pocetak foruma
|
|
crnitrn |
Odgovorio 25.02.2012 09:44
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.02.2012 09:53
|
Super Administrator Odgovori: 22609 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
drazen1985 - poruka glasi: Zdravo! Cuo sam, a i video da se Novak Djokovic bavi kundilini yogom! To je javno priznao i demonstrirao u onoj emisiji na TV pink, kod Ognjena Amidzića! Koliko sam ja istrazivao, za to bi se moglo reći da je okultizam, tj. prizivanje demona! Sta Vi mislite? I da li je u redu da neko ko to radi bude nosilac ordena Svetog Save? On je idol mladim sportistima, sad ce mnoga deca mozda da pocnu to da rade, zbog njega! Pozdrav! Naravno da je to velika bruka, pisao sam o tome: http://www.cps.or...demona.pdf |
|
|
zoky |
Odgovorio 25.02.2012 10:58
|
Član Odgovori: 61 Pristupio/la: 26.02.2010 21:12 Lokacija: Srbija |
Дирактан Ð¿Ñ€ÐµÐ½Ð¾Ñ Ð¼Ð¸Ñ‚Ð¸Ð½Ð³Ð° СрпÑке Радикалне Странке у "БеоградÑкој Ðрени" можете пратити на Ñледећем линку: http://www.srpska...index.html Почетак митинга је у 13 чаÑова, а од 11.30 можете да уживате у директном преноÑу концерта наших познатих народних певача. |
|
|
Isak Njutn |
Odgovorio 25.02.2012 12:41
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 25.02.2012 12:33 Lokacija: Nepoznata |
http://www.politi...ku.sr.html Miroljube sta mislis o ovome protivljenju ultraortodosnih jevreja sluzenju vojske kad je Izrael ugrozen? Izmenio/la Isak Njutn na 25.02.2012 12:42 |
|
|
Radoslav |
Odgovorio 25.02.2012 12:48
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 28.01.2012 23:13 Lokacija: Nepoznata |
Da li ima ikakvih izvora o tome kako je Isus izgledao? ObiÄno govore da nije ni približan onome kakvim ga danas predstavljaju? Da je imao kraću kosu i bradu? I joÅ¡ neÅ¡to, u vezi kose, da li se "Sudije 13:5" ("Jer gle, zatrudnećeÅ¡, i rodićeÅ¡ sina, i britva da ne preÄ‘e po njegovoj glavi...) i "4. Mojsijeva 6:5" ("Dokle traje njegovo nazirejstvo, neka mu britva ne preÄ‘e preko glave...) odnose iskljuÄivo za nazareje? I kako tumaÄiti "1. Korinćanima 11:14" (Ili ne uÄi li vas i sama priroda da je mužu sramota ako gaji dugaÄku kosu.) ? Da li se ovo onda odnosi samo na grke, s obzirom da je kod njih duga kosa kod muÅ¡karaca vezivana za nastrane i homoseksualce? Pozdrav! |
|
|
Laki |
Odgovorio 25.02.2012 14:07
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Skakac |
Odgovorio 25.02.2012 16:13
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 25.02.2012 07:49 Lokacija: Nepoznata |
Postovani Mirpljube, Kako komentarisete mirotocive ikone u Pravoslavlju? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.02.2012 16:18
|
Super Administrator Odgovori: 22609 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Isak Njutn - poruka glasi: http://www.politi...ku.sr.html Miroljube sta mislis o ovome protivljenju ultraortodosnih jevreja sluzenju vojske kad je Izrael ugrozen? To je dobra vest, da te lenjivce malo dovedu u red. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.02.2012 16:21
|
Radoslav - poruka glasi: Da li ima ikakvih izvora o tome kako je Isus izgledao? ObiÄno govore da nije ni približan onome kakvim ga danas predstavljaju? Da je imao kraću kosu i bradu? Kinezi ga prikazuju sa kosim ocima, a Afrikanci kao bantu crnca. Jedini opis koji imamo je Isaija 53. I joÅ¡ neÅ¡to, u vezi kose, da li se "Sudije 13:5" ("Jer gle, zatrudnećeÅ¡, i rodićeÅ¡ sina, i britva da ne preÄ‘e po njegovoj glavi...) i "4. Mojsijeva 6:5" ("Dokle traje njegovo nazirejstvo, neka mu britva ne preÄ‘e preko glave...) odnose iskljuÄivo za nazareje? Odnosi se na one koji naprave takvu vrstu obecanja Bogu. I kako tumaÄiti "1. Korinćanima 11:14" (Ili ne uÄi li vas i sama priroda da je mužu sramota ako gaji dugaÄku kosu.) ? Da li se ovo onda odnosi samo na grke, s obzirom da je kod njih duga kosa kod muÅ¡karaca vezivana za nastrane i homoseksualce? Misli se na dugu kosu preko ramena. To se ne odnosi na dugu kosu do donjeg dela vrata (to i nije duga kosa). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.02.2012 16:25
