Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
nikolos
Postovanje!
1. Iako je internet prepun raznoraznih saveta i recepata- da li se negde moze naci konkretno VAS predlog jelovnika za nedelju dana?

2. Da bi ocuvao ili povratio naruseno zdravlje, da li je sasvim dovoljno da covek svaki dan u godini, recimo, jede dva obroka i to, kao sto ste rekli
dorucak- zito, orasi, dve sveze vocke
rucak- zito, orasi, dve sveze povrcke

Zahvaljujem na odgovoru.

SexyTarantula
‎-ЖАЛОСТАН ЈЕ ТО СРБИН КОЈИ СЕ ОДРИЧЕ СВОГ СРПСТВА,И КОЈИ СЕ СТИДИ И НЕМА ЉУБАВИ ПРЕМА ЊЕМУ.

-АКО БУДЕ И СВЕШТЕНСТВО ПОДВЕДЕНО ПОД ЗАКОН ЋУТАЊА,ДА ЋУТИ КАД ТРЕБА ИСТИНУ ГОВОРИТИ,ОНДА ЦРКВЕ НЕЋЕ БИТИ.

СВЕТИ ВЛАДИКА НИКОЛАЈ

Petar Vlahovic
Pozdrav

Imam jedno pitanje u vezi prizivanja demona.

Iz sopstvenog iskustva stekao sam utisak da se demoni prizivaju kada se nista pametno ne radi ili kada covek radi neke stvari koje ne doprinose njegovom duhovnom ili fizickom ozdrvljenju ili poboljsanju. Jer to se slaze sa onom da je zaludan mozak omiljeno prebivaliste demona.

crni
A sto su nosili morti lazara, svetog save, i ostalih ko blesavi kroz ceo srednji vek od manastira do manastira? Jesu li u XX veku otkopali vasilija ostroskog i ukazivali mu cast?

Miroljub Petrovic
nikolos - poruka glasi:
Postovanje!
1. Iako je internet prepun raznoraznih saveta i recepata- da li se negde moze naci konkretno VAS predlog jelovnika za nedelju dana?

Evo jelovnika koji sam radio za jednog profesionalnog sportistu. Naravno, moguce su izmene u receptima:
www.cps.org.rs/je...

2. Da bi ocuvao ili povratio naruseno zdravlje, da li je sasvim dovoljno da covek svaki dan u godini, recimo, jede dva obroka i to, kao sto ste rekli
dorucak- zito, orasi, dve sveze vocke
rucak- zito, orasi, dve sveze povrcke

To jeste potrebno, ali nije dovoljno. Potrebno je da se ispostuju i ostali zakoni zdravlja. Imas o tome u mom predavanju sa donjeg linka:
http://vimeo.com/...

Sto se ishrane tice, umesto zita moze se koristiti i neka druga zitarica (jecam, ovas, kukuruz...), a umesto oraha neki drugi orasasti plod ili semenka (badem, lesnik, kikiriki, seme suncokreta, bindeve...).

Miroljub Petrovic
Petar Vlahovic - poruka glasi:
Pozdrav

Imam jedno pitanje u vezi prizivanja demona.

Iz sopstvenog iskustva stekao sam utisak da se demoni prizivaju kada se nista pametno ne radi ili kada covek radi neke stvari koje ne doprinose njegovom duhovnom ili fizickom ozdrvljenju ili poboljsanju. Jer to se slaze sa onom da je zaludan mozak omiljeno prebivaliste demona.

Dobro si zakljucio.

zvonko
Pomaze Bog Brate Miroljube danas na rts-u u emisiji kod onog masona Zike Nikolica imali su prilog o templarima nisam znao da je onaj Dejan Lucic toliko prolupao on je postao templar i sa odusevljenjem prica o tome tu su jos bili od poznatih licnosti bivsi sps-ovac Branislav Ivkovic i mnogi drugi polupani likovi.

crni
Miroljube posto znas hebrejski, zanima me kako na originalu glasi ono sto se prevodi sa: "ja sam onaj sto jeste" (ja sam onaj koji jesam) i kakav bi bio doslovan prevod svake od tih 5 reci?

Miroljub Petrovic
zvonko - poruka glasi:
Pomaze Bog Brate Miroljube danas na rts-u u emisiji kod onog masona Zike Nikolica imali su prilog o templarima nisam znao da je onaj Dejan Lucic toliko prolupao on je postao templar i sa odusevljenjem prica o tome tu su jos bili od poznatih licnosti bivsi sps-ovac Branislav Ivkovic i mnogi drugi polupani likovi.

Pa na RTS samo i dovode polupane. Ali, nece jos dugo. Blizi im se kraj.

Miroljub Petrovic
crni - poruka glasi:
Miroljube posto znas hebrejski, zanima me kako na originalu glasi ono sto se prevodi sa: "ja sam onaj sto jeste" (ja sam onaj koji jesam) i kakav bi bio doslovan prevod svake od tih 5 reci?

Imas u novom savremenom prevodu Biblije. Pise: "Jihje asher jihje" ili "bicu onaj sto zelim da budem". Treba da pocnes da ucis hebrejski.Smile

Dusan d
Isus kaze da je dosao da potvrdi i ispuni zakon i jos kaze,parafraziram,da dok je neba i zemlje iz zakona i prorockih kniga nece da se ukine ni jedno slovo.Matej 5,17.Ovde se jasno stari zavet potvrdjuje,neznam na osnovu cega ljudi kazu da stari zavet nevazi.

