Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Srboljub
Мирољубе зашто си обрисао линк са филмом Црна Књига

http://www.rtvbn....na-knjiga/

И да ли неко зна како да скинем овај филм са кодом за преузимањем филма.

Хвала

biblija22
JOS 290 LJUDI.... 10 NJIH JE POMOGLO DANAS!!!!!!!!!!!!!!
Institut za Hebrejski jezik i književnost je završio sa radom na prvom srpsko-hebrejskom rečniku, sa 30.000 odrednica i plan je se da se objavi zajedno sa hebrejsko-srpskim rečnikom i objedini u jednu knjigu radi lakšeg korišćenja. Za pripremu za štampu i samu štampu (tiraž od 1000 komada, 750 stranica, format A5) potrebno nam je 4800 eura. Postoji vremensko ograničenje i rečnik mora ići u štampu za 30 dana.
Institut je marljivo i savesno radio na projektu, a sada nam je potrebna vasa pomoć u vidu 300 ljudi koji će dati svoj doprinos od 16 eura (1632 ili 1650din?) da bi se realizovao ovaj projekat i rečnik dospeo u štampu. Naime, svaki od ovih 300 ljudi će zauzvrat dobiti svoj lični primerak rečnika i biti upisan na listu donatora u samom rečniku, u vidu zahvalnice (osim ako sam donator izjavi da to ne želi). Apelujem na vas za pomoć i doprinos da bi ovaj obiman i nadasve dugo očekivani projekat bio realizovan i dobio sjaj koji zaslužuje.

Sve uplate možete izvršiti na sledeći žiro-račun:

Dinarski: 285-2095090000002-57
Devizni: 285-2091209891000-76
Poziv na broj:777

Primalac: Institut za hebrejski jezik i književnost
Svrha uplate: Donacija za srpsko-hebrejski rečnik

Prilikom uplate molimo da donatori ostave podatke u vidu imena i prezimena kao i da pošalju svoje podatke i adresu na sledeću e-mail adresu: da bismo imali preglednost i mogli da vas upišemo na listu donatora u rečniku ali i da vas obavestimo kada rečnik izađe iz štampe da dobijete svoj primerak.

Hvala vam puno na saradnji i Å¡to se interesujete za hebrejski jezik.

IDF
Da bi Izraelci otisli u istoriju moras da ubijes Boga,a posto Boga niko nemoze ubiti tako ni oni nemogu biti izbrisani...najstariji narod na planeti kojeg su vekovima razne svetske sile pokusavale itrebiti i nisu uspeli,vodili su ratovo u koje niko ne bi poverovao da mogu da se pobede a oni su ipak pobedjivali,nemorate ici u daleku proslost da biste to proverili te3 cudne pobede rade oni i danas...1947-48 napalo ih je 11 dobro naoruzanih drzava pomognuti dobrovoljcima iz Alzira,Libije ,Maroka,Sudana,itd..Izrael je imao 1 tenk i 5 topova,normalno ovaj rat je izgubila vecina...1967 za smo 7 dana porazili su Egipat,Siriju i Jordan..1973 kada su svi mislili da su gotovi oni su opet cudom pobedili,i tad su prvi put dobili pomoc od amerike u naoruzanju i Tito je indirektno ucestovao u ratovima protiv Izraela...interesatno americki pentagon nijednu njihovu bitku nije uzeo u ramatranje jer po njima to je nemoguce za ovih 60 godina vodili su 7 ratova i sve su ih cudom dobili sa daleko mocnijim i jacim neprijateljima...a zasto je to sve tako??Da bi ste upoznali Boga morate da upoznate Izrael,,jer Bog kaze da je izabrao Izrael da ostali narodi spoznaju da je on Bog....

ok sve

IDF
Miroljube da li sam dobro napisao ovaj odgovor koji sam poslao jednoj FS grupi koji za sebe kazu da su socijalisti ali i da zele da Izrael nestane!
Svako dobro iz Rume!

ok sve

kole997
Gospodine Miroljube, sta mislito o ovome sto otac Zarko kaze da je blazenopocivsi patrijarh Pavle vodio tajnu diplomatiju sa Vatikanom. Da li je to tacno? Sve najbolje od Gospoda Boga!