|
Pre neki dan mi je pricao prijatelj koji se nedavno vratio iz Kine, bio je tamo turisticki 15 dana. Kaze da je ono tamo beda kakva se ne moze opisati. Milijadru ljudi u Kini gladuje, a oko 50 miliona zivi bogato. Kaze da ako se ode samo 100 metara od centra grada i velikih zgrada, nailazi se na neopisivu bedu koja se ne moze recima opisati. Kinezi su najveci robovi na planeti Zemlji, rade za 70-150 dnevno, prekovremeno, zabranjeno im je da imaju vise od jednog deteta... Katastrofa, ali nijedan medij ne sme da objavi prave podatke o Kini ili Africi. Drzava podstice Kineze da odlaze po svetu i prodaju kinesku robu, jer se tako unistavaju ostala trzista u svetu sa jeftinom robom (koja je jeftina zbog jeftine kineske radne snage). Na taj nacin ce uskoro narodi gde dodju Kinezi ziveti kao Kinezi u Kini. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 25.02.2012 16:27 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.02.2012 16:27
|
Skakac - poruka glasi: Postovani Mirpljube, Kako komentarisete mirotocive ikone u Pravoslavlju? Govorio sam o tome, pogledaj prethodne postove. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.02.2012 17:57
|
|
|
|
crnitrn |
Odgovorio 25.02.2012 18:55
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
|
|
|
split |
Odgovorio 25.02.2012 19:33
|
Član Odgovori: 202 Pristupio/la: 12.03.2011 18:16 Lokacija: Nepoznata |
Zanimljivo http://dnevnik.hr...stoji.html |
|
|
jedan jedini |
Odgovorio 25.02.2012 22:40
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 03.02.2012 18:13 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: http://vimeo.com/... Molim te za odgovor na ovo pitanje: Å¡ta bi Isus reko na ovo? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.02.2012 22:47
|
jedan jedini - poruka glasi: Molim te za odgovor na ovo pitanje: Å¡ta bi Isus reko na ovo? Pa Isus Hristos je rekao Isusu Navinu da pocisti sataniste u Hananu, a oni nisu bili gori od ovih evropskih. Prorok Ilija se salio na racun Valovih svestenika i rekao im da treba jace da vicu i da dozivaju Vala jer je Val "mozda zaspao, a mozda je otisao u toalet" (tako doslovno pise u originalu). Mi se salimo na racun gluposti evropskih satanista, iako bismo ih pocistili ako bi nam se ukazala prilika, jer oni nas hoce da pociste. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 25.02.2012 22:48 |
|
|
jedan jedini |
Odgovorio 25.02.2012 22:51
|
Miroljub Petrovic - poruka glasi: jedan jedini - poruka glasi: Molim te za odgovor na ovo pitanje: Å¡ta bi Isus reko na ovo? Pa Isus Hristos je rekao Isusu Navinu da pocisti sataniste u Hananu, a oni nisu bili gori od ovih evropskih. Prorok Ilija se salio na racun Valovih svestenika i rekao im da treba jace da vicu i da dozivaju Vala jer je Val "mozda zaspao, a mozda je otisao u toalet" (tako doslovno pise u originalu). Mi se salimo na racun gluposti evropskih satanista, iako bismo ih pocistili ako bi nam se ukazala prilika, jer oni nas hoce da pociste. Slažem se sa time. No, meÄ‘utim, zar ne bi mi trebali pozivati ljude na pokajanje i moliti za njih, a Bog će biti taj koji će poÄistiti ostalo. Pa i pisano je da će u poslednje dane samo Bog moći napraviti red a ne mi. U ostalom Isus je reko Navinu da poÄisti sataniste, ali kako ti znaÅ¡ da meÄ‘u njima nema možda koji bi se obratio... Mi ne znamo ko je sagreÅ¡io protiv Svetog Duha to samo Bog zna, i ako nam on to ne kaže bolje da ne radimo. Izmenio/la jedan jedini na 25.02.2012 22:54 Ko misli zlo Äiniti zvaće se zlikovac. (Priće 24:8)
