pocetak foruma
|
|
NR |
Odgovorio 23.01.2012 09:05
|
Član Odgovori: 151 Pristupio/la: 05.01.2009 20:16 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Apis |
Odgovorio 23.01.2012 10:22
|
Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 14.01.2012 18:50 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube da li je za tebe Aleksandar Medvedev najbolji teolog posto sam procitao njegovu knjigu ,,Tajne Biblije,, i vidim da se sva tvoja tumacenja u potpunosti poklapaju sa njegovim? Ko je Aleksandar Medvedev,gde zivi, cime se bavi posto nisam nista uspeo da saznam o njemu? |
|
|
Petar237 |
Odgovorio 23.01.2012 11:32
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 21.01.2012 13:05 Lokacija: Beograd |
Molio bih profesore za VAs komentar na novu Bibliju u izdanju SPC sa dopunjenu devterokanonskim i dugokanonskim knjigama?Da li su oni normalni kuda to vodi? |
|
|
Apis |
Odgovorio 23.01.2012 12:07
|
Nema nista kontradiktorno. Postoje tri neba. Bog je na trecem nebu, a dva je stvorio. Sotona je zbacen sa treceg neba, a na kraju istorije ce biti zbacen i sa drugog neba na nasu planetu. Procitaj prethodne postove. To nije toliko vazno. P kako ce sotona biti zbacen na kraju istorije na nasu planetu? zar nije upravo sotona kusao na zemlji od prvoga coveka pa cak i hrista?odavno je on na zemlji Miroljube. |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 23.01.2012 14:03
|
Član Odgovori: 547 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: ÐлекÑандровац, Жупа |
Izmenio/la crnitrn na 25.01.2012 16:12 ‎СрпÑко-израелÑко пријатељÑтво הידידות סרבי ישר×לי‎
|
|
|
Apis |
Odgovorio 23.01.2012 15:15
|
Najvece cudo koje Bog cini jeste cudo promene ljudskih karaktera. Sva ostala cuda su demonska cuda. Bog veoma, veoma retko cini cuda koja predstavljaju neuobicajenu natprirodnu manifestaciju Svog delovanja. Tako da sva, doslovno sva cuda koja se desavaju danas na takozvanim "hriscanskim svetim mestima" su delo demona. Priznajem samo cudo promene ljudskih karaktera, a to se danas retko desava. Znaci Miroljube ti ne priznajes ni cuda iz biblije: 1.Grm koji gori ali ne sagoreva 2.pretvaranje nila u krv 3.napada iznsekata na useve u egiptu 4.presecanje crvenog mora 5.hranjenje u pustinji 40 god 6.hristovo vaskrasavanje mrtvih 7.apostolsko vaskrsavanje i lecenje bolesnih 8.hristov hod po vodi 9.hristovo gospodarenje vetrovima 10.hristovo vaskrsavanje lazara 11.danilo sa lavovima nepovredjen 12.navuhodonosor spaljuje tri jevreja koji nece da se poklone njegovom kipu ali ih spasava sin bozji mogao bi jos dosta cuda da nabrojim Miroljube kojima je bog delovao i dan danas deluje al dzaba kad ti izleda ne priznajes to njegovo delovanje.sto kaze onaj i mrtvu kad bi poceli da ustaju dzaba. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2012 15:34
|
Super Administrator Odgovori: 22607 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Slavoljub2 - poruka glasi: Miroljube gde se dede moje pitanje ? Pitao sam te da li si spreman za video duel sa evolucionistima.Mogu da ugovorim to ako si zainteresovan.Bilo bi fer da se sastanete "oci u oci" i resite neke zablude. Pa ako znas Tijanica, ili Verana Matica, ili Zeljka Mitrovica, i mislis da ce oni pristati za takvu emisiju, slobodno javi. Ali, nisu oni ludi da tako nesto emituju pa da natovare sebi bedu na vrat i da ih gazde iskljuce iz posla. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2012 15:36
|
Super Administrator Odgovori: 22607 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Sledeca je nagrada od pape. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2012 15:38
