Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
paracelsus - poruka glasi:
Sta mislite o zmijskom serumu protivotrovu?
da li vaz i isto kao i za osale vakcine ili je njegova upotreba opravdana?
odnosno, sta raditi kod ujeda zmije?

Protivotrov za zmijski ujed (otrov) ne funkcionise kao vakcine, i naravno da moze da pomogne. Ljudi koji su zdravi i imaju jak imuni sistem, i znaju elementarne stvari iz higijene, mogu lako da isperu ranu od ugriza i eventualno da upotrebe neki prirodni preparat da pomognu organizmu da lakse resi problem.

Miroljub Petrovic
NAPOLEON - poruka glasi:
Kakve duhovne poeledice moze da prouzroci gay parada? Dali ona privlaci demone koji tu ostaju?

Moze da priziva prokletstvo na ceo narod, narocito na pomenuti grad gde se parada odrzava, a narocito Bozji gnev na one koji su tome mogli da se suprotstave, a nisu to ucinili, pre svega na vrh crkve, akademiju nauka, univerzitet, politicare i druge uticajne pojedince i institucije.

milutinn
Dobiio sam jos jednu cerkicu pre neki dan pa sam hteo da podilim sa vama nasa iskustva. Mozda ce nekome biti od pomoci.

Zena i ja imamo oboje 40+ godina. Tokom trudnoce su ustanovili da se kod zene pojavila dijabetes (Gestational Diabetes) i da nema dovoljno vitamin D. Nije htela da pije Vitamin D suppliments, a dijabetes je kontrolisala hranom. Pri kraju trudnoce su nas nekoliko puta uplasili bez potrebe, ali na zapadu se "medicinski strucnjaci" cuvaju (CYA – Cover Your Ar5e) da ih roditelji nebi tuzili ako se nedaj Boze nesto iskomplikuje tokom trudnoce ili porodjaja.

Rodila se Jelena, hvala Bogu ziva, zdrava I prava. Malo je sicusna jer je imala 2500 grama ali je sve u redu. Nismo dozvolili da se vakcinise niti da prima Vitamin K niti Vitamin D pa su nas gnjavili i davili u bolnici zbog toga.

Ljudi koji zive u Australiji koji ne zele da vakcinisu decu a hteli bi da prime socijalnu pomoc (kao i roditelji vakcinisane dece) od Centrelink mogu da pupune formular sa sledeceg sajta:

Immunisation Exemption – Conscientious Objection Form
http://www.medica...n_form.pdf

This form must be signed by a recognised immunisation provider and submitted (within about 12 months) at your nearest Medicare office or posted to the address on the form.

AUSTRALIA - IMMUNISATION EXEMPTIONS
(includes current statutes, letters & forms)
:
http://www.vaclib...#australia

Pozdrav svima

Izmenio/la milutinn na 05.06.2012 01:45

NM
Miroljube ako budes mogao POSTAVI STARI ZAVET onu obradu gdje se kompletan analizira. hvala

Miroljub Petrovic
NM - poruka glasi:
Miroljube ako budes mogao POSTAVI STARI ZAVET onu obradu gdje se kompletan analizira. hvala

Ja nisam radio komentar na osnovu originalnog teksta, ali postoji jedan drugi odlican komentar, nije stih po stih, ali je dobar.
www.cps.org.rs/Kn...

12345
Je l se od koprive koristi cela stabljika ili samo listovi? Čuo sam da ona glavna žila treba da se odstranjuje (i kod spanaća, zelene salate...)
Ako imaju neki veganski početnički recepti za blender (još nemam sokovnik) bilo bi super da postavite.
Ovo deluje zanimljivo:
http://vegantleti...vojke.html

12345
Inače, TV Prva, od 4 (sve do petka), veganski recepti u okviru one emisije Dođi na večeru.

12345
I da, ključno pitanje:
Ako je veganska prvostepena i stvorena na čoveka, u šta verujem, zašto onda ljudi opet treba da se prilagođavaju na nju?
Naime, kad jedeš živ grašak, potrebno je dosta da se prilagodi organizam na njega, da ne dobiješ dijareju...

