pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.09.2012 20:16
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
aleksandar993 - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: magak - poruka glasi: ako su prosli jevreji kod poluostrva nuviba i razdvojilo se kako je moguce da ih je bilo 2 miliona i vise koji su prosli sad bi ih na zemlji bilo milijarde? Pa verovatno ih ima dosta, ali su asimilovani. Za vreme Asiraca je 10 plemena rasejano po celom svetu i nikada senisu vratili u Izrael. Kasnije su i preostala dva plemena rasejana. Koliko odprilike broji svo Izraelovo potomstvo danas? Ako znamo da ih je bilo 2-3 miliona pri ulasku u Obećanu zemlju,do danas su se sigurno namnožili. Sigurno su se namnozili, ali ne znamo koliko. Da li ovih danaÅ¡njih 12,13 miliona Jevreja pripadaju samo Judinom i Venjaminovom plemenom većinom? Uglavnom. Ovo me zanima jer je Bog rekao da će SAV izraelov dom dovesti u Izrael i to tako da neće ostaviti ni jednog. Ako raÄunamo onih 10 plemena koji su mahom asimilovani to je veilka cifra ljudi u Izraelu ? Racunaj da nas ima toliko Jevreja jer religiozni Jevreji imaju visok natalitet (oko 9 dece po porodici). Oni koji ne znaju da su Jevreji verovatno imaju mali natalitet. Ali i da dva plemena cine 13 miliona, 12 plemena bi cinilo 6 puta toliko (oko 78 miliona) sto bez problema moze da stane u Izrael koji bi bio kao Edenski vrt, a ne pustinja kao sto je danas. |
|
|
Buduci |
Odgovorio 08.09.2012 20:51
|
Član Odgovori: 90 Pristupio/la: 22.07.2011 12:53 Lokacija: Зрењанин |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: aleksandar993 - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: magak - poruka glasi: ako su prosli jevreji kod poluostrva nuviba i razdvojilo se kako je moguce da ih je bilo 2 miliona i vise koji su prosli sad bi ih na zemlji bilo milijarde? Pa verovatno ih ima dosta, ali su asimilovani. Za vreme Asiraca je 10 plemena rasejano po celom svetu i nikada senisu vratili u Izrael. Kasnije su i preostala dva plemena rasejana. Koliko odprilike broji svo Izraelovo potomstvo danas? Ako znamo da ih je bilo 2-3 miliona pri ulasku u Obećanu zemlju,do danas su se sigurno namnožili. Sigurno su se namnozili, ali ne znamo koliko. Da li ovih danaÅ¡njih 12,13 miliona Jevreja pripadaju samo Judinom i Venjaminovom plemenom većinom? Uglavnom. Ovo me zanima jer je Bog rekao da će SAV izraelov dom dovesti u Izrael i to tako da neće ostaviti ni jednog. Ako raÄunamo onih 10 plemena koji su mahom asimilovani to je veilka cifra ljudi u Izraelu ? Racunaj da nas ima toliko Jevreja jer religiozni Jevreji imaju visok natalitet (oko 9 dece po porodici). Oni koji ne znaju da su Jevreji verovatno imaju mali natalitet. Ali i da dva plemena cine 13 miliona, 12 plemena bi cinilo 6 puta toliko (oko 78 miliona) sto bez problema moze da stane u Izrael koji bi bio kao Edenski vrt, a ne pustinja kao sto je danas. A tu će biti i joÅ¡ neke teritorije koje trenutno nisu pod vlašću Izraela,a koje im je Bog obećao,ako se ne varam? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.09.2012 21:25
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Buduci - poruka glasi: A tu će biti i još neke teritorije koje trenutno nisu pod vlašću Izraela,a koje im je Bog obećao,ako se ne varam? Tako je. |
|
|
Buduci |
Odgovorio 08.09.2012 21:49
|
Član Odgovori: 90 Pristupio/la: 22.07.2011 12:53 Lokacija: Зрењанин |
