pocetak foruma
|
|
Drazen 88 |
Odgovorio 01.07.2011 22:07
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 26.01.2010 11:57 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
dovlanik |
Odgovorio 02.07.2011 06:29
|
Član Odgovori: 167 Pristupio/la: 01.05.2010 20:02 Lokacija: Novi Sad |
ViÅ¡e od dva MILIONA ljudi juÄe na skupu podrÅ¡ke pukovniku Gadafiju!!! Razvijena zelena zastava duga dva kilometra! Pukovnik se obratio i poruÄio da će njegove pristalice izvesti napade u Evropi ukoliko NATO ne obustavi vazduÅ¡ne napade na njegovu zemlju. "Ako odluÄimo, možemo da krenemo na Evropu kao skakavci, kao pÄele. Savetujemo vam da se povuÄete pre nego Å¡to doživite propast", rekao je Gadafi. http://youtu.be/Z... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.07.2011 11:48
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Upravo mi je javljeno da je pre mesec dana uhapsen momak koji je prodavao knjigu Ratka Mladica na mitingu radikala, a pre neki dan mu je pritvor produzen na jos jedan mesec. Eto, u Srbiji se po knjizarama legalno prodaju knjige Adolfa Hitlera i drugih bolesnika, a oni koji prodaju knjigu najveceg junaka, koji se suprotstavljao EU i NATO okupaciji, hapse se i proganjaju. |
|
|
Dika |
Odgovorio 02.07.2011 12:25
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 05.02.2011 17:56 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: vitez - poruka glasi: NOVAK JE BROJ 1 NA ATP LISTI!!! Tako je, ura! Ziveli gladijatori! Hocemo li na jedno pivce da proslavimo? Novak je jako dobar momak, vidi se da veruje u Boga, nije pokvaren, nije kurvar, ima jednu devojku vec duze vreme, planira da se ozeni, zeli decu, postuje i vezan je za porodicu, posuje pretke... Njegovo ponasanje je za primer omladini. Gladijatorstva ce uvek biti, mi to ne mozemo da zabranimo, ako treba neko da nas predstavlja u tom svetu neka to bude takav dobar momak. Sve u svemu Novak je ponos i dika Srpskog naroda. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.07.2011 14:18
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Dika - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: vitez - poruka glasi: NOVAK JE BROJ 1 NA ATP LISTI!!! Tako je, ura! Ziveli gladijatori! Hocemo li na jedno pivce da proslavimo? Novak je jako dobar momak, vidi se da veruje u Boga, nije pokvaren, nije kurvar, ima jednu devojku vec duze vreme, planira da se ozeni, zeli decu, postuje i vezan je za porodicu, posuje pretke... Njegovo ponasanje je za primer omladini. Gladijatorstva ce uvek biti, mi to ne mozemo da zabranimo, ako treba neko da nas predstavlja u tom svetu neka to bude takav dobar momak. Sve u svemu Novak je ponos i dika Srpskog naroda. Vidi se da si mnogo pametan. Poslacu ti plast sena da pases. |
|
|
aabb |
Odgovorio 02.07.2011 14:46
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 23.06.2011 05:03 Lokacija: Nepoznata |
Pa jel sada Srbijom vladaju jezuiti ili masoni.Ja mislim da je djavo namerno napravio takvu podelu na masone i papsku vojsku da bi bili sto lojalniji njemu.Mroljube sta mislite o Nedeljku Drazicu sto ste gostovali sa njim i sa Lucicem u nekoj emisiji,on je pripadnik masona a prica da se ide u manastire i u crkve,a izgleda da ima dosta uspeha u svetu u pomaganju ljudima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.07.2011 16:03