Miroljub Petrovic
12345 - poruka glasi:
Je l se od koprive koristi cela stabljika ili samo listovi? Čuo sam da ona glavna žila treba da se odstranjuje (i kod spanaća, zelene salate...)

Mozes sve da koristis, iako se najcesce koriste samo listovi.

Miroljub Petrovic
12345 - poruka glasi:
I da, ključno pitanje:
Ako je veganska prvostepena i stvorena na čoveka, u šta verujem, zašto onda ljudi opet treba da se prilagođavaju na nju?

Ljudi su navikli da jedu meso pa treba da se prilagodjavaju na biljnu hranu.

Naime, kad jedeš živ grašak, potrebno je dosta da se prilagodi organizam na njega, da ne dobiješ dijareju...

Samo mlad grasak moze da se jede sirov. Star grasak moze da se klija pa da se jede sirov.

NM
Miroljube da li demoni mogu da opsednu zivotinje i da li npr pas ili konj mogu osjetiti prisustvo demona iako ih covijek ne vidi jer cesto se vidi u filmovima kao zivotinje se uznemire znam da su filmovi al me interesuje posto znam da zivotinje imaju razvijenija cula od covijeka .hvala

Miroljub Petrovic
NM - poruka glasi:
Miroljube da li demoni mogu da opsednu zivotinje i da li npr pas ili konj mogu osjetiti prisustvo demona iako ih covijek ne vidi jer cesto se vidi u filmovima kao zivotinje se uznemire znam da su filmovi al me interesuje posto znam da zivotinje imaju razvijenija cula od covijeka .hvala

Zivotinje mogu da budu demonizovane samo ako ljudi koji njima gospodare su demonizovani. Zivotinja ne moze da krsi moralni zakon, pa tako ne moze ni da dodje pod udar demona. Zivotinje su stvorene zbog coveka i sve lose sto zivotinje dozivljavaju povezano je sa covekovim ponasanjem. Naravno da ako narod veoma moralno zastrani, onda Bog moze da dopusti da demoni opsednu divlje zivotinje i da se one okrenu protiv coveka, "iz cista mira", kao sto je to i opisano da ce se desiti na kraju istorije, mozes da citas u 4. pecatu u knjizi Otkrivenje 6. poglavlje.

paracelsus
Miroljube,

naisao sam na jednu e-knjigu na jednom forumu o hristovom jevandjelju, zove se Kristovo evendjelje mira(pisana je hrvatskim jezikom).
Ako je mozete prokomentarisati. ima nekih 30 str. Tu pise sta Hristos savjetuje svojim ucenicima da jedu a to je prvenstveno biljna hrana ali spominje i MLIJEKO?!!?( Cega ste vi protiv!?!?)

Zatim pominje nesto vrlo slicno klistiranju, tako mi se cini: savjetuje ucenicima svojim da napune neku tikvu sa vodom pa onu peteljku sprovedu u straznji dio i da ispiraju utrobu(neodoljivo podjeca na klistir)

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 06.06.2012 08:28

Miroljub Petrovic
Miroljube,

naisao sam na jednu e-knjigu na jednom forumu o hristovom jevandjelju, zove se Kristovo evendjelje mira(pisana je hrvatskim jezikom).
Ako je mozete prokomentarisati. ima nekih 30 str. Tu pise sta Hristos savjetuje svojim ucenicima da jedu a to je prvenstveno biljna hrana ali spominje i MLIJEKO?!!?( Cega ste vi protiv!?!?)

Ja nisam protiv mleka, vec samo kazem da je mleko drugo stepena hrana i da moze da se konzumira kad nema nista drugo. Ja kad odem u goste, pa mi iznesu mleko sa kacamakom, naravno da ga pijem.

To "jevandjelje mira" je jedno od mnogobrojnih laznih jevandjelja. Obicno u njih ubace neke opste poznate dobre stvari, da ispadne kao da je jevandjelje autenticno, a onda ubace i razne netacnosti. Takva "jevandjelja" pisu ljudi koji su fanaticno religiozni, odnosno demonizovani, i kada ih demon nadahne da tako nesto napisu oni misle da ih je Bog nadahnuo.

