pocetak foruma
|
|
paracelsus |
Odgovorio 24.05.2012 23:59
|
Član Odgovori: 47 Pristupio/la: 11.08.2011 18:39 Lokacija: RS |
Da li znate da je Steve Jobs koristio neke metode alternativne medicine? Presa oje na biljnu hranu i zdravij nacin zivota i to mu opet nije pomoglo? O cemu se radi? Gdje je pogrisjesio? Drugo pitanje: Posto kazu da je rak rijec od osam slova:KISELINA, da li je onda opravdano koristiti sodu bikarbonu u jutro piti za razblazavnje te kiseline posto je soda bazna. A i da li je preposrucujete kao i za prevenciju bolesti? |
|
|
Nemanja88 |
Odgovorio 25.05.2012 01:04
|
Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 21.03.2011 23:41 Lokacija: BG |
|
|
|
Nemanja88 |
Odgovorio 25.05.2012 01:05
|
Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 21.03.2011 23:41 Lokacija: BG |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Povecava se verovatnoca da u subotu ili nedelju zvizne zemljotres u Beogradu ili da proradi vulkan Avala. ILI TORNADO? http://www.blic.r...m-Beogradu |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.05.2012 08:43
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
paracelsus - poruka glasi: Da li znate da je Steve Jobs koristio neke metode alternativne medicine? Presa oje na biljnu hranu i zdravij nacin zivota i to mu opet nije pomoglo? O cemu se radi? Gdje je pogrisjesio? Ne znam detalje kako se lecio, ali mogu da pretpostavim i iskustva sa brojnim ljudima. Verovatno je koristoi sve sto su lekari konvencionalne medicine rekli, a usput je presao na biljnu hranu i koristio po neku biljku, sto u retkim slucajevima dovede do ozdravljenja. Covek je oboleo od raka jer je zatrovao svoj organizam i razorio imuni sistem. Trebao je da ocisti organizam i da ojaca imuni sistem, a on je verovatno isao na hemoterapiju i dodatno zatrovao organizam, a ovo sto se zdravo hranio (pitanje kako je i kakva je to bila biljna hrana) je bilo nedovoljno. Na donjem linku imas ukratko kako bi trebao da izgleda program lecenja: www.cps.org.rs/le... Drugo pitanje: Posto kazu da je rak rijec od osam slova:KISELINA, da li je onda opravdano koristiti sodu bikarbonu u jutro piti za razblazavnje te kiseline posto je soda bazna. A i da li je preposrucujete kao i za prevenciju bolesti? Neozbiljno. Ne znam kako mozes tako nesto da pitas. |
|
|
kimiig |
Odgovorio 25.05.2012 09:11
|
Član Odgovori: 32 Pristupio/la: 02.03.2012 19:11 Lokacija: Berane, Crna Gora |
Our virtues stink before YHWH
|
|
|
crnitrn |
Odgovorio 25.05.2012 11:01
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
|
|
|
Gavrilo |
Odgovorio 25.05.2012 12:54
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 30.12.2011 14:43 Lokacija: Београд |
|
|
|
Gedeon |
Odgovorio 25.05.2012 14:44
|
Član Odgovori: 313 Pristupio/la: 03.02.2012 13:04 Lokacija: Nepoznata |
U nekim knjigama koje je izdao CPS sam na kraju vidio reklamu za knjigu Zlocin Boga, da li je verovanje u Boga najveca zabluda covjecanstva - Li Strobel. Ja znam za dvije njegove knjige koje su prevedene, je li postoji i ova treca, nju nisam nigdje mogao da nadjem? Bilo bi dobro da se prevede njegova knjiga The Case for the real Jesus, http://www.amazon...031024210X http://www.youtub...QfKVMNp08M tu se bavio raznim laznim optuzbama koje su iznosili u knigama Da Vincijev kod, i time da je Isus samo prepravljena legenda ranijih religija, to atesiti najvise iznose kao dokaze i sl. Ako je neko raspolozen moze da prevodi. Izmenio/la Gedeon na 25.05.2012 14:46 |
|
|
Bozic Bojan |
Odgovorio 25.05.2012 16:01
|
Član Odgovori: 38 Pristupio/la: 27.05.2008 16:53 Lokacija: subotica |
praznik sedmica je 27 ili 28 uvece? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.05.2012 16:06
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