בְּרֵאשִׁית בָּרָא אֱלֹהִים

Miroljub Petrovic
Srboljub - poruka glasi:
Мирољубе зашто си обрисао линк са филмом Црна Књига

http://www.rtvbn....na-knjiga/

И да ли неко зна како да скинем овај филм са кодом за преузимањем филма.

Хвала

Link je prebacen na pomocni forum.

Miroljub Petrovic
bero - poruka glasi:
pozdrav svima, treba mi savjet.

danas mama pravila gusti sok od paradajza i skuhala ogroman lonac toga, posle je vruc sok sipala korz plasticni lijevak u boce, i mene sad zanima jel moguce da taj plasticni lijevak ispusta otrove u sok prilikom ulijvanje u staklene boce, jel da bacimo to sve ili da ipak bezbrizno jedemo?

Mnogo gledas televiziju pa svasta verujes. Jedi slobodno covece.

Miroljub Petrovic
IDF - poruka glasi:
Miroljube da li sam dobro napisao ovaj odgovor koji sam poslao jednoj FS grupi koji za sebe kazu da su socijalisti ali i da zele da Izrael nestane!
Svako dobro iz Rume!

Dobro si napisao, samo je pitanje da li oni imaju culo da prepoznaju poruku.

Miroljub Petrovic
kole997 - poruka glasi:
Gospodine Miroljube, sta mislito o ovome sto otac Zarko kaze da je blazenopocivsi patrijarh Pavle vodio tajnu diplomatiju sa Vatikanom. Da li je to tacno? Sve najbolje od Gospoda Boga!

Sigurno da je vodio. Nema sanse da nije znao sta rade Irinej Bulovic, Lavrentije i drugi iz najblizeg okruzenja koji su otvoreno pordzavali "ljubav" sa Vatianom. Kad je narod u sabackom kraju protestvovao protiv Lavrentija, patrijarh Pavle je Lavrentija javno uzvisio, da bi mu dao podrsku. Ma nema svrhe da se njima bavimo. Ponavljam, nas neprijatelj je jak samo onoliko koliko smo mi slabi. Zato treba da radimo na licnom duhovnom jacanju, i jacanju svojim bliznjih, i onda ce Bog da pocisti nase neprijatelje.

kole997
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
kole997 - poruka glasi:

Sigurno da je vodio. Nema sanse da nije znao sta rade Irinej Bulovic, Lavrentije i drugi iz najblizeg okruzenja koji su otvoreno pordzavali "ljubav" sa Vatianom. Kad je narod u sabackom kraju protestvovao protiv Lavrentija, patrijarh Pavle je Lavrentija javno uzvisio, da bi mu dao podrsku. Ma nema svrhe da se njima bavimo. Ponavljam, nas neprijatelj je jak samo onoliko koliko smo mi slabi. Zato treba da radimo na licnom duhovnom jacanju, i jacanju svojim bliznjih, i onda ce Bog da pocisti nase neprijatelje.

Lavrentije je moj episkop i znam kakav je covek, ali sta mislite o tome sto vecina srpskog naroda je za patrijarha pavla jos za vreme njegovog zivota mislila da je on svetac,sta mislite kako se to uklapa u ovo. Sveti Ava Justin Celijski je za rimokatolicku crkvu rekao da je "svejeres". Zar to niko nije primetio? Hvala unapred! Sve najbolje od Gospoda Boga!

בְּרֵאשִׁית בָּרָא אֱלֹהִים

Miroljub Petrovic
kole997 - poruka glasi:
Lavrentije je moj episkop i znam kakav je covek, ali sta mislite o tome sto vecina srpskog naroda je za patrijarha pavla jos za vreme njegovog zivota mislila da je on svetac,sta mislite kako se to uklapa u ovo.

Narod je kao hipnotisan i ne raspoznaje laz od istine, tako da imamo kolektivnu propast. Pavla su voleli jer nikada nije ukoravao greh, bio je miran, tolerantan, nije davao nikada izjave koje bi protresle narod i vlast, kao sto su to radili Justin Popovic i proroci u Starom zavetu. Pored toga, ljudima je lakse da obozavaju svestenike nego Boga, jer svestenici nisu mnogo zahtevni. Dr Zarko Gavrilovic je. po meni, najbolje opisao patrijarha Pavla kao "anemicnog coveka koji je bio covek za manastir, covek koji nije bio u stanju da obuzda ekumenske vukove - vladike, koji su bili oko njega, i da ukori greh na pravi nacin" (parafrazirao sam njegove reci).