Zatim pominje nesto vrlo slicno klistiranju, tako mi se cini: savjetuje ucenicima svojim da napune neku tikvu sa vodom pa onu peteljku sprovedu u straznji dio i da ispiraju utrobu(neodoljivo podjeca na klistir)

Mislim da slican recept postoji i u takozvanom "jevandjelju esena". Nista novo. Drevni narodi su svi znali za klistiranje.

Leviatan
https://www.youtu...XL7Ei4Y6Ts

Овај видео сам посветио женама које су у трци за каријером и новцем жртвовали највредније - своју ПОРОДИЦУ!

a
Petar237
Leviatan - poruka glasi:

Овај видео сам посветио женама које су у трци за каријером и новцем жртвовали највредније - своју ПОРОДИЦУ!

Brate, svaka cast!

paracelsus
Ako je neko vakcinisan, ne mislim samo na one "redovne" vakcine od rodjenja pa do 18.-te godine vec tu i tamo ponekad primio i protiv tetanusa i gripa itd., pa je onda cuo da su stetne pa se opametio. Da li je takav neko sebi nacinio nepopravljivu stetu? Odnosno da li se organizam moze na neki nacin regenerisati i obnoviti od tih vakcina svoj imuni sistem ako ovaj prestane vise da se vakcinise ili je ta steta nepopravljiva? Pitam i u kontekstu toga sto kazu da se kompletan covjekov organizam obnovi za nekoliko godina. Ako je tako onda bi trebalo da vazi isto i za imunitet,ako smo prestali da se vakcinisemo i damo sansu organizmu da se obnovi da li onda imamo sanse za neki "novi pocetak"?

peki_90
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
Moze da priziva prokletstvo na ceo narod, narocito na pomenuti grad gde se parada odrzava, a narocito Bozji gnev na one koji su tome mogli da se suprotstave, a nisu to ucinili, pre svega na vrh crkve, akademiju nauka, univerzitet, politicare i druge uticajne pojedince i institucije.

SmileMiki, Miki... Pa onda bi sve zemlje sveta osim nekoliko islamskih i africkih (u njima se nije odrzao gay pride) bile proklete Wink Od Japana i Rusije do Srbije i Ekvadora... a da, zaboravio sam Izrael Grin

Miroljub Petrovic
Leviatan - poruka glasi:

Nije problem u zenama, nego u muskarcima koji su postali robovi sistema i koji su naopako nauceni da trce za novcem i reklamama, a ne za Bogom i onim sto On nudi. Sva prica u videu je nedefinisana, klasicna kuknjava, bez objasnjenja sta da se radi. jaku porodicu i puno dece su imali nasi preci koji su ziveli u prirodi nezavisno od sistema i koji su bili biblijski religiozni. Savremeni covek se ne interesuje za prirodu, niti za Bibliju, i tu je kraj svake price. Sve drugo je blejanje.

Miroljub Petrovic
Ako je neko vakcinisan, ne mislim samo na one "redovne" vakcine od rodjenja pa do 18.-te godine vec tu i tamo ponekad primio i protiv tetanusa i gripa itd., pa je onda cuo da su stetne pa se opametio. Da li je takav neko sebi nacinio nepopravljivu stetu? Odnosno da li se organizam moze na neki nacin regenerisati i obnoviti od tih vakcina svoj imuni sistem ako ovaj prestane vise da se vakcinise ili je ta steta nepopravljiva? Pitam i u kontekstu toga sto kazu da se kompletan covjekov organizam obnovi za nekoliko godina. Ako je tako onda bi trebalo da vazi isto i za imunitet,ako smo prestali da se vakcinisemo i damo sansu organizmu da se obnovi da li onda imamo sanse za neki "novi pocetak"?

Ako coveka nije zadesila bolest u prvih par sedmica posle primanja vakcine, taj se generalno spasio vakcine.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.67 sekundi!