pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 28.02.2012 22:29
|
Super Administrator Odgovori: 22609 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Aleksa - poruka glasi: Zar ne piše u negdje u Starom Zavjetu da neće sinovi biti odgovorni za grijehe otaca svojih. Da li se može povući ikakva paralela sa ovim tekstom ili se to odnosi na nešto drugo?? Bolest dece je povezana sa grehom roditelja i predaka, a tekst koji si naveo odnosi se na grehe zbog kojih se otac na licu mesta bova kaznjen, a ne moze sin umesto njega da bude kaznjen. U pitanju je smrtna kazna ili kazna bicevanja (batine), a novcane kazne mogu rodjaci da placaju jedan za drugog. |
|
|
xxx |
Odgovorio 29.02.2012 09:52
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 30.12.2008 09:49 Lokacija: Nepoznata |
http://www.youtub...rIxXLyWW8M Evo odgledah ovaj kratki video o reklami centra za ljepotu i zdravlje, pa mi se nametnuÅ¡e neka pitanja u vezi ovoga. Prije svega pohvale Željku na njegovom trudu i zalaganju oko ovoga posla, ali me zanima sljedeće... PoÅ¡to cilj svih naÅ¡ih djelatnosti treba biti u svrhu pravilne izgradnje naÅ¡eg karaktera, a tako i karaktera naÅ¡ih bližnjih bojim se da ovaj projekat ne ispunjava tu svrhu prema onom Å¡to vidjeh na ovom videu?! Ovdje se ljude uÄi kako treba da se sminkaju, kako da se oblaÄe, kako da razmiÅ¡ljaju na ispravan naÄin itd...Ovo Å¡to vidjeh mi je liÄilo na klasiÄnu predstavu koju možemo vidjeti skoro svagdje u ovom posrnulom svijetu....nekako sam oÄekivao da ovdje budu djevojke pristojno obuÄene (npr. revija pristojne odjeće za djevojke), sa Å¡to manje sminke (di se istiÄe prirodna ljepota), a ono revija polugolih djevojaka, namaskiranih sminkom i koje pri tome komentiraju dogaÄ‘aj i ponaÅ¡aju se kao da su iz nekog noćnog bara. Možda će netko reći da ja tu sad tražim neke mane, ali nije mi to cilj nego uputiti na to Å¡to zaista znaÄi ljepota u biblijskom smislu, a ovo Å¡to vidjeh nije sigurno biblijska ljepota. Miro možeÅ¡ li ti malo viÅ¡e reći o Äemu je tu rijeÄ? "Mudrost daje mudrome viÅ¡e moći, nego Å¡to je imaju u gradu desetorica samosilnika. "
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.02.2012 10:33
|
Super Administrator Odgovori: 22609 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
xxx - poruka glasi: http://www.youtub...rIxXLyWW8M Evo odgledah ovaj kratki video o reklami centra za ljepotu i zdravlje, pa mi se nametnuÅ¡e neka pitanja u vezi ovoga. Prije svega pohvale Željku na njegovom trudu i zalaganju oko ovoga posla, ali me zanima sljedeće... PoÅ¡to cilj svih naÅ¡ih djelatnosti treba biti u svrhu pravilne izgradnje naÅ¡eg karaktera, a tako i karaktera naÅ¡ih bližnjih bojim se da ovaj projekat ne ispunjava tu svrhu prema onom Å¡to vidjeh na ovom videu?! Ovdje se ljude uÄi kako treba da se sminkaju, kako da se oblaÄe, kako da razmiÅ¡ljaju na ispravan naÄin itd...Ovo Å¡to vidjeh mi je liÄilo na klasiÄnu predstavu koju možemo vidjeti skoro svagdje u ovom posrnulom svijetu....nekako sam oÄekivao da ovdje budu djevojke pristojno obuÄene (npr. revija pristojne odjeće za djevojke), sa Å¡to manje sminke (di se istiÄe prirodna ljepota), a ono revija polugolih djevojaka, namaskiranih sminkom i koje pri tome komentiraju dogaÄ‘aj i ponaÅ¡aju se kao da su iz nekog noćnog bara. Možda će netko reći da ja tu sad tražim neke mane, ali nije mi to cilj nego uputiti na to Å¡to zaista znaÄi ljepota u biblijskom smislu, a ovo Å¡to vidjeh nije sigurno biblijska ljepota. Miro možeÅ¡ li ti malo viÅ¡e reći o Äemu je tu rijeÄ? Ljudi vole lepotu i zdravlje (casopis "Lepota i zdravlje" je najprodavaniji casopis), i onda im se ponudi pored klasicne kozmetike i prirodna kozmetika i zdrav zivot. Praska je pokazala da se ljudi onda oduseve i prihvate ono sto je prirodno. Ljude treba prihvatiti onakve kakvi jesu i pomoci im koliko se moze. Tako je i Isus radio. U prici o Lazaru i bogatasu Isus nije ukoravao ljude sto ne znaju sta se desava kad covek umre, nego im objasnjava ono sto oni mogu da shvate. |
