pocetak foruma
|
|
Dino |
Odgovorio 11.03.2012 17:01
|
Član Odgovori: 170 Pristupio/la: 21.01.2008 17:14 Lokacija: Vrgorac |
Hvala na odgovoru... Molio bih vas joÅ¡ jedno objaÅ¡njenje, ako nije problem: Danilo 9;26-27...govori se o vremenu od 77 sedmica i kaže se u zadnjem stihu da će prestat žrtva i prinos. "U polovici sedmice prestat će žrtva i prinos." Ako uzmemo kljuÄ dan=godina...onda dolazimo u toÄno ono vrijeme kad je Isus zavrÅ¡io sa svojom službom na Zemlji (3,5 godine)...I sve me ovo upućuje da se žrtve viÅ¡e neće prinosit...JoÅ¡ kad Äitam poslanicu Hebrejima 10 poglavlje...9, 14 i 18 stih, cijelu glavu a ne samo ove stihove... Ako nije problem objaÅ¡njenje...možete i privatnoj poruci ili na mail...Ali evo već neko vrijeme samo mozgam o ovome. Znam da vi tvrdite da će se žrtve opet prinosit kad se izgradi Hram...ili sam možda neÅ¡to krivo razumio?? Nadam se da vam neće biti problem odgovoriti... Pozdrav! "Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time Å¡to Mene poznaje."
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.03.2012 17:07
|
Super Administrator Odgovori: 22609 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
grigorije - poruka glasi: Kako je moguce da antraks bomba bude razornija od atomske bombe? Ako je to tako zasto onda Iran ne napravi antraks bombu umesto atomske? Kada sam nedavno razgovarao sa jednim starijim clanom Srpske radikalne stranke koji je hemicar i koji je radio u vojnoj industriji, rekao mi je da nikome do sada nije palo na pamet da upotrebi razorno biolosko oruzje jer bi takva drzava bila izolovana i satanizovana od celog sveta. On mi je priznao da mi mozemo da napravilo razorno biolosko oruzje za kratko vreme, ali me je pitao zasto se raspitujem za tako nesto. Ja sam mu rekao da bih u slucaju ponovnog bombardovanja, da se ja nesto pitam, gadjao velike evropske gradove takvom bombom. On je skocio i viknuo: "Jesi li lud?! Jedna takva bomba bi izazvala smrt milion ljudi! Srbija bi bila u totalnoj izolaciji za sva vremena." Mozes da pretpostavis sta sam mu odgovorio. Iran je pod kontrolom stranog faktora koji mu ne dozvoljava da napravi razorno biolosko oruzje. Iako nisam siguran da se ono nece upotrebiti u skoroj buducnosti. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 11.03.2012 17:08 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.03.2012 17:14
|
Super Administrator Odgovori: 22609 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
To su jezuitski trikovi. Tako se i papa "velikim govorima" bori protiv pedofilije i homoseksualizma. Rusija je utonula u najveci nemoral, kakav ne mozes ni da zamislis. Popricaj sa nekim ko je bio u Rusiji da ti prica sta se tamo radi. Ovakve "zabrane" su kao "zabrane" prodaje cigareta maloletnicima na kioscima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.03.2012 17:16
|
Dino - poruka glasi: Hvala na odgovoru... Molio bih vas joÅ¡ jedno objaÅ¡njenje, ako nije problem: Danilo 9;26-27...govori se o vremenu od 77 sedmica i kaže se u zadnjem stihu da će prestat žrtva i prinos. "U polovici sedmice prestat će žrtva i prinos." Ako uzmemo kljuÄ dan=godina...onda dolazimo u toÄno ono vrijeme kad je Isus zavrÅ¡io sa svojom službom na Zemlji (3,5 godine)...I sve me ovo upućuje da se žrtve viÅ¡e neće prinosit...JoÅ¡ kad Äitam poslanicu Hebrejima 10 poglavlje...9, 14 i 18 stih, cijelu glavu a ne samo ove stihove... Ako nije problem objaÅ¡njenje...možete i privatnoj poruci ili na mail...Ali evo već neko vrijeme samo mozgam o ovome. Znam da vi tvrdite da će se žrtve opet prinosit kad se izgradi Hram...ili sam možda neÅ¡to krivo razumio?? Nadam se da vam neće biti problem odgovoriti... Pozdrav! Govorio sam o tome u serijalu "Poslednji dogadjaji": http://www.creati...adjaji.htm |
