pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.08.2011 00:08
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
kole997 - poruka glasi: Cuo sam da ako se krompir jede svez izaziva povisenu telesnu temperaturu, da li je to tacno? Nije tacno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.08.2011 09:55
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Å KOLA U GODINAMA 1981. I 2011. (Prevedeno i adaptirano iz slovenaÄkih novina Glosa.) Situacija 1: Petar i Marko su se potukli u Å¡koli. 1981: Okruže ih druga deca. Petar pobedi. Jedan drugome stegnu ruke i postanu najbolji prijatelji. 2011: Direktor Å¡kole pozove policiju koja sasluÅ¡a oba deÄaka i njihove roditelje. Oba deÄaka, zajedno sa roditeljima, moraju Äitavu godinu posećivati program za spreÄavanje nasilja. Situacija 2: Roman je nemiran u razredu i ometa druge uÄenike. 1981: UÄiteljica ga poÅ¡alje kod direktora i taj mu prilepi nekoliko vaspitnih. Roman se nakon toga vrati u razred gde je miran najmanje sedam dana i ne ometa Äasove. Nakon toga se lekcija ponavlja. Kroz nekoliko godina postane pametniji, umiri se i postane cenjeni kuvar. 2011: Romana poÅ¡alju kod Å¡kolskog psihologa koja ga uputi dalje kod psihijatra koji mu prepiÅ¡e tablete koje su moćni sedativi. Romanovi roditelji poÄnu dobijati dodatak za dete sa posebnim potrebama. Roman dobije potvrdu da je dete sa posebnim potrebama. UÄ‘e u ulogu bolesnika tako da godinama posećuje psihijatrijske ustanove. Situacija 3: MiloÅ¡a boli glava i ponese nekoliko aspirina u Å¡kolu. 1981: Od uÄiteljice dobije ÄaÅ¡u vode da može da popije tablete. 2011: UÄiteljica obavesti Å¡kolskog psihologa da MiloÅ¡ uzima nekakve tablete, ova obavesti direktora koji pozove policiju. Ova sasluÅ¡a MiloÅ¡a zbog mogućeg posedovanja ilegalnih droga. Kod njega kući naprave raciju. Nakon toga se joÅ¡ dugo govori da se MiloÅ¡ „sigurno drogira“ i da je „narkoman“. Situacija 4: Neoprezno se igrajući sa loptom mali Ivan razbije susedima prozor. Zbog toga ga njegov otac presavije preko kolena i kaiÅ¡em mu „nacrta“ nekoliko kobasica po goloj guzici. 1981: Ivan postane pažljiviji u igri. Izraste u normalnog deÄaka, zavrÅ¡i Å¡kole i postane uspeÅ¡an poduzetnik. 2011: Ivanovog oca zatvore zbog zlostavljanja deteta. Ivana daju u hraniteljsku porodicu, a tokom vremena postane Älan lokalne bande maloletnih krimilnalaca. Psiholog uveri Ivanovu sestru da je i ona morala biti zlostavljana, tako da njihov otac tri godine provede u zatvoru. Situacija 5: Mihajlo napuni konzervu sa barutom koji je izvadio iz nekoliko petardi i sa tom napravom raznese mravinjak. 1981: Mravi izgrade novi mravinjak. 2011: Zbog eksplozije pozovu policiju, vojsku i specijalne jedinice. Mihajla osumnjiÄe za teroristiÄki akt. Služba državne bezbednosti se pridruži istrazi i poÄene detaljno da istražuje njegove roditelje, zaplene im raÄunare, a ostalu decu privremeno stave u sigurne kuće. Mihajlov otac bude stavljen na listu državnih neprijatelja i dobije tajnu zabranu zapoÅ¡ljavanja u državnoj službi. Situacija 6: Tokom igre DuÅ¡anka padne i odere kolena. Dok plaÄe priÄ‘e joj uÄitelj, zagrli je i pomiluje je kako bi je uteÅ¡io. 1981: DuÅ¡anki je odmah bolje i ubrzo nastavi sa igrom. 2011: UÄitelja optuže za nepoÅ¡tovanje detetovog prava na telesni integritet i neprimereno dodirivanje maloletnog deteta. Pojavi se sumnja da je pedofil. SasluÅ¡aju se druga deca da bi se ustanovilo da li ih je neprimereno dodirivao. Privremeno ga suspenduju do okonÄanja istrage. Posle viÅ¡egodiÅ¡njeg procesa ga na kraju osude uslovno. Nakon neuspeÅ¡nih pritužbi, sluÄaj zavrÅ¡i na evropskom sudu. DuÅ¡anki kao žrtvi zlostavljanja predlože da redovno posećuje psihoterapeuta. |