Имам једно питање,Ñведоци Ñмо Ñтравичних Ñтрадања Срба у 1. и 2. СветÑком Рату,и Ñад ми није јаÑно...Ја миÑлим да Ñу наши предци из тих времена били далеко моралнији и религијознији него ми Ñад,а ето,они Ñу тешко Ñтрадали,а ми Ñмо Ñамо под окупацијом једног дела Ñтановништва (И то опет оног који је најпобожнији и привржен народном бићу).Како је то могуће пред Божијим очима,па реално је да Ñу ове генерације заÑлужиле да их неко почиÑти геноцидом,а не оне јадне паÑтире...И како то да Ñу окупирани они најморалнији,нећу да призивам,али најлогичније би било да окупирају Војводину,ту код мене.Овде је у Ñуштини раÑуло,чим је ЛСВ трећа најача партија,конкретно у Зрењанину,значи да има толико олоша и отпадника,да је то Ñтрашно...Овде Ñеде и миÑле ''Далеко је КоÑово,далеко Ñу Шиптари,неће они Ñкоро до Ð½Ð°Ñ Ñтићи'' и пркоÑе Богу у лице Ñвојим Ñрамним жељама и тенденцијама.Зар није Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ Ð½Ð°Ñ€Ð¾Ð´ наш гори од оног у два рата,па како то да Ñу они тако јако Ñтрадали?Зар је могуће да је њих,који Ñу бољи од Ñвојих потомака,Ñамо почиÑтио Ñа лица земље,а нама,данашњим покварењацима пружа већ Ñтоту прилику за покајање? |
|
|
pmarko |
Odgovorio 08.09.2012 23:28
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 02.06.2010 22:23 Lokacija: Nepoznata |
Profesore pitao bih nesto u vezi tumacenja poslednjih dogadjaja. U svetom pismu mozemo procitati da kad se poslednji dani priblize da ce Sotona i demoni toliko da se osile, da ce pokusati prevariti i izabrane. Ja poznajem jednu porodicu koja zivi Kanadi, blizu granice sa USA i kazu da su jednom prilikom kad su isli kolima videli Bigfoota, jasno kao sunce. Kazu da su videli Veliko Stopalo. Ja znam da oni niti piju alkohol niti konzumiraj bilo kakve supstance, ziveo veoma pobozno i jako paze sta citaju i gledaju. Oni licno veruju da ih to neki covek u kostimu pokusava zaplasiti, posto kazu da u tom predelu gde su videli ima puno mladih lezilebovica koji imaju samo rusilacke nagone. Ja pak ne mogu da se otmem utisku da su to ipak demoni i da su poslednja vremena veoma bliz kad su demoni vez toliko drski da i tako pobozne ljude pokusavaj preplasiti i ubaciti u paranoju. Sta mislite? |
|
|
mire |
Odgovorio 09.09.2012 01:16
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 02.08.2011 22:24 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Goran M - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Goran M - poruka glasi: PoÅ¡tovanje, kada bude Prvo vaskrsenje, Bog će pravedne vaskrsnuti a nepravedni će "Äekati" joÅ¡ hiljadu godina, pitanje je, ako će Sotona sa demonima ostati ograniÄen na Zemlju, koga će on varati kad proÄ‘e hiljadu godina na kratko vrijeme? Je li nepravedne kad vaskrsnu ili? Nepravedne kad vaskrsnu. Sotona ce ih pozvati da zauzmu Novi Jerusalim koji ce biti spusten sa Neba na Zemlju. Verovatno ce im reci: "To je moj grad, koji je meni oduzet, idemo da ga zauzmemo!" I onda ce da bude oganj s Neba, i kraj price. Tako sam i mislio, e sad, kad će Bog da nepravednima "objasni" zaÅ¡to mora da ih uniÅ¡ti, u kom trenutku? Jer, ako ih Sotona povede na Jerusalim Äim vaskrsnu biće uniÅ¡teni a da im nije objaÅ¡njeno zaÅ¡to a možda će biti toliko u stanju "hule na Duha Svetoga" pa Božje objaÅ¡njenje neće ni biti potrebno??? Hvala. Bog im je objasnjavao milion puta dok su bili zivi, pa nisu prihvatili, tako da nema svrhe da im se ponovo objasnjava. Meni zanima nesto, kad ljudi krenu na grad, i neko od njih ko je citao Bibliju, zna sta ce se desiti, pa se pokaje u tom trenutku i odluci da ne ide s njima, da li ce mu Bog oprostiti? Ili je moguce da ce to biti toliko zle osobe da ce bukvalno mrzeti Boga? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.09.2012 07:42
