Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
SLAVISA73
Слажем се ,такође са мојим саговорником да нигдје у Светом писму није наведено да је Мојсије васкрснут, али се појавио пред Господом.Остали сте ми дужни на други дио питања.Шта је са исцјељењима које се дешавају преко Светог Василија, слава му и милост.Прочитао сам о многим исцјељењима, а и лично сам упознао доста свједока његових јављања и исцјељења.

Miroljub Petrovic
revnitelj - poruka glasi:
Uvazeni Miroljube. Tvoje knjige su me podstakle da intezivno proucavam Sveto Pismo, i na tome sam ti veoma zahvalan. Veoma cijenim tvoj rad i mislim da preko tebe Bog čini veliko djelo ne samo u nasem, nego i u drugim narodima. Ali, ako dozvolis, ne bih se slozio sa tobom po pitanju tvoje izjave o stanju mrtvih. Iz Svetog Pisma citamo da je Ilija vaznet na nebo, ali nigdje ne možemo pročitati da je Mojsije nakon smrti vaskrsnut i vaznet na nebo. Jesi uvaženi potomak, ali vjerujem da se po pitanju stanja duše nakon smrti tvoji preci ne bi složili sa tobom, a posebno arhimandrit Grigorije Drekalovic od Kastriotovica. Toliko od mene, uvazeni Miroljube, i ne zameri sto sam se usudio da progovorim koju.

Nije nikakav problem da se ne slozimo oko nekih stvari. Braca smo, pa mozemo bratski o svemu da raspravljamo. Sto se tice Mojsija, u Bibliji se kaze (kada s eopisuje njegova smrt) da mu nigde nije nadjen grob, u Rimljanima 5,14 se kaze da je "smrt carovala od Adama do Mojsija" (tekst ukazuje da je Mojsije vaskrsnut), a u Judinoj poslanici se kaze da se predvodnik andjela (arhiandjeo) Mihajlo (Isus) "raspravljao sa Sotonom za telo Mosijevo", ocigledno zato sto se Sotona bunio protiv Mojsijevog vaskrsenja, jer on smatra da su svi umrli njegovi.

mrtre
Postovani Miroljube,
Zanima me vase misljenje o problemu genetski modifikovane hrane i kako mozemo da se zastitimo?

Mika
Isus kaze:"Dajte caru carevo,a Bogu Bozije".Da li sam ja gresan pred Bogom ako koristim "rupe" u zakonu sekularne drzave,a trudim se da zivim ispravno i moralno pred Bogom i ljudima.Naime,van sam sistema,bavim se proizvodnjom hrane na zakupljenoj zemlji(cak i placanje zakupa ide u kesu ne preko banke,nema ugovora, samo rec na rec),nisam registrovan tako da ne placam porez na delatnost,ali nikog nisam prevario, vec zivim i funkcionisem od svog rada i Bozije milosti.Prodajem povrce na pijaci starim musterijama, iako nemam sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti(ne placam "reket"Wink),ali imam savest koja me vodi?Dakle ne dajem caru ,jer nemam zemlju u vlasnistvu.Porez placa vlasnik.Pozdrav!

Izmenio/la Mika na 10.10.2011 20:57

Miroljub Petrovic
SLAVISA73 - poruka glasi:
Slаžem se ,tаkođe sа mojim sаgovornikom dа nigdje u Svetom pismu nije nаvedeno dа je Mojsije vаskrsnut, аli se pojаvio pred Gospodom.

Objasnio sam u prethodnom postu.

Ostаli ste mi dužni nа drugi dio pitаnjа.Štа je sа iscjeljenjimа koje se dešаvаju preko Svetog Vаsilijа, slаvа mu i milost.Pročitаo sаm o mnogim iscjeljenjimа,

Iscelenja koja se javljaju na Ostrogu mogu biti dve vrste: 1) kada dodje neko ko je iskren i neupucen, i moli se Bogu, pa mu Bog pomogne. Ovakvi slucajevi iscelenja na Ostrogu su retki. 2) kada dodju demonizovani ljudi i mole se mrtvom coveku (sto je hula na Boga), i onda se demon privremeno povuce od coveka i on kaze kako mu je pomogao Vasilije. Ovakva je velika vecina iscelenja na Ostrogu. Dakle, proces "iscelenja" ovde je isti kao kada se ode kod vracare i coveku bude "bolje" jer se demon privremeno povuce od njega, i tako se napravi reklama vracari. Znam coveka koji je imao psihickih problema, otisao je na Ostrog i desilo se "cudo". Ispolagao je 5 ispita za 3 meseca, i svi su o tome pricali, i hvalili cuda na Ostrogu. Posle 3 meseca momak je totalno psihicki propao, sada ga otac vodi za ruku po naselju kao teskog psihickog bolesnika.