|
Apis - poruka glasi: Miroljube da li je za tebe Aleksandar Medvedev najbolji teolog posto sam procitao njegovu knjigu ,,Tajne Biblije,, i vidim da se sva tvoja tumacenja u potpunosti poklapaju sa njegovim? Za mene je najbolji teolog Isus Hristos, ja Njega kopiram. Ko je Aleksandar Medvedev,gde zivi, cime se bavi posto nisam nista uspeo da saznam o njemu? Cim saznam njegov broj cipela ili neku intrigu o njemu, javicu ti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2012 15:39
|
Petar237 - poruka glasi: Molio bih profesore za VAs komentar na novu Bibliju u izdanju SPC sa dopunjenu devterokanonskim i dugokanonskim knjigama?Da li su oni normalni kuda to vodi? Vec sam komentarisao u prethodnim postovima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2012 15:40
|
Apis - poruka glasi: Nema nista kontradiktorno. Postoje tri neba. Bog je na trecem nebu, a dva je stvorio. Sotona je zbacen sa treceg neba, a na kraju istorije ce biti zbacen i sa drugog neba na nasu planetu. Procitaj prethodne postove. To nije toliko vazno. Pa kako ce sotona biti zbacen na kraju istorije na nasu planetu? zar nije upravo sotona kusao na zemlji od prvoga coveka pa cak i hrista?odavno je on na zemlji Miroljube. Sotona ima pristuo Zemlji odavno, ali ima pristup i drugim svetovima. Dolazi dan kada ce biti ogranicen samo na Zemlju. |
|
|
Apis |
Odgovorio 23.01.2012 16:17
|
evo kako eu podrzava Iran u borbi protiv Izraela http://www.slobod...60390.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2012 16:29
|
Apis - poruka glasi: Najvece cudo koje Bog cini jeste cudo promene ljudskih karaktera. Sva ostala cuda su demonska cuda. Bog veoma, veoma retko cini cuda koja predstavljaju neuobicajenu natprirodnu manifestaciju Svog delovanja. Tako da sva, doslovno sva cuda koja se desavaju danas na takozvanim "hriscanskim svetim mestima" su delo demona. Priznajem samo cudo promene ljudskih karaktera, a to se danas retko desava. Znaci Miroljube ti ne priznajes ni cuda iz biblije: 1.Grm koji gori ali ne sagoreva 2.pretvaranje nila u krv 3.napada iznsekata na useve u egiptu 4.presecanje crvenog mora 5.hranjenje u pustinji 40 god 6.hristovo vaskrasavanje mrtvih 7.apostolsko vaskrsavanje i lecenje bolesnih 8.hristov hod po vodi 9.hristovo gospodarenje vetrovima 10.hristovo vaskrsavanje lazara 11.danilo sa lavovima nepovredjen 12.navuhodonosor spaljuje tri jevreja koji nece da se poklone njegovom kipu ali ih spasava sin bozji mogao bi jos dosta cuda da nabrojim Miroljube kojima je bog delovao i dan danas deluje al dzaba kad ti izleda ne priznajes to njegovo delovanje.sto kaze onaj i mrtvu kad bi poceli da ustaju dzaba. To su pojedinacna delovanja u istoriji i tu se vidi poseban obrazac Bozjeg delovanja. Daj da vidim gde se danas desavaju takva cuda. Desavaju se sitna demonska pilicarenja i prevare. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2012 16:31
|
Apis - poruka glasi: evo kako eu podrzava Iran u borbi protiv Izraela http://www.slobod...60390.html E kako si naivan. Ta "odluka" stupa na snagu 1. jula, ili drugim recima "na kukovo leto" to jest - nikad. Kad su uvodili sankcije Libiji i Srbiji stupalo je na snagu odmah, a ovde "jednog dana" - drugim recima - nikada. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2012 17:18
|
|
|
|
Petar Vlahovic |
Odgovorio 23.01.2012 18:11
|
Član Odgovori: 74 Pristupio/la: 16.08.2011 16:54 Lokacija: Srbija |