|
aabb - poruka glasi: Pa jel sada Srbijom vladaju jezuiti ili masoni.Ja mislim da je djavo namerno napravio takvu podelu na masone i papsku vojsku da bi bili sto lojalniji njemu. Masoni i jezuiti se ujedinjuju na svim frontovima pod papsku zastavu, a tako je i u Srbiji. Jezuiti su gazde, a masoni imaju autonomiju da rade sta hoce sve dok prihvataju papu za gazdu. Mroljube sta mislite o Nedeljku Drazicu sto ste gostovali sa njim i sa Lucicem u nekoj emisiji,on je pripadnik masona a prica da se ide u manastire i u crkve, I drugi vracari idu u crkve i manastire, ali ne zive po Svetom Pismu. a izgleda da ima dosta uspeha u svetu u pomaganju ljudima. Ima uspeha u povezivanju ljudi sa demonima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.07.2011 22:47
|
Neko je stavio cele dvd-eve o permakulturi (organska proizvodnja hrane) na jutjub, pa koga zanima neka pogleda i preuzme dok su jos tamo Establishing a Food Forest the Permaculture Way (2008) http://www.youtub...IYldDN5YVo Harvesting Water the Permaculture Way http://www.youtub...Yihr7zfGHc I Holcerov dvd, ono sto je u Evropi napravio Permaculture Sepp Holzer Aquaculture Synergy of Land and Water http://www.youtub...S6vNHCr7ag |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 02.07.2011 23:42
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
|
|
|
nikolaj |
Odgovorio 03.07.2011 01:27
|
Član Odgovori: 120 Pristupio/la: 02.05.2011 12:55 Lokacija: Para?in |
Profesore, kako covek da se hrani i da zivi zdravo kada je sve oko nas zagadjeno, pa cak i vazduh je pun cesticama koje su namerno ubacene da izazivaju razne bolesti? Koliko god da jedemo zdravu hranu, sto je opet tesko jer je i zemljiste dosta otrovano, mi udisemo otrove koji su povecani u velikom broju bombardovanjem 1999god. |
|
|
sanjin |
Odgovorio 03.07.2011 01:33
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 02.05.2011 13:24 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Vidi se da si mnogo pametan. Poslacu ti plast sena da pases. Zasto vrijedjate neistomisljenike?Posebno oko nekih manje bitnih stvari? Je li to hriscanski? |
|
|
biblija22 |
Odgovorio 03.07.2011 02:46
|
Član Odgovori: 84 Pristupio/la: 29.06.2010 16:07 Lokacija: Nepoznata |
INSTITUT ZA HEBREJSKI JEZIK I KNJIZEVNOST ORGANIZUJE LETNJU SKOLU HEBREJSKOG JEZIKA. SKOLA POCINJE 11. JULA 2011. I TRAJE DO 20. AVGUSTA 2011. I TO TRI DANA U NEDELJI PO 3 CASA, UKUPNO 40 CASOVA. CENA SKOLE JE 120 EVRA I UKLJUCUJE IZDAVANJE INSTITUTSKOG SERTIFIKATA. SKOLA OBUHVATA PROGRAM, KOJI ZADOVOLJAVA NIVO ALEF-. FORMULAR ZA UPIS NA SKOLA SE ODRZAVA U BEOGRADU UPIS TRAJE DO 07. 07. 2011. VISE INFORMACIJA NA www.hebrejski.web... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.07.2011 08:58
|