Dakle, Vasilije Ostroski je bio znamenit covek, ali to sto se radi sa njegovim posmrtnim ostacima i molitve njemu (mrtvom coveku) je klasicno krsenje duhovnih zakona, hula na Boga i prizivanje demona.

Dovoljno je samo pogledati pisane izvestaje ljudi koji su se molili ovom mrtvom znamenitom coveku i koji su se "izlecii". Sve su to bili ljudi koji su imali psihicke probleme tipa: panicni napadi, epilepsija, sizofrenija, nocno mokrenje i sl. Dakle, sve su to slucajevi demonizovanih ljudi od kojih se demon privremeno povukao, a ljudi komentarisu kako se covek izlecio.

Odgovorno tvrdim da je ono sto se desava na Ostrogu velika sramota za pravoslavlje, prizivanje prokletstva na narod i stravicna zloupotreba znamenitog coveka, i religije uopste.

а i lično sаm upoznаo dostа svjedokа njegovih jаvljаnjа i iscjeljenjа.

To su javljanja kao i javljanja Device Marije u Medjugorju - u pitanju su javljanja demona koji simuliraju pomenute osobe, kao kada je Saul isao kod vracare pa je ova prizvala demona koji je simulirao mrtvog Samuila.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 10.10.2011 21:48

Miroljub Petrovic
mrtre - poruka glasi:
Postovani Miroljube,
Zanima me vase misljenje o problemu genetski modifikovane hrane i kako mozemo da se zastitimo?

Imas o tome detaljno u knjizi "Seme unistenja" na ovom sajtu. Od toga mozemo da se zastitimo tako sto cemo imati svoju bastu sa zdravim semenom.

Miroljub Petrovic
Mika - poruka glasi:
Isus kaze:"Dajte caru carevo,a Bogu Bozije".Da li sam ja gresan pred Bogom ako koristim "rupe" u zakonu sekularne drzave,a trudim se da zivim ispravno i moralno pred Bogom i ljudima.Naime,van sam sistema,bavim se proizvodnjom hrane na zakupljenoj zemlji(cak i placanje zakupa ide u kesu ne preko banke,nema ugovora, samo rec na rec),nisam registrovan tako da ne placam porez na delatnost,ali nikog nisam prevario, vec zivim i funkcionisem od svog rada i Bozije milosti.Prodajem povrce na pijaci starim musterijama, iako nemam sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti(ne placam "reket"Wink),ali imam savest koja me vodi?Dakle ne dajem caru ,jer nemam zemlju u vlasnistvu.Porez placa vlasnik.Pozdrav!

Dobro radis.

NR
СРС: Не У ЕУ
Српска радикална странка (СРС) заказала је за среду, 12. октобра, протест испред зграде председника Републике Србије, због опредељености власти Србије, предвођене председником Борисом Тадићем, да наставе прозападну политику и процес кандидовања Србије за улазак у Европску унију (ЕУ).

http://www.rtv.rs...77632.html

biciklista2011
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
mrtre - poruka glasi:
Postovani Miroljube,

Imas o tome detaljno u knjizi "Seme unistenja" na ovom sajtu. Od toga mozemo da se zastitimo tako sto cemo imati svoju bastu sa zdravim semenom.

Занимљиво питање и одговор. Ја бих докторе имао да питам нешто везано за ово. Колико сам ја упознат (а исправите ме ако гријешим) гдје год окренемо све је генетски модификовано. У пољопривредној апотеци највише људи купује сјеме и то сади. Нпр. један рођак ми се жалио да када роди то што је посадио више се сјеме од њега наводно не може искористити (е сад не знам да ли је то истина али тако каже). Наводно то сјеме је за ЈЕДНОКРАТНУ УПОТРЕБУ. Ако је ово тачно, гдје ја да нађем онда чисто природно сјеме? Иначе нисам баш много упознат са пољопривредом, али ваља сакупити мало знања. Smile

"Ako čovek nije stvoren od Boga, zašto je on onda jedino srećan u Bogu?"
- Blaise Pascal

