pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.08.2011 21:26
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Svrha teksta je da se u ocima polupismenih i naivnih ljudi pokaze kako je jedini put u spasenje (Bozja rec) bezvredan, netacan i izmenjen. Da nemamo Bibliju, bili bismo izgubljeni kao guske u magli. Sa Biblijom, za koju pouzdano znamo da je sacuvana u originalu, imamo svetlost u ovom mraku satanizma. Zato je jedna od najvaznijih knjiga koju smo objavili pravo "Kumranski spisi - dokaz verodostojnosti Biblije". Ova knjiga je smrtonosni udarac svakom ateizmu i satanizmu: http://www.cps.or..._spisi.zip |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.08.2011 21:30
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Francuski general govori o Nemackom planu iz 1976. godine o razbijanju SFRJ. Covek lepo prica o sastancima u okolini Minhena. Govori imena osoba koje su bile pored njega. On je bio predstavnik Francuske, a bilo je predstavnika Nemacke, Spanije i predstavnika Vatikana. http://www.youtub...6p-YWG6rGE |
|
|
Allegroz |
Odgovorio 14.08.2011 23:43
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 19.05.2011 18:34 Lokacija: Nepoznata |
Miro kakvi su ovo socijalni protesti u Izraelu, i da li zapadne sile stoje iza njih... http://www.rts.rs...raelu.html |
|
|
Alen P |
Odgovorio 15.08.2011 10:03
|
Član Odgovori: 163 Pristupio/la: 11.06.2008 22:43 Lokacija: ÄŒakovec, Hrvatska |
Crtani film: Super Knjiga ''Putujte vremeplovom zajedno s Kristijanom, SnjeÅ¡kom i njihovim robotom Gizmom i iskusite doživljaj stvaranja svijeta i Äovjeka...'' Link: http://vimeo.com/... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.08.2011 11:51
|
Allegroz - poruka glasi: Miro kakvi su ovo socijalni protesti u Izraelu, i da li zapadne sile stoje iza njih... http://www.rts.rs...raelu.html Pokusavaju da poremete stanje u Izraelu pred septembarsko odlucivanje u UN da se prizna Palestina u granicama iz 1967. Izrael je ekonomski veoma jak i ovi protesti su okupljanje neradnika i ulicara da se urusava drzava pred predstojeca iskusenja. Naravno da iza toga stoji spoljni faktor. |
|
|
paaj |
Odgovorio 15.08.2011 16:12
|
Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 12.05.2010 11:36 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
SMUK |
Odgovorio 15.08.2011 17:10
|
Član Odgovori: 128 Pristupio/la: 30.05.2011 16:41 Lokacija: ÄŒaÄak |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Prijatelj koji živi u Jerusalimu je poslao poruku povodom ovih dogaÄ‘aja:"Vikend proteste subotom uveÄe u Tel Avivu treba shvatiti kao manipulaciju pojedinih nevladinih organizacija,poput zle i pakosne Soros fondacije i njoj sliÄnih.Iza organizacije tih protesta ne stoje nikakvi socijalni razlozi,već politiÄki interesi da se Izrael transformiÅ¡e u neÅ¡to drugo,nego Å¡to sad jeste!Allegroz - poruka glasi: Miro kakvi su ovo socijalni protesti u Izraelu, i da li zapadne sile stoje iza njih... http://www.rts.rs...raelu.html Pokusavaju da poremete stanje u Izraelu pred septembarsko odlucivanje u UN da se prizna Palestina u granicama iz 1967. Izrael je ekonomski veoma jak i ovi protesti su okupljanje neradnika i ulicara da se urusava drzava pred predstojeca iskusenja. Naravno da iza toga stoji spoljni faktor. |
|
|
Laki |
Odgovorio 15.08.2011 17:34
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
kole997 |
Odgovorio 16.08.2011 03:00
|
Član Odgovori: 23 Pristupio/la: 10.07.2011 18:22 Lokacija: Nepoznata |
Otisci Bozijih prstiju (Fingerprints of creation): http://www.youtub...re=related Ovo je 1. deo ima ih 10, svi se mogu pogledati na youtube-u. בְּרֵ×שִ×ית ×‘Ö¸Ö¼×¨Ö¸× ×ֱלֹהִי×
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.08.2011 10:18
|
Presne rolnice od blitve sa namazom od isklijalih semenki suncokreta + zaÄini Za 6 rolni namaz 100gr suncokreta 50gr susama 2 kaÅ¡ike semenki konoplje 1 kaÅ¡iÄica kima 1 kaÅ¡iÄica crvene mlevene paprike 1/2 Å¡olje crvenog luka 2-3 Äena belog luka lišće perÅ¡una rolne 6 listova blitve ili rukole Priprema: Semenke suncokreta potopiti u vodi, nakon 8 sati ukloniti vodu i isprati semenke, ostaviti semenke na suvom narednih 12 sati da pusti klice i tokom tih 12 sati isprati semenke svakih 4-5 sati. Isto uraditi sa semenkama konoplje. Sve sastojke za namaz dobro samleti u blenderu i dobijenu smeÅ¡u mazati na listove blitve i uvijati ih u rolne. |