|
|
nikola |
Odgovorio 11.03.2012 20:30
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
|
|
|
NAPOLEON |
Odgovorio 11.03.2012 22:04
|
Član Odgovori: 51 Pristupio/la: 06.02.2012 20:36 Lokacija: EU |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Kada sam nedavno razgovarao sa jednim starijim clanom Srpske radikalne stranke koji je hemicar i koji je radio u vojnoj industriji, rekao mi je da nikome do sada nije palo na pamet da upotrebi razorno biolosko oruzje jer bi takva drzava bila izolovana i satanizovana od celog sveta. On mi je priznao da mi mozemo da napravilo razorno biolosko oruzje za kratko vreme, ali me je pitao zasto se raspitujem za tako nesto. Ja sam mu rekao da bih u slucaju ponovnog bombardovanja, da se ja nesto pitam, gadjao velike evropske gradove takvom bombom. On je skocio i viknuo: "Jesi li lud?! Jedna takva bomba bi izazvala smrt milion ljudi! Srbija bi bila u totalnoj izolaciji za sva vremena." Mozes da pretpostavis sta sam mu odgovorio. Iran je pod kontrolom stranog faktora koji mu ne dozvoljava da napravi razorno biolosko oruzje. Iako nisam siguran da se ono nece upotrebiti u skoroj buducnosti. Sta bi zncila totalna izolacija, mislim da je narod previse ovisan o stranim proizvodima da bi izdrzao izolaciju? Izmenio/la NAPOLEON na 11.03.2012 22:09 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.03.2012 22:53
|
NAPOLEON - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Kada sam nedavno razgovarao sa jednim starijim clanom Srpske radikalne stranke koji je hemicar i koji je radio u vojnoj industriji, rekao mi je da nikome do sada nije palo na pamet da upotrebi razorno biolosko oruzje jer bi takva drzava bila izolovana i satanizovana od celog sveta. On mi je priznao da mi mozemo da napravilo razorno biolosko oruzje za kratko vreme, ali me je pitao zasto se raspitujem za tako nesto. Ja sam mu rekao da bih u slucaju ponovnog bombardovanja, da se ja nesto pitam, gadjao velike evropske gradove takvom bombom. On je skocio i viknuo: "Jesi li lud?! Jedna takva bomba bi izazvala smrt milion ljudi! Srbija bi bila u totalnoj izolaciji za sva vremena." Mozes da pretpostavis sta sam mu odgovorio. Iran je pod kontrolom stranog faktora koji mu ne dozvoljava da napravi razorno biolosko oruzje. Iako nisam siguran da se ono nece upotrebiti u skoroj buducnosti. Sta bi zncila totalna izolacija, mislim da je narod previse ovisan o stranim proizvodima da bi izdrzao izolaciju? Pa i Izraelci su previse bili ovisni od egipatskih "proizvoda", ali to ne znaci da je zdravo tkivo Izraela odustalo od ulaska u Obecanu zemlju. Tako i u Srbiji, ko ne moze da zivi bez stranih proizvoda neka se seli u usranu Evropu ili neka crkne. Jel treba mi svi da pocrkamo u demokratiji zato sto oni hoce Coca-colu i Nike patike? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.03.2012 22:54
|