|
|
Fargo |
Odgovorio 29.02.2012 13:11
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 25.11.2011 19:23 Lokacija: Nepoznata |
Sveti Vasilije - poruka glasi: Kako je ovde ova vracara prizvala Samulia ako on ,,spava,,?Nemoj samo da mi kazes da je u pitanju demon posto se vidi da mu Samuilo govori u ime Gospodnje. To je i meni cudno. Demon bi mu rekao da je Bog sa njim i da ode u rat i da mu sva vojska izgine i on sa njima (zdravorazumska pretpostavka). Ovaj sto mu se ukazao mu je rekao istinu |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.02.2012 16:14
|
Sveti Vasilije - poruka glasi: Ljude treba prihvatiti onakve kakvi jesu i pomoci im koliko se moze. Tako je i Isus radio. U prici o Lazaru i bogatasu Isus nije ukoravao ljude sto ne znaju sta se desava kad covek umre, nego im objasnjava ono sto oni mogu da shvate .Kao prvo Miroljube ta prica nema smisla ni logike.Bog se sluzi paganskim ucenjem koje mu je najodvratnije i koje prethodno satire preko svojih izabranih Isusa Navina i ostalih?Ako Isus kaze ,,Ja sam Istina,Put i Zivot,, kako onda moze da se sluzi laznim ucenjem?Onda bi koristio laz u sluzbi istine a to nije u Bozjem karakteru tako da ta tvoja prica ne pije vodu. Evo recimo iz Staroga Zaveta posto vidim da ti je on merodavniji od Novog Zaveta: 3 У то време Самуило је већ био умро и цео Израел га је оплакао и Ñахранио у његовом граду Рами. Саул је иÑтребио из земље оне ко ји Ñу призивали духове и прорицали бу дућноÑÑ‚. ... 15 Онда је Самуило упитао Саула: „Зашто Ñи ме узнемирио дозивајући ме?†Тада Саул рече: „У великој Ñам невољи јер Ñу ФилиÑтеји заратили Ñа мном, а Бог је одÑтупио од мене и више ми не одговара ни преко про рока ни у Ñновима. Зато Ñам звао тебе да ми кажеш шта да радим.†16 Самуило му рече: „Зашто мене питаш за Ñавет кад је ГоÑпод одÑтупио од тебе и Ð¿Ð¾Ñ Ñ‚Ð°Ð¾ ти противник? 17 ГоÑпод ће учинити како ти је рекао преко мене. ИÑтргнуће ГоÑпод царÑтво из твоје руке и даће га твом ближ њем, Давиду Kako je ovde ova vracara prizvala Samulia ako on ,,spava,,?Nemoj samo da mi kazes da je u pitanju demon posto se vidi da mu Samuilo govori u ime Gospodnje. Hoces da kazes da vracara moze da bude kanal preko kojeg Bog govori? Ili da je vracara (koja je gad pred Gospodom) mogla da "pozove" Samuila? Jel znas ko su oni sto prizivaju "duhove umrlih"? I zasto je Bog naredio da se pobiju svi koji "pricaju sa mrtvima", ukljucujuci vracare? Pa upravo zato sto oni prizivaju demone. U gornjem tekstu si preskocio vazne tekstove koji prethode 15. stihu gde vracara kaze da je videla "bogove" gde izlaze iz zemlje? Koje bogove? Ako znas malo istoriju paganstva onda znas da su to demoni koji se predstavljaju kao bogovi. |
|
|
el azar |
Odgovorio 29.02.2012 16:53
|
