Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Naki2 - poruka glasi:
Poštovanje Miroljube,
da li hoćete da mi preporučite neki prečišćivač vode jer imam nameru da ga kupim? Zaista imate vrlo korisnih informacija, mada u zadnje vreme ne mogu da vas pratim redovno na forumo.
Hvala.

Najbolje je kupujes flasiranu vodu, ako nemas izvorsku. A ako hoces da kupujes filter, onda mozes da kupis bilo koji iz prodavnice, koji su u obliku bokala. Svi rade po istom principu preciscavanja uz pomoc aktivnog uglja.

nikola_bg
Naki2 - poruka glasi:
Poštovanje Miroljube,
da li hoćete da mi preporučite neki prečišćivač vode jer imam nameru da ga kupim? Zaista imate vrlo korisnih informacija, mada u zadnje vreme ne mogu da vas pratim redovno na forumo.
Hvala.

Ja sam uzeo ovaj filter http://www.neonet....aspx?id=9 ......malo je skuplji 4500 din ali moze da precisti oko 5-10 hiljada litara vode u zavisnosti od kvaliteta gradske vode......uz neke dodatke moze da se koristi i za vodu iz reke, jezera, bare...... standardni filteri kostaju od 1100 do 1900 zavisnosti od litraze bokala, a mogu da preciste svega 300l vode....

Sto se tice flasirane vode, garancija ispravnosti vazi samo 24h, a obaska sto se u nju stavljaju posebni dodaci kako se ne bi uhvatile alge, i kako se ne bi zamutila do isteka roka trajanja

Proizvodi ga nas covek...

Izmenio/la nikola_bg na 08.10.2012 11:34

Ranko21
Vatikanske ubice - ÄŒetvrto poglavlje (Sila)

Djelovanje demona u ljudskoj istoriji.

http://www.youtub...e=youtu.be

Miroljub Petrovic
zilenko - poruka glasi:
Evo baš sada nešto gledam vesti pa me zanima tvoj komentar na ovaj slučaj?
http://dnevnik.hr...vanja.html

Klasicna inkvizitorska propaganda. Osobina svih inkvizitorskih (satanskih) sudova je da optuze svoje protivnike bez ikakvog dokaza, a onda je na optuzenom da dokazuje da nije pocinio ono za sta ga optuzuju. Dakle, tebe optuze za silovanje bez ikakvih dokaza, strpaju te u zatvor, a onda ti treba da se branis da nisi pocinio silovanje. Druga osobina inkvizitorskih sudova je da izvodi neindetifikovane svedoke, dakle osobe ciji se identitet ne objavljuje, pa oni klevecu i lazu sta god inkvizitorski sud trazi od njih, za novac ili neke druge privilegije.

U ozbiljnom sudu iznose se dokazi protiv nekoga, kao i svedoci koji se legitimisu i koji pred svima iznose dokaze. Ovo u Hagu je pravi cirkus i ne treba da se cudimo sto se Ratko Mladic smeje glupostima koje prave haski cirkusanti.

ivpajcin
Miroljube, koje je godine od prilike je Isus razapet, da li je moguce da je tada bila jubilarna godina. Ako su danas Evropa i evro u rukama Vatikana kako je onda moguce da im sve propada, pa zar nebi trebalo da su sve jaci i da im jaca valuta a ne obrnuto.

sve najbolje

Miroljub Petrovic
ivpajcin - poruka glasi:
Miroljube, koje je godine od prilike je Isus razapet,

Razapet je 31. godine.

da li je moguce da je tada bila jubilarna godina.

Jubilarna godina je najverovatnije pocela u jesen 27. godine kada je Isus obredno okupan (krsten) i odmah nakon toga je usao u sinagogu i rekao one cuvene reci koje najavljuju Jubilarnu godinu.

Ako su danas Evropa i evro u rukama Vatikana kako je onda moguce da im sve propada, pa zar nebi trebalo da su sve jaci i da im jaca valuta a ne obrnuto.

Satanski koncept moze samo privremeno da funkcionise. On sam sebe urusava. Njihova valuta nema pokrice i predstavlja lazni novac koji je slika njihove lazne teologije i filozofije.

Miroljub Petrovic
zilenko - poruka glasi:
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
zilenko - poruka glasi:
Evo baš sada nešto gledam vesti pa me zanima tvoj komentar na ovaj slučaj?
http://dnevnik.hr...vanja.html

Klasicna inkvizitorska propaganda...

Recimo da je tako, ali mene zanima od kuda tebi ta informacija da je to laž?

Kad neko govori istinu, on iznosi obilje dokaza koje i malo dete moze da razume. A kada neko iznosi laz, onda iznosi optuzbe bez dokaza i skrivene (citaj "lazne") svedoke. Haski tribunal se bezbroj puta pokazao kao inkvizitorski, lazovski i neposten sud, i ne postoji nijedan razlog da se veruje njihovim lupetanjima koja su bez ijednog dokaza.

Možda čovek stvarno govori istinu (ovaj svedok) i možda je stvarno Ratko napravio to što pričaju.

Na sudu nema "mozda". To je govedja filozofija. Na sudu ili ima dokaza ili nema dokaza. Ako nekoga optuzis bez dokaza za krivicno delo za koje je propisana smrtna kazna (kao sto optuzuju Mladica), onda tebi leti glava jer si izneo optuzbu takve vrste bez dokaza. Naravno da to ne vazi za Haski tribunal. Posto narodi sveta veruju slepo autoritetima, ako Haski tribunal kaze da je Ratko Mladic kriv zbog globalnog zagrevanja, narodi sveta ce to bez pogovora prihvatiti. Haski tribunal je cirkus za zamajavanje zaglupljenih masa.