nikolaj - poruka glasi: Profesore, kako covek da se hrani i da zivi zdravo kada je sve oko nas zagadjeno, pa cak i vazduh je pun cesticama koje su namerno ubacene da izazivaju razne bolesti? Koliko god da jedemo zdravu hranu, sto je opet tesko jer je i zemljiste dosta otrovano, mi udisemo otrove koji su povecani u velikom broju bombardovanjem 1999god. Sve to sto pricas neprijatelj zaista zeli da ljudi veruju, i to je deo njegove propagande da kod coveka ubije duh, a kada mu duh slomi, onda moze od njega da radi sta hoce. Dakle, samo mali deo planete je zagadjen - onaj deo u gradovima i u neposrednoj okolini gradova. Veliki deo zemlje, narocito u Srbiji i drugim drzavama sa slicnom klimom, je nezagadjen, ali u tim delovima zivi jako malo ljudi (po selima i prirodi). Tamo je vazduh cist i nema nikakvih "ubacenih cestica", nevidljivih krokodila, babaroga i slicno, Zemljiste je otrovano tamo gde se vrsi industrijska proizvodnja, a ogroman deo zemlje se ne obradjuje i idealan je za proizvodnju hrane. A sto se tice bombardovanja, pa naivni ljudi veruju da mi jos uvek udisemo otrove iz nuklearne eksplozije u Cernobilju, a pojavili su se neki "eskeprti" koji dokazuju kako se mi danas trujemo zbog otrova koji su izasli iz japanskih nuklearki nakon nedavnog zemljotresa u Japanu. Sve to sto pricas je samo izgovor za duhovnu, intelektualnu i fizicku lenjost. Dakle, oni koji ne zele da uvedu promene u svom zivotu poznati su po tome sto se izgovaraju da "nema ni svrhe nesto preduzimati kad je sve propalo". Ja kazem da imamo sve uslove i mogucnosti da zivimo u skoro idealnim uslovima, ali ljude to ne interesuje. Vise ih interesuju neke druge stvari. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.07.2011 10:24
|
sanjin - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Vidi se da si mnogo pametan. Poslacu ti plast sena da pases. Zasto vrijedjate neistomisljenike?Posebno oko nekih manje bitnih stvari? Je li to hriscanski? Nisam nikoga vreÄ‘ao, samo sam kao lekar izneo dijagnozu. E sad, druga je stvar sto neki bolest nazivaju uspehom u životu, pa kad ja kažem pravi naziv za tu bolest, oni se ljute, evo kao ti. A da li su te stvari manje bitne, hajde da ih analiziramo, ponovo, iako smo to viÅ¡e puta ovde radili. Dakle, da analiziramo "pohvale" koje je pomenuti Älan izneo na racun "proslavljenog tenisera" (a ja rekao "gladijatora"). Novak je jako dobar momak, Po cemu se vidi da je "jako dobar momak"? Å ta je to dobro uradio, osim Å¡to zabavlja rulju? Znam viÅ¡e ljudi u Srbiji koji prate tenis, ali koji su prestali da gledaju njegove meÄeve od kada je postao maskota hrvatske kompanije IDEA u Srbiji, Äiji je vlasnik finansijer Nezavisne Drzave Hrvatske. Zamisli da ti dodje Džordž SoroÅ¡ ili HaÅ¡im TaÄi, ili neki drugi "biznismen", koji finansira koljaÄe naÅ¡e dece, i ponudi ti novac da reklamiraÅ¡ njegovu firmu koja je dosla da radi "biznis" u okupiranoj Srbiji, i onda te vodaju kao meÄku pred kamerama da reklamiraÅ¡ njihov "biznis". Tako Novak Äoović reklamira NDH biznismene u Srbiji, a ta ista NDH zabranjuje njegovoj porodici da ulazi u NDH. Dalje, da li dobrom momku priliÄi da se Å¡eta u gaćama po modnoj pisti, i da ga pederi 'vataju po zadnjici: http://www.youtub...re=related da posecuje mesta gde se okupljaju najnemoralniji ljudi http://www.youtub...Fin49YQC3Y Kada su ga nedavno pitali, Å¡ta misli o hapÅ¡enju Ratka Mladica, on je izbegao da odgovori, pravdajući se da je "sportista" i da "to nema veze sa sportom". Zamisli da je rekao: "To je velika sramota, da se najveći srpski junak hapsi i predaje inkvizitorskom sudu u Hagu!" Ali, nemu je važnija karijera od istine i morala. U isto vreme on i njegova porodica su veliki prijatelji