pocetak foruma
|
|
Dusan d |
Odgovorio 02.06.2012 20:16
|
Član Odgovori: 185 Pristupio/la: 29.11.2010 17:30 Lokacija: Brda |
Da vam opiÅ¡em kako izgleda unutraÅ¡njost moje lokalne crkve u brckom. Na vratima koja se nalaze na ulazu u oltar,uretzane su dve zmije kako se upliću,a svi znamo da je zmija simbol sotone.Na vrhu ikonostasa sa leve i desne strane, napravljena su bukavalno dva sunaca od drveta sa oÄima kako gledaju u narodu,a izmeÄ‘u ta dva sunca napraveljene su dve aždaje sa dugim repovima i joÅ¡ kojekake biljke.A ispod nogu Isusa Hrista,koji je naslikan na velikom krstu stoji mrtvaÄka lobanja. Tako ispadne kada se narod pokloni Bogu da se pokloni svim ti paganskim stvarima.A ja liÄno kad pogledam one zmije imam osećaj ko da sam uÅ¡o u hram boga astarote.TakoÄ‘e sam ulazio i u crkve de su na vrhu ikonostasa bukvalno naslikani trokuti sa okom po sredini i sliÄne paganske gluposti. Izmenio/la Dusan d na 02.06.2012 20:17 |
|
|
Damjanov |
Odgovorio 02.06.2012 20:31
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 11.02.2012 14:34 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, interesuje me Å¡ta od pravoslavnih obiÄaja (priÄešće, paljenje sveća, paljenje tamjana i molitva u pravoslavnim crkvama pred freskama svetaca, pozdravljanje sa POMAŽE BOG, noÅ¡enje ikone svetaca uz sebe...) vodi poreklo iz paganizma, i Å¡ta od toga ne treba upražnjavati ? I možete li mi reći neÅ¡to o onom manastiru Privina glava u Å idu, gde se, prema svedoÄenjima ondaÅ¡njih monaha, deÅ¡avaju Äuda, i da je stareÅ¡ina manastira Gavrlio u stanju da proriÄe sudbinu. ÄŒuo sam dosta priÄa o tome, i znam da je taj manastir dosta posećen, naroÄito praznicima kada vernici donose kolaÄe i seku sa sveÅ¡tenicima, radi skidanja crne magije i sliÄnog, a sve po savetu monaha. I samo kratko, ako može vaÅ¡e miÅ¡ljenje o Dejanu LuÄiću. Hvala u napred. Izmenio/la Damjanov na 02.06.2012 20:36 |
|
|
mire |
Odgovorio 02.06.2012 20:42
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 02.08.2011 22:24 Lokacija: Nepoznata |
Damjanov - poruka glasi: Miroljube, interesuje me Å¡ta od pravoslavnih obiÄaja (priÄešće, paljenje sveća, paljenje tamjana i molitva u pravoslavnim crkvama pred freskama svetaca, noÅ¡enje ikone svetaca uz sebe...) vodi poreklo iz paganizma, i Å¡ta od toga ne treba upražnjavati ? I možete li mi reći neÅ¡to o onom manastiru Privina glava u Å idu, gde se, prema svedoÄenjima ondaÅ¡njih monaha, deÅ¡avaju Äuda, i da je stareÅ¡ina manastira Gavrlio u stanju da proriÄe sudbinu. ÄŒuo sam dosta priÄa o tome, i znam da je taj manastir dosta posećen, naroÄito praznicima kada vernici donose kolaÄe i seku sa sveÅ¡tenicima, radi skidanja crne magije i sliÄnog, a sve po savetu monaha. Jeste i mene ovo zanima o ovom Gavrilu, moja poznanica je isla u taj manastir i navodno joj je rekao sve ko joj je otac, deda, pradeda, pogodio je sve iz njene proslosti. Medjutim, prorok bi trebalo da zna buducnost, a on nista o tome nije govorio? Takodje trazi pare za skidanje crne magije, a to onda nesto drugo govori o njemu zar ne? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.06.2012 20:44
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Dusan d - poruka glasi: Da vam opiÅ¡em kako izgleda unutraÅ¡njost moje lokalne crkve u brckom. Na vratima koja se nalaze na ulazu u oltar,uretzane su dve zmije kako se upliću,a svi znamo da je zmija simbol sotone.Na vrhu ikonostasa sa leve i desne strane, napravljena su bukavalno dva sunaca od drveta sa oÄima kako gledaju u narodu,a izmeÄ‘u ta dva sunca napraveljene su dve aždaje sa dugim repovima i joÅ¡ kojekake biljke.A ispod nogu Isusa Hrista,koji je naslikan na velikom krstu stoji mrtvaÄka lobanja. Tako ispadne kada se narod pokloni Bogu da se pokloni svim ti paganskim stvarima.A