pocetak foruma
|
|
slobodanakaunt |
Odgovorio 20.09.2011 00:45
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 05.07.2011 10:17 Lokacija: Nepoznata |
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.09.2011 09:18 |
|
|
revnitelj |
Odgovorio 20.09.2011 07:21
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 11.04.2011 10:50 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Petar Vlahovic - poruka glasi: Miroljube,Å¡tа misliÅ¡ o ovome? http://www.youtub...re=related Jel su ovo sаmo prаzne priÄe а od delа niÅ¡tа? Jedan prijatelj mi je pricao da je razgovarao sa ruskim ambasadorom u Beogradu i da ga je pitao, zasto Rusija ne podrzi Srbiju na neki konkretniji nacin, a ovaj mu je orgovorio da niko od vlasti u Srbiji nije zainteresovan za rusku pomoc. Koliko je iskren taj odgovor, stvarno ne znam. Cinjenica je da sadasnja vlast gleda da se sto vise dodvori zapadnoj Evropi, a na Ruse gledaju kao na neke primitivce i zaostale, iako su Rusi daleko ispred razvaljene Evrope (jos je nisu dostiglu u moralnom posrnucu). Sa druge strane, znamo da je Putin bio vise puta kod pape, da je odlikovao Mesica ordenom za "borbu protiv fasizma", podrzava okupaciju Libije, tako da tu nisu cista posla. Evo dokaz za ovu tvrdnju http://www.youtub...re=related Izmenio/la revnitelj na 20.09.2011 07:24 Ako, dakle, jedete, ako li pijete, ako li Å¡to drugo Äinite, sve na slavu Božiju Äinite.
|
|
|
StefanD |
Odgovorio 20.09.2011 15:16
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 20.09.2011 15:06 Lokacija: Nepoznata |
Gospodine Miroljube vec duze vreme pratim forum i procitao sam dosta navedenog materijala - nalazim ga vrlo korisnim, hvala puno. Na donjem linku je clanak o stvaranju 'proevropske" SPC sto ide u prilog onome sto ste vise puta spominjali o smeru u kome se 'gura' nasa crkva: http://www.vaselj...opska-spc/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.09.2011 16:29
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
StefanD - poruka glasi: Gospodine Miroljube vec duze vreme pratim forum i procitao sam dosta navedenog materijala - nalazim ga vrlo korisnim, hvala puno. Na donjem linku je clanak o stvaranju 'proevropske" SPC sto ide u prilog onome sto ste vise puta spominjali o smeru u kome se 'gura' nasa crkva: http://www.vaselj.../?lang=lat Treba biti vrlo oprezan sa informacijama koje dolaze od Vikiliksa. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.09.2011 16:40 |
|
|
peki_90 |
Odgovorio 20.09.2011 17:01
|
Član Odgovori: 100 Pristupio/la: 05.03.2011 16:02 Lokacija: Nepoznata |
aleksandar993 - poruka glasi: Каква ви иÑкуÑтва имате Ñа тим и које је ваше мишљење ? Све најбоље. kad god sam nekom sirotanovicu dao nesto, pojeo sam govno (da izvinu deca) i kasnije se debelo kajao. Размишљам конкретно шта Ñледеће,можда да уплатим на жиро-рачун двери или за ÑрпÑко-хебрејÑки речник можда ? uplati sebi kurs spanskog i odseli se u mexicooo Miroljub Petrovic de si miki, nije me bilo sto godina spominjao si neko volontiranje u jerusalimu, pa bi da te pitam nesto u vezi s tim kako si siguran da to nije neka prevara? traze da im posaljem sliku, pasos, broj lk, maticni broj i sve ostale podatke... dobro da nisu trazili broj kreditnih kartica da li pustaju nas pedere tamo? ima li nam opstanka msm, necu da postanem gay ikona izraela, ali cisto pitam hehe i plasim se da me ne proglase stranim placenikom, posto ja podrzavam arape u jevrejsko-arapskom sukobu salim se Izmenio/la peki_90 na 20.09.2011 17:12 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.09.2011 17:50
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