Član Odgovori: 45 Pristupio/la: 02.02.2012 10:35 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Aleksa - poruka glasi: Zar ne piše u negdje u Starom Zavjetu da neće sinovi biti odgovorni za grijehe otaca svojih. Da li se može povući ikakva paralela sa ovim tekstom ili se to odnosi na nešto drugo?? Bolest dece je povezana sa grehom roditelja i predaka, a tekst koji si naveo odnosi se na grehe zbog kojih se otac na licu mesta bova kaznjen, a ne moze sin umesto njega da bude kaznjen. U pitanju je smrtna kazna ili kazna bicevanja (batine), a novcane kazne mogu rodjaci da placaju jedan za drugog. Zasto bi neko bio kaznjen za nesto sto nije licno uradio? Ako ja imam slobodnu volju, ja odgovaram za svoje postupke. Ako gresim, ja treba da budem kaznjen. Zasto da se to prenosi na moje potomstvo? Sta je sa onima koji nemaju decu? Ja ovakav koncept dozivljavam kao duboku nepravdu. Dugo sam se bavio ovom temom, razmisljao i analizirao, i nisam uspeo da nadjem opravdanje i smisao ovakvog stava. Mozda postoji nesto sto nisam uzeo u obzir, ali nacelno ne mogu da se slozim sa ovim. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.02.2012 17:05
|
Evo snimka sjajnog programa koji je sinoc odrzan u skoli Milan Milicevic u Beogradu povodom 100 godina od Balkanskih ratova: http://vimeo.com/... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.02.2012 17:16
|
Sveti Vasilije - poruka glasi: Hoces da kazes da vracara moze da bude kanal preko kojeg Bog govori? Ili da je vracara (koja je gad pred Gospodom) mogla da "pozove" Samuila? Jel znas ko su oni sto prizivaju "duhove umrlih"? I zasto je Bog naredio da se pobiju svi koji "pricaju sa mrtvima", ukljucujuci vracare? Pa upravo zato sto oni prizivaju demone. Pa i ti sam kazes da Bog koristi ono sto ima i dobre i lose ali vodi istoriju svojim tokom. Bog ne koristi sataniste za promociju svog koncepta, nego ih koristi kao bic za one koji hoce satanizam i odstupaju od Boga. Satanisti (vracari i njima slicni) nisu adresa na koju covek treba da se obraca za savet. Ali ajde da uzmemo da si ti u pravu.Zasto mu je taj kako ga ti nazva demon rekao ono isto sto i Samuilo-istinu?Djavo je otac lazi i manipulacije a ovde toga nema vec mu potvrdjuje ono sto mu i je pre toga rekao- da ce propasti i da ce David naslediti presto . Poruka koju je demon rekao Saulu je satanska poruka, a ne istina. Bozja poruka glasi: "Pogresio si, ali ima nade za tebe, mozes da se pokajes. Carstvo ce ti biti oduzeto i bice dato sposobnijem od tebe, ali ti mozes da se spasis ako se budes okrenuo Bogu." Satanska poruka je upravo suprotna. Sotona i demoni najpre ljude navlace na greh, a kada ih navuku na greh onda im kazu: "Gotov si, nema ti spasa, Bog te je odbacio, On ti nikada nece oprostiti tvoj greh", sto je monstruozna laz. U gornjem tekstu si preskocio vazne tekstove koji prethode 15. stihu gde vracara kaze da je videla "bogove" gde izlaze iz zemlje? Koje bogove? Ako znas malo istoriju paganstva onda znas da su to demoni koji se predstavljaju kao bogovi. Nisam hteo da nepotrebno punim stranu al posto izgleda da nesto ja sad krijem... Evo tih tekstova koje sam ,,preskocio,,: Тада Ñе Саул прерушио,обукао друге ха - љине и отишао Ñ Ð´Ð²Ð° човека. Кад Ñу ноћу Ñтигли код те жене, он је рекао: „Молим те, гатај ми помоћу гатарÑког духа и дозови ми оног ког ти кажем.†9 Ðли жена му рече: „Па ти добро знаш шта је учинио Саул, и како је иÑтребио из земље оне који при зивају ду - хове и проричу будућноÑÑ‚. Зашто онда Ð¿Ð¾Ñ - тављаш замку мојој души и хоћеш да ме по - губиш?†10 Тада јој Ñе Саул закле ГоÑподом: „Тако жив био ГоÑпод, неће ти бити ништа за то што радиш!†11 Онда је жена упитала: „Кога да ти дозовем?†Рон одговори: „До - зови ми Самуила.†12 Кад је жена угледала Самуилa поче на Ñав Ð³Ð»Ð°Ñ Ð²Ð¸ÐºÐ°Ñ‚Ð¸, а онда рече Саулу: „Зашто Ñи ме преварио? Па ти Ñи Саул!†13 Цар јој одговори: „Ðе бој Ñе, већ реци шта Ñи видела?