ja liÄno kad pogledam one zmije imam osećaj ko da sam uÅ¡o u hram boga astarote.TakoÄ‘e sam ulazio i u crkve de su na vrhu ikonostasa bukvalno naslikani trokuti sa okom po sredini i sliÄne paganske gluposti. To nije centralno pitanje. Svestenik u Brckom, koga licno poznajem, je vrlo bogobojazan covek, trudi se da ljude edukuje najbolje sto zna, vrlo je aktivan i pomaze vernicima, organizuje emisije na TV-u u Brckom, predavanja, distribuira knjige i video materijale o nauci i zdravlju. Ne moze on sad da zove majstora i da kaze: "Hajde istruži mi te okultne simbole!" On je sve to zatekao, on radi svoj posao u sistemu koliko može i to je za pohvalu. Dakle, važni su ljudi, a ne te spoljne, manje važne stvari o kojima ljudi skoro niÅ¡ta ne znaju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.06.2012 20:45
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Damjanov - poruka glasi: Miroljube, interesuje me Å¡ta od pravoslavnih obiÄaja (priÄešće, paljenje sveća, paljenje tamjana i molitva u pravoslavnim crkvama pred freskama svetaca, pozdravljanje sa POMAŽE BOG, noÅ¡enje ikone svetaca uz sebe...) vodi poreklo iz paganizma, i Å¡ta od toga ne treba upražnjavati ? I možete li mi reći neÅ¡to o onom manastiru Privina glava u Å idu, gde se, prema svedoÄenjima ondaÅ¡njih monaha, deÅ¡avaju Äuda, i da je stareÅ¡ina manastira Gavrlio u stanju da proriÄe sudbinu. ÄŒuo sam dosta priÄa o tome, i znam da je taj manastir dosta posećen, naroÄito praznicima kada vernici donose kolaÄe i seku sa sveÅ¡tenicima, radi skidanja crne magije i sliÄnog, a sve po savetu monaha. I samo kratko, ako može vaÅ¡e miÅ¡ljenje o Dejanu LuÄiću. Hvala u napred. O svemu tome sam vise puta govorio na forumu, treba d aprocitas prethodne postove. |
|
|
nikolos |
Odgovorio 03.06.2012 22:12
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 03.01.2012 00:07 Lokacija: Nepoznata |
Molim hitan odgovor. Kako reagovati kad dete ujede ZARAZREN krpelj? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.06.2012 22:38
|
nikolos - poruka glasi: Molim hitan odgovor. Kako reagovati kad dete ujede ZARAZREN krpelj? Mozes da ga polijes sa malo OHO lepka, ili slicnim lepkom, sacekas par minuta, i krpelj ugine, pa ga onda samo izvuces. Moze i da mu se primakne zar od vatre ili cigarete, i on sam izadje. A mozes i da odes do lekara. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.06.2012 22:38 |
|
|
Radoslav |
Odgovorio 03.06.2012 23:50
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 28.01.2012 23:13 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, Å¡ta misliÅ¡ Å¡ta je u pitanju kod ljudi koji ne mogu spavati i imaju kojekakve probleme zbog punog meseca? Kažu većinom da pun mjesec navodno utiÄe na spavanje (ima ih i koji mjeseÄare) , kao Å¡to vrÅ¡i uticaj na more (plima i oseka). Zabluda ili...? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.06.2012 07:16
|
Radoslav - poruka glasi: Miroljube, Å¡ta misliÅ¡ Å¡ta je u pitanju kod ljudi koji ne mogu spavati i imaju kojekakve probleme zbog punog meseca? Kažu većinom da pun mjesec navodno utiÄe na spavanje (ima ih i koji mjeseÄare) , kao Å¡to vrÅ¡i uticaj na more (plima i oseka). Zabluda ili...? Opsedaju ih demoni ili ne mogu da spavaju jer lencare po ceo dan. Posalji ih na njivu u 6 ujutru, pa neka rade ceo dan, i uvece nece imati probleme sa spavanjem. |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 04.06.2012 10:52
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: nikolos - poruka glasi: Molim hitan odgovor. Kako reagovati kad dete ujede ZARAZREN krpelj? Mozes da ga polijes sa malo OHO lepka, ili slicnim lepkom, sacekas par minuta, i krpelj ugine, pa ga onda samo izvuces. Moze i da mu se primakne zar od vatre ili cigarete, i on sam izadje. A mozes i da odes do lekara. NIJE SALA Krpelj kaka ulazi u organizam zavlaci se spiralno pri tome okrecuci se udesno. Zato da bi ga izvadio natrljas ga malo ljutom rakijomsa fatom i pincetom ga okreces ulevo i izvadis ga potpuno celog sa svim nozicama i pipcima! provereno! |