Takodje Isus kaze,parafraziram,da ako nebudemo imali vecu mudrost od fariseja i knjzevnika necomo da se spasemo.

Dali to znaci ako nebudemo bili pametniji od danasnjih konvecionalinih svestenika,politicara,profesora i drugih visokih autoriteta,mozemo da se slikamo?

Izmenio/la Dusan d na 14.01.2012 12:09

Miroljub Petrovic
Evo jedne odlicne guslarske pesme:

http://www.youtub...re=related

A evo i teksta pesme:

http://guslarskep...,99999999/

Miroljub Petrovic
Dusan d - poruka glasi:
Isus kaze da je dosao da potvrdi i ispuni zakon i jos kaze,parafraziram,da dok je neba i zemlje iz zakona i prorockih kniga nece da se ukine ni jedno slovo.Matej 5,17.Ovde se jasno stari zavet potvrdjuje,neznam na osnovu cega ljudi kazu da stari zavet nevazi.

Takodje Isus kaze,parafraziram,da ako nebudemo imali vecu mudrost od fariseja i knjzevnika necomo da se spasemo.

Dali to znaci ako nebudemo bili pametniji od danasnjih konvecionalinih svestenika,politicara,profesora i drugih visokih autoriteta,mozemo da se slikamo.

Svaka ti je ka' Njegoseva.

acoo
Gledam onaj jelovnik i cini mi se kada bih se samo tako hranio mozda bih mogao da vozim biciklo 3 sata,jer bih bio jako lagan (ne bi imao ni 50kg) ali zato ne bih mogao da podignem nista teze od stolice. Kako da izdrzimo mi koji se bavimo poslovima koji zahtevaju dosta fizickog napora sa takvim jelovnikom? Kako da izbacim veceru ili da ne jedem jos nesto osim toga sto ste naveli,a da ne oslabim?

Miroljub Petrovic
acoo - poruka glasi:
Gledam onaj jelovnik i cini mi se kada bih se samo tako hranio mozda bih mogao da vozim biciklo 3 sata,jer bih bio jako lagan (ne bi imao ni 50kg) ali zato ne bih mogao da podignem nista teze od stolice.

I ljudima koji meditiraju i uzimaju LSD čini se da putuju po svetovima, da se susreću sa bogovima, a ustvari su opsednuti demonima pa im se svasta pričinjava.

Kako da izdrzimo mi koji se bavimo poslovima koji zahtevaju dosta fizickog napora sa takvim jelovnikom?

Ljudi na ovakvoj ishrani su postizali najbolje sportske rezultate, a takvom hranom hrane se najjači organizmi u prirodi - slonovi, nosorozi, konji, magarci, volovi...

Kako da izbacim veceru ili da ne jedem jos nesto osim toga sto ste naveli,a da ne oslabim?

Nećeš da oslabiš, nego ćeš da ojačaš, a skinućeš višak kilograma. Napravi eksperiment dva dana, pa ćeš da vidiš. Ja kada sam na takvoj hrani ne treba mi večera.

neki deki
Сва модерна цивилизација није поколебала ни једну једину реч Светога Писма. Сва европска наука није у стању заменити ни једну једину заповест Господњу. Зато вам кажем: читајте Свето Писмо, да би разумели историју српску. Читајте Библију, да би на мрачном путу судби људских имали свећу у рукама.

Владика Николај Велимировић

Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!

Apis
Pozdrav Miroljube odgledao sam dosta vasih predavanja i ima dosta korisnih stvari koje covek moze da nauci,Narocito serijal nauka i problem smrti medjutim video sam da u predevanju Petrova stena ili Mojsijev kamen vi menjate sveto pismo odnosno ne vi nego mesijanski jevreji a cije vi tumacenje prihvatate.
zar se ne kaze na kraju same Biblije:
Сведочим сваком ко чује речи пророшт-
ва ове књиге: Ако неко нешто дода овоме,
Бог ће њему додати зла која су записана у
овој књизи. 19 А ако неко одузме нешто од
речи које су у књизи овог пророштва, Бог ће
му одузети његов део из књиге живота, и од
града светог, и од онога што је записано у
овој књизи.
20 Онај који сведочи о томе говори: ‘Да,
долазим брзо!’” Амин! Дођи, Господе Исусе!
21 Нека благодат Господа Исуса Христа бу -
де са свима вама! Амин.
zar ne mislite da je opasno i bogohulno da se radi tako nesto?

sananda
Kraljevski tretman: Biju i šikaniraju za državne pare

http://www.vesti0...avne-pare/

Elam
Miroljube, da li ste proucavali rasejavanje plemena Izraela, moze li se znati medju koje su se narode (danasnje) infiltrirali? Da li postoji literatura koja o tome moze barem ponesto da kaze?

Mika
Miroljube,da li planiras da odrzis predavanje o povezanosti muzike i duhovnosti?Znam da ima video na ovom forumu,u vezi toga,ali sam mislio na muziku sa nasih prostora.Retko ko obraca paznju na reci,odnosno poruku pesme.Evo jednog primera:

http://www.youtub...ideo_title

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.71 sekundi!