peder_90 - poruka glasi: aleksandar993 - poruka glasi: Каква ви иÑкуÑтва имате Ñа тим и које је ваше мишљење ? Све најбоље. :D kad god sam nekom sirotanovicu dao nesto, pojeo sam govno (da izvinu deca) i kasnije se debelo kajao. ;) Davao si pederima koji su glumili da su siromasni. Znas kako, svaki peder ima svoju tuznu pricu, i ti si se navukao. Postoji znanje, a postoji mudrost. Znanje se stice ucenjem raznih vestina, a mudrost se stice od Boga. Dakle, kad budes bio biblijski religiozan i kada budes ucio od Boga, znaces i gde treba da pomazes, a ne samo sa kim treba da ides u krevet, sta da jedes, itd, itd. Размишљам конкретно шта Ñледеће,можда да уплатим на жиро-рачун двери или за ÑрпÑко-хебрејÑки речник можда ? uplati sebi kurs spanskog i odseli se u mexicooo :D Peki, Meksiko je leglo jezuita, tako da tamo ima svestenika gejeva koliko hoces. To je dobra destinacija za tebe, ako ne mislis da se dovodis u red. Miroljub Petrovic de si miki, nije me bilo sto godina :D Nema te, mi se zabrinuli da te nisu proglasili za dekana fakulteta u Vatikanu, da si mozda tamo postao profesor seksologije. spominjao si neko volontiranje u jerusalimu, pa bi da te pitam nesto u vezi s tim kako si siguran da to nije neka prevara? traze da im posaljem sliku, pasos, broj lk, maticni broj i sve ostale podatke... dobro da nisu trazili broj kreditnih kartica Moj prijatelj je tamo i imam informaciju iz prve ruke. da li pustaju nas pedere tamo? ima li nam opstanka msm, necu da postanem gay ikona izraela, ali cisto pitam hehe Mislim da primaju i pedere, ali nisam siguran da je dobro da to istices. Mozda te isprebijaju neki zulufari. i plasim se da me ne proglase stranim placenikom, posto ja podrzavam arape u jevrejsko-arapskom sukobu :D salim se Samo pusti zulufe, i sve ce biti ok. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.09.2011 17:51 |
|
|
biciklista2011 |
Odgovorio 20.09.2011 21:51
|
Član Odgovori: 19 Pristupio/la: 01.07.2011 17:17 Lokacija: Banja Luka |
http://www.klubzd... Страница на којој Ñе може наћи доÑта добрих Ñавјета о здрављу. Иначе имате и чаÑÐ¾Ð¿Ð¸Ñ Ð—Ð´Ñ€Ð°Ð²Ð¾Ð–Ð¸Ð²Ð¾. "Ako Äovek nije stvoren od Boga, zaÅ¡to je on onda jedino srećan u Bogu?"
- Blaise Pascal ‎"Neće svaki koji mi govori: Gospode! Gospode! Ući u carstvo nebesko; no koji Äini po volji Oca mog koji je na nebesima." - Matej 7:2 |
|
|
_Ivan_ |
Odgovorio 21.09.2011 10:15
|
Član Odgovori: 118 Pristupio/la: 24.05.2009 19:20 Lokacija: pancevo |
|
|
|
vatrogascispasiocins |
Odgovorio 21.09.2011 10:32
|
Član Odgovori: 55 Pristupio/la: 30.07.2009 08:26 Lokacija: Nepoznata |
Vatru gasi brata spasi
|
|
|
NR |
Odgovorio 21.09.2011 11:13
|
Član Odgovori: 151 Pristupio/la: 05.01.2009 20:16 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.09.2011 15:07
|
vatrogascispasiocins - poruka glasi: http://www.youtub...ture=share Nama kad je i najteže mi igramo Prepoznao sam te, ti si onaj u beloj kosulji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.09.2011 15:08
|
Gotov si, dolaze uskoro i po tebe. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.09.2011 15:11
|
Rekao sam ti ja da CPS uskoro dolazi na vlast. Odmah uvodimo gusle kao predmet u muzickim skolama, a posle sve ostalo sto sledi. |
|
|
electronpn |
Odgovorio 21.09.2011 18:21
|
Član Odgovori: 160 Pristupio/la: 16.02.2008 13:45 Lokacija: Paracin |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Rekao sam ti ja da CPS uskoro dolazi na vlast. Odmah uvodimo gusle kao predmet u muzickim skolama, a posle sve ostalo sto sledi. Jao, ne moj gusle. Nisam ni jedan klip koji si postavio odslusao do kraja. Deluje mi kao one "narikace na sahranama". Text je odlican al kad bi moglo u nekoj drugoj verziji. Recimo da ga preradi Balkanika ili Belo Platno. To bi onda bio hit. Mogao bi da ide na evroviziji. (Salim se za evroviziju). |