Evo da pozelim srecan rad sa sajtom Brak i porodica i da izbacim jedan online recnik koji prevodi sa 30 stranih jezika http://users.teol...Recnik.htm Ima da se prevede rec ili cela recenica. Recnik nije nesto mnogo precizan kada se prevodi recenica,ali moze da posluzi. Hebrejski je pod nazivom hebrew |
|
|
Apis |
Odgovorio 23.01.2012 18:41
|
A u onom gradu beÅ¡e jedna udovica i dolažaÅ¡e k njemu govoreći: Ne daj me mom suparniku. 4 I ne htede zadugo. A najposle reÄe u sebi: Ako se i ne bojim Boga i ljudi ne sramim, 5 No budući da mi dosaÄ‘uje ova udovica, odbraniću je, da mi jednako ne dolazi i ne dosaÄ‘uje. Sud. 16:16, Lk. 11:8 6 Tada reÄe Gospod: ÄŒujte Å¡ta govori nepravedni sudija. 7 A kamoli Bog neće odbraniti izbranih svojih koji Ga mole dan i noć? evo ovde Miroljube sta Bog misli o onome kako ti kazes ,,mantranju,,!! |
|
|
sananda |
Odgovorio 23.01.2012 20:50
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 01.01.2012 17:28 Lokacija: Nepoznata |
Kako je moguce izbeci vakcinaciju dece? Kada se dete ne vakcinise u skoli, roditelji dobijaju poziv da ga sami vode u dispanzer. Da li mogu trpeti neke sankcije ako to ne urade? Jel neko ima iskustva sa ovakvim situacijama? |
|
|
hidden12 |
Odgovorio 23.01.2012 20:56
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 20.01.2012 21:38 Lokacija: Nepoznata |
Dobro veÄe.PoÅ¡to sam pogledao na traži Å¡ta je imalo o islamu uopÅ¡te,i mogu da kažem da vam je poznavanje islama dosta povrÅ¡no,Å¡to je i donekle normalno jer ste na drugim poljima veoma jaki.Mada se dosta slažem sa vama i po nekim pitanjima iz islama.Da ne dužim previÅ¡e,evo jednog pitanja.PoÅ¡to u kuranu postoje dokazi da bog zaista postoji,Å¡to potvrÄ‘uje veliki broj ajeta,navedite mi nekoliko ajeta iz starog ili novog zaveta.Pod tim mislim da budu oni koji će danaÅ¡njeg Äoveka da trgnu iz letargije neverovanja.Evo ja cu da dam jedan primer a vi dajte neÅ¡to sliÄno.Sura 75, ajeti1-4, 1-kunem se danom kada smak svijeta nastupi,2-i kunem se duÅ¡om koja sebe kori,3-zar Äovek misli da kosti njegove nećemo sakupiti?,4-hoćemo,mi možemo stvoriti jagodice prsta njegovih ponovo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2012 21:08
|
Apis - poruka glasi: A u onom gradu beÅ¡e jedna udovica i dolažaÅ¡e k njemu govoreći: Ne daj me mom suparniku. 4 I ne htede zadugo. A najposle reÄe u sebi: Ako se i ne bojim Boga i ljudi ne sramim, 5 No budući da mi dosaÄ‘uje ova udovica, odbraniću je, da mi jednako ne dolazi i ne dosaÄ‘uje. Sud. 16:16, Lk. 11:8 6 Tada reÄe Gospod: ÄŒujte Å¡ta govori nepravedni sudija. 7 A kamoli Bog neće odbraniti izbranih svojih koji Ga mole dan i noć? evo ovde Miroljube sta Bog misli o onome kako ti kazes ,,mantranju,,!! Ocigledno da imas nekog "eksperta" koji ti tumaci Bibliju na paganski nacin. U Indiji imas hinduisticke gurue koji po ceo dan sebe sa prekrstenim nogama i "mole se". U stvari, oni mantraju i u stanju su transa. Oni nista ne rade, nista. Bozji koncept je koncept rada. Zapovest kaze: "Sest dana radi...", a sav nas rad treba da bude usmeren na stvaranju dobrih ljudi. Ako imas oci, da li oni koji se mole po ceo dan i noc (bukvalno po ceo dan i noc) stvaraju dobre ljude? I ja se molim "i danju i nocu", ali ne "po ceo dan i noc", kako su ti "objasnili" da je Isus hteo da kaze. Kakvo je to stvaranje dobrih ljudi kad nema porodice (nego celibat)? Razumem da neko putuje po svetu i pomaze ljudima, kao apostol Pave, pa nema porodicu, nego su mu porodica svi kojima pomaze, ali da se neko moli po ceo dan i noc, i da ne pricam sta sve ne, to je neozbiljno. Na terenu vidimo da su posledice takvog koncepta katastrofalne. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.01.2012 21:10 |
|
Predji na forum: |