Upravo sam dobio ovu informaciju: U Zagrebu 21.3.2012 održat ce se predavanje dr. Lidije Gajski o LIJEKOVI ILI PRICA O OBMANI? Karte za predavanje u cijeni od 10kn mogu se nabaviti pozivom na broj 097/7938364, s donacija od prodaje karate ide u humanitarne svrhe - kupovina hrane i osnovnih potrebstina za obitelj Musa. ----- Hajde ako neko moze da snimi kamerom ovo predavanje i okaci ga na internet, |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.03.2012 07:17
|
Šta je Codex Alimentarius? - Dr Marijan Jošt http://www.youtub...re=related |
|
|
Laki |
Odgovorio 12.03.2012 11:37
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Marko23 |
Odgovorio 12.03.2012 12:55
|
Član Odgovori: 13 Pristupio/la: 22.12.2011 15:32 Lokacija: Nepoznata |
Zdravo Miroljube. Koju hranu koristiti za izgradnju misica? Prestao sam da jedem svinjetinu, a i meso sam svakako dosta smanjio. Mnogi "bodibilderi" jedu vise puta dnevno a i jedu dosta masno i previse proteini. Ja bi hteo na zdrav nacin da dodjem do misica. Znaci vezbanje.., i sta jesti? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.03.2012 13:55
|
Marko23 - poruka glasi: Zdravo Miroljube. Koju hranu koristiti za izgradnju misica? Prestao sam da jedem svinjetinu, a i meso sam svakako dosta smanjio. Mnogi "bodibilderi" jedu vise puta dnevno a i jedu dosta masno i previse proteini. Ja bi hteo na zdrav nacin da dodjem do misica. Znaci vezbanje.., i sta jesti? Gradvini elementi misica su proteini, a najbolji proteini su oni iz integralnih zitarica. Na donjem linku imas jelovnik za sedam dana koji sam radio za jednog profesionalnog tenisera: www.cps.org.rs/je... |
|
|
batica |
Odgovorio 12.03.2012 14:06
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 13.01.2012 17:46 Lokacija: br |
pozdrav Miroljube...baba je danas bila kod doktora i rekao joj je da ima suvu gangrenu...zahvatila je palac na nozi...uz to je seceras i slabo se krece...moze li se sta uraditi za nju sada? rekao joj je da dodje u sredu |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.03.2012 14:26
|
batica - poruka glasi: pozdrav Miroljube...baba je danas bila kod doktora i rekao joj je da ima suvu gangrenu...zahvatila je palac na nozi...uz to je seceras i slabo se krece...moze li se sta uraditi za nju sada? rekao joj je da dodje u sredu Baba mora sto vise da se krece, ili da vozi kucu biciklu, i da bude na 100% biljnoj hrani, sto vise sirovoj. Dole imas recepte za sokove, najbolje da pije sokove od povrca, kao i recepte za sirovu biljnu hranu. Ako to bude koristila (sirova hrana + fizicka aktivnost) videces kako ce da se preporodi. www.cps.org.rs/so... www.cps.org.rs/je... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.03.2012 14:30
|
Evo sad mi javio prijatelj iz Svilajnca da su u njegovom gradu poceli da grade Muzej dinoaurusa prema projektu koji sam mu posla pre oko godinu i po dana. Naime, taj moj prijatelj je profesor u Svilajncu, i pre oko godinu i po dana je pricao sa mnom, i rekao mi kako zna predsednika opstine i jos neke ljude u vrhu grada. I ja mu dam projekat za izgradnju Muzeja dinosaurusa, da im odnese, sa svim detaljima, i ovi uzmu to od njega i krenu da grade muzej. E sad, ovaj moj prijatelj se ljuti sto nigde njega nisu spomenuli nego se ovu iz vrha opstine hvalili Tadicu i Djelicu kako je to bila njihova ideja. Eto, dobro je da ce da naprave muzej, jedino sto ce da stave one gluposti sa milionima godina. Muzej bi trebao da bude zavrsen ove godine. http://www.blic.r...inosaurusa |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 12.03.2012 14:34
