pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.05.2012 22:19
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Radoslav - poruka glasi: Miroljube, ako se ne varam, Biblijsko pravilo je da je muž glava kuće, a žena da bude podređena mužu. Šta raditi ako nakon nekog vremena žena promjeni svoje stavove, prestane da poštuje muža, goni inat... znamo kakve žene znaju biti, prave slona od muve. Do koje granice da muž to trpi? Gdje je granica razlaza između njih i da li to mora tako ružno da se završi, kao razvodom npr? Imas o tome u mojoj knjizi "Brak i porodica": http://www.creati...e_m_p.html |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 05.05.2012 22:54
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
zorank - poruka glasi: Nije lose, ali ne moze samo od pcelarstva da se zivi. To moze da bude usput. Ја Ñам од прошле године почео да Ñе бавим пчеларÑтвом и могу рећи да много више времена проводим у природи а и уÑпут Ñам упознао доÑта биљака. Сада тренутно тражим парцелу за воћњак и башту па Ñве то да ÑаÑтавим заједно и да буде један корак више ка незавиÑноÑти. Ja sam preprosle godine postao pcelar i sada ima dve kosnice a ove verovatno jos jednu vise. ja ih ne pazim nesto posebno i eto od 7-8 pcelara u mom zaseoku moje dve kosnice su najaca drustva. pozdrav! |
|
|
Nemanja88 |
Odgovorio 06.05.2012 02:01
|
Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 21.03.2011 23:41 Lokacija: BG |
Стигли први резултати из Лондона: Ðа предÑедничким изборима: Владан Глишић оÑвоијо је 13.99% Ðа парламентарним изборима: Двери ЗРживот Србије оÑвојиле 21,89% Одличан почетак! ЗРДВЕРИ! ЗРЖИВОТ СРБИЈЕ! Pitanje ipak da li je to istina, ipak sam to nasao na Facebooku Izmenio/la Nemanja88 na 06.05.2012 02:10 |
|
|
Laki |
Odgovorio 06.05.2012 03:11
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Ranko21 |
Odgovorio 06.05.2012 11:36
|
Član Odgovori: 192 Pristupio/la: 03.03.2010 17:15 Lokacija: Crna Gora |
|
|
|
La Gioconda |
Odgovorio 06.05.2012 12:44
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 29.05.2011 23:26 Lokacija: Nepoznata |
Dragi Miroljube, Nije lepo sto ste obrisali moju poslednju poruku. Ako niste zeleli da je neko vidi mogli ste bar da mi odgovorite privatnom porukom . Postoji i odgovor tipa"Ne slzem se s tobom...." ili "ne znam bas puno o tome...." (dozvoljeno Vam je da nesto i ne znate)koji je mnogo prihvatljiviji nego "opsednut si demonima","zaglupjen si..." i sl. Ovakav nacin Vaseg ophodjenja prema ljudima na forumu samo potvrdjuje da vas opseda demon sujete i da ne podnosite da neko ne samo da nema isto misljenje kao Vi , vec i da dovede u pitanje zasto vi razmisljate na odredjeni nacin. U stanju ste coveka da okarakterisete kao budalu zato sto razmislja svojom glavom a sebi dozvoljavate da Franu Cirka nazovete momkom sa sjajnim idejama! Nemate prava da budete gordi. Sve sto covek ima od Boga je. Ako Vam je Bog vec dao tako ogromno znanje treba da prikupljate ljude oko sebe i da delite znanje sa njima a ne da ih terate od sebe. Na kraju ,covek koji tumaci druge najvise o sebi samom kaze. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.05.2012 13:11