|
|
Ivana |
Odgovorio 16.08.2011 12:52
|
Član Odgovori: 51 Pristupio/la: 02.07.2011 10:52 Lokacija: Brankovina |
Alen P - poruka glasi: Crtani film: Super Knjiga ''Putujte vremeplovom zajedno s Kristijanom, SnjeÅ¡kom i njihovim robotom Gizmom i iskusite doživljaj stvaranja svijeta i Äovjeka...'' Link: http://vimeo.com/... Crtani je prelep.Da li postoji nastavak sa prevodom? Izmenio/la Miroljub Petrovic na 16.08.2011 16:25 |
|
|
Balvan |
Odgovorio 16.08.2011 12:56
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 30.07.2011 20:18 Lokacija: Nepoznata |
http://dverisrpsk...e-dece.php Питање је поÑтоји ли неки начин за одбрану деце ако ови закони уÑкоро дођу код наÑ? |
|
|
Samson |
Odgovorio 16.08.2011 13:23
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 20.05.2011 17:25 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube,rekli ste da djavo kada ne moze coveka da odvoji od Boga on ga odvlaci u fanatizam ili ga navodi na pogresan nacin zivota i pruza mu osecaj da je to pravi put,da je upravo to ono sto Bog od njega ocekuje. Zanima me da li je i vas djavo progonio i pokusavao da prevari na slican nacin od momenta kada ste se potpuno posvetili Bogu i dobrotvornom radu i kako ste se odbranili i prepoznali sta je prava istina? Ja kada god pokusam da zivim skroz moralno i da nekom od drugova pomognem ili mu dam neki moralan savet (pocev bar od toga da ostavi alkohol,cigare ili odlaske na satanisticke skupove(moto susrete i rok koncerte)) vecina to pocne da iskoriscava ili me ismeje pa na kraju ne znam da li da jednostavno izbegavam 90 posto svojih drugara ili da se i dalje trudim da im nekako pomognem? |
|
|
Laki |
Odgovorio 16.08.2011 14:40
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.08.2011 16:34
|
Balvan - poruka glasi: http://dverisrpsk...e-dece.php Pitаnje je postoji li neki nаÄin zа odbrаnu dece аko ovi zаkoni uskoro doÄ‘u kod nаs? Pa roditelji su vec dali svoju decu satanistima u skolu, a sad kao placu sto su im oduzeli decu. Pa oni ionako provode sa decom po deset minuta dnevno, jer su po ceo dan na poslu. Ako im je stalo do dece, sto ne naprave svoje privatne pravoslavne ruske skole, ili sto majka ne radi kucno skolovanje sa svojom decom kod kuce? Pa ne moze, jer treba dama da "zaradi pare", da ide kod frizera, da otplacuje ratu za dzip, za italijanske plocice, itd, itd. Kad si cuo da su nekom Jevrejinu oduzeli dete? To neces cuti jer Jevreji gde god dodju osnivaju svoje skole i tako decu stite od satanizma. Dakle, ta kuknjava oko "brige za decu" ne vredi nista, jer takvi roditelji ne rade skoro nista da sacuvaju svoju decu. Posto takvo ponasanje i kod nas postaje "normalno", i ovde su satanisti poceli da rade sta hoce, tako da mozemo uskoro da ocekujemo i kod nas takve zakone, a "jadni roditelji" ce da "placu" (a patrijarh ce da poziva na "jedinstvo i mir"). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.08.2011 16:43
|
Samson - poruka glasi: Miroljube,rekli ste da djavo kada ne moze coveka da odvoji od Boga on ga odvlaci u fanatizam ili ga navodi na pogresan nacin zivota i pruza mu osecaj da je to pravi put,da je upravo to ono sto Bog od njega ocekuje. Zanima me da li je i vas djavo progonio i pokusavao da prevari na slican nacin od momenta kada ste se potpuno posvetili Bogu i dobrotvornom radu i kako ste se odbranili i prepoznali sta je prava istina? Ja kada god pokusam da zivim skroz moralno i da nekom od drugova pomognem ili mu dam neki moralan savet (pocev bar od toga da ostavi alkohol,cigare ili odlaske na satanisticke skupove(moto susrete i rok koncerte)) vecina to pocne da iskoriscava ili me ismeje pa na kraju ne znam da li da jednostavno izbegavam 90 posto svojih drugara ili da se i dalje trudim da im nekako pomognem? I ja sam u pocetku doziveo par neprijatnih situacija kada sam ljudima pokusao da skrenem paznju na opasnosti destruktivnosg zivota, pa sam bio ismejan. Onda sam naucio lekciju da treba da gledam svoja posla, i da pricam samo sa ljudima koji me pitaju. Dakle, cutis i gledas svoja posla, pa ako te neko nesto onda im kazes par reci, pa ako pokazu jos interesovanja, onda jos malo, i to je to. Savremeni covek je alergican na moralna pitanja. Najvise sto tu moze da se ucini jeste da se moralno zivi i da na kasicicu das informaciju ili pomoc onima koji traze (veca doza moze da bude prejaka). |