|
|
peki_90 |
Odgovorio 21.09.2011 18:42
|
Član Odgovori: 100 Pristupio/la: 05.03.2011 16:02 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Rekao sam ti ja da CPS uskoro dolazi na vlast. Odmah uvodimo gusle kao predmet u muzickim skolama, a posle sve ostalo sto sledi. gusle bodu uÅ¡i je l može duvaÄki instrument, a da nije truba? nego teo sam da te pitam je l ti joÅ¡ uvek radi onaj centar za leÄenje homoseksualaca? mogao bi da me primiÅ¡ kao delegaciju, Äisto da vidim Å¡ta radite i kako živo me zanima gde se nalazite? Izmenio/la peki_90 na 21.09.2011 18:46 |
|
|
Dusan d |
Odgovorio 21.09.2011 19:25
|
Član Odgovori: 185 Pristupio/la: 29.11.2010 17:30 Lokacija: Brda |
Meni gusle ne bodu usi,to je bas prava muzika za moje usi,najvise gusle i slusam od muzike,pravi melem za dusu. Kad smo kod gusala iskreno da kazem da mi guslarske pesme dizu moral i duh dok ih slusam nekako nadahnu me,planiram i da kupim jedne pa i ja da guslam.Guslarske pesme nisu prazne price vec opisuju istinite dogadjaje i slavnu nasu istoriju.Prava duhovna hrana. Izmenio/la Dusan d na 21.09.2011 19:30 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.09.2011 20:53
|
electronpn - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Rekao sam ti ja da CPS uskoro dolazi na vlast. Odmah uvodimo gusle kao predmet u muzickim skolama, a posle sve ostalo sto sledi. Jao, ne moj gusle. Nisam ni jedan klip koji si postavio odslusao do kraja. Deluje mi kao one "narikace na sahranama". Text je odlican al kad bi moglo u nekoj drugoj verziji. Recimo da ga preradi Balkanika ili Belo Platno. To bi onda bio hit. Mogao bi da ide na evroviziji. (Salim se za evroviziju). Vazi, uzecemo i tvoje misljenje u obzir, samo da prvo dodjemo na vlast. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.09.2011 21:12
|
peder_90 - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Rekao sam ti ja da CPS uskoro dolazi na vlast. Odmah uvodimo gusle kao predmet u muzickim skolama, a posle sve ostalo sto sledi. gusle bodu uÅ¡i :) je l može duvaÄki instrument, a da nije truba? Moze frula. nego teo sam da te pitam je l ti joÅ¡ uvek radi onaj centar za leÄenje homoseksualaca? :) mogao bi da me primiÅ¡ kao delegaciju, Moze, spremicemo ti crveni tepih, a mi cemo svi da obucemo kravate i odela. Äisto da vidim Å¡ta radite i kako :D živo me zanima. Samo da znas da postoji rizik da postanes kao jedan od nas, a onda ce tvoji dosadasnji pajtosi da te proglase izdajnikom, neces moci da budes ministar u Vladi Srbije, a mozda ti se toliko svidi sta radimo da ces traziti da budes dobrovoljac za oslobodjenje Krajine, Kosova, Zapadne obale i Gaze. gde se nalazite? :) Mi smo svuda, zar ne vidis? Javi se na e-mail: pa cemo da organizujemo susret na najvisem nivou. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.09.2011 21:13
|
Dusan d - poruka glasi: Meni gusle ne bodu usi,to je bas prava muzika za moje usi,najvise gusle i slusam od muzike,pravi melem za dusu. Kad smo kod gusala iskreno da kazem da mi guslarske pesme dizu moral i duh dok ih slusam nekako nadahnu me,planiram i da kupim jedne pa i ja da guslam.Guslarske pesme nisu prazne price vec opisuju istinite dogadjaje i slavnu nasu istoriju.Prava duhovna hrana. Tako je sokole! Moracemo da otvorimo Fakultet za gusle da malo edukujemo ove patriote sto ne vole gusle. |
|
|
nikola |
Odgovorio 21.09.2011 21:26
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
|
|
Predji na forum: |