sa Tadićem i Äilasom koji haraju i pustoÅ¡e Srbiju. Ali, on je joÅ¡ uvek klinac, i radi ono Å¡to ga roditelji i sistem naopako uÄe, pa mu ne zameramo, ali ne možemo ni da ga hvalimo. vidi se da veruje u Boga, nije pokvaren, I po tebi se vidi da verujeÅ¡ u Boga, samo Å¡to nemaÅ¡ pare kao on da finansiraÅ¡ ekumeniste na Kosovu. Ali, Äovek je mlad, ne zna, pa mu ne zameramo, ali ne možemo ni da ga hvalimo i veliÄamo. nije kurvar, ima jednu devojku vec duze vreme, planira da se ozeni, Ha, ha, "ima jednu zmiju sa kojom živi u kući već duže vreme". Njegova devojka je ultra sekularna, a znaÅ¡ li Å¡ta to znaÄi? To znaÄi crnu pogibiju za njega. U Bibliji piÅ¡e: "Ima neÅ¡to Å¡to je gore od smrti, a to je zla žena." I tu devojku su mu verovatno roditelji namestili, kao i sve druge loÅ¡e stvari. Ne treba biti mnogo mudar pa zakljuÄiti kakvo ga zlo Äeka. Uh, brate, da mi daÅ¡ milione ne bih sa takvom sekularkom (Äitaj "zmijom") proveo ni jedan dan zajedno. Možemo da se molimo Bogu za Novaka da izvuÄe živu glavu iz tog vrzinog kola u koje je uÅ¡ao. zeli decu, postuje i vezan je za porodicu, postuje pretke... On ne zna Å¡ta želi, jer je klinac, i samo kao posluÅ¡an vojnik izvrÅ¡ava naloge svojih roditelja. Njegovo ponasanje je za primer omladini. Novak je duboko nesrećan Äovek. On nema vremena da spava, da se odmori, okružen je nemoralnim ljudima, ulizicama, poltronima, nema nijednog iskrenog prijatelja, osim bolesnih roditelja koji preko njega žele da leÄe svoje komplekse, stalno je na putu. On je skoro kao kopija nemaÄkog tenisera Borisa Bekera koji je kao mlad sve to postigao. I Å¡ta se desilo sa Bekerom? Bio je na granici samoubistva. Izjavio je: "Kada doÄ‘ete na vrh, tamo nećete naći niÅ¡ta." Novak je klinac i joÅ¡ ne shvata da aplauzi rulje ne vrede niÅ¡ta. Ta ista rulja aplaudira i nacistima, kao ZagrepÄani u aprilu 1941. kada su ovi uÅ¡li u Zagreb. Svaki ozbiljan roditelj bi trebao da uÄi svoje dete da se ne kreće u druÅ¡tvu u kojem se kreće Novak, i da ne živi takav beskoristan i prazan život. Sad su mu Äak uveli ishranu bez žitarica Äime će verovatno i da mu naruÅ¡e fiziÄko zdravlje. A Å¡to se tiÄe duhovnog zdravlja, vrlo je moguće da su ga nauÄilu da upražnjava neki oblik prizivanja demona, ili "duhovne vežbe", kako to oni zovu (jogu, transcedentalnu meditaciju i sliÄno), jer bez pomoći demona teÅ¡ko je biti najbolji u profesionalnom sportu. Gladijatorstva ce uvek biti, mi to ne mozemo da zabranimo, ako treba neko da nas predstavlja u tom svetu neka to bude takav dobar momak. ZaÅ¡to da nas neko predstavlja na skupu svinja? ZaÅ¡to da Å¡aljemo predstavnike na kongrese ubica i dilera droge? Svet ne voli moral, poÅ¡tenje, patriotizam, zdravlje, Boga, već destrukciju i nemoral. Bog kaže: "IzaÄ‘ite izmeÄ‘u njih da se ne opoganite u grehe njihove." Mi treba da se odvojimo od bolesti i nemorala, i da svojim životima pokuÅ¡amo da pomognemo bolesnicima, a ne da uÄestvujemo u njihovim perverzijama i da Å¡aljemo svoje predstavnike na njihove satanske skupove. Sve u svemu Novak je ponos i dika Srpskog naroda. Ikonopisci će za pare da naslikaju i ikone sa likom Novaka Äokovića, pa ko hoće može da naruÄi i da okaÄi na zid, i da se klanja svaki dan i da decu uÄi da budu kao on. Ja to ne savetujem. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.07.2011 10:32