|
|
aleksandar993 |
Odgovorio 18.08.2011 15:35
|
Član Odgovori: 82 Pristupio/la: 23.01.2011 22:53 Lokacija: Beograd |
ГоÑподине Мирољубе Ñлушајући предавања доктора Санг Лија приметио Ñам да пише књигу (или је пиÑао),имате ли каквих Ñазнања или планова да Ñе та књига објави,преведе? Ðко му је књига упола добра као предавања,вреди. Све најбоље. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.08.2011 16:51
|
aleksandar993 - poruka glasi: Gospodine Miroljube slušаjući predаvаnjа doktorа Sаng Lijа primetio sаm dа piše knjigu (ili je pisаo),imаte li kаkvih sаznаnjа ili plаnovа dа se tа knjigа objаvi,prevede? Ako mu je knjigа upolа dobrа kаo predаvаnjа,vredi. Sve nаjbolje. Nisam gledao na internetu da li ima neka njegova knjiga. |
|
|
jeremija1 |
Odgovorio 18.08.2011 17:40
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 18.08.2011 17:30 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav svima na forumu! Miroljube da li biblija koji ti imaÅ¡ postoji na latinici, i koliko koÅ¡ta? E sad imam jedno pitanje vezano za proroÄanstva iz biblije a glasi: po Äemu znamo da se u bibliji proroÄanstva dvaput ostvaruju, i zar ne bi zidanje hrama bilo odbacivanje mesije jer posle žrtve na krstu je prestao žrtveni sistem(to mi malo nije jasno)? |
|
|
Alen P |
Odgovorio 18.08.2011 18:16
|
Član Odgovori: 163 Pristupio/la: 11.06.2008 22:43 Lokacija: ÄŒakovec, Hrvatska |
U PoÄetku...bilo je dinosaura! Ovaj 3D animirani film je namijenjen najmlaÄ‘ima. Na jednostavan i zanimljiv naÄin je opisan suživot biblijskih ljudi s dinosaurima... Link: http://vimeo.com/... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.08.2011 18:39
|
jeremija1 - poruka glasi: Pozdrav svima na forumu! Miroljube da li biblija koji ti imaÅ¡ postoji na latinici, i koliko koÅ¡ta? Nismo je radili na latinici. Hrvatski prevodi su uglavnom dobri. E sad imam jedno pitanje vezano za proroÄanstva iz biblije a glasi: po Äemu znamo da se u bibliji proroÄanstva dvaput ostvaruju, i zar ne bi zidanje hrama bilo odbacivanje mesije jer posle žrtve na krstu je prestao žrtveni sistem(to mi malo nije jasno)? Govorio sam o tome detaljno u serijalu "Poslednji dogadjaji". |
|
|
Jakov i Ante |
Odgovorio 19.08.2011 00:40
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 19.08.2011 00:02 Lokacija: Nepoznata |
