Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Radoslav
Miroljube, ako ipak dođe do stresa, usled nekih neizbježnih situacija , kakvu ishranu preporučujete, za smirenje i povratak u "normalno" stanje?

skim

devojka
Ja vam opraštam, neću se ljutit na vas... molit ću se za vas, neka milost i bezuvijetna ljubav Božja bude na pomoći vama i obitelji, jer mene Bog obasipa ljubavlju koja se očituje u mojoj obitelji, momku i ljudima na fakultetu. Moja savijest je mirna, i ne postoji ništa što je može uznemiriti. A svi pokušaji da odvojite mog momka od mene- ne ide vam Smile što me usrećuje. to dodatno meni daje dokaz da je ljubav jača od vaših ''naučavanja'' i nastojanja da me se ostavi. Podržava me u svemu, a ako to vama ne odgovara, a što ću vam ja Smile ja sam sretna i puna Božje milosti.

Miroljub Petrovic
Radoslav - poruka glasi:
Miroljube, ako ipak dođe do stresa, usled nekih neizbježnih situacija , kakvu ishranu preporučujete, za smirenje i povratak u "normalno" stanje?

Dobro je napuniti kadu sa toplom vodom i lezati u kadi 15-30 minuta (polako dodavati toplu vodu jer se voda u kadi hladi), to opusta nerve i ceo organizam. Vocni obroci i cedjeni vocni sokovi su najlaksi za konzumiranje i varenje, a postoje i razni cajevi koji mogu da pripomognu.

Miroljub Petrovic
devojka - poruka glasi:
Ja vam opraštam, neću se ljutit na vas... molit ću se za vas, neka milost i bezuvijetna ljubav Božja bude na pomoći vama i obitelji, jer mene Bog obasipa ljubavlju koja se očituje u mojoj obitelji, momku i ljudima na fakultetu. Moja savijest je mirna, i ne postoji ništa što je može uznemiriti. A svi pokušaji da odvojite mog momka od mene- ne ide vam :) što me usrećuje. to dodatno meni daje dokaz da je ljubav jača od vaših ''naučavanja'' i nastojanja da me se ostavi. Podržava me u svemu, a ako to vama ne odgovara, a što ću vam ja :) ja sam sretna i puna Božje milosti.

Vi ocigleno ne razumete sta ja govorim. Ja ne nagovaram vaseg "decka" da vas ostavi. On me je pitao za misljenje i citao je moje knjige, i zato je u jednom trenutku odlucio da sa vama poprica o nekim vaznim stvarima sto je vas izludilo. Ja sam mu samo dao odgovor na njegovo pitanje, i rekao mu da je u velikom problemu, da ste vi sekularna devojka, koja je samo spolja pobozna, koja robuje paganskom religijskom sistemu i da vi niste sposobni da budete dobra majka i supruga. Vi niste trenirani da radite sa decom, niti vas to interesuje. Vasu decu ce da vaspitava ateisticki drzavni sistem obrazovanja i paganska crkva kojoj robujete (a mislite da sluzite Bogu).

Svrha braka je stvaranje dobrih ljudi, a ni vi, a ni vas "decko", niste za to sposobni. Ja sam mu to rekao, i savetovao sam ga da krene da radi nesto korisno, da se uci da bude finansijski nezavisan od sistema, da devojke gleda kroz biblijski filter, i on se trenutno malo trgao, ali je ocigledno da je nedovoljno jak karakter i da ce morati da prodje kroz nevolju da bi se naucio pameti. On sve razume, ali je slab karakter, jos uvek voli ovaj svet i slasti ovoga sveta vise nego Boga i Njegove jasne principe.

Ja zelim i vama i njemu sve najbolje u zivotu, ali vam kao prijatelj dajem tacnu i ispravnu dijagnozu. Ako vam bude trebala neka pomoc, slobodno mozete da me kontaktirate, a se bez vaseg poziva necu mesati u vas zivot, osim sto cu internet da zatrpavam sa onim sto mislim da je ispravno.