|
Buduci - poruka glasi: Имам једно питање,Ñведоци Ñмо Ñтравичних Ñтрадања Срба у 1. и 2. СветÑком Рату,и Ñад ми није јаÑно...Ја миÑлим да Ñу наши предци из тих времена били далеко моралнији и религијознији него ми Ñад,а ето,они Ñу тешко Ñтрадали,а ми Ñмо Ñамо под окупацијом једног дела Ñтановништва (И то опет оног који је најпобожнији и привржен народном бићу).Како је то могуће пред Божијим очима,па реално је да Ñу ове генерације заÑлужиле да их неко почиÑти геноцидом,а не оне јадне паÑтире...И како то да Ñу окупирани они најморалнији,нећу да призивам,али најлогичније би било да окупирају Војводину,ту код мене.Овде је у Ñуштини раÑуло,чим је ЛСВ трећа најача партија,конкретно у Зрењанину,значи да има толико олоша и отпадника,да је то Ñтрашно...Овде Ñеде и миÑле ''Далеко је КоÑово,далеко Ñу Шиптари,неће они Ñкоро до Ð½Ð°Ñ Ñтићи'' и пркоÑе Богу у лице Ñвојим Ñрамним жељама и тенденцијама.Зар није Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ Ð½Ð°Ñ€Ð¾Ð´ наш гори од оног у два рата,па како то да Ñу они тако јако Ñтрадали?Зар је могуће да је њих,који Ñу бољи од Ñвојих потомака,Ñамо почиÑтио Ñа лица земље,а нама,данашњим покварењацима пружа већ Ñтоту прилику за покајање? Pre 100 godina je morala svuda bilo vise, a Sotona je udarao svuda tamo gde mu se ljudi najvise opiru, a na isti nacin i danas radi. To sto u nekoj populaciji ima "najvise morala" ne znaci da ima dovoljno morala da bi bilo dovoljno za zastitu od Sotone. Srpski narod, u odsustvu dobrih lidera, u zadnjih 100 godina srlja u Evropu, hoce da prati modne trendove, i posledica je duhovno propadanje i onesposobljavanje za odbranu od Sotone i satanista. Hajde reci nekome danas da treba da zastiti svoje dete od vakcinacije ili od slanja u ateisticke skole, ima svi da skoce da te progutaju, da te proglase ludakom. Slicno je i po drugim pitanjima. Sreca je sto postoji Bog pa On vodi sve tokove i sprecava Sotonu da sve razvali i unisti istog trenutka, pa ima vremena da se jos mnogi prizovu pameti. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 09.09.2012 07:44 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.09.2012 07:55
|
pmarko - poruka glasi: Profesore pitao bih nesto u vezi tumacenja poslednjih dogadjaja. U svetom pismu mozemo procitati da kad se poslednji dani priblize da ce Sotona i demoni toliko da se osile, da ce pokusati prevariti i izabrane. Ja poznajem jednu porodicu koja zivi Kanadi, blizu granice sa USA i kazu da su jednom prilikom kad su isli kolima videli Bigfoota, jasno kao sunce. Kazu da su videli Veliko Stopalo. Ja znam da oni niti piju alkohol niti konzumiraj bilo kakve supstance, ziveo veoma pobozno i jako paze sta citaju i gledaju. Oni licno veruju da ih to neki covek u kostimu pokusava zaplasiti, posto kazu da u tom predelu gde su videli ima puno mladih lezilebovica koji imaju samo rusilacke nagone. Ja pak ne mogu da se otmem utisku da su to ipak demoni i da su poslednja vremena veoma bliz kad su demoni vez toliko drski da i tako pobozne ljude pokusavaj preplasiti i ubaciti u paranoju. Sta mislite? Pitanje je sta je za tebe pobozan covek. Za ogromnu vecinu pobozan covek je neko ko ide u crkvu, ispunjava sve obaveze koje crkva pred njega postavlja, ne krade, ne laze, i to je to. To je daleko od poboznosti, jer su savremeni crkveni kriterijumi (svih crkava) daleko