Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Midzo - poruka glasi:

Pozdrav, imate li neki predlog za lecenje herpesa? Tinktura, krema, melem...?

Javi se na mejl:

tinka
Poštovanje Miroljube, koja sela u Srbiji preporu?ujete za život?

Miroljub Petrovic
tinka - poruka glasi:

Poštovanje Miroljube, koja sela u Srbiji preporu?ujete za život?

Preporucujem sela gde ima neki pametan covek.

Miroljub Petrovic

Natalis
Poštovani, u kojoj epizodi Komentara Biblije je re? o sedmom pe?atu (iz knjige otkrivenja)?

Smile

Miroljub Petrovic
Natalis - poruka glasi:

Poštovani, u kojoj epizodi Komentara Biblije je re? o sedmom pe?atu (iz knjige otkrivenja)?

Treba da se pogleda moj serijal "Poslednji dogadjaji" da bi se razumela prica o sedmom pecatu, evo linka za taj serijal:

https://www.youtu...mp;pp=gAQB

Miroljub Petrovic

Mladen00
https://youtu.be/...
13 festival mladih srpskih guslara, Pluzine.

Bratstvo Koprivica

Covecica
Postovanje,

Kakvo je vase misljenje o sablaznjavanju? Mnogi hriscani kazu da je sablaznjavanje ako npr. dodjem kod neke random svetovne osobe i ne zelim da jedem ono što oni jedu - zbog zdravlja. Ako je tako, onda neko moze da nam kaze "hajde da meditiramo kao nekada" i ja ako odbijem, to zna?i da sam sablaznila tog pagana?

Ako tako gledamo onda pagane možemo sablazniti sta god da radimo i onda zna?i da radimo sve sto oni rade? Zar se onda ne misli da ne pokolebamo zapravo ljude u veri a ne bilo koga?

Crni97
U Genezi 3:8
("Kasnije su culi glas Gospoda Boga, koji je isao vrtom u vreme kad zahladi, pa su se covek i njegova zena sakrili od lica Gospoda Boga medju drvecem u vrtu.)

Da li je Isus taj koji je isao vrtom i od koga su se sakrili?

korisnik34253
Je li se moze koristiti kokosovo ulje za zdravije zube?

Miroljub Petrovic
Covecica - poruka glasi:

Postovanje,

Kakvo je vase misljenje o sablaznjavanju? Mnogi hriscani kazu da je sablaznjavanje ako npr. dodjem kod neke random svetovne osobe i ne zelim da jedem ono što oni jedu - zbog zdravlja. Ako je tako, onda neko moze da nam kaze "hajde da meditiramo kao nekada" i ja ako odbijem, to zna?i da sam sablaznila tog pagana?

Ako tako gledamo onda pagane možemo sablazniti sta god da radimo i onda zna?i da radimo sve sto oni rade? Zar se onda ne misli da ne pokolebamo zapravo ljude u veri a ne bilo koga?

Sta god pametno da uradis sablaznices neke ljude, ali kad se eksponiras kao ozbiljna i vredna osoba, onda ce te vecina uvazavati, iako im se to nece svideti kako zivis.

Miroljub Petrovic
Crni97 - poruka glasi:

("Kasnije su culi glas Gospoda Boga, koji je isao vrtom u vreme kad zahladi, pa su se covek i njegova zena sakrili od lica Gospoda Boga medju drvecem u vrtu.)

Ne moze da se zakljuci da li je bio Isus ili Bog Otac. Moguce da je Otac jer On kaze da ce doci potomak zene koji ce stati zmiji na glavu.

Miroljub Petrovic
korisnik34253 - poruka glasi:

Je li se moze koristiti kokosovo ulje za zdravije zube?

Da bi imao zdrave zube moras zdravo da zivis i da pazis sta jedes i pijes, dakle iznutra, a najbolja spoljna higijena je donja pasta za zube:

https://institutz...a-za-zube/

Jokic Ilija

ndukan
Nedavno sam otkrio "Komentari Biblije" na youtube i hteo bih da se zahvalim i pohvalim vaš rad. Zaista se vidi veliko poznavanje materije i to veoma prija. ?estitam i zahvaljujem se još jednom!

Hteo bih ovde da postavim pitanje svima, da li neko možda ima "Biblija - novi savremeni prevod" u formatu za Kindle (.mobi i .epub ) ?

Izmenio/la ndukan na 24.12.2024 08:56

Crni97
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Crni97 - poruka glasi:

Ne moze da se zakljuci da li je bio Isus ili Bog Otac. Moguce da je Otac jer On kaze da ce doci potomak zene koji ce stati zmiji na glavu.

Da li to nije protivno Jevandjelju po Jovanu 1:18 (Boga niko nije vidio nikad: jedinorodni sin koji je u naru?ju o?inom, on ga javi) ? Ili je moguce da se Bog Otac prikazao u nekom drugom obliku, kao npr Mojsiju?

Miroljub Petrovic
Crni97 - poruka glasi:

Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Crni97 - poruka glasi:

Da li to nije protivno Jevandjelju po Jovanu 1:18 (Boga niko nije vidio nikad: jedinorodni sin koji je u naru?ju o?inom, on ga javi) ? Ili je moguce da se Bog Otac prikazao u nekom drugom obliku, kao npr Mojsiju?

Nigde ne pise da se Bog pojavio licem k licu Adamu, samo se kaze da se Adam cuo Bozji glas. Dakle, ako je to bio Bog Otac, onda ga Adam nije video, vec samo cuo. Mozda je tada Bog komunicirao sa Adamom kao Trojstvo. To ne znamo i to je skroz nebitno.

Vojvoda777
Pozdrav. Zanima me da li ?e se nastaviti serijal "Arheologija i Biblija" i takodje imam jedno usputno pitanje u vezi vaše debate sa Predragom Mitrovi?em jer vidim da je više nema na kanalu Saše pa šta se tu desilo?

Miroljub Petrovic
Vojvoda777 - poruka glasi:

Pozdrav. Zanima me da li ?e se nastaviti serijal "Arheologija i Biblija" i takodje imam jedno usputno pitanje u vezi vaše debate sa Predragom Mitrovi?em jer vidim da je više nema na kanalu Saše pa šta se tu desilo?

Nastavice se serijal "Arheologija i Biblija" kad budem imao vise vremena da se bavim proucavanjem te teme, posto sada proucavam nesto drugo... Debata sa Predragom Mitrovicem je uklonjena jer smo i on i ja prestali da se bavimo komentarisanjem kanalizacije koja se zove "politika", i bilo je besmisleno sto smo uopste pricali na politicke teme na takav nacin. Politika je vestina manipulisanja glupacima, bez trunke morala, i tu nema mesta za ozbiljnog coveka.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.05 sekundi!