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.02.2012 23:13
|
jedan jedini - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: jedan jedini - poruka glasi: Molim te za odgovor na ovo pitanje: Å¡ta bi Isus reko na ovo? Pa Isus Hristos je rekao Isusu Navinu da pocisti sataniste u Hananu, a oni nisu bili gori od ovih evropskih. Prorok Ilija se salio na racun Valovih svestenika i rekao im da treba jace da vicu i da dozivaju Vala jer je Val "mozda zaspao, a mozda je otisao u toalet" (tako doslovno pise u originalu). Mi se salimo na racun gluposti evropskih satanista, iako bismo ih pocistili ako bi nam se ukazala prilika, jer oni nas hoce da pociste. Slažem se sa time. No, meÄ‘utim, zar ne bi mi trebali pozivati ljude na pokajanje i moliti za njih, a Bog će biti taj koji će poÄistiti ostalo. Pa i pisano je da će u poslednje dane samo Bog moći napraviti red a ne mi. U ostalom Isus je reko Navinu da poÄisti sataniste, ali kako ti znaÅ¡ da meÄ‘u njima nema možda koji bi se obratio... Mi ne znamo ko je sagreÅ¡io protiv Svetog Duha to samo Bog zna, i ako nam on to ne kaže bolje da ne radimo. Kad neko iz neke kuce puca na mene i na moju porodocu, na moju bracu i moje prijatelje, ja necu da razmisljam da li u toj kuci "ima neko ko bi mozda mogao da se obrati", nego cu da sravnim celu kucu sa zemljom, ako imam mogucnost za to. Dakle, pusti te padavicarske, liberalno-hriscanske fraze. Nama usrana i satanisticka Evropa namece satanske zakone da bi od nas napravila sataniste pa da i mi sami sebi oduzimamo zivot. Jadni narodi Evrope rade za svoje gazde i izvrsavaju sva naredjenja za novac, ukljucujuci i raketiranje drugih naroda. Juce i danas imao sam predavanja u Amsterdamu. Ljudi sve razumeju sta pricam, ali da nesto promene u svojim zivotima je skoro nemoguce - samo prevrcu ocima i slezu ramenima, u stilu "mi to ne mozemo". Dakle, ko hoce, mogao je do sada milion puta da se okrene dobru, ali ljudi nece i ja necu da se bavim time kako ce Bog da ih dozove pameti, ako je to uopste moguce. Ja mogu da pomognem svakome gde mi se ukaze prilika, ali kada neko napada mene i moje bliznje, i ugrozava im zivot, veruj mi da necu birati sredstva da se branim. I tu nema nista nemoralno i anti-biblijski. |
|
|
jedan jedini |
Odgovorio 25.02.2012 23:22
|
Miroljub Petrovic - poruka glasi: jedan jedini - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: jedan jedini - poruka glasi: Molim te za odgovor na ovo pitanje: Å¡ta bi Isus reko na ovo? Pa Isus Hristos je rekao Isusu Navinu da pocisti sataniste u Hananu, a oni nisu bili gori od ovih evropskih. Prorok Ilija se salio na racun Valovih svestenika i rekao im da treba jace da vicu i da dozivaju Vala jer je Val "mozda zaspao, a mozda je otisao u toalet" (tako doslovno pise u originalu). Mi se salimo na racun gluposti evropskih satanista, iako bismo ih pocistili ako bi nam se ukazala prilika, jer oni nas hoce da pociste. Slažem se sa time. No, meÄ‘utim, zar ne bi mi trebali pozivati ljude na pokajanje i moliti za njih, a Bog će biti taj koji će poÄistiti ostalo. Pa i pisano je da će u poslednje dane samo Bog moći napraviti red a ne