od minimuma koji Bog postavlja u Bibliji. Poboznost je mera osposobljenosti da se stvaraju dobri ljudi, a to prakticno znaci osposobljenost za zivot u prirodi, nezavisno od sistema, a u slucaju porodice, duhovna osposobljenost roditelja da mogu da vaspitavaju svoju decu kod kuce ili u nekoj religioznoj privatnoj skoli, nezavisno od ateistickog sistema. Jedino pod takvim okolnostima moguce je ziveti pod Bozjim zapovestima. Sve drugo je improvizacija, mucenje i natezanje. Ziveti u Kanadi i biti pobozan (prema gore navedenim kriterijumima), je jako tesko. Takodje, tesko je da se demoni jave ljudima koji zive pobozno. Demoni mogu da vrse provokacije preko demonizovanih ljudi, i da tako proganjaju pobozne, ali da im se prikazuju i da ih prepadaju, ja ne znam ni za jedan takav slucaj. Moguce da se demoni jave dobronamernim ljudima, koji ne znaju mnoge vazne stvari iz teologije, pa ih isprepadaju, da bi se ovi zamislili i preispitali se, pa onda uvideli gde grese u zivotu iz neznanja. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.09.2012 07:59
|
mire - poruka glasi: Meni zanima nesto, kad ljudi krenu na grad, i neko od njih ko je citao Bibliju, zna sta ce se desiti, pa se pokaje u tom trenutku i odluci da ne ide s njima, da li ce mu Bog oprostiti? Ili je moguce da ce to biti toliko zle osobe da ce bukvalno mrzeti Boga? Tako nesto je nemoguce. To je kao kad bi pitao: "A sta ako vuk uleti u stado ovaca, pa pocne da mazi ovce i da ih miluje i lize, a ne da ih kolje? Da li ga onda lovac nece ubiti?" Oni koji vaskrsnu u drugom vaskrsenju su ljudi koji su u zivotu odbijali dobre stvari, a kad god im se ukazala prilika da naprave neku stetu, zbog licne sebicne koristi, oni su to cinili, bez obzira sto su drugi zbog toga stradali i patili. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.09.2012 08:01
|
|
|
|
Ranko21 |
Odgovorio 09.09.2012 10:05
|
Član Odgovori: 192 Pristupio/la: 03.03.2010 17:15 Lokacija: Crna Gora |
|
|
|
crnitrn |
Odgovorio 09.09.2012 10:42
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
|
|
|
crnitrn |
Odgovorio 09.09.2012 11:40
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
|
|
|
luka |
Odgovorio 09.09.2012 12:55
|
Član Odgovori: 59 Pristupio/la: 25.05.2009 23:38 Lokacija: Crna Gora |
|
|
|
NM |
Odgovorio 09.09.2012 17:46
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 13.11.2011 23:20 Lokacija: Nepoznata |
Ja pokusavam da dodjem do odgovora zasto je stradalo toliko srba na najmonstruoznije nacine i ne nalazim odgovor .A evo i zasto temeljno gledam svaki Miroljubov odgovor ,tema oko stradanja je i najosjetljivija tema a i tema koja vjernike slomi ili odvede na totalno drugi put.Ljudi se razocaraju pitaju se zasto meni da se desi nikome nisam nista nazao ucinio naprotiv cinim dobro .Iako ne poznajem dovoljno GOSPODA zivim po savjesti znam da cinim dobro znam da je to pravi put ali zasto meni ponavlja se pitanje reci ce mnogi.Miroljubovi odgovori sto se tice teme zasto stradaju nevini su neuvjerljivi jednostavno to ne popunjava tu unutrasnju prazninu koja cezne za odgovorom,zasto su ustase navodim primjer usle u srpsku skolu i poklale kompletan razred djecice poznata prica o stradanju mucenika osnovne skole na celu sa malom Radojkom koja je izvedena pred tablu od strane ustasa i preklana pred citavim razredom a zatim ostalu djecicu ja se nemogu pomiriti sa ovim i reci naci neki razlog koji ce se pomiriti sa mojim razumom .Ja ovo govorim iskreno nemogu reci moral ovo moral