†Ржена рече Саулу: „Видим једног бога како излази из земље.†14 Саул је упита: „Како изгледа?†Рона од - говори: „Излази један Ñтарац огрнут огрта - чем.†Тада је Саул закључио да је то Са - муило, па Ñе поклонио и пао ничице, лицем до земље. Dakle Miroljube nema bogova. U originalu se koristi rec "elohim" sto predstavlja mnozinu, iako moze da se prevede i kao jednina, kada se odnosi na Boga Stvoritelja, iako satanisti demone takodje nazivaju tim Bozjim imenom. Vracara ne zna ko je to zato ga naziva ,,bogom,, Pa sto nije rekla: "Evo ga Paja Patak", nego "evo ga bog" - upravo onaj termin koji demoni koriste za sebe? Pusti tu pricu i ta opravdanja vracarinog greha. ali je Saul odmah prepoznao Samuila Demonizovani Saul je "prepoznao" Samuila kao sto u Medjugorju naivan narod "prepoznaje" Devicu Mariju. koji mu potvrdjuje Bozju volju-Saulovu propast jer je odstupio od Gospoda. To nije Bozja volja, vec satanska, kao sto sam gore objasnio. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.02.2012 17:42
|
el azar - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Aleksa - poruka glasi: Zar ne piše u negdje u Starom Zavjetu da neće sinovi biti odgovorni za grijehe otaca svojih. Da li se može povući ikakva paralela sa ovim tekstom ili se to odnosi na nešto drugo?? Bolest dece je povezana sa grehom roditelja i predaka, a tekst koji si naveo odnosi se na grehe zbog kojih se otac na licu mesta bova kaznjen, a ne moze sin umesto njega da bude kaznjen. U pitanju je smrtna kazna ili kazna bicevanja (batine), a novcane kazne mogu rodjaci da placaju jedan za drugog. Zasto bi neko bio kaznjen za nesto sto nije licno uradio? Ako ja imam slobodnu volju, ja odgovaram za svoje postupke. Ako gresim, ja treba da budem kaznjen. Zasto da se to prenosi na moje potomstvo? Sta je sa onima koji nemaju decu? Ja ovakav koncept dozivljavam kao duboku nepravdu. Dugo sam se bavio ovom temom, razmisljao i analizirao, i nisam uspeo da nadjem opravdanje i smisao ovakvog stava. Mozda postoji nesto sto nisam uzeo u obzir, ali nacelno ne mogu da se slozim sa ovim. Ta deca nisu kaznjena, nego pate zbog gehova svojih otaca, kao sto i svi mi manje ili vise patimo, a Bog je Onaj koji najvise pati. Kazna ce uslediti na kraju istorije, i ta nevina deca ce biti spasena. Pitanje je da li smo mi spremni da neke stvari malo otrpimo u ovoj borbi koju Bog vodi, ili cemo da nasedamo na sotonske lazi kako je Bog nemilosrdan i okrutan. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.02.2012 20:56
|
"Zabrinuta žena je otiÅ¡la kod ginekologa i pitala ga:- “Doktore, imam ozbiljan problem, i oÄajno mi treba tvoja pomoć! Imam bebu koja nije joÅ¡ napunila godinu dana, a ja sam opet trudna! Ne želim da imam djecu tako blizu jedno drugoga!“ Doktor je rekao:- “Dobro i Å¡ta želiÅ¡ od mene sada?“ - „Želim da izvriÅ¡ite abortus, da okonÄam ovu trudnoću i raÄunam na vas da ćete mi pomoći! “Doktor se zamislio, i nakon poduže Å¡utnje je rekao ženi:- „Ja imam jedno bolje reÅ¡enje za tvoj problem. Manje je opasno za tebe.“ Ona se nasmjeÅ¡ila misleći da će doktor izvrÅ¡iti abortus. On je nastavio:- “VidiÅ¡, kako bi ti olakÅ¡ali pa da nemaÅ¡ dvije male bebe u isto vrijeme o kojima ćeÅ¡ voditi brigu, hajde da ubijemo ovu bebu koju držiÅ¡ u rukama! Na ovaj naÄin, Äak sebi možeÅ¡ priuÅ¡titi malo odmora dok se ova druga beba rodi. Ako si već naumila da ubijeÅ¡ jedno dijete, nije ni bitno koje. Ali na ovaj naÄin, neće biti nikakvog rizika za tebe i tvoje zdravlje.“ Žena je poÄela da vriÅ¡ti:- „Ne doktore!!! To je straÅ¡no!!! Pa to je zloÄin da ubijem dijete!!!“- „Slažem se s tobom,“ rekao je doktor, „ali maloprije mi se Äinilo da je to bila najbolja solucija za tebe.“ Doktor se osmjehnuo jer je shvatio da je ona shvatila poantu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.02.2012 23:25