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
La Gioconda - poruka glasi: Dragi Miroljube, Nije lepo sto ste obrisali moju poslednju poruku. Ako niste zeleli da je neko vidi mogli ste bar da mi odgovorite privatnom porukom . Postoji i odgovor tipa"Ne slzem se s tobom...." ili "ne znam bas puno o tome...." (dozvoljeno Vam je da nesto i ne znate)koji je mnogo prihvatljiviji nego "opsednut si demonima","zaglupjen si..." i sl. Vi ste razmazena osoba i ne umete da cenite tudji rad. Ja zaista nemam vremena da odgovaram na svaku neozbiljnu poruku ili pitanje. Dakle, zbog velike zauzetosti dajem sebi za pravo da neke postove obrisem, a da ne odgovorim zasto je post obrisan. Ovakav nacin Vaseg ophodjenja prema ljudima na forumu samo potvrdjuje da vas opseda demon sujete Zasto onda dolazite ovde ako sam ja demonizovan. Idite da forume kao sto su serujem, po(rn)uke i sl, pa tamo se pravite pametni. i da ne podnosite da neko ne samo da nema isto misljenje kao Vi , vec i da dovede u pitanje zasto vi razmisljate na odredjeni nacin. Bice mi drago da se iznesene argumentovana kritika onoga sto pisem i radim jer cu tako mocu da unapredim svoj rad. Ali, necu da dozvolim da razmažene ženetine prave od ovog foruma prave forum "Žene u crnom". U stanju ste coveka da okarakterisete kao budalu zato sto razmislja svojom glavom a sebi dozvoljavate da Franu Cirka nazovete momkom sa sjajnim idejama! Tako je, budalama kažem dijagnozu, a osobe koje rade neÅ¡to korisno hoću javno da pohvalim. Nemate prava da budete gordi. Sve sto covek ima od Boga je. Ako Vam je Bog vec dao tako ogromno znanje treba da prikupljate ljude oko sebe i da delite znanje sa njima a ne da ih terate od sebe. Nisam gord nego sprovodim red na ovom forumu, a vi ste raymaženi i nedisciplinovani pa se bunite kad vam neko skreće pažnju na nedoliÄno ponaÅ¡anje. Na kraju ,covek koji tumaci druge najvise o sebi samom kaze. Vama fali otac ili muž da vas nauÄi posluÅ¡nosti i da držite jezik za zubima, a ne da se meÄ‘u muÅ¡karcima pravite "muÅ¡karÄina". |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 06.05.2012 23:55
|
Razovaran sam iskreno dveri oko 4 posto! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.05.2012 00:06
|
crnitrn - poruka glasi: Razocaran sam iskreno dveri oko 4 posto! Nemoj da nasedas na rezimske lazi. Imam informacije od ljudi koji su bili u birackim odborima u Beogradu, i tu su Dveri osvojile oko 7,2% glasova, a Dinkiceva stranka nije osvojila skoro nista, a mediji objavljuju kako Dinkic ima skoro 7%, a Dveri ispod 4%. U unutrasnjosti Dveri ce dobiti vise glasova nego u usranom Beogradu gde mi covek kaze kako je video da penzioneri masovno glasaju za Tadica i DS. Radikali imaju slab rezultat i vrlo je moguce da ne predju cenzus, a Dveri bi trebali da imaju izmedju 7 - 10%. Moguce je i da se izbori falsifikuju, da izbace sve patriote iz skupstine, ali treba sacekati. Tesko ce moci da falsifikuju jer radikali imaju svoje ljude na svim birackim mestima. Dakle, malo strpljenja. |