ono ateisticke skole ok sve se slazem sa Miroljubom ali kakve djeca imaju veze sa tim stvarima koja nisu ni pocela da zive i budu poubijana na nacine na koje covjek nema pravi odgovor.Mnogi vjernici bas radi ovih stvari imaju manje vjere u sve oko sebe ja vjerujem u BOGA ali kazem opet fali odgovor koji ce popuniti svacije srce i reci da mozda je to tako ,ne zelim da slusam i klimam glavom Miroljube ove odgovore na stradanje djece niko nemoze da objasni pa ni ti jer jednostavno nesto govori u tebi i stisce srce da nije to to .Ovo je forum gdje se iznose misljenja i stvari koji ih muce mene muce te stvare i znam da ce jednog dana biti svima jasnije zasto se to desavalo ,a ove odgovore koje slusamo su totalno neuvjerljivi .pozdrav za Miroljuba |
|
|
Dusan d |
Odgovorio 09.09.2012 21:23
|
Član Odgovori: 185 Pristupio/la: 29.11.2010 17:30 Lokacija: Brda |
Pravo da vam kažem to pitanje ni ja nemogu nikako da svatim (zašto nevini stradaju?) bez obzira na sva Miroljubova objašnjena,nikako mi nije logicno i nikako mi neide u glavu.Isus je bio naj pravicniji pa je strado,al to mogu da svatim jer je objašnjeno u bibliji,dao je otkup za nas. Izgeda u ovom svetu sto si pravicniji i bolji i ako se istices jost sa time,imaš grdno da nadrljaš. Izmenio/la Dusan d na 09.09.2012 21:24 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.09.2012 22:46
|
NM - poruka glasi: Ja pokusavam da dodjem do odgovora zasto je stradalo toliko srba na najmonstruoznije nacine i ne nalazim odgovor .A evo i zasto temeljno gledam svaki Miroljubov odgovor ,tema oko stradanja je i najosjetljivija tema a i tema koja vjernike slomi ili odvede na totalno drugi put.Ljudi se razocaraju pitaju se zasto meni da se desi nikome nisam nista nazao ucinio naprotiv cinim dobro .Iako ne poznajem dovoljno GOSPODA zivim po savjesti znam da cinim dobro znam da je to pravi put ali zasto meni ponavlja se pitanje reci ce mnogi.Miroljubovi odgovori sto se tice teme zasto stradaju nevini su neuvjerljivi jednostavno to ne popunjava tu unutrasnju prazninu koja cezne za odgovorom,zasto su ustase navodim primjer usle u srpsku skolu i poklale kompletan razred djecice poznata prica o stradanju mucenika osnovne skole na celu sa malom Radojkom koja je izvedena pred tablu od strane ustasa i preklana pred citavim razredom a zatim ostalu djecicu ja se nemogu pomiriti sa ovim i reci naci neki razlog koji ce se pomiriti sa mojim razumom .Ja ovo govorim iskreno nemogu reci moral ovo moral ono ateisticke skole ok sve se slazem sa Miroljubom ali kakve djeca imaju veze sa tim stvarima koja nisu ni pocela da zive i budu poubijana na nacine na koje covjek nema pravi odgovor.Mnogi vjernici bas radi ovih stvari imaju manje vjere u sve oko sebe ja vjerujem u BOGA ali kazem opet fali odgovor koji ce popuniti svacije srce i reci da mozda je to tako ,ne zelim da slusam i klimam glavom Miroljube ove odgovore na stradanje djece niko nemoze da objasni pa ni ti jer jednostavno nesto govori u tebi i stisce srce da nije to to .Ovo je forum gdje se iznose misljenja i stvari koji ih muce mene muce te stvare i znam da ce jednog dana biti svima jasnije zasto se to desavalo ,a ove odgovore koje slusamo su totalno neuvjerljivi .pozdrav za Miroljuba Govorio sam o tome mnogo puta, ali nisi citao. Ko je odgovoran sto deca oboljevaju od autizma? Odgovorna je drzava koja namece vakcinaciju, ali su takodje odgovorni i roditelji sto nisu zainteresovani da se zainteresuju za pitanja zdravlja i da se upoznaju sa