|
Satanizam u udzbenicima engleskog jezika za ucenike osnovnih skola u Srbiji: http://imageshack...1072s.jpg/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.03.2012 12:20
|
Sveti Vasilije - poruka glasi: 10 Пошто у Закону налазимо Ñамо Ñенку будућих благоÑлова, а не и Ñаме благоÑлове, Miroljube zar ovi tekstovi jasno ne ukazuju na ukidanje zrtvenog sistema i uspostavljanje Novog Zaveta s Hristom koji je savrsena i jedina cista zrtva? 15 Ми који Ñмо по рођењу Јудејци, а не не - знабожачки грешници, 16[b] и који знамо да Ñе Sta znaci ovo Miroljube da ako pravednost dolazi preko Zakona onda je Hristos zalud umro? Hajde procitaj moje prethodne postove, od pocetka, sve sam detaljno objasnio, nemoj da ponavaljam po hiljaditi put. |
|
|
Jurisprudent |
Odgovorio 01.03.2012 13:13
|
Član Odgovori: 23 Pristupio/la: 18.02.2011 21:46 Lokacija: Брчко |
PoÅ¡tovanje gospodine Miroljube, s vremena na vrijeme prateći postove na forumu provlaÄi se ideja i tendencija izolacije od sistema (na naÄin kao Å¡to to AmiÅ¡i rade u SAD?), odnosno stvaranja dovoljno dobrih ljudi koji su duÅ¡evno zdravi i koji žele da žive u zajednici sa Bogom, odnosno Boguugodnim životom. TakoÄ‘e, vidio sam nekoliko puta da ste davali odgovor "...radi se na tome...". Možete li mi reći neÅ¡to viÅ¡e o ovome? Oprostite mi ako je to pitanje negdje već bilo povuÄeno, ali nisam uspio da pronaÄ‘em niÅ¡ta konkretno vezano za tu temu. Lijep pozdrav iz BrÄkog! |
|
|
Filip Neskovic |
Odgovorio 01.03.2012 19:26
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 01.03.2012 18:10 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav Miroljube, Vec dosta dugo pratim vas forum i slazem se sa vama po skoro svim pitanjima, ali imam jedno za koje bih zeleo da cujem odgovor! 1. Ja sam svestan cinjenice da sam gresnik i molim Boga da mi oprosti i kao svaki covek zeleo bih da mogu da budem bezgresan ali nisam. --Bogu se molim za osnovne stvari, da sutra zasnujem porodicu da budemo zdravi i srecni i da tu porodicu mogu normalno da izdrzavam nezavisno od sistema kako to vi kazete. Sad me interesuje, kako da znam da me Bog cuje!? Mozda on smatra da sam ja toliki gresnik da jednostavno okrece glavu od mene i mojih molitvi??? ako je to tako zbog cega bi mu se ja sada molio za bilo sta ako on ne zeli cak ni da me pogleda a kamoli da mi uslisi najosnovniju molitvu. Cesto puta imam osecaj da pricam u praznu slusalicu (da sa druge strane nema nikog) pa se cesto i razbesnim i kazem sebi da sam debil sto se upste i molim. Da li Bog cuje nase molitve ili se nekad i oglusuje o molitvama nekih ljudi. Pozdrav |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.03.2012 19:28
|
Jurisprudent - poruka glasi: PoÅ¡tovanje gospodine Miroljube, s vremena na vrijeme prateći postove na forumu provlaÄi se ideja i tendencija izolacije od sistema (na naÄin kao Å¡to to AmiÅ¡i rade u SAD?), odnosno stvaranja dovoljno dobrih ljudi koji su duÅ¡evno zdravi i koji žele da žive u zajednici sa Bogom, odnosno Boguugodnim životom. TakoÄ‘e, vidio sam nekoliko puta da ste davali odgovor "...radi se na tome...". Možete li mi reći neÅ¡to viÅ¡e o ovome? Oprostite mi ako je to pitanje negdje već bilo povuÄeno, ali nisam uspio da pronaÄ‘em niÅ¡ta konkretno vezano za tu temu. Lijep pozdrav iz BrÄkog! Radi se, kad bude mogucnost da pozovemo ljude da dodju, objavicemo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.03.2012 19:35