|
|
VladaKG1980 |
Odgovorio 07.05.2012 00:17
|
Član Odgovori: 58 Pristupio/la: 04.07.2008 00:31 Lokacija: Kragujevac |
Daće Bog da skupimo 5 %. Šta li je sa sajtom Dveri... |
|
|
Ranko21 |
Odgovorio 07.05.2012 00:36
|
Član Odgovori: 192 Pristupio/la: 03.03.2010 17:15 Lokacija: Crna Gora |
|
|
|
SMUK |
Odgovorio 07.05.2012 01:18
|
Član Odgovori: 128 Pristupio/la: 30.05.2011 16:41 Lokacija: ÄŒaÄak |
Dveri su u ÄŒaÄku osvojile preko 15.00% Izmenio/la SMUK na 07.05.2012 01:24 |
|
|
Gedeon |
Odgovorio 07.05.2012 02:25
|
Član Odgovori: 313 Pristupio/la: 03.02.2012 13:04 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.05.2012 06:34
|
VladaKG1980 - poruka glasi: Daće Bog da skupimo 5 %. Šta li je sa sajtom Dveri... Sinoc su oborili sajt Dveri, ocigledno se upinju iz sve snage da ih izbace iz parlamenta, ali nece moci tako lako: http://www.dveris...enzusa.php Koliko sam informisan, Dveri sigurno prelaze cenzus. Vrlo je moguce da se formira koalicija SNS-SPS-DSS i da ce im faliti jos neko da formiraju Vladu, pa da ponude Dverima da udju u Vladu, jer nemaju kome drugom. Rezim sporo objavljuje rezultate izbora jer im se ne svidjaju (Dveri ulaze u parlament). Malo strpljenja. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 07.05.2012 06:42 |
|
|
Vlada Djordjevic |
Odgovorio 07.05.2012 07:44
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 23.08.2008 22:08 Lokacija: Nepoznata |
Vec duže vreme pratim rad "Dveri", ali sam tek juÄe odvojio malo viÅ¡e vremena i u potpunosti proÄitao njihov izborni program sa sajta dverisrpske.com. Mogu reći da sam oduÅ¡evljen njigovim programom koji dosta podseća na ono Å¡to Miroljub već godinama govori i Äini. S obzirom da to naravno da će aktuelni režim sve pokuÅ¡ati kako bi diskreditovao Dveri, jer bi se njihov glas u skupÅ¡tini Srbije veoma daleko Äuo i omogućio da progovori i druga strana Srbije koja je do sada bila zamenarena. Daće Bog da se najzad Äuje glas ljudi okupljenih oko Dveri. InaÄe predlažem svima koji sumnjaju u Dveri da odvoje malo vremena i posete njihov sajt i proÄitaju izborni program Dveri, pa će videti o kakvoj organizaciji se radi Vlada Djordjevic
|
|
|
crnitrn |
Odgovorio 07.05.2012 08:23
|
U mom birackom mestu gde sam ja cuvao kutiju(u mom selu) od 567 glasaca 21 (3.7)za dveri dok okolna sela losije a nadao sam s mnogo vise kako su ljudi obecavali. Mogu da kazem da je predesednik izborne komisje (inace iz mog sela polu pismen covek) sve vreme bio opasno naelektrisan na meme i pri kraju brojana vec sam gubio zivce da je jos potrajlo ne znam da li bih izdrzao ! Ako Bog da da je ovo tacno sto Miroljub prica! |
|
|
electronpn |
Odgovorio 07.05.2012 09:49
|
Član Odgovori: 160 Pristupio/la: 16.02.2008 13:45 Lokacija: Paracin |
http://www.youtub...ature=plcp Nista ovo nije cudno, to su teski satanisti i oni su spremni na sve kako bi nastavili svoj put hedonizma i materijalizma. Jedino mi je strasno krivo sto narod Srbije nije bio pametniji i onda ne bismo dosli u ovo stanje u kome moze da se manipulise. Narod je ocigledno otupeo i postaje isti kao i vlas. Pa neka mu. Kako seje tako ce i da zanje. Da li si ti Miroljube jos optimista oko zdravog tkiva u Srbiji ? Ja vidim samo borbu na individualnom nivou. |