Krenuo sam za Bogom u katolickoj crkvi tražio sam duže vrijeme kako doći do istine o spasenju bio sam na razgovorima kod razliÄitih svećenika ali nisam dobio nikakve odgovore kako da spasim sebe zapravo da izadem iz stanja u kojem se ja nalazim. Da bih doÅ¡ao nakon godinu dana do udruge za promicanje kršćanskih vrijednosti sad sam u udruzi već par mjeseci znaci sto se tiÄe religija ima ih svakakvih i adventista baptista katolika pravoslavaca itd. Sada mi tamo se drže propovjedi iz svetog pisma i spasenje je u Isusu tvrde ljudi tamo koji su se obratili i koji su dobili novo srce. Kako već neko vrijeme gledam vaÅ¡a predavanja tako sam pogledo i predavanje i o sektama i okultizmu te sam vidio da postoje i kršćanske sekte u kojim se pjeva Bogu a tamo pjevamo Isusu i drže propovjedi ali prije svake propvjedi se slavi Isusa te se na kraju ljudi zasebno ili jedan za drugog molimo Bogu kroz razgovor sa Bogom te dolaze ljudi iz Äitavog svijeta tako je bio i brat yun iz Kine i dolaze propovjednici iz Afrike Amerike i ostalih zemalja. I joÅ¡ u vaÅ¡em predavanju sam vidio do govorite da ljudi progovaraju nekim drugim jezicima da sumnjate da je to ok a cura jedna koja se molila za mene je govorila meni nerazumnim jezikom pa sam sad u sebi ponudio neku sumnju da to nije sekta od kad sam pogledo vaÅ¡e predavanje. Pa bi vas sad zamolio za vaÅ¡e misljenje. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2011 08:52
|
Jakov i Ante - poruka glasi: Krenuo sam za Bogom u katolickoj crkvi tražio sam duže vrijeme kako doći do istine o spasenju bio sam na razgovorima kod razliÄitih svećenika ali nisam dobio nikakve odgovore kako da spasim sebe zapravo da izadem iz stanja u kojem se ja nalazim. Da bih doÅ¡ao nakon godinu dana do udruge za promicanje kršćanskih vrijednosti sad sam u udruzi već par mjeseci znaci sto se tiÄe religija ima ih svakakvih i adventista baptista katolika pravoslavaca itd. Sada mi tamo se drže propovjedi iz svetog pisma i spasenje je u Isusu tvrde ljudi tamo koji su se obratili i koji su dobili novo srce. Kako već neko vrijeme gledam vaÅ¡a predavanja tako sam pogledo i predavanje i o sektama i okultizmu te sam vidio da postoje i kršćanske sekte u kojim se pjeva Bogu a tamo pjevamo Isusu i drže propovjedi ali prije svake propvjedi se slavi Isusa te se na kraju ljudi zasebno ili jedan za drugog molimo Bogu kroz razgovor sa Bogom te dolaze ljudi iz Äitavog svijeta tako je bio i brat yun iz Kine i dolaze propovjednici iz Afrike Amerike i ostalih zemalja. I joÅ¡ u vaÅ¡em predavanju sam vidio do govorite da ljudi progovaraju nekim drugim jezicima da sumnjate da je to ok a cura jedna koja se molila za mene je govorila meni nerazumnim jezikom pa sam sad u sebi ponudio neku sumnju da to nije sekta od kad sam pogledo vaÅ¡e predavanje. Pa bi vas sad zamolio za vaÅ¡e misljenje. U pitanju je sekta koja koristi religiju za druzenje, zabavu, i slicno, kao neki hipi pokret. Svrha religije je da osposobi coveka da bude bolji, da ga podstakne da uci i radi i postane slobodan covek, nezavistan od robovlasnickog sistema, da se osposobi da stvori porodicu i bude okruzen dobrim ljudima. Sve je to nemoguce postici bez poznavanja Boga, Njegove reci (Biblije) i sticanja mudrosti te vrste. Da li si video da se ljudi u toj "udrugi" zalazu za jaku porodicu, podsticanje drugih da rade, da zive u prirodi, ili samo pricaju prazne price "Bog je ljubav", "idemo na Nebo" i slicno. U pitanju su protestanski neradnici koji nisu svesni kako se sa njima manipulise. Zato, sklanjaj se od njih, a otidji kod nekog postenog i vrednog seljaka da te nauci da proizvodis hranu, pa da budes vitez i vojvoda (slobodan covek), i da sutra ne umres od gladi, i javi u kom gradu zivis pa mozda znam nekog ozbiljnog coveka iz tvog grada da te povezem sa njim. |