|
Ante Gotovina - poruka glasi: Evo, uspeo sam nekako da doÄ‘em do kompjutera u hagu, pa su me zamolili ovi vaÅ¡i junaci: Å eÅ¡elj(mi ga zovemo Å eljo), Mladić(mi ga zovemo Starac) i Karadžić da ti javim da ne napadate joÅ¡ holandiju jer nama je ovde baÅ¡ lepo, svi se zabavljamo i daju nam tri puta hranu. U Srbiji ni to nismo imali pa eto samo da znate. Ma zezaju te, u Srbiji se jede pet puta dnevno pa ljudi oboljevaju od gojaznosti. I joÅ¡ neÅ¡to: Å¡ta radi dr. prof. esc. Željko na ovoj paganskoj stranici ? http://www.obrazo...page_id=13 Ma to samo tako izgleda da ljudi dodju da probaju zdravu hranu i predju na prirodnu lepotu i prirodnu medicinu, da nauce da guslaju, strikaju dzempere, muzu krave i sl. P.S. ako budete nameravali dolaziti, spasite bar mene jer mi je dosta sa ovim vaÅ¡im likovima.Samo bi se kartali i kartali, pa nikad dosta bre.(poÄeo sam pored njih da priÄam srpski) Nema problema majstore, ovde tvoji rodjaci pitaju za tebe. Dvojica pevaju ojkace, a jedan svira frulu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.03.2012 19:37
|
Filip Neskovic - poruka glasi: Pozdrav Miroljube, Vec dosta dugo pratim vas forum i slazem se sa vama po skoro svim pitanjima, ali imam jedno za koje bih zeleo da cujem odgovor! 1. Ja sam svestan cinjenice da sam gresnik i molim Boga da mi oprosti i kao svaki covek zeleo bih da mogu da budem bezgresan ali nisam. --Bogu se molim za osnovne stvari, da sutra zasnujem porodicu da budemo zdravi i srecni i da tu porodicu mogu normalno da izdrzavam nezavisno od sistema kako to vi kazete. Sad me interesuje, kako da znam da me Bog cuje!? Mozda on smatra da sam ja toliki gresnik da jednostavno okrece glavu od mene i mojih molitvi??? ako je to tako zbog cega bi mu se ja sada molio za bilo sta ako on ne zeli cak ni da me pogleda a kamoli da mi uslisi najosnovniju molitvu. Cesto puta imam osecaj da pricam u praznu slusalicu (da sa druge strane nema nikog) pa se cesto i razbesnim i kazem sebi da sam debil sto se upste i molim. Da li Bog cuje nase molitve ili se nekad i oglusuje o molitvama nekih ljudi. Pozdrav Cuje Bog tvoje molitve, pa pogledaj koliko te je puta spasio pogibije, nego ti slusas onaj drugi glas koji ti kaze da Bog ne cuje. |
|
|
Sveti Vasilije |
Odgovorio 01.03.2012 22:35
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 01.03.2012 22:26 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube zasto si me izbacio sa foruma?Cime sam zasluzio tako nesto?Postavim ti pitanje u vezi Svetoga Pisma ati tako...Pa el to biblijski koncept? Ja sam dosao na ovaj forum pre svega zato sto mislim da si dobar covek koji prica o pravim stvarima i koji kao brat u hristu moze da razmeni misljenje al ti izgleda ono po kratkom postupku ko papa cim ti se ne svidja ti fik i ode glava. Mislim da nije u redu da se tako ponasas jer te nisam nicim ni vredjao niti provocirao vec sam hteo da kao braca razmenimo misljenja.U cemu je problem? Mozes i ovo da izbrises ali to ce vise govoriti o tebi kao coveku nego o meni. Ovo sam ti napisao kao brat a ti radi sta oces.Pozdrav. |
|
|
mumin |
Odgovorio 01.03.2012 23:25
|
Član Odgovori: 32 Pristupio/la: 18.02.2011 18:53 Lokacija: Nepoznata |
http://balkans.al...-pri-kraju Kako komentarisete ovo Profesore. Odakle se vuku potezi...lagano zatvaraju krug |
|
|
Laki |
Odgovorio 02.03.2012 15:49
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
|
|
Predji na forum: |