SinnerCPS - poruka glasi: U nekim knjigama koje je izdao CPS sam na kraju vidio reklamu za knjigu Zlocin Boga, da li je verovanje u Boga najveca zabluda covjecanstva - Li Strobel. Ja znam za dvije njegove knjige koje su prevedene, je li postoji i ova treca, nju nisam nigdje mogao da nadjem? Bilo bi dobro da se prevede njegova knjiga The Case for the real Jesus, http://www.amazon...031024210X http://www.youtub...QfKVMNp08M tu se bavio raznim laznim optuzbama koje su iznosili u knigama Da Vincijev kod, i time da je Isus samo prepravljena legenda ranijih religija, to atesiti najvise iznose kao dokaze i sl. Ako je neko raspolozen moze da prevodi. Izdavac je hteo da objavi knjigu "The Case for Creator" od Li Strobela pod naslovom "Zlocin Boga", ali je nije objavio. Videcu da dodjem do pdf-a te knjige pa da je postavim. Nema potrebe da se prevode ove druge knjige, jer to je vec objasnjeno u knjizi "Isusov zlocin", necemo da se bavimo ateistickim glupostima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.05.2012 16:07
|
Veceras u 20 sati u restoranu "Stoja i Vule" u Rakovici, Beograd, Vrbnicka 7a, bice guslarsko vece Skole gusala "Sandic". |
|
|
Gedeon |
Odgovorio 25.05.2012 17:12
|
Član Odgovori: 313 Pristupio/la: 03.02.2012 13:04 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Izdavac je hteo da objavi knjigu "The Case for Creator" od Li Strobela pod naslovom "Zlocin Boga", ali je nije objavio. Videcu da dodjem do pdf-a te knjige pa da je postavim. Nema potrebe da se prevode ove druge knjige, jer to je vec objasnjeno u knjizi "Isusov zlocin", necemo da se bavimo ateistickim glupostima. Snimljen je i dokumentarac The Case for a Creator http://www.youtub...RJ_po3_JQg mozda ne bi bilo lose da se on prevede, mada sam cuo da mu ta knjiga nije na nivou prethodnih? Dokumentarci za prve dvije knjige su prevedeni, evo linkova ako neko nije gledao: http://www.youtub...3crazellp4 http://www.youtub...1UKWVtENpc |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 25.05.2012 17:31
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
|
|
|
Ranko21 |
Odgovorio 25.05.2012 19:51
|
Član Odgovori: 192 Pristupio/la: 03.03.2010 17:15 Lokacija: Crna Gora |
|
|
|
paracelsus |
Odgovorio 25.05.2012 20:43
|
Član Odgovori: 47 Pristupio/la: 11.08.2011 18:39 Lokacija: RS |
Znaci tvrdite da prema vama bi se Steve Jobs sigurno izlijecio da je primjenjivao sva ova nacela prirodne medicine i zdr. nacina zivota koja ste naveli? Verovatno je koristoi sve sto su lekari konvencionalne medicine rekli, a usput je presao na biljnu hranu i koristio po neku biljku, sto u retkim slucajevima dovede do ozdravljenja. Koliko sam informisan, navodno je odbio operaciju, za hemoterapiju ne znam...ali ocigledno sta god da je radio (ili nije radio) nije bilo dovoljno. Covek je oboleo od raka jer je zatrovao svoj organizam i razorio imuni sistem Da slazem se, negdje sam citao da je duvao marihuanu , bavio se budizmom i bio clan hipi pokreta... Drugo pitanje: Posto kazu da je rak rijec od osam slova:KISELINA, da li je onda opravdano koristiti sodu bikarbonu u jutro piti za razblazavnje te kiseline posto je soda bazna. A i da li je preposrucujete kao i za prevenciju bolesti? Neozbiljno. Ne znam kako mozes tako nesto da pitas. Negdje sam procitao da su neki ljekari prirodne medicine koristili sodu bikarbonu u liecenju svojih pacijenata od svih bolesti narocito malignih, jer rak nastaje usljed zakiseljavanja organizma npr kuvanom, rafinisanom i zivotinjskom hranom a soda bikarbona je bazna,koliko sam informisan pa se na taj nacin razblazuje ta kiselina i upostavlja bazniji pH koji je optimalan za organizam. E sad, i ta soda bikarbona je sintetski i rafinisan proizvod i malo ima smisla ali sam tako procitao na sajtu Dr Sladjane Velkov. Da li ste culi za dr Sladjanu Velkov, ona je iz Makedonije, studirala je u BG i Skoplju a sad zivi i radi u Saudijskoj Arabiji. Gledao sam njena predavanja na YT i dosta stvari se podudara sa vasim jer je napustila konvencionalnu medicinu s tom razlikom sto preporucuje gledanje u Sunce(sun gazing)?! U uputstvu za lijecenje koje ste mi dali se spominje klistiranj kafom. Citao sam o tome u knjigama Maxa Gersona jer jer je on bio proponent toga. Medjutim na Wikipediji sam naisao da klistiranjkafom navodno moze imati nekih nezeljenoh efekata: Some proponents of alternative medicine have claimed that coffee enemas have an anti-cancer effect by "detoxifying" metabolic products of tumors.