raznim opasnostima koja prete njihovoj deci. Slicna je situacija i sa pokoljom Srba. Kralj Aleksandar i njegova svita su gledali kako da se dodvore svetu, a manje su brinuli za narod. O tome pise i Arcibald Rajs u knjizi "Cujte Srbi". Takodje, crkva se nije brinula mnogo o narodu, gledali su svoje privilegije, a ne kako da narod bude zdrav i kako da se zavedeni Srbi katolici i Srbi muslimani duhovno opismene i vrate sa loseg puta. Dakle, drustvo (drzava i crkva) nije brinulo o narodu, a onda ni narod nije brinuo o sebi. Narod je navikao da drugi za njega resava probleme, i onda su dosli krvolocni vuci jer su videli da nema pastira (drzave i crkve) i poklali ovce. Naravno da su mnogi ljudi mogli da izaberu da ne budu ovce i da napuste svoje kuce i ognjista da bi se sacuvali od ustaskog noza. Ali, oni su razmisljali isto kao i mnogi u prethodnom ratu u Sarajevu: "Ma prevladace razum, nece biti rata." To je bio samo izgovor za njihovu lenjost. Pametni ljudi su odmah napustili grad. Stradanje dece takvih ljudi je u mnogim slucajevima spasenje za tu decu jer ce biti vaskrsnuta na vecni zivot. Da su odrasla sa takvim kilavim roditeljima, koji ne brinu o njima, nego se utrkuju da ih salju u evropske skole, ta deca bi postala evropljani i ulicari, pomodarci i kreteni. Ograniceni bol i stradanje su mehanizmi koje Bog mora da primeni da bi ljude probudio iz zimskog sna da svi ne postradaju. Kada neko postarda, onda se mnogi trgnu i ne idu na put smrti. Dakle, Bog sve precizno i savrseno vodi, ali potrebno je imati duhovni vid da bi se prepoznalo delovanje Boga u ovom svetu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.09.2012 22:50
|
Dusan d - poruka glasi: Pravo da vam kažem to pitanje ni ja nemogu nikako da svatim (zašto nevini stradaju?) bez obzira na sva Miroljubova objašnjena,nikako mi nije logicno i nikako mi neide u glavu.Isus je bio naj pravicniji pa je strado,al to mogu da svatim jer je objašnjeno u bibliji,dao je otkup za nas. Izgeda u ovom svetu sto si pravicniji i bolji i ako se istices jost sa time,imaš grdno da nadrljaš. Skroz pogresno. U ovom svetu ako zivis posteno i moralno, i ako si mudar, ima da zivis ko vojvoda. Pametan ume da se sklanja od zla i da pomaze drugima, a da satanistima nije trn u oku. Naravno da mozda jednog dana dodje u situaciju da treba da polozi zivot za Boga, ali generalno, covek koji poznaje Boga i zivi posteno, ima da zivi i u zatvoru, i bilo gde drugo, kao car. Kvalitet njegovog zivota nece zavisiti od okolnosti. Samo lenjivci stalno izmisljaju izgovore za svoje neuspehe. |
|
|
nm85 |
Odgovorio 10.09.2012 09:12
|
Član Odgovori: 99 Pristupio/la: 17.11.2010 21:03 Lokacija: nepoznata |
|
|
|
mind1604 |
Odgovorio 11.09.2012 07:16
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 11.09.2012 06:42 Lokacija: Nepoznata |
Neznam da li je ovo pitanje vec bilo ovdje spomenuto,posto je mnogo postova i odgovora a ja sam evo od danasnjeg dana postao clan ovog foruma.Sto neznaci da ih necu procitati u buducnosti.Odnedavno sam poceo gledati sva vasa predavanja na youtube-u i mogu reci da sam gledao nesto najinteresantnije i korisno u zadnje vrjeme.Uzivam u vasim predavanjima gledajuci ih, iz kojih sam mnogo toga saznao zahvaljujuci vama.Pitanje glasi: Koliko je opasno,sta moze u buducnosti prouzrokovati i kako se zastititi od vazdusnog zaprskavanja otrovnih materija kao npr aluminijuma koje stvara umjetne oblake na nebu? Mislim ne Geoinzinjering. Unaprjed hvala |
|
Predji na forum: |