Reci mi kako bi bilo da se koristi biblijski princip sa dva svedoka i da dođu više svedoka i okrive ga kao naprimer sada, da li bi ga kamenovali (Ratka)?

Pa oni da imaju svedoke rado bi ih izveli. Nemoj da pricamo hipoteticki. To je kao da pitas: "A sta ako se papa obrati? Mozda je on dobar covek, mozda ce da se obrati." Pusti tu pricu. Ozbiljan covek se ne bavi hipotetickim situacijama koje su nerealne. Svako ko ima malo mozga zna da je Vatikan izvrsio tri agresije na Balkanu u cilju okupacije prostora Jugoslavije, a da je Haski tribunal vatikanski inkvizitorski sud u kojem zrtva treba da se prikaze kao agresor, a agresor kao zrtva. Ali, tome dolazi kraj, tako je zapisano u Bibliji od strane Boga. Samo treba izdrzati ovaj privremeni teror. Isus kaze: "Ko izdrzi do kraja, blago njemu."

Gedeon

_Ivan_

goran1
Postovani Miroljube,interesuje me,da li su sve duse vecne,samo sto se neke nalaze u paklu a neke u raju?

Srboljub
Ranko21 - poruka glasi:

Мало се зезнуо у вези крста

Свето писмо о крсту:

11. А ја, браћо, ако још обрезање проповиједам, зашто ме онда гоне? Дакле, укида се саблазан крста
Посланица Светог апостола Павла Галатима 5

14. А ја, Боже сачувај, да се чим другим хвалим осим крстом Господа нашега Исуса Христа, којим се мени разапе свијет и ја свијету

Има тога још ко хоће да тражи
17. Јер ме Христос не посла да крштавам, него да проповиједам јеванђеље, не мудрим ријечима, да се не обеснажи крст Христов.
Посланица Светог апостола павла Коринћанима

Казну за грех, коју је Бог преко Адама изрекао против рода људског, Христос је поништио својим распећем на Крсту (Кол. 2,14).

Miroljub Petrovic
zilenko - poruka glasi:
Znaš, slažem se sa tobom po pitanju Haškog tribunala (da su to satanisti), samo da li to onda isto znači da su recimo Ante Gotovina i ostali Hrvatski junaci isto nevini? Kako na to gledaš jer i oni su tamo i njima se sudi?

Govorio sam o tome detaljno, treba da procitas prethodne postove.

Miroljub Petrovic
goran1 - poruka glasi:
Postovani Miroljube,interesuje me,da li su sve duse vecne,samo sto se neke nalaze u paklu a neke u raju?

Govorio sam o tome, imas u knjizi "Tajne Biblije", odeljak "Zivot posle smrti":

http://www.cps.or...iblije.zip

Miroljub Petrovic
Srboljub - poruka glasi:
Ranko21 - poruka glasi:

Мало се зезнуо у вези крста

Свето писмо о крсту:

11. А ја, браћо, ако још обрезање проповиједам, зашто ме онда гоне? Дакле, укида се саблазан крста

14. А ја, Боже сачувај, да се чим другим хвалим осим крстом Господа нашега Исуса Христа, којим се мени разапе свијет и ја свијету

Има тога још ко хоће да тражи
17. Јер ме Христос не посла да крштавам, него да проповиједам јеванђеље, не мудрим ријечима, да се не обеснажи крст Христов.
Посланица Светог апостола павла Коринћанима

Казну за грех, коју је Бог преко Адама изрекао против рода људског, Христос је поништио својим распећем на Крсту (Кол. 2,14).

Dakle, stihovi koje si naveo ukazuju na to da je krst prestao da bude okultni simbol i da je postao biblijski simbol? Meni se cini da ovde apostol Pavle govori o Hristovo delu na krstu, a ne o krstu kao pozitivnom simbolu.

dunja
zanima me nekakva pomoc ako postoji u lecenju secera.hvala

skim
Lečenje dijabetesa zdravom hranom.
https://vimeo.com...

-Tesla-
Postoji grupa hriscana koji tvrde da Hristos nije umro na krstu vec na stubu, a da ta rec krst u bibliji nije dobro prevedena i da treba da znaci drvo-stub. Da li ste upoznati sa tim?

''I rece Bog: Neka bude svetlost... I rastavi Bog svetlost od tame''

Miroljub Petrovic
dunja - poruka glasi:
zanima me nekakva pomoc ako postoji u lecenju secera.hvala

Mora da se predje na 100% biljnu hranu, najpre sa sokovima od povrca, bar 5 dana, a posle na sirovu biljnu hranu. Takodje, izbegavanje stresa i velika fizicka aktivnost - sto vise setnja, plivanje i dr. Podrazumeva se da se osoba skine sa svih poroka.

Miroljub Petrovic
-Tesla- - poruka glasi:
Postoji grupa hriscana koji tvrde da Hristos nije umro na krstu vec na stubu, a da ta rec krst u bibliji nije dobro prevedena i da treba da znaci drvo-stub. Da li ste upoznati sa tim?

Znam za tu pricu, ali ona je arheoloski osporena jer se istorijski i arheoloski tacno zna kako se vrsilo razapinjanje - dakle, bilo je na krstu.

Miroljub Petrovic
Zemljišta u permakulturi, Džef Lafton

https://vimeo.com...

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.67 sekundi!