.01.2013 11:45
|
Član Odgovori: 84 Pristupio/la: 29.06.2010 16:07 Lokacija: Nepoznata |
Gideon777 javi se na privatnu poruku da se dogovorimo oko teksta |
|
|
Gideon777 |
Odgovorio 09.01.2013 11:53
|
Nije mi jos nista stiglo u pm. Pogledacu kad stigne pa se javim. Hvala puno ! |
|
|
milutinn |
Odgovorio 09.01.2013 12:27
|
Član Odgovori: 44 Pristupio/la: 07.02.2010 12:12 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Veliko mi je zadovoljstvo da objavim da je zavrsen prevod i priprema za stampu najbolje knjige za prirodno lecenje koja postoji na svetskom trzistu - "Lecenje neizlecivih bolesti", Dr Ricard Sulc. Knjiga ide u stampu ovih dana, a besplatno se moze preuzeti na donjem linku: http://www.cps.or...olesti.rar Uz knjigu ce ici i disk sa 12 video predavanja Dr Sulca, koje cemo uskoro postaviti na internet i ovde dati linkove. Ovu knjigu bi svako, pored Biblije, trebao da ima u kuci. Svaka cast i hvala vam. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.01.2013 12:50
|
milutinn - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Veliko mi je zadovoljstvo da objavim da je zavrsen prevod i priprema za stampu najbolje knjige za prirodno lecenje koja postoji na svetskom trzistu - "Lecenje neizlecivih bolesti", Dr Ricard Sulc. Knjiga ide u stampu ovih dana, a besplatno se moze preuzeti na donjem linku: http://www.cps.or...olesti.rar Uz knjigu ce ici i disk sa 12 video predavanja Dr Sulca, koje cemo uskoro postaviti na internet i ovde dati linkove. Ovu knjigu bi svako, pored Biblije, trebao da ima u kuci. Svaka cast i hvala vam. A tek kad budes video video materijale ima da se odusevis. Bice i to uskoro. |
|
|
Sionska radost |
Odgovorio 09.01.2013 19:45
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 23.02.2011 21:47 Lokacija: Nepoznata |
Da li Sulc kad prica o alevoj paprici za koriscenje, za cirkulaciju misli samo na ljutu alevu ,on kako sam razumeo savetuje da se se kasika aleve sipa u casu vode i popije.(Nisam citao detaljno ,posto nameravam knjigu da kupim). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.01.2013 20:15
|
Sionska radost - poruka glasi: Da li Sulc kad prica o alevoj paprici za koriscenje, za cirkulaciju misli samo na ljutu alevu ,on kako sam razumeo savetuje da se se kasika aleve sipa u casu vode i popije.(Nisam citao detaljno ,posto nameravam knjigu da kupim). Sulc koristi samo ljutu alevu papriku, sto ljucu. |
|
Predji na forum: |