|
|
Alen P |
Odgovorio 04.06.2012 15:29
|
Član Odgovori: 163 Pristupio/la: 11.06.2008 22:43 Lokacija: ÄŒakovec, Hrvatska |
Čovjek je postavio naglasak na ZARAŽEN. Upala moždane ovojnice. Meningoencefalitis je posljedica ugriza zaraženog krpelja. A kod ugriza NEzaraženog, da ostane u koži i glava i pipci, nema straha. |
|
|
SMUK |
Odgovorio 04.06.2012 16:10
|
Član Odgovori: 128 Pristupio/la: 30.05.2011 16:41 Lokacija: ÄŒaÄak |
|
|
|
Gedeon |
Odgovorio 04.06.2012 16:47
|
Član Odgovori: 313 Pristupio/la: 03.02.2012 13:04 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
nikolaj |
Odgovorio 04.06.2012 17:03
|
Član Odgovori: 120 Pristupio/la: 02.05.2011 12:55 Lokacija: Para?in |
Profesore, da li mogu demoni da napadnu bebu ili malo dete i ako mogu kako moze da se spreci njihovo delovanje i u krajnjem slucaju odstranjivanje ako je vec obuzeto? |
|
|
paracelsus |
Odgovorio 04.06.2012 19:14
|
Član Odgovori: 47 Pristupio/la: 11.08.2011 18:39 Lokacija: RS |
Sta mislite o zmijskom serumu protivotrovu? da li vaz i isto kao i za osale vakcine ili je njegova upotreba opravdana? odnosno, sta raditi kod ujeda zmije? |
|
|
NAPOLEON |
Odgovorio 04.06.2012 20:45
|
Član Odgovori: 51 Pristupio/la: 06.02.2012 20:36 Lokacija: EU |
Kakve duhovne poeledice moze da prouzroci gay parada? Dali ona privlaci demone koji tu ostaju? |
|
|
Alen P |
Odgovorio 04.06.2012 20:57
|
Član Odgovori: 163 Pristupio/la: 11.06.2008 22:43 Lokacija: ÄŒakovec, Hrvatska |
paracelsus - poruka glasi: Sta mislite o zmijskom serumu protivotrovu? da li vaz i isto kao i za osale vakcine ili je njegova upotreba opravdana? odnosno, sta raditi kod ujeda zmije? Dr. Kent Hovind je govorio da je u tom sluÄaju dobro imati neki elektro Å¡oker ili sliÄno s kojim se oprži mjesto ujeda. On je govorio da struja neutralizira otrov. Npr. dobar izvor struje je npr. kabel od svijeÄica na autu naravno kad je auto upaljen... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.06.2012 21:37
|
Alen P - poruka glasi: Čovjek je postavio naglasak na ZARAŽEN. Upala moždane ovojnice. Meningoencefalitis je posljedica ugriza zaraženog krpelja. A kod ugriza NEzaraženog, da ostane u koži i glava i pipci, nema straha. To je posledica ako dete ima slab imuni sistem, odnosno ako je vec nezdravo. Zdravo dete moze da nastavi da zdravo zivi, da izvadi krpelja i da sve bude u redu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.06.2012 21:40
|
Nisam siguran da je vest pouzdana, jer moguce je da se koriste takvi i slicni ljudi da se zbaci anti-izraelski rezim. Takodje, u slucaju da u Siriji nema umerene struje, Izraelu je u interesu da stalno postoje sukobi u Siriji, kao sto postoje u Egiptu i Libiji, pa da teroristi ne mogu da se okrenu napadu na Izrael, nego da se izmedju sebe bore. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.06.2012 21:43
|
nikolaj - poruka glasi: Profesore, da li mogu demoni da napadnu bebu ili malo dete i ako mogu kako moze da se spreci njihovo delovanje i u krajnjem slucaju odstranjivanje ako je vec obuzeto? Ako su roditelji demonizovani i dete moze da strada. To je kao kad kazemo: "Ako se roditelji nezdravo hrane i nezdravu hranu daju detetu, svi ce biti bolesni." Kad dete odraste, ako prezivi uticaj demonizovanih roditelja, onda moze da se opredeljuje na koju ce stranu. Iako Bog ima mehanizme da se bori i za takvu decu, jer se uvek nadje neki pobozan rodjak ili komsija koji se moli za porodicu i dete, pa da postoji izlaz iz problema, ako ljudi to hoce. |
|
Predji na forum: |