|
|
Petar Vlahovic |
Odgovorio 16.08.2011 17:51
|
Član Odgovori: 74 Pristupio/la: 16.08.2011 16:54 Lokacija: Srbija |
Прво бих желео да поздравим Ñве на овом Ñајти и да чеÑтитам Мирољубу на доÑадашњем раду. Прошле године Ñам био први пут упознат Ñа вашим радом.Имао Ñам Ñамо 6 ваших предавања(првих 6 из "Ðаука и проблем Ñмрти" ).Скоро Ñам набавио интернет па гледам и оÑтала вања предавања о ÑтароÑти замље и веродоÑтојноÑти Библије.Сад у Ñептембар крећем у четврту годину Ñредње техничке школе,па намеравам да упишем палеонтологију,да бих Ñтекао више знања и да бих могао да Ñе бавим откривањем иÑтине,јер ипак већи ћу ауторитет имати ако говорим као научник,него као обичан човек,коме људи неће веровати иако има доказе.Занима ме где Ñте ви завршили факултет,јер бих и ја желео да га упишем,или ми предложите још неки,ако поÑтоји а Ñ ÐºÐ¾Ñ˜Ð¸Ð¼ могу да Ñе бавим овим радом..И занима ме да ли ће ми предÑтављати проблем то што учим за машинца,пошто овај мој Ñмер нема никакве повезаноÑти Ñа палеонтологијом. Још ово бих хтео да те питам: Да ли је и Ñида излечива,уколико Ñе човек лечи по вашим методама,одноÑно природном медицином?? Петар Влаховић Izmenio/la Petar Vlahovic na 16.08.2011 18:51 |
|
|
bogoslavN |
Odgovorio 16.08.2011 18:10
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 08.07.2011 19:49 Lokacija: Nepoznata |
Мирољубе, видео Ñам те јуче како пролазиш поред економÑке школе. ÐоÑио Ñи неку розе кеÑу. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.08.2011 22:00
|
Petar Vlahovic - poruka glasi: Prvo bih želeo dа pozdrаvim sve nа ovom sаjti i dа Äestitаm Miroljubu nа dosаdаšnjem rаdu. Veliko nam je zadovoljstvo da je na forum dosao potomak cuvenih junaka iz bratstva Rovci, od kuce Vlahovic. Rovcani su mnoga velika i junacka dela ucinili, a jedno od njih je i spasenje plemena Kuca, tako da ja danas ne bih ovde pisao na forumu da nije bilo tvojih predaka koji su spasili moje pretke od velike turske pohare. Dobrodosao! ProÅ¡le godine sаm bio prvi put upoznаt sа vаšim rаdom.Imаo sаm sаmo 6 vаših predаvаnjа(prvih 6 iz "Nаukа i problem smrti" ).Skoro sаm nаbаvio internet pа gledаm i ostаlа vаnjа predаvаnjа o stаrosti zаmlje i verodostojnosti Biblije.Sаd u septembаr krećem u Äetvrtu godinu srednje tehniÄke Å¡kole,pа nаmerаvаm dа upiÅ¡em pаleontologiju,dа bih stekаo viÅ¡e znаnjа i dа bih mogаo dа se bаvim otkrivаnjem istine,jer ipаk veći ću аutoritet imаti аko govorim kаo nаuÄnik,nego kаo obiÄаn Äovek,kome ljudi neće verovаti iаko imа dokаze.Zаnimа me gde ste vi zаvrÅ¡ili fаkultet,jer bih i jа želeo dа gа upiÅ¡em,ili mi predložite joÅ¡ neki,аko postoji а s kojim mogu dа se bаvim ovim rаdom..I zаnimа me dа li će mi predstаvljаti problem to Å¡to uÄim zа mаšincа,poÅ¡to ovаj moj smer nemа nikаkve povezаnosti sа pаleontologijom. Paleontologija se studira na Rudarsko-geoloskom fakultetu, odsek: Geoloski. Ja da imam sada 18 godina, ne bih isao u 4. razred srednje skole, vec bih se osposobljavao za zivot i rad u prirodi, zavrsio bih online Fakultet za prirodnu medicinu (ovde ili u inostranstvu), a kreacionizam bih ucio iz literature i od ljudi koji su strucni u tome. Na drzavnom fakultetu moze jako malo da se nauci, a izgubi se veliko vreme (minimum 4,5 godine). Ucio bih jos hebrejski, teologiju i prave stvari od kojih ima koristi u prakticnom zivotu. JoÅ¡ ovo bih hteo dа te pitаm: Dа li je i sidа izleÄivа,ukoliko se Äovek leÄi po vаšim metodаmа,odnosno prirodnom medicinom?? Naravno da je izleciva. Poznati kosarkas Medzik Dzonson je na taj nacin izbacio HIV virus iz organizma. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.08.2011 22:02
|
bogoslavN - poruka glasi: Miroljube, video sаm te juÄe kаko prolаziÅ¡ pored ekonomske Å¡kole. Nosio si neku roze kesu. Å to nisi zvao na piće? |
|
Predji na forum: |