devojka
OK Smile

SRBKrajina

Branko M
Ranko21 - poruka glasi:
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
Hajde ako neko moze da nadje na internetu knjigu (User Manual) i 12 video materijala sa ovog linka:

http://www.amazon..._sbs_mov_2

Evo knjiga: http://www.slides...y9smtagged
Cool

Direktan download
http://www.mediaf...uu0w9c7axb

vladom
Veliko postovanje za doktora Petrovica, Vec godinama pratim vasa predavanja i citam vase knjige, ali prvi put sam sada odlucio da vam postavim pitanje, jer sam se nasao u maloj nedoumici. U nekoliko rasprava sa mojim rodjacima i prijateljima, branio sam stav da je covek biljojed, i da meso nije njegova prirodna hrana. Navodio sam sve one dokaze koje ste inace i vi navodili. Ali vecina njih kada su me pitali npr. za zub ocnjak, odakle on coveku ako je biljojed, nisam znao sta na to da odgovorim! Onda sam cititrao bibliju, stihove iz knjige postanja gde pise da je covek GOSPODAR svih zivotinja i da mu je Bog stvorio "bilje i drvece rodno" za hranu, njihov odgovor na to je bio sledeci stih u kome pise da je "svemu zverinju zemaljskom i sviim pticama nebeskim i svim gmizavcima sto po zemlji gmizu i u cemu ima ziva dusa, dao sam svu travu da jedu". Ako im je dao svu travu da jedu, zasto onda postoje zivotinje mesozderi! I da previse sve bukvalno shvatam u recima biblije i da sam ekstreman! Izvinjavam se unapred ako moje pitanje nije na mestu i veliki pozdrav!

Gedeon
Vatikanske ubice - Dr Alberto Rivera, reklama za knjigu

http://www.youtub...kJstXLzi04

bokiva
Miroljub Petrovic - poruka glasi:Hajde prepisi pa postavi.

Uspeo sam da slikam spisak ovih Valjevskih ustanika ,moram da nagovestim da se radi o godini 1865 i tada zivim ljudima jedan je vec tada imao 110 godina.Postoji ime,prezime,mesto i cime se dati bavio u zivotu.Zapanjujuce je za 19 vek koliko su nam tvrdili da ljudi tad jedva doziveli 60 godina (konvecionalna nauka).Verovatno daljom istragom moze da se utvrdi koliko godina su imali kad su preminuli,verovatno preko 130..

evo prvo proglasa Knjaza Mihajla pa spisak

[img]http://www.dodaj.rs/f/2N/wl/2iauIDOo/img1735.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.dodaj.rs/f/10/2s/4hSBaZY8/img1738.jpg[/img] is not a valid Image.

Izmenio/la bokiva na 23.03.2012 13:42
"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".

dan7
Dobar dan!

Miroljube,imam jedno pitanje, možemo reći da je imaginarno.

Znamo da je Isus Krist došao na Zemlju da plati cijenu za grijeh.Međutim,u Univerzumu vjerovatno postoje npr.tisuću drugih civilizacija,moguće da je na nekim od tih planeta također došlo do pada u grijeh.
Da li je Isus stoga morao da dođe na svaki od tih planeta,i plaća otkup svojom smrću?.
Ćini mi se vrlo naporan posao.

Izmenio/la dan7 na 23.03.2012 16:10

Miroljub Petrovic
vladom - poruka glasi:
Veliko postovanje za doktora Petrovica, Vec godinama pratim vasa predavanja i citam vase knjige, ali prvi put sam sada odlucio da vam postavim pitanje, jer sam se nasao u maloj nedoumici. U nekoliko rasprava sa mojim rodjacima i prijateljima, branio sam stav da je covek biljojed, i da meso nije njegova prirodna hrana. Navodio sam sve one dokaze koje ste inace i vi navodili. Ali vecina njih kada su me pitali npr. za zub ocnjak, odakle on coveku ako je biljojed, nisam znao sta na to da odgovorim! Onda sam cititrao bibliju, stihove iz knjige postanja gde pise da je covek GOSPODAR svih zivotinja i da mu je Bog stvorio "bilje i drvece rodno" za hranu, njihov odgovor na to je bio sledeci stih u kome pise da je "svemu zverinju zemaljskom i sviim pticama nebeskim i svim gmizavcima sto po zemlji gmizu i u cemu ima ziva dusa, dao sam svu travu da jedu". Ako im je dao svu travu da jedu, zasto onda postoje zivotinje mesozderi! I da previse sve bukvalno shvatam u recima biblije i da sam ekstreman! Izvinjavam se unapred ako moje pitanje nije na mestu i veliki pozdrav!

Govorio sam o tome u prethodnim postovima, treba da procitas od pocetka sta sam pisao. U najkracem, u pocetku su svi organizmi bili biljojedi, ali nakon covekove pobune doslo je do promena u celoj prirodi, u smislu da je doslo do genetskog i svakog drugog prilagodjavanja na nove uslove. Tako je covek dobio odredjene mogucnosti da se hrani i mesom, izgubio je mogucnost da "svetli" pa mu je bila potrebna odeca, poceo je da stari i ide u smrt, itd, itd. Neke zivotinje su postale mesojedi, neke svastojedi... I kod biljaka je doslo do promena.