|
biblija22 - poruka glasi: INSTITUT ZA HEBREJSKI JEZIK I KNJIZEVNOST ORGANIZUJE LETNJU SKOLU HEBREJSKOG JEZIKA. SKOLA POCINJE 11. JULA 2011. I TRAJE DO 20. AVGUSTA 2011. I TO TRI DANA U NEDELJI PO 3 CASA, UKUPNO 40 CASOVA. CENA SKOLE JE 120 EVRA I UKLJUCUJE IZDAVANJE INSTITUTSKOG SERTIFIKATA. SKOLA OBUHVATA PROGRAM, KOJI ZADOVOLJAVA NIVO ALEF-. FORMULAR ZA UPIS NA SKOLA SE ODRZAVA U BEOGRADU UPIS TRAJE DO 07. 07. 2011. VISE INFORMACIJA NA www.hebrejski.web... Možda da dodam da je već formirana lepa grupa, najveća do sad, i da će ovaj kurs biti neÅ¡to mnogo dobro. Verovatno će se uÄiti po novim udžbenicima koje smo doneli iz Izraela, tako da ohrabrujem sve zainteresovane da se prikljuÄe, zadnji rok za upis je Äetvrtak 7. jul, iako sve do nedelje 10. jula će moći da se izvrÅ¡i upis, samo Å¡to će takvi polaznici imati iskopirane listove udžbenika u prvih nekoliko Äasova dok im se ne pripremi kompletan udžbenik. JoÅ¡ jednom najtoplije pozivam sve zainteresovane da se prikljuÄe najboljem seminaru i Å¡koli koji postoje na naÅ¡im prostorima. Od dr Željka Stanojevića se može mnogo toga nauÄiti, ne samo jezik. |
|
|
milutinn |
Odgovorio 03.07.2011 11:20
|
Član Odgovori: 44 Pristupio/la: 07.02.2010 12:12 Lokacija: Nepoznata |
Drazen 88 - poruka glasi: Evo jos jedne Etno grupe koja nudi finu muziku. Ako je u redu sa domacinom, evo link za celi album: http://rapidshare...alkana.rar Izmenio/la milutinn na 03.07.2011 11:21 |
|
|
senad |
Odgovorio 03.07.2011 11:49
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 19.02.2010 03:33 Lokacija: Nepoznata |
Izmenio/la senad na 03.07.2011 11:50 |
|
|
miki |
Odgovorio 03.07.2011 13:09
|
Član Odgovori: 76 Pristupio/la: 17.01.2009 14:01 Lokacija: Nepoznata |
Novak Djokovic meditira u direktnom prenosu na Pinku u "zabavnoj" emisiji... http://www.youtub...5w8zn5F3Eg |
|
|
Strahinja |
Odgovorio 03.07.2011 14:15
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 04.06.2011 15:29 Lokacija: Nepoznata |
http://blogs.abcn...-to-a.html http://www.thedai...ssage.html U ovom clanku jos iz 2009. Zbignjev Bzezinski, siva eminencija svih americkih administracija, savjetnik za nacionalnu bezbjednost Dzimija Kartera i osnivac Trilateralne komisije (zajedno sa D.Rokfelerom), savjetuje Obamu da ukoliko dodje do eventualnog sukoba Izraela i Irana, prakticno stane na stranu Irana tako sto ce americka avijacija presretati i po potrebi unistavati izraelske avione koji bi gadjali ciljeve u Iranu. Iako on nije zvanicni savjetnik Baraka Obame, njegove rijeci itekako imaju tezinu s obzirom na moc, uticaj i kredibilitet koji ima. A sve ovo Miroljube, potvrdjuje vasu teoriju po kojoj ce Amerika okrenuti ledja Izraelu. Bzezinski takodje tvrdi da su americki Jevreji(koji su glavnina jevrejske dijaspore) vecinom liberalni i da ce dugorocno prihvatiti mirovni plan i stvaranje palestinske drzave u granicama iz 1967. Izmenio/la Strahinja na 03.07.2011 14:17 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.07.2011 15:54
|
malena - poruka glasi: Dobar danpostovani profesore!Da li u privatnim porukama odgovarate samo vi ili imate pomoc? Samo ja odgovaram. Skini taj "potpis". |
|
Predji na forum: |