|
|
solomon |
Odgovorio 19.08.2011 11:13
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 20.02.2011 23:24 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube kakav je zivotni standard u Izraelu ? Da li postoji (realna) mogucnost preseljena dolje sa ovih Balkanskih prostora ? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2011 12:29
|
solomon - poruka glasi: Miroljube kakav je zivotni standard u Izraelu? Zivotni standard je dobar, rekao bih jako dobar. Posla ima koliko hoces, tako da u Izraelu sada ima oko 400.000 gastarbajtera (pola od njih su na crno). Minimalna satnica je 4,2 evra, sto znaci da na dan minimalno moze da se zaradi (ako se radi 8 sati) oko 35 evra. Stan moze da se iznajmi za 300 evra, i manje, u Haifi (treci grad po velicini), a u drugim manjim gradovima i za manje. Jerusalim i Tel Aviv su dosta skuplji za iznajmljivanje. Hrana je malo skuplja nego kod nas, iako su neki prozivodi i jeftiniji. Cene garderobe i drugih stvari su kao kod nas. Da li postoji (realna) mogucnost preseljena dolje sa ovih Balkanskih prostora? Postoji mogucnost, ali bi trebalo da se nauci jezik, bar na osnovnom nivou (alef kurs), i onda da se radi dalje. Kad naucis Alef kurs, javi se, pa da ti dam druge informacije. Alef kurs mozes da naucis sa donjeg linka: www.hebrejski.web... |
|
|
mihail |
Odgovorio 19.08.2011 22:48
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 24.07.2011 22:08 Lokacija: Nepoznata |
PoÅ¡tovani gospodine Miroljube, zamolila bih Vas da mi odgovorite na ovo pitanje (tražila sam na forumu odgovor, ali nisam naÅ¡la)... Danas sam poÄela po drugi put da Äitam Sveto pisamo, ali mi jedna stvar nikako nije jasna, Adam je imao Kaina, Avelja, Sita...(i drugu decu verovatno do svoje 130-te godine, a i posle). Kainov rodoslov je: Enoh - Gaidad - Maleilo - Matusal - Lemah... Sitov rodoslov: Enos - Kainan - Maleil - Jerad - Enoh - Matusal - Lemah - Noje... Nije mi jasno kako je Enoh Kajinov sin, a Sitov Äukununuk (ako je u pitanju ista osoba), ili se ponavljaju ista imena i kod Kaina i kod Sita (Å¡to je malo suludo), ili je sasvim treće objaÅ¡njenje...HVALA |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2011 22:58
|
mihail - poruka glasi: PoÅ¡tovani gospodine Miroljube, zamolila bih Vas da mi odgovorite na ovo pitanje (tražila sam na forumu odgovor, ali nisam naÅ¡la)... Danas sam poÄela po drugi put da Äitam Sveto pisamo, ali mi jedna stvar nikako nije jasna, Adam je imao Kaina, Avelja, Sita...(i drugu decu verovatno do svoje 130-te godine, a i posle). Kainov rodoslov je: Enoh - Gaidad - Maleilo - Matusal - Lemah... Sitov rodoslov: Enos - Kainan - Maleil - Jerad - Enoh - Matusal - Lemah - Noje... Nije mi jasno kako je Enoh Kajinov sin, a Sitov Äukununuk (ako je u pitanju ista osoba), ili se ponavljaju ista imena i kod Kaina i kod Sita (Å¡to je malo suludo), ili je sasvim treće objaÅ¡njenje...HVALA U pitanju su razliciti ljudi sa istim imenom. Nije nista suludo. "Enoh" znaci "posvecen". Svako od navedenih oceva je zeleo svog sina da "posveti" za nesto. |
|
|
salex |
Odgovorio 20.08.2011 02:01