Miroljub Petrovic
dan7 - poruka glasi:
Dobar dan!

Znamo da je Isus Krist došao na Zemlju da plati cijenu za grijeh.Međutim,u Univerzumu vjerovatno postoje npr.tisuću drugih civilizacija,moguće da je na nekim od tih planeta također došlo do pada u grijeh.
Da li je Isus stoga morao da dođe na svaki od tih planeta,i plaća otkup svojom smrću?.

Iz biblijskog teksta mozemo da vidimo da je do pobune doslo medju andjelima, koji imaju mogucnost da zive po celom svemiru, i medju ljudima - kojima je Zemlja glavno staniste. Covek na Zemlji je jedini organizam takve vrste u svemiru koji se pobunio protiv Tvorca. Dakle, nema potrebe da Isus ide po drugim svetovima i placa otkup. Situacija sa pobunjenim andjelima je ocigledno malo drugacija i nemamo detalje vezano za "plan spasenja" kada su oni u pitanju.

slijepcevicsrdjan
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
dan7 - poruka glasi:
Dobar dan!

Iz biblijskog teksta mozemo da vidimo da je do pobune doslo medju andjelima, koji imaju mogucnost da zive po celom svemiru, i medju ljudima - kojima je Zemlja glavno staniste. Covek na Zemlji je jedini organizam takve vrste u svemiru koji se pobunio protiv Tvorca. Dakle, nema potrebe da Isus ide po drugim svetovima i placa otkup. Situacija sa pobunjenim andjelima je ocigledno malo drugacija i nemamo detalje vezano za "plan spasenja" kada su oni u pitanju.

Kada se kaze U pocetku stvori Bog nebo i zemlju misli se na prostorno vremenski pocetak tj. pocetak vremena prostora i materije.Bog je prvo stvorio duhovni svijet-andjele,koji su egzistirali na nama neki nepoznat i nedokuciv nacin,sto znaci da je postojao i prije pocetka neki pocetak koji nije u okviru vremena i prostoraSmile? (ovo nije toliko bitno,ali eto zanimljivo je Smile sam njegov motiv stvaranja ljudi kao svojih sinova i slobodnih stvorenja,pored vec postojecih andjela )

Srdjan S.

danilo888
2. Carevima 13,21 "Kad su neki ljudi sahranjivali covjeka ugledali su moavske razbojnike pa su bacili mrtvaca u Jelisijev grob i otisli. Kad se mrtvac dotakao Jelisijevih kostiju odmah je ozivio i stao na svoje noge".
Izgleda da kosti nekih posvecenih ljudi uz Boziju pomoc ipak mogu imati utjecaj na zivo i nezivo.
Primetio sam da niste odgovorili na ovo pitanje,javno na forumu,pa vas molim da mi odgovorite,posto i mene zanima sta vi mislite o tome

Miroljub Petrovic
slijepcevicsrdjan - poruka glasi:
Kada se kaze U pocetku stvori Bog nebo i zemlju misli se na prostorno vremenski pocetak tj. pocetak vremena prostora i materije.Bog je prvo stvorio duhovni svijet-andjele,koji su egzistirali na nama neki nepoznat i nedokuciv nacin,sto znaci da je postojao i prije pocetka neki pocetak koji nije u okviru vremena i prostoraSmile? (ovo nije toliko bitno,ali eto zanimljivo je Smile sam njegov motiv stvaranja ljudi kao svojih sinova i slobodnih stvorenja,pored vec postojecih andjela )

Ja sam o tome govorio na forumu, ali moracu da odrzim predavanje na tu temu da to bolje objasnim. Sedmica stvaranja na pocetku nase istorije je pocetak jedne mnogo vece "sedmice" - od 7000 godina. Ako uporedimo te dve "sedmice" videcemo identicnu tipologiju.

Svaki dan sedmice stvaranja pocinje tamom (noc, mrak), a drugi deo dana je svetlost (obdanica). I noc i obdanica traju oko 12 sati. Isus kaze: "Nije li 12 casova u danu?..."

Prvog dana stvaranja bila je tama nad Zemljom i Bog je stvorio svetlost. U sedmici od 7000 godina, "noc" traje 500 godina, kao i "obdanica". Prvih 500 godina je obelezeno tamom - pobunom protiv Boga, a onda oko 500. godine od stvaranja pojavljuje se Noje (svetlost).