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
|
|
|
NM |
Odgovorio 12.03.2012 17:15
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 13.11.2011 23:20 Lokacija: Nepoznata |
KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU KURANA I BIBLIJE I KO JE BIO MUHAMED INTERESUJE ME KOJE SU INFORMACIJE U OBEMA A DA SE RAZLIKUJU HVALA |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.03.2012 19:08
|
To bi bila jako dobra opcija, ali ja sumnjam da tako nesto moze da se desi. Srbima na Kosovu preti istrebljenje, o tome sam vec pisao. Kada bi dosla zandarmerija, narod bi bio zasticen od istrebljenja, a to sto bi imali licne karte i auto tablice okupatora je manje strasno. Mislim da je situacija slicna onoj sa Krajisnicima - nisu hteli da zive u NDH, i morali su da budu proterani ili pobijeni. Ovde strani faktor pokusava da na miran nacin ostvari svoje ciljeve, a to ce moci jedino ako sadasnji rezim ostane na vlasti, pa na sve nacine pokusavaju da se dodvore narodu. Vazno je razumeti kako Sotona radi. On gubi bitku za nekog coveka ako mora da ga ubije, a ovaj nije na njegovoj strani. Sotoni je najvaznije da pridobije coveka za sebe, jer jedino tako je uspeo da ga pobedi. Zato mu je vazno da mirnim putem ostvari svoje ciljeve. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.03.2012 19:21
|
NM - poruka glasi: KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU KURANA I BIBLIJE I KO JE BIO MUHAMED INTERESUJE ME KOJE SU INFORMACIJE U OBEMA A DA SE RAZLIKUJU HVALA Govorio sam o tome vise puta. U najkracem, Biblija se sastoji iz Tanaha ili Pisma, kojeg hriscani zovu Stari zavet, koji je sacuvan u originalu bez ikakvih izmena. Drugi deo Biblije - Novi zavet, nije sacuvan u originalu, postoji samo grcki prevod, i potrebno je poznavati Tanah (Stari zavet) da bi se razumeo Novi zavet. Taj grcki prevod je generalno korektan, iako kao i svaki prevod mora da se uporedjuje sa izvornim ucenjem datim u Tanahu da bi se razumeo. Muhamed je bio covek preko koga je Bog obratio mnogobosce na severu Afrike i na bliskom istoku u monoteizam. On je pozivao ljude na vracanje izvornim principima datim u Bibliji. Njegove reci su zapisivali drugi ljudi i formirali Kuran. U Kuranu je generalno data dobra poruka, osim sto se vidi da su autori Kurana ubacivali neke delove koji nisu tacni i koji su kontradiktorni sa drugim delovima Kurana. Tako na primer, u Kuranu se kaze da je Tora (ili Mojsijevo petoknjizje, arapski Tevrat) tacna, a onda se tvrdi kako je Avram hteo da prinese na zrtvu Ismaela, a ne Isaka, sto je suprotno onome sto pise u Tori. Ista je situacija i sa Novim zavetom. U Kuranu se kaze da je Jevandjelje (ili Indzil) tacno, a onda se iznose neke stvari suprotne onome sto pise u Jevandjeljima - kao da Isus nije umro na krstu i sl. Jasno se vidi da su to ljudi ubacivali. Mislim da je Bog preko Muhameda uradio velike stvari, ali takodje mislim da je njegovo delo zloupotrebljeno, kao i Isusovo i Mojsijevo. Kada bi Muslimani sledili put Muhameda, oni bi sledili put Mojsija, proroka i Isusa, a ne put zastranelih ljudskih autoriteta koji sa njima manipulisu. Isto vazi i za ostale monoteiste (hriscane i Jevreje). |
|
|
peki_90 |
Odgovorio 12.03.2012 21:31
|
Član Odgovori: 100 Pristupio/la: 05.03.2011 16:02 Lokacija: Nepoznata |
de si miroljube, dugo me nije bilo sto ne sredis malo forum da lepse estetski izgleda :) |
|
Predji na forum: |