Sveti Ava Justin Celijski je za rimokatolicku crkvu rekao da je "svejeres". Zar to niko nije primetio?

Isus kaze: "Imaju oci, a ne vide, imaju usi, a ne cuju, jer im je odrvenilo srce" (otupelo im duhovno culo od greha).

Miroljub Petrovic
Evo kako se pobedjuje u profesionalnom sportu - prizivanjem demona:

http://www.b92.ne..._id=530448

Gabrijel
Imam potrebu da vas sve obavestim sta se danas desilo u Leposavicu na sednici opstina sa severa KiM-a. Imate prilike da vidite kako u medijima stoje naslovi da je dss podelio srbe i sprecio sednicu. Ja sam prisustvovao i kazem vam da je danas na kratko odlozena veleizdaja. Naime ljudi Borisa Tadica su prekinuli sednicu, licno Radenko Nedeljkovic nacelnik okruga. Marko Jaksic se protivio zatvorenoj sednici za javnost rekavsi "pustite novinare neka prisustvuju da narod vidi, jer ne moze izdaja da se desi u mraku".

Ako ima nekih pitanja rado cu vam odgovoriti.

markofon
Sta se desava u Engleskoj po gradovima, otkud ovako organizovano paljenje i razbijanje?

senad
Miroljube sta seno desava u engleskoj dal je sve to tako kao sto nam se plasira ili ima neka pozadina

Miroljub Petrovic
Gabrijel - poruka glasi:
Imam potrebu da vas sve obavestim sta se danas desilo u Leposavicu na sednici opstina sa severa KiM-a. Imate prilike da vidite kako u medijima stoje naslovi da je dss podelio srbe i sprecio sednicu. Ja sam prisustvovao i kazem vam da je danas na kratko odlozena veleizdaja. Naime ljudi Borisa Tadica su prekinuli sednicu, licno Radenko Nedeljkovic nacelnik okruga. Marko Jaksic se protivio zatvorenoj sednici za javnost rekavsi "pustite novinare neka prisustvuju da narod vidi, jer ne moze izdaja da se desi u mraku".

Ako ima nekih pitanja rado cu vam odgovoriti.

O kakvoj se veleizdaji radi? Objasni sta se desava.

NR

Allegroz
Miro šta se dešava u Pazaru jer su i ovde demoni uzeli pod svoje ove ljude u kući....
http://www.blic.r...ucu-duhova

Miroljub Petrovic
senad - poruka glasi:
Miroljube sta seno desava u engleskoj dal je sve to tako kao sto nam se plasira ili ima neka pozadina

Nemam neku posebnu informaciju o tome, uglavnom svi mediji pricaju istu pricu, a sta je prava pozadina - ne znamo. Mozda su stvarno u pitanju protesti nezadovoljnog naroda, a mozda i nesto drugo. Treba da sacekamo pa da vidimo.

Miroljub Petrovic
Allegroz - poruka glasi:
Miro šta se dešava u Pazaru jer su i ovde demoni uzeli pod svoje ove ljude u kući....
http://www.blic.r...ucu-duhova

Muslimani jednu grupu anđela nazivaju "džinima", i smatraju da među njima ima i dobrih i loših džina (jednina je "džin"). U pitanju je klasično delovanje demona. Ulazimo u period kada će se demoni sve više i očiglednije pokazivati ljudima, i na tom primeru će se pokazati koliko su savremeni religijski koncepti šuplji, jer čitanjem molitava iz "molitvenika" ništa se ne postiže. Potrebno je da ljudi žive moralno, po jednostavnim Božjim zapovestima, ali kako, kad ih njihovi religijski autoriteti uče da su zapovesti ukinute, da su date nove zapovesti, da Biblija nije autentična itd, itd, nego "mi teolozi smo stručnjaci, nama treba da verujete" (i da nam dajete keš).

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.68 sekundi!