[4] There is no medical scientific evidence to support any anti-cancer effect of coffee enemas.[2][5][6] Coffee enemas can cause numerous side effects, including infections, severe electrolyte imbalance, colitis, polymicrobial enteric septicemia and heart failure.[4][6][7][8][9][10] If the coffee is inserted too quickly or is too hot, it could cause internal burning[11] or rectal perforation.[12] The use of coffee enemas has led to several deaths as a result of severe electrolyte imbalance.[8] |
|
|
nikola |
Odgovorio 25.05.2012 21:44
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
|
|
|
yoshua |
Odgovorio 25.05.2012 23:20
|
Član Odgovori: 35 Pristupio/la: 18.04.2011 14:57 Lokacija: Nepoznata |
I sad si me izbrisao bez odgovora? Svaka ti Äast. Sad me i baniraj. Trajno. Neka te Božje oko prati. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.05.2012 23:20
|
paracelsus - poruka glasi: Znaci tvrdite da prema vama bi se Steve Jobs sigurno izlijecio da je primjenjivao sva ova nacela prirodne medicine i zdr. nacina zivota koja ste naveli? Sigurno bi se izlecio. Ne postoji covek koji se lecio na prirodan nacin i bio disciplinovan, a umro. Verovatno je koristoi sve sto su lekari konvencionalne medicine rekli, a usput je presao na biljnu hranu i koristio po neku biljku, sto u retkim slucajevima dovede do ozdravljenja. Koliko sam informisan, navodno je odbio operaciju, za hemoterapiju ne znam...ali ocigledno sta god da je radio (ili nije radio) nije bilo dovoljno. To sto si naveo je vise nego nedovoljno. Drugo pitanje: Posto kazu da je rak rijec od osam slova:KISELINA, da li je onda opravdano koristiti sodu bikarbonu u jutro piti za razblazavnje te kiseline posto je soda bazna. A i da li je preposrucujete kao i za prevenciju bolesti? Neozbiljno. Ne znam kako mozes tako nesto da pitas. Negdje sam procitao da su neki ljekari prirodne medicine koristili sodu bikarbonu u liecenju svojih pacijenata od svih bolesti narocito malignih, jer rak nastaje usljed zakiseljavanja organizma npr kuvanom, rafinisanom i zivotinjskom hranom a soda bikarbona je bazna,koliko sam informisan pa se na taj nacin razblazuje ta kiselina i upostavlja bazniji pH koji je optimalan za organizam. Ima svakakvih ljudi koji sebe nazivaju "lekarima prirodne medicine". Malo njih se zaista bavi prirodnom medicinom. E sad, i ta soda bikarbona je sintetski i rafinisan proizvod i malo ima smisla ali sam tako procitao na sajtu Dr Sladjane Velkov. Da li ste culi za dr Sladjanu Velkov, ona je iz Makedonije, studirala je u BG i Skoplju a sad zivi i radi u Saudijskoj Arabiji. Gledao sam njena predavanja na YT i dosta stvari se podudara sa vasim jer je napustila konvencionalnu medicinu s tom razlikom sto preporucuje gledanje u Sunce(sun gazing)?! Sladjana Velkov je pod velikim uticajem hinduizma. Veliki deo onoga sto prica je tacno, ali onaj deo koji prica pogresno je katastrofalan i smrtonosan. Ona propagira solarnu jogu i mnoge druge saitsinatcke gluposti. Otvoreno negira Bibliju i prica ljudima da je Biblija skup bajki, i da je naucno neutemeljena. U uputstvu za lijecenje koje ste mi dali se spominje klistiranj kafom. Citao sam o tome u knjigama Maxa Gersona jer jer je on bio proponent toga. Medjutim na Wikipediji sam naisao da klistiranjkafom navodno moze imati nekih nezeljenoh efekata. Vikipediju su pravili satanisti. Ubacili su puno opste poznatih tacnih stvari, ali su zato najvaznije stvari prikazali iskrivljeno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.05.2012 23:24
|
yoshua - poruka glasi: I sad si me izbrisao bez odgovora? Svaka ti Äast. Sad me i baniraj. Trajno. Neka te Božje oko prati. Pa jel treba da odgovaram na tvoje budalastine? Mnogo si razmazen. Treba neko da te dovede u red. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.05.2012 23:40
|
|
|
Predji na forum: |