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 17.08.2011 02:44 Lokacija: Nepoznata |
Profesore, nisam uspio niÅ¡ta da pronaÄ‘em sam, pa sam želio da vas upitam: Da li je ovo istinito? ''ДРЛИ СТЕ ЗÐÐЛИ ? Када је у 15. веку ТурÑка оÑвојила Балкан, Византија и оÑтале правоÑлавне земље ниÑу биле у могућноÑÑ‚ да Ñе Турцима одупру. Тражили Ñу помоћ од западних хришћана! Ватикан их је дочекао уценом. Обећана им је помоћ од земаља Западне католичке Европе под уÑловом да потпишу унију Ñа католичком црквом, тј. да правоÑлавна црква призна врховну Ð²Ð»Ð°Ñ Ð’Ð°Ñ‚Ð¸ÐºÐ°Ð½Ð°. ВаÑељенÑки патријарх из Цариграда је подлегао том притиÑку. Заказан је Ñабор у Фиренци 1439. године. Ðа Ñабор Ñу дошли Ñви правоÑлавни патријарÑи, чак и РуÑки. Сви, оÑим СрпÑког. Владар Србије, деÑпот Ђурађ Бранковић, рекао је ÑрпÑком патријарху да ће га обеÑити уколико оде у Фиренцу. Те, 1439, године у Фиренци унију Ñа Ватиканом Ñу потпиÑали Ñви правоÑлавни верÑки поглавари. Сви, оÑим ÑрпÑког. Сазнавши да Ñе Србија ÑупроÑтавила моћном Ватикану, руÑки Велики Кнез је погубио Ñвог патријарха, због Ñрамоте коју је нанео РуÑији. Када Ñе и у Цариграду Ñазнало да Срби ниÑу потпиÑали унију, наÑтали Ñу нереди. Ðа захтев народа, ВаÑељенÑки патријарх морао је да Ñе повуче. Ватикан то Србима никад није опроÑтио. Вековима је католицима у Ñрце уÑађивао мржњу према Србима. Препричан детаљ из књиге ЈЕЛЕÐÐ 93, аутор-Миле Кордић (препоручујем да прочитате)'' Izvor: https://sites.goo...cistorija/ ''Nikada neće duvati povoljan vjetar za one koji ne znaju kuda žele da odplove''
|
|
|
biblija22 |
Odgovorio 20.08.2011 03:03
|
Član Odgovori: 84 Pristupio/la: 29.06.2010 16:07 Lokacija: Nepoznata |
JUCE I DANAS 15 OSOBA DONIRALO RECNIK, POTREBNO JOS 239!!!! Institut za Hebrejski jezik i književnost je zavrÅ¡io sa radom na prvom srpsko-hebrejskom reÄniku, sa 30.000 odrednica i plan je se da se objavi zajedno sa hebrejsko-srpskim reÄnikom i objedini u jednu knjigu radi lakÅ¡eg korišćenja. Za pripremu za Å¡tampu i samu Å¡tampu (tiraž od 1000 komada, 750 stranica, format A5) potrebno nam je 4800 eura. Postoji vremensko ograniÄenje i reÄnik mora ići u Å¡tampu za 30 dana. Institut je marljivo i savesno radio na projektu, a sada nam je potrebna vasa pomoć u vidu 300 ljudi koji će dati svoj doprinos od 16 eura (1632 ili 1650din?) da bi se realizovao ovaj projekat i reÄnik dospeo u Å¡tampu. Naime, svaki od ovih 300 ljudi će zauzvrat dobiti svoj liÄni primerak reÄnika i biti upisan na listu donatora u samom reÄniku, u vidu zahvalnice (osim ako sam donator izjavi da to ne želi). Apelujem na vas za pomoć i doprinos da bi ovaj obiman i nadasve dugo oÄekivani projekat bio realizovan i dobio sjaj koji zaslužuje. Sve uplate možete izvrÅ¡iti na sledeći žiro-raÄun: Dinarski: 285-2095090000002-57 Poziv na broj:777 Devizni (iz inostranstva): 285-2091209891000-76 (iban RS35285209120989100076 swift VBOERSBG Volksbank AD Belgrade, Serbia) Uplate za BiH vrse na racun Danijela Vukojevica, Hypobanka, 552115-31639633-20 Primalac: Institut za hebrejski jezik i književnost Svrha uplate: Donacija za srpsko-hebrejski reÄnik Prilikom uplate molimo da donatori ostave podatke u vidu imena i prezimena kao i da poÅ¡alju svoje podatke i adresu na sledeću e-mail adresu: da bismo imali preglednost i mogli da vas upiÅ¡emo na listu donatora u reÄniku ali i da vas obavestimo kada reÄnik izaÄ‘e iz Å¡tampe da dobijete svoj primerak. Hvala vam puno na saradnji i Å¡to se interesujete za hebrejski jezik ali i za srpsku i balkansku kulturu, tradiciju, religije, umetnost.... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.08.2011 09:49