Drugog dana stvaranja Bog razdvaja vodu pod svodom od vode nad svodom. Oko 1000. godine opet nastupa veliki nemoral na Zemlji (tama, noc) i sprema se Potop, koji se desio 1656 godine od stvaranja. 120 godina pre potopa bila je svetlost (dan) kada je Noje poceo da gradi Barku i nakon Potopa je trajala ta "svetlost" (promocija morala dok je Noje bio ziv) jos neko vreme.

Treceg dana stvaranja imamo stvaranje biljaka - jedinh proizvodjaca hrane na zemlji. Treceg dana vece sedmice (oko 2500 godina od stvaranja) Bog stvara jevrejski narod i izvodi ga iz Egipta. Jevreji ce postati jedini proizvodjaci "hrane" (duhovne hrane) na planeti Zemlji.

Cetvrtog dana Bog stvara Sunce, meces i zvezde, a oko 4000 godine od stvaranja dosao je Isus - "sunce pravde", kako Biblija kaze.

Petog i sestog dana Bog stvara nove organizme, a tokom nase istorije su mnogi narodi imali priliku da se upoznaj sa Bogom i Biblijom i da se priblize Bogu.

Na kraju sestog dana Bog stvara coveka kao krunu svog stvaranja - savrseno bice. Na kraju 6000 godina Bog ce stvoriti "savrsene" ljude - 144.000, za koje se kaze da su "bez mane".

Interesantno je zapaziti da je Adam bio stvoren savrsen i ziveo je u idealnim uslovima, pa je sagresio. Ovih 144.000 ce biti rodjeni u najgore vreme i zivece u jatezim okolnostima, ali ce uspeti da razviju Bozji karakter i da pobede Sotonu. To ce biti krunski dokaz da Adam nije morao da pogresi, mogao je da se odupre Sotoni, nije stvoren defektan ili nesavrsen, kao sto Sotona tvrdi.

Miroljub Petrovic
danilo888 - poruka glasi:
2. Carevima 13,21 "Kad su neki ljudi sahranjivali covjeka ugledali su moavske razbojnike pa su bacili mrtvaca u Jelisijev grob i otisli. Kad se mrtvac dotakao Jelisijevih kostiju odmah je ozivio i stao na svoje noge".
Izgleda da kosti nekih posvecenih ljudi uz Boziju pomoc ipak mogu imati utjecaj na zivo i nezivo.
Primetio sam da niste odgovorili na ovo pitanje,javno na forumu,pa vas molim da mi odgovorite,posto i mene zanima sta vi mislite o tome

Odgovorio sam na to pitanje vise puta na forumu, ali nisi citao prethodne postove. Jelisija su jako osporavali sledbenici Vala, slicno kao sto su Isusa osporavali fariseji. Jednom prilikom je banda tinejdzera htela da napadne Jelisija pa je Bog poslao medvedice da ih rastrgnu. Posto je Jelisije bio osporavan, jednom prilikom se desilo da je mrtav covek oziveo kada se dotakao Jelisijevih kostiju. To je bio jedinstven slucaj i to ne znaci da su mosti znamenitih ljudi obavezno cudotvorne. Ovde se radi o "vaskrsenju", a nikada se na mestima obozavanja mostiju znamenitih ljudi nije desilo vaskrsenje. Jelisijeve mosti nisu bile izlozene da ih ljudi ljube i da budu sredstvo za iscelenje, nego je mrtvac bio ubacen u njegov grob bez namere da bude vaskrsnut.

Gornji tekst ne moze da bude opravdanje za demonska cuda koja se desavaju na mestima gde ljudi ljube i klanjaju se mostima znamenitih ljudi. Vaskrsenje se ne desava na tim mestima, vec uglavnom "iscelenja" od psihijatrijskih bolesti kada se demoni privremeno povuku od opsednutog coveka i onda teoloski neupuceni ljudi veruju u "iscelenje". Takvim ljudima kasnije bude mnogo gore nego sto je bilo, ali o tome niko ne prica, vec samo o "iscelenju".

Nemanja88
http://www.presso...edini.html

jezuita? Ma neee samo se tako cesljaa

Uros88
Da li neko može ponovo da postavi link za knjigu o Gersonovoj terapiji? Nisam uspeo da je skinem sa prethodnog linka koji sad ne radi.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.67 sekundi!