|
|
electronpn |
Odgovorio 07.05.2012 10:45
|
Član Odgovori: 160 Pristupio/la: 16.02.2008 13:45 Lokacija: Paracin |
Bosko je objavio na facebook-u: Поштовани Ñаборци, пријатељи и добротвори, Ðаправили Ñмо велики и озбиљан резултат широм Србије. Прошли Ñмо на локалном нивоу у више градова. Рушење Двери на прламентарном нивоу иÑпод цензуÑа траје целу ноћ као и рушење нашег Ñајта да не можемо да објавимо резултате. Довољно је да Вам кажем да Ñмо у Чачку оÑвојили 15 поÑто, у Краљеву 12, покрајини Војводини и Ðовом Саду преко 6, Београд преко 5, и наш узорак говори да Ñмо генерално преко 5 поÑто. Избацили Ñу Ð½Ð°Ñ Ð¸Ð· Ñвих емиÑија и медија, анализа и помињања и хоће да у потпуноÑти потиÑну наш резултат. Почели Ñмо Ð½Ð¾Ñ›Ð°Ñ Ð¼ÐµÐ´Ð¸Ñ˜Ñку борбу, Ñ˜ÑƒÑ‚Ñ€Ð¾Ñ Ð¿Ñ€Ð°Ð²Ð½Ñƒ борбу против бројних неправилноÑти, Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ Ð¸Ð´ÐµÐ¼Ð¾ Ñа ванредном конференцијом за медије и Ñмишљамо друге видове борбе. Ðишта није готово, имамо три дана до коначних резултата РИК-а. Молим Ð’Ð°Ñ Ñве да Ñе Ñконцентришемо на ширење ове иÑтине. УÑкоро добијате ... Ñаопштење од Ð½Ð¾Ñ›Ð°Ñ Ð¸ од тога полази наша борба. Сајт нам и даље руше и морамо алтернативно да обавештавамо људе. У току дана Ñледи више информација. Ðећемо Ñе предати, немојте ни Ви. Победа је наша! У име СтарешинÑтва Двери, Бошко Обрадовић |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.05.2012 10:47
|
electronpn - poruka glasi: http://www.youtub...ature=plcp Nista ovo nije cudno, to su teski satanisti i oni su spremni na sve kako bi nastavili svoj put hedonizma i materijalizma. Jedino mi je strasno krivo sto narod Srbije nije bio pametniji i onda ne bismo dosli u ovo stanje u kome moze da se manipulise. Narod je ocigledno otupeo i postaje isti kao i vlas. Pa neka mu. Kako seje tako ce i da zanje. Da li si ti Miroljube jos optimista oko zdravog tkiva u Srbiji ? Ja vidim samo borbu na individualnom nivou. Izgleda da se sprema velika izborna kradja, kada su u pitanju Dveri. Njihov sajt je sinoc bio nedostupan, jutros rano je kratko bio dostupan, i sada je ponovo nedostupan. Dveri su sinoc nagovestile veliku izbornu kradju, a danas im je ponovo oboren sajt. Cesid obicno u ponoc objavi rezultate sa 97% birackih mesta, a sada se izgovara da "nisu prikupljeni podaci". Sto se tice zdravog tkiva, pa za Dveri i radikale je glasalo vise od 11% birackog tela, a ako si citao moju knjigu "Osnovi teokratije" dovoljno je oko 2,5% zdravog muskog tkiva da se primeni teokratija. Od ovih 11% bar 5% su muskarci, ako ne i vise. Kada bi se imao pristupmedijima i kada bi se uveli dobri zakoni, taj broj bi brzo vrtoglavo skocio. |
|
|
Petar Vlahovic |
Odgovorio 07.05.2012 10:54
|
Član Odgovori: 74 Pristupio/la: 16.08.2011 16:54 Lokacija: Srbija |
http://facebookre...%BE%D1%82/ ОБÐВЕШТЕЊЕ: СВИ ÐЛТЕРÐÐТИВÐИ ПÐТРИОТСКИ МЕДИЈИ СУ ПОД ÐÐПÐДОМ- ИЗБОРИ СУ ОЧИГЛЕДÐО ÐÐМЕШТЕÐИ! |
|
Predji na forum: |