|
salex - poruka glasi: Profesore, nisam uspio niÅ¡ta da pronaÄ‘em sam, pa sam želio da vas upitam: Da li je ovo istinito? Kаdа je u 15. veku Turskа osvojilа Bаlkаn, Vizаntijа i ostаle prаvoslаvne zemlje nisu bile u mogućnost dа se Turcimа odupru. Trаžili su pomoć od zаpаdnih hrišćаnа! Vаtikаn ih je doÄekаo ucenom. Obećаnа im je pomoć od zemаljа Zаpаdne kаtoliÄke Evrope pod uslovom dа potpiÅ¡u uniju sа kаtoliÄkom crkvom, tj. dа prаvoslаvnа crkvа priznа vrhovnu vlаs Vаtikаnа. Vаseljenski pаtrijаrh iz Cаrigrаdа je podlegаo tom pritisku. Zаkаzаn je sаbor u Firenci 1439. godine. Nа sаbor su doÅ¡li svi prаvoslаvni pаtrijаrsi, Äаk i Ruski. Svi, osim Srpskog. Vlаdаr Srbije, despot Äurаđ Brаnković, rekаo je srpskom pаtrijаrhu dа će gа obesiti ukoliko ode u Firencu. Te, 1439, godine u Firenci uniju sа Vаtikаnom su potpisаli svi prаvoslаvni verski poglаvаri. Svi, osim srpskog. SаznаvÅ¡i dа se Srbijа suprostаvilа moćnom Vаtikаnu, ruski Veliki Knez je pogubio svog pаtrijаrhа, zbog srаmote koju je nаneo Rusiji. Kаdа se i u Cаrigrаdu sаznаlo dа Srbi nisu potpisаli uniju, nаstаli su neredi. Nа zаhtev nаrodа, Vаseljenski pаtrijаrh morаo je dа se povuÄe. Vаtikаn to Srbimа nikаd nije oprostio. Vekovimа je kаtolicimа u srce usаđivаo mržnju premа Srbimа. PrepriÄаn detаlj iz knjige JELENA 93, аutor-Mile Kordić (preporuÄujem dа proÄitаte)'' Izvor: https://sites.goo...cistorija/ Govorio sam o tome. Tekst je generalno tacan, ali treba dodati da i Marko Efeski (iz Grcke) takodje nije prihvatio tu uniju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.08.2011 10:16
|
nikola - poruka glasi: Kvadratura kruga: Kako su Srbi postali Albanci: http://www.youtub...hcFMw4jhLw Emisija ne objasnjava ko stoji iza takve politike, a to je najvaznija stvar. Ovako, ljudi ce da sticu negativan stav prema Albancima, sto je pogresno. Isti projekat je radjen i u Crnoj Gori, Hrvatskoj, BiH i na drugim prostorima bivse JU, da bi se narod odvojio od tradicije i istorije, da bi mu se promenio identitet, i da bi se tako lakse integrisao u evropske i paganske tokove, za koje znamo ko ih vodi. To je politika koja se sprovodi vise od 100 godina. |
|
|
vatrogascispasiocins |
Odgovorio 20.08.2011 14:04
|
Član Odgovori: 55 Pristupio/la: 30.07.2009 08:26 Lokacija: Nepoznata |
Trenutno je dobra emisija o Izraelu i Jerusalimu na RTS 1!! Vatru gasi brata spasi
|
|
|
legends |
Odgovorio 20.08.2011 14:08
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 26.01.2009 23:12 Lokacija: Nova Pazova |
Da li mislite da Gadafi treba da se pokori NATO paktu ili da nastavi da se bori. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.08.2011 15:25
|
vatrogascispasiocins - poruka glasi: Trenutno je dobra emisija o Izraelu i Jerusalimu na RTS 1!! Ako neko moze da je snimi, ili posalje link, bilo bi dobro. |
|
Predji na forum: |