‎"Neće svaki koji mi govori: Gospode! Gospode! Ući u carstvo nebesko; no koji čini po volji Oca mog koji je na nebesima."
- Matej 7:2

Miroljub Petrovic
biciklista2011 - poruka glasi:
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
mrtre - poruka glasi:
Postovani Miroljube,

Zаnimljivo pitаnje i odgovor. Jа bih doktore imаo dа pitаm nešto vezаno zа ovo. Koliko sаm jа upoznаt (а isprаvite me аko griješim) gdje god okrenemo sve je genetski modifikovаno. U poljoprivrednoj аpoteci nаjviše ljudi kupuje sjeme i to sаdi. Npr. jedаn rođаk mi se žаlio dа kаdа rodi to što je posаdio više se sjeme od njegа nаvodno ne može iskoristiti (e sаd ne znаm dа li je to istinа аli tаko kаže). Nаvodno to sjeme je zа JEDNOKRATNU UPOTREBU. Ako je ovo tаčno, gdje jа dа nаđem ondа čisto prirodno sjeme? Inаče nisаm bаš mnogo upoznаt sа poljoprivredom, аli vаljа sаkupiti mаlo znаnjа.

Moras da se raspitas kod ljudi koji se bave proizvodnjom organske hrane, oni imaju seme.

Ratko
Da evropejstvo i okultizam moraju da idu zajedno, svedoči i kratak razgovor sa glavnim astrologom naprednjaka, Jorgovankom Tabaković.

http://www.vesti0...astrolozi/

Jovan Miljanic CG
Pročitao sam skoro sve što si pisao. Viđu ja da si ti učeniji od popova i da su oni izvrnuli ono što piše u Bibliju. Bravo ti ga sokole moj. E neka si očitao lekciju i ovome Slaviši, sumnjiva je to rabota pod Ostrog, čuo sam ponešto i od drugije ljudi.

oldnick
zanima me zasto David nije kaznio najstarijeg sina kada mu je silovao kci, to bi sprecilo zla koja je posle uradio njen brat

Miroljub Petrovic
SLAVISA73 - poruka glasi:
Зашто је мој одговор и зашто су моја питања избрисана. ...

Zato sto ponavljas istu pricu po sto puta, i zato sto to sto pises nije tacno. Ljudi su culi sta mislis i nema potrebe da se ponavljas.

Miroljub Petrovic
chuck norris2 - poruka glasi:
Miroljube, ako ti treba pomoć da pobijemo neznabošce, stari Chucky je još uvjek u formi. Ti na konja a ja ću džipom i idemo prvo da oslobodimo Srbiju i komšiluk a onda selimo u Izrael da sredimo zulufare i Evropljane i uspostavimo teokratiju.

Ne treba niko da se pobija, vec da se ljudi prizivaju pameti. A likvidacija ide na kraju, kad se ne bude imalo kud, i to ce Bog da odradi preko onih koje odabere ili On licno.

Miroljub Petrovic
oldnick - poruka glasi:
zanima me zasto David nije kaznio najstarijeg sina kada mu je silovao kci, to bi sprecilo zla koja je posle uradio njen brat

Nije kaznio iz istog razloga zbog kojeg ni danas roditelji ne kaznjavaju svoju decu pa sve ide u propast.

miki

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 11.10.2011 14:25

gvaihir
Da li demoni osim sto coveka mogu da poremete psihicki mogu da uticu i na pojavu nekih telesnih bolesti ,posto sam cuo da ima slucaja obolelih ljudi od nekih telesnih bolesti ,koji su se navodno izlecili uz pomoc cudotvornih ikona.

Miroljub Petrovic
gvaihir - poruka glasi:
Da li demoni osim sto coveka mogu da poremete psihicki mogu da uticu i na pojavu nekih telesnih bolesti ,posto sam cuo da ima slucaja obolelih ljudi od nekih telesnih bolesti ,koji su se navodno izlecili uz pomoc cudotvornih ikona.

Naravno.

SLAVISA73
видим да сам вас увриједио, па се извињавам.Није ми био циљ да вас вријеђам.Ваш форум је веома интерансантан а посебно ваша предавања.Сам Господ је рекао да погину његов народ не познајући његову науку, а и ви сами кажете да треба истраживати. Да се не бих понављао поставио бих вам питање: да ли сте истраживали шта бива са душом након смрти, да ли је душа свјесна или несвјесна, да ли задржава своја сјећања, размишљања,страх,радост,тугу и гдје одлази.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.61 sekundi!