mi. U ostalom Isus je reko Navinu da poÄisti sataniste, ali kako ti znaÅ¡ da meÄ‘u njima nema možda koji bi se obratio... Mi ne znamo ko je sagreÅ¡io protiv Svetog Duha to samo Bog zna, i ako nam on to ne kaže bolje da ne radimo. Kad neko iz neke kuce puca na mene i na moju porodocu, na moju bracu i moje prijatelje, ja necu da razmisljam da li u toj kuci "ima neko ko bi mozda mogao da se obrati", nego cu da sravnim celu kucu sa zemljom, ako imam mogucnost za to. Dakle, pusti te padavicarske, liberalno-hriscanske fraze. Nama usrana i satanisticka Evropa namece satanske zakone da bi od nas napravila sataniste pa da i mi sami sebi oduzimamo zivot. Jadni narodi Evrope rade za svoje gazde i izvrsavaju sva naredjenja za novac, ukljucujuci i raketiranje drugih naroda. Juce i danas imao sam predavanja u Amsterdamu. Ljudi sve razumeju sta pricam, ali da nesto promene u svojim zivotima je skoro nemoguce - samo prevrcu ocima i slezu ramenima, u stilu "mi to ne mozemo". Dakle, ko hoce, mogao je do sada milion puta da se okrene dobru, ali ljudi nece i ja necu da se bavim time kako ce Bog da ih dozove pameti, ako je to uopste moguce. Ja mogu da pomognem svakome gde mi se ukaze prilika, ali kada neko napada mene i moje bliznje, i ugrozava im zivot, veruj mi da necu birati sredstva da se branim. I tu nema nista nemoralno i anti-biblijski. Dobro, na osnovu Äega procenjujeÅ¡ da su ti "bližnji" Å eÅ¡elj, Karadžić i Mladić da bi za njih bio spreman da naneseÅ¡ zlo narodu Holandije, velikom broju ljudi koje UOPÅ TE NE POZNAJEÅ za ovu trojicu Äiji moral, dobre namere i poÅ¡tenje su u svakom pogledu sumnjivi? Izmenio/la jedan jedini na 25.02.2012 23:25 Ko misli zlo Äiniti zvaće se zlikovac. (Priće 24:8)
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.02.2012 10:28
|
jedan jedini - poruka glasi: Dobro, na osnovu Äega procenjujeÅ¡ da su ti "bližnji" Å eÅ¡elj, Karadžić i Mladić da bi za njih bio spreman da naneseÅ¡ zlo narodu Holandije Ko je spreman da nanese zlo narodu Holandije? Pa ja sam o svom trosku dosao u Holandiju da narodu Holandije drzim seriju predavanja o zdravlju. To ne mogu da im kazem, jer oni ne mogu da shvate da ih neko dozivljava kao bracu po Bogu, da im zeli dobro, a da im trazi novac. velikom broju ljudi koje UOPÅ TE NE POZNAJEÅ Ja ih odlicno poznajem, jer sam odrzao stotinu predavanja na Zapadu i u detalje poznajem njihovu patologiju, kao i nacin kako eventualno moze da im se pomogne. Bas zato sto ih odlicno poznajem znam da ce vecina njih, kao narkomani, za novac ubijati svakog na koga njihove gazde upere prstom. Tako su nas ubijali u nedavnom radu na prostoru Bivse Jugoslavije. To su ljudi koji su u velikom broju programirani medijskim lazima, koji nisu u stanju da prepoznaju laz od istine, i sa kojima se manipulise na najstrasniji nacin. To su oni za koje Bog kaze da su, na zalost, kao "stoka koja se vodi na klanje", kao "ovce bez pastira". za ovu trojicu Äiji moral, dobre namere i poÅ¡tenje su u svakom pogledu sumnjivi? Iz ove tvoje izjave mogu lako da zakljucim da si duhovno bolestan, jer ne prepoznajes dobro od zla, ne prepoznajes one koji se zrtvuju za svoje bliznje od onih drugih. Lako je svakome naci manu, jer nema savrsenih, ali postoje oni koji RADE nesto pozitivno i koji su spremni da se zrtvuju za bliznje, i Bog takve (nesavrsene) koristi. A vi manolozi (strucnjaci za pronalazenje mana) cete i samom Bogu "pronaci" mane, dok u isto vreme nista korisno ne radite, vec filozofirate (blejite) oko teologije i opanjkavate svakog ko